Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Läkare fick 1200 kr per spruta i covidprovision för att injicera mot Covid-19

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 april 2023
- NewsVoice redaktion
Barnvaccinering. Foto: CDC.gov. Licens: Unsplash.com
Foto från den amerikanska myndigheten "Centers for Disease Control and Prevention"

Många har ifrågasatt varför så många påträngande läkare och sjuksköterskor uppmanade dem att ta vaccin och boosters mot Covid-19 under pandemin. Det var det mest angelägna hälsomässiga beslutet. Det beror på att de amerikanska vårdgivarna fick covidprovision för varje spruta de administrerat, skriver historikern John Leake och hjärtläkaren Peter McCullough i gemensam text på Substack.

Till och med patienter som tillfrisknat från covid eller patienter som fått skadliga bieffekter av den första injektionen uppmanades av sina läkare att ta injektionerna.

“Länge undrade dr McCullough och jag om dessa läkare verkligen var så hjärntvättade, eller fanns det någon annan förklaring till deras iver?”

Covidprovision på 1200 kr per spruta

En substack-författare publicerade nyligen ett dokument (nedan) rubricerat “Incitamentsprogram för COVID-19-vaccinleverantörer” som cirkulerade bland läkare som hade patienter vilka var försäkrade av Anthem Blue Cross och Blue Shield Medicaid i delstaten Kentucky i USA.

Provisionen var på upp till 1200 kr per administrerad injektion om vissa kriterier var uppfyllda.

John Leake ställde två retoriska frågor:

  • “Hur många medlemmar kan registreras i en viss praktik – det vill säga hur många av dessa 125 dollar i bonus per vaccinerad medlem kan en upptagen och effektiv läkare med en bra stödpersonal få?
  • “Hur många av dessa “COVID-19 Vaccine Provider Incentive Programs” var verksamma i USA under 2021?”

John Leake och Peter McCullough konstaterar vikten av att följa pengarna och att där finns de flesta förklaringarna bakom människors oförklarliga beteenden.

“As we awakened souls try to figure out what’s going on in our bizarre world, it’s always useful to follow the money. It almost always leads to the explanation for any strange state of affairs that puzzles us. “

Sammanställning: NewsVoice. Källa: The Great COVID-19 Vaccine Bribe


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq