SwebbTV Nyheter: Turkiet, mediastrypning, vindkraft, EU-förskingring, Ukraina, skolan och transpersoners särbehandling

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 maj 2023
- NewsVoice redaktion
Transgender - transpersonligheter. Foto: Rosemary Ketchuml Licens: Pexels.com
Transgender - transpersonligheter.

Erdogan vann valet i Turkiet och kommer att kontrollera landet i ytterligare 6 år. Putin gratulerade Erdogan och vill bygga ut kärnkraft och gasnät med Turkiet. Erdogan har även vidhållit sin kritik mot Sverige vilket hindrar Sveriges medlemskap i NATO.

Marginalen Bank har stängt SwebbTV:s bankkonto utan rimlig anledning. Banken använder argumentet: ”otillräcklig kundkännedom”, trots att kanalen besvarat alla frågor uttömmande.

“Trots att vi tydligt har redogjort för alla frågor de har ställt till oss. Bankens agerande är sannolikt olagligt och vi planerar att bestrida bankens agerande juridiskt.” – Mikael Willgert

Partierna S, VP och MP skulle delta på en konferens arrangerad av Amin Abu Rashid som är kopplad till terrorgruppen Hamas. När detta avslöjades, drogs MP och VP sig ur konferensen. En riksdagsledamot från S deltog ändå på konferensen.

Regeringen har fått hård kritik för beslutet från enskilda sverigedemokratiska företrädare för sitt beslut om den kraftiga utbyggnaden av vindkraft.

Många medlemsländer i EU krävs på höga medlemsavgifter och nu ifrågasätts om pengarna verkligen går till rätt ändamål. Johannes Hahn som är ledamot i EU-kommissionen erkänner att miljonbelopp av våra skattepengar gått till finansiering av vänsterorganisationer.

I USA har barnen utsatts för påverkansoperationer av sagoläsande transvestiter, men i Montana är det nu slut med det då delstaten förbjuder transsagostunder för barn och är därmed den första delstaten att införa ett sådant förbud.

På senare år har vi sett trenden att människor som identifierar sig som ett främmande biologiskt kön eller särskild könsidentitet kräver att bli särbehandlade av sin omgivning. Nu har fenomenet spritt sig och gäller även ras, ålder och vad dessa transpersoner arbetar med.

Allt färre barn talar svenska i hemmet och nu är siffran nere på 54% av eleverna i den svenska skola. De som talar svenska på heltid har de bästa skolresultaten medan Sverige generellt rasar i läsförståelse.

https://www.youtube.com/watch?v=tKihDhodyvM

 

Ekonomiprofessorn Jeffrey Sachs säger att den amerikanska regeringen är utomordentligt hänsynslös, dum och farlig i en intervju med Glenn GreenwaldSubstack. Sachs säger att det var den USA-ledda statskuppen i Ukraina 2014 som startade kriget i Ukraina.

Sammanställning: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Man kan ju undra vilken överlevnadsprodukt sådana här figurer producerar? Fick de en hel nation att fjanta omkring utspökade och totalt egotrippade på detta sätt, hur skulle en nation överleva en vecka?

  • Det har nog inte undgått någon att Sverige befinner sig i ett fritt fall? För tio år sedan betalade vi 8,18 för en euro, idag får vi punga ut med 11,66 för den? Det går bra för vår industri läser man i msm och tacka fan för det då kronan är devalverad med närmare 13 % bara i år? Eller vi kan lika gärna skriva att svenskarna fått se sin lön/pension minska lika mycket? De som är lite till åren minns säkert att en dansk krona var värd ca, 69 öre? Idag får vi betala 1,57 samma krona. Nej! Det går inte bra för vårt land, däremot går det förbannat bra för Wallenberg. Vi får skylla oss själva som låtit oss styras av helt inkompetenta regeringar som endast är intresserade av sin egen välfärd. Varför var det knäpptyst bland de 349 riksdagsledamöterna då det framkom att Annika Strandhäll åkt taxi för 423 000 under ett år? Svaret är den att de alla åker taxi för liknande summor? Det är ju bara skattebetalarna som drabbas? Vi närmar oss med stormsteg en revolution, men inte i vårt land eftersom vi lärt oss vara snälla och lydiga under 100 års sossevälde. Det största sveket emot Sveriges befolkning gjordes 1965 i.o.m. miljonprogrammet som innebar att det byggdes 100 000 bostäder årligen under 10 år. Vem hade sossarna tänkt skulle bo där? Idag ser vi resultatet!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *