Kina och Ryssland varnar för amerikanska biovapen konstruerade för att angripa specifika folkslag

publicerad 19 maj 2023
- Kristoffer Hell
US Army National Guard tränar skydd mot biovapen. Foto: Sgt. Brian A. Barbour för Army.com
US Army National Guard tränar skydd mot biovapen.

Den 10 maj 2023 gick Kinas utrikesministerium ut på Twitter med varningen att Pentagon utvecklar amerikanska biovapen designade för att angripa specifika etniska grupper.

“Pentagon har enligt uppgifter upprättat planer för att slå till mot sina motståndare med genetiskt konstruerade vapen. Genomdata från asiatiska kineser, europeiska arier och araber i Mellanöstern befinner sig alla på en lista för insamling av den amerikanska militären”.

Till listan över etniska grupper öronmärkta för angrepp med genetiska biovapen av Pentagon återfinns också slaver.

Kort efter inledningen av den militära interventionen i Ukraina, den 24 februari 2022, höll den ryska federationens försvarsledning en presskonferens där man delade med sig av fynd gjorda i bland annat ett trettiotal underjordiska biolabb längs gränsen till Ryssland i öst.

Några av fynden:

  • När Ryssland inledde intervention i Ukraina i februari 2022, inledde USA en till synes panikartade destruktion av bevisen på vad Pentagon sysslat med i sina biolabb i Ukraina. Över 320 containrar med sjukdomar som pest, mjältbrand, brucella, difteri, salmonella, dysenteri leptospiros, tularemi och brucella förstördes.
  • Efter den amerikanska statskuppen i Ukraina 2014, har Pentagons biologiska “forskningsaktiviteter” har bland annat följande sjukdomar exploderat i östra Ukraina: röda hund, difteri och tuberkulosis. Antalet mässlingsfall har ökat hundrafalt.
  • Under förevändningen av att Covid-tester har USA stulit genetisk information från tusentals med etniska slaver och smugglat dem till Walter Reed Army Institute of Research i USA.
  • År 2007 utvecklade Pentagon en mycket smittsam variant av afrikansk svinpest i ett biolabb i Georgia som resulterade i omfattande problem i Polen och Ukraina som efter det förbjöds från att exportera fläsk.

Referenser och relaterat

  1. Twitter: Pentagon has reportedly made plans…
  2. Futurism: FUTURE BIOWEAPONS COULD KILL PEOPLE WITH SPECIFIC DNA – THAT COULD MEAN WEAPONS THAT ONLY TARGET SPECIFIC ETHNIC GROUPS


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *