SwebbTV: Bankattack mot Nya Dagbladet

publicerad 9 december 2022
- av Gästskribent

MEDIA. Nättidningen Nya Dagbladet kan tvingas att ofrivilligt lägga ner sin verksamhet sedan tidningens bank Länsförsäkringar Bank har fryst ett antal funktioner som bland annat möjliggör utbetalning av löner.

Därutöver har både tidningens ansvarige utgivare och en skribent fått omfattande krav om kompletteringar av uppgifter vad avser deras privata konton i samma bank.

Text: SwebbTV


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Vad gäller Länsförsäkringar Bank är det hög tid för fria journalister att nagelfara verksamheten på Sveavägen 68 i Stockholm. Finns det någon plats i vårt Sverige man planerat så mycket hat och ondska, visa mig.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *