Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

SwebbTV Nyheter: Turkiet, mediastrypning, vindkraft, EU-förskingring, Ukraina, skolan och transpersoners särbehandling

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 maj 2023
- NewsVoice redaktion
Transgender - transpersonligheter. Foto: Rosemary Ketchuml Licens: Pexels.com
Transgender - transpersonligheter.

Erdogan vann valet i Turkiet och kommer att kontrollera landet i ytterligare 6 år. Putin gratulerade Erdogan och vill bygga ut kärnkraft och gasnät med Turkiet. Erdogan har även vidhållit sin kritik mot Sverige vilket hindrar Sveriges medlemskap i NATO.

Marginalen Bank har stängt SwebbTV:s bankkonto utan rimlig anledning. Banken använder argumentet: ”otillräcklig kundkännedom”, trots att kanalen besvarat alla frågor uttömmande.

“Trots att vi tydligt har redogjort för alla frågor de har ställt till oss. Bankens agerande är sannolikt olagligt och vi planerar att bestrida bankens agerande juridiskt.” – Mikael Willgert

Partierna S, VP och MP skulle delta på en konferens arrangerad av Amin Abu Rashid som är kopplad till terrorgruppen Hamas. När detta avslöjades, drogs MP och VP sig ur konferensen. En riksdagsledamot från S deltog ändå på konferensen.

Regeringen har fått hård kritik för beslutet från enskilda sverigedemokratiska företrädare för sitt beslut om den kraftiga utbyggnaden av vindkraft.

Många medlemsländer i EU krävs på höga medlemsavgifter och nu ifrågasätts om pengarna verkligen går till rätt ändamål. Johannes Hahn som är ledamot i EU-kommissionen erkänner att miljonbelopp av våra skattepengar gått till finansiering av vänsterorganisationer.

I USA har barnen utsatts för påverkansoperationer av sagoläsande transvestiter, men i Montana är det nu slut med det då delstaten förbjuder transsagostunder för barn och är därmed den första delstaten att införa ett sådant förbud.

På senare år har vi sett trenden att människor som identifierar sig som ett främmande biologiskt kön eller särskild könsidentitet kräver att bli särbehandlade av sin omgivning. Nu har fenomenet spritt sig och gäller även ras, ålder och vad dessa transpersoner arbetar med.

Allt färre barn talar svenska i hemmet och nu är siffran nere på 54% av eleverna i den svenska skola. De som talar svenska på heltid har de bästa skolresultaten medan Sverige generellt rasar i läsförståelse.

https://www.youtube.com/watch?v=tKihDhodyvM

 

Ekonomiprofessorn Jeffrey Sachs säger att den amerikanska regeringen är utomordentligt hänsynslös, dum och farlig i en intervju med Glenn GreenwaldSubstack. Sachs säger att det var den USA-ledda statskuppen i Ukraina 2014 som startade kriget i Ukraina.

Sammanställning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq