Lewis Brackpools varning till brittiska föräldrar – Barn översexualiseras i skolan

publicerad 25 juni 2023
Lewis Brackpool
Lewis Brackpool

Lewis Brackpool varnar brittiska föräldrar för inslag i den brittiska skolplanen som översexualiserar barn. De utsätts tidigt för sexuella idéer och de uppmanas till en mycket tidig sexdebut. Undervisningen är även manipulativ gällande sociala konstruktioner kring sex. Han vill att föräldrar ska reagera.

Lewis Brackpool:

”Jag ber i förväg om ursäkt för eventuellt upprörande innehåll i denna video. Lektionsplaner i skolor över hela Storbritannien har läckt ut, vilket har visat att barn så unga som nio år gamla exponeras för grafiskt material [stötande innehåll].

Jag vill varna er för att en del av det är mycket upprörande, men jag måste läsa upp det. Skolor över hela Storbritannien lär barn att från födseln till ett års ålder kan spädbarn uppleva njutbara känslor genom att röra vid sina [utelämnat]. Obligatoriska RSC-lektioner omfattar hemläxor till barn om [utelämnat].

De lär ut att flickor så unga som tolv år kan finna njutning i [utelämnat], [utelämnat] och oral [utelämnat]. De lär barnen att människor kan ändra sitt kön från man till kvinna. De lär också ut att vissa ickebinära människor varken är män eller kvinnor och att män med manliga Y-kromosomer faktiskt kan bli kvinnor.”

 

 

”Vad som är värre är att de visar bilder, och om jag måste censurera dessa bilder för att visa er vad de visar för barn, då har vi ett problem. Föräldrar, ni måste bli arga. Ni måste stå upp för vad som är rätt och säga något.

Ni kan inte tillåta att detta händer i skolan. Organisera er, träffa andra föräldrar. Ta reda på vad ditt barn får lära sig i skolan och gör något åt det.”

Översättning: NewsVoice

Relaterat: Amerikanska lärare hjälper barn att byta könsidentitet utan föräldrarnas vetskap

Källa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq