Läkare fick 1200 kr per spruta i covidprovision för att injicera mot Covid-19

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 16 april 2023
- NewsVoice redaktion
Barnvaccinering. Foto: CDC.gov. Licens: Unsplash.com
Foto från den amerikanska myndigheten "Centers for Disease Control and Prevention"

Många har ifrågasatt varför så många påträngande läkare och sjuksköterskor uppmanade dem att ta vaccin och boosters mot Covid-19 under pandemin. Det var det mest angelägna hälsomässiga beslutet. Det beror på att de amerikanska vårdgivarna fick covidprovision för varje spruta de administrerat, skriver historikern John Leake och hjärtläkaren Peter McCullough i gemensam text på Substack.

Till och med patienter som tillfrisknat från covid eller patienter som fått skadliga bieffekter av den första injektionen uppmanades av sina läkare att ta injektionerna.

“Länge undrade dr McCullough och jag om dessa läkare verkligen var så hjärntvättade, eller fanns det någon annan förklaring till deras iver?”

Covidprovision på 1200 kr per spruta

En substack-författare publicerade nyligen ett dokument (nedan) rubricerat “Incitamentsprogram för COVID-19-vaccinleverantörer” som cirkulerade bland läkare som hade patienter vilka var försäkrade av Anthem Blue Cross och Blue Shield Medicaid i delstaten Kentucky i USA.

Provisionen var på upp till 1200 kr per administrerad injektion om vissa kriterier var uppfyllda.

John Leake ställde två retoriska frågor:

 • “Hur många medlemmar kan registreras i en viss praktik – det vill säga hur många av dessa 125 dollar i bonus per vaccinerad medlem kan en upptagen och effektiv läkare med en bra stödpersonal få?
 • “Hur många av dessa “COVID-19 Vaccine Provider Incentive Programs” var verksamma i USA under 2021?”

John Leake och Peter McCullough konstaterar vikten av att följa pengarna och att där finns de flesta förklaringarna bakom människors oförklarliga beteenden.

“As we awakened souls try to figure out what’s going on in our bizarre world, it’s always useful to follow the money. It almost always leads to the explanation for any strange state of affairs that puzzles us. “

Sammanställning: NewsVoice. Källa: The Great COVID-19 Vaccine Bribe

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Peter McCullough skulle göra stor nytta om han även kunde
  medge att några virus aldrig hittats/isolerats. Då finns det ju inga
  skäl för några vacciner och giftinjicerare som tar emot mutor/bonusar.
  Istället håller han narrativet igång när han hävdar att virus finns
  därför att det görs vacciner! Hans bevis för att virus har isolerats och
  existerar är för att det finns vacciner! Vilket skämt. Ett barn förstår ju att
  det inte är något bevis. Ett barn förstår också att virologerna inte
  alls isolerar något virus när man förklarar för dem hur
  virologer gör när de påstår sig “isolera” ett virus.

  Om Peter McCullough från ca 5 min in i videon, kommer klipp
  med honom lite längre fram där han menar att man
  “måste ha” isolerat virus annars skulle det ju inte finnas
  vacciner!!! : https://www.bitchute.com/vi
  https://www.bitchute.com/video/iAWfLPveN5nD

  • “Förutom det har viruset isolerats och extraherats.
   Förstås har det isolerats.” Det är bara något som du påstår ja, men bevisa det då! Hur gjorde de? HUR gjorde de när det isolerade och extraherade “viruset”?

   • Bara att läsa.
    Det finns massor av olika typer av virus. Polio/Mässling/Påssjuka?
    Viruset benämns som Sars-Cov-2 är ett protein som är fästat med genetisk variation ett kardborre-band likt mRNA.
    Det kallas Gp-120 och har extraherats, isolerats otaliga gånger.
    2017 köpte man in utrustning för just detta protein-bärande Hiv-virus.
    Innan pandemin.
    2020 körde man också igång med 5G.
    Viruset är ett vanligt förkylningsvirus som aktiveras efter 6 dagar och vid ca 5 graders värme (eller strålning) som arbetar inom 60 GHz.
    Dvs syre/spjälkning nivå.
    På så sätt kan man hålla pandemin igång i all evighet. Det kommer alltså bara handla om vaccin, virusets nya namn (98%), numera under namnet Arcturus-stammen.
    Som är ett stjärntecken.
    De flesta dör av syrebrist av en enkel lunginflammation precis som offren i Aids. Cytokine-storm dvs lunginflammation överaktiverat immunförsvar. Viruset har 4 strängar av Hiv-1. Vaccinen 16 strängar.

    • Då du inte svarade på det jag efterfrågade så börjar jag med att återigen citera ditt obevisade påstående: “Förutom det har viruset isolerats och extraherats. Förstås har det
     isolerats.” Hur
     gjorde de? HUR gjorde de när de isolerade och extraherade “viruset”? Nu vill jag att DU redogör för HUR de gjorde när de isolerade och extraherade “viruset”.
     Vi som är insatta och pålästa vet att när virologer påstår sig isolera ett s k virus, gör de tvärtemot vad som i själva verket är en isolering av något.

     De virus du svamlar om finns bara i din fantasi.

     • “Vad är vinsten med att säga att virus inte finns?” Svaret är enkelt och självklart: Det finns inga skäl och inget försvar för vacciner. Men återigen till ditt obevisade påstående som du hela tiden undviker att redogöra för: “Förutom det har viruset isolerats och extraherats. Förstås har det
      isolerats.” Förklara HUR gjorde de när de isolerade och extraherade “viruset”? Nu vill
      jag att DU redogör för HUR de gjorde när de isolerade och extraherade
      “viruset”.

  • Finns inget virus, däremot finns det en corona, som hör hemma på solen och som är orsak till sjukdom.

 • Jag har sett en pensionerad skäggig vaccinbödel i ögonen.
  Han försökte blidka mig med fladdrande ögonlock.

 • Sverige var/är tyvärr inget undantag!

  “Ibland kallas det för muta och ibland för bonus”. Kan bara hålla med! I ett Sverige med brist på vårdpersonal, och där personalen med minsta tecken på förkylning skickades hem för “covid”, och där alla som testade positivt på lottot (PCR testerna) vilket väl var fifty fifty, fick gå hem så förundrades man över uppbackningen till vaccinationsarmerna.

  Tills man fick reda på att syrrorna fick mellan 500 och 1000 kr i timmen för att invalidisera människor på löpande band. Då var det minsann inte jobbigt med lite övertid längre, och ingen knusslade över obekväm arbetstid osv.

  På min pappas ålderdomshem kallade man in en pensionerad syrra, sannolikt till lika god betalning? Hon kunde ju inte rutinerna alls, så trots att vi förbjudit dem att vaccinera min demente far så gjorde man det i alla fall. En vecka senare hittade man honom på badrumsgolvet, och man trodde han fått en stroke. Han överlevde men fick sen “corona”, och tvärdog mer eller mindre. Han hade då klarat sig i två år utan smitta utan “vaccin” utan minsta symptom.

  I det öpnna demokratiska Sverige tog det flera månader innan jag ens fick fram vem som genmanipulerat honom. Jag la ner mina ambitioner om att anmäla händelsen då Sveriges så ansvarsfulla sjukvård inte ens tillåter dig få fram erfoderliga uppgifter med en generalfullmakt. När alla skall gulla med Bill Gates bankkonto och vara duktiga och ta en för laget då går det bra med “ansvar”. När man avlivar sina patienter då finns inget ansvarstagande alls. Då skyller alla ifrån sig.

 • Det är exakt vad det handlar om! Ingen har väl undgått FHM ständiga upprepande av vikten att ta det s.k. vaccinet? Trots att bevisbördan om dödsfall och kraftiga biverkningar staplades på varandra utanför deras dörr fortsatte de att propagera för giftsprutan? Våra politiker var helt exalterade om vikten av att folk vaxxade sig och t.o.m. kallade de “ovaxxade” för idioter!
  Fientligheten tilltog emot de ovaccinerade och splittrade därför många famlljer. De ovaxxade blev parias i samhället! Hur kunde det komma sig att det blev på det sättet? Under historiens lopp har väl ingen gått upp i limningen för att någon inte vaxxat sig? Det har alltid varit ens privata ensak. Nu till pudelns kärna! Sådana här “saker” händer aldrig, utan att “någon triggar” det? Hur mycket fick t.ex. Anders Tegnell, Agnes Wold, Björn Söder, Jimmie Åkesson, Ulf Kristersson osv. osv. för att propagera för att folk skulle ta dessa giftinjektioner? Sedan har vi de största skurkarna i sammanhanget – SVT, TV4, Bonnier och landsortstidningarna samt Schibsteds alla tokblaskor! För att inte tala om “kändisarna” som med ett glatt leende “kavlade upp” på förstasidorna? Vi d.v.s folket har varit med om världshistoriens största bedrägeri och nu ber dessa “förbannade mördare” om, “att vi måste glömma och förlåta”? Varför hörde vi inte dessa ord vid Nürnberg-processen? Jämförelsevis var det färre som dog i lägren, än vad C-19-vaccinet orsakat. För att inte tala om de 100 tals miljoner som försattes i en evig fattigdom? Så frågan är, vilken belöning fick alla de som skrek sig hesa om vikten att ta det s.k. vaccinet? Glömma och förlåta? Glöm det!

  • Jag tycker dom borde få pris. Snygg krigföring. Det hade inte fungerat att ställa upp fåren mot en betongvägg och ksp-58 så genom att hitta på detta fick man de troende att söka frälsning. Om man injicerar cyanid i ett får så tar det inte lång tid före fåret blir slött. Men det vore dom androm till varnagel. Därvid är ett klokt designat biologiskt vapen en very slow killer som jobbar över tid, som att sprutan kunde innehålla sporer som etablerar kolonier av svamp i de som tog den, autoimmuna effekter där man får syntax error på flera platser. Hur som helst var det ett mästerverk i krigföring och väl värt att beundra. Det visar att psyk-vapen är starkare vapen än kulor och krut. Med tid så planar den massiva befolknings explosionen av sinnesveka ut och vi blir av med ett gäng “klimatbelastande” åldringar. Samma åldringar som sen tidens början stöttat bank-regimen via röstprocessen och de extrema skatterna. Betänk att 2009 var det ett helvetes liv om svininfluensa, och en stor bluff där fåren inte bara högg betet utan även sänket och en del av metreven. Med tanke på att det inte är så många år sen kunde man tro att fåren skulle tacka nej till vax. Men det fungerar inte så, utan regimen avfyrar psykvapnen via hypnotiskt verkande massmedia, som leder till grupptryck, och då såg vi många får som initialt gapade om att dom minsann inte skulle ta vaccin. Samma får stod sen med baken bendad over och krävde att få bli penetrerade av sin gud staten. Att några berikat sig på detta är precis som bankregimen nu idag säljer vapen och krediter till bägge sidor i skapad konflikt borta i öst.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *