Pierre Tinderfjäll arrangerar en Stockholmsmanifestation 18 nov för alla som vill ha ett tryggare Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 november 2023
- NewsVoice redaktion
Frihetsmanifestation den 11:e november med Pierre Tinderfjäll

Den 18 november klockan 15 arrangerar Pierre Tinderfjäll, känd från frihetsrörelsen, en manifestation mot våldet och för ett tryggare Sverige. Samling i Humlegården, Stockholm och därifrån går tåget till Sergels torg där det kommer att hållas tal.

Syftet med manifestationen handlar främst om att reagera mot sprängdåd, skjutningar och annat våld som kan äga rum precis när som helst, var som helst och då kräva oskyldigas liv, förklarar Tinderfjäll.

”Det är hög tid att kräva förändring! Att kräva ansvar och handling från våra politiker och myndigheter! Vi vill ha ett tryggt Sverige, där vi inte behöver oroa oss för bomber eller kulor på platser där vi tror att vi är trygga.”

Pierre Tinderfjäll säger till NewsVoice att han tar hjälp från nya nätmedier och sociala kanaler för att locka besökare. Det finns ingen direkt koppling till tidigare arrangörer av frihetsrörelsens demonstrationer. Han hoppas att minst 3000 personer kommer.

”Jag är ensam initiativtagare för manifestationen och samarbetar med flera individer, grupper och medier.”

NewsVoice har pratat med många från Mellanöstern som flyttade till Sverige för att få en fristad. De säger att de är oroade över våldsutvecklingen. Vad gör du för att nå alla nysvenskar, migranter och invandrare?

Om du får med dig ”nysvenskar” kan det inte leda till att 30,000 människor kommer eller finns det kulturella problem med att tända intresset hos dessa folkgrupper med en manifestation?

”Finns inga kulturella problem som jag ser det”. Tinderfjäll lägger till att det kan vara värt tänka ett steg längre och locka till sig flera i framtiden.

”Manifestationen riktar sig till alla som bor i Sverige och som vill ha ett tryggt och hälsosamt samhälle. Mycket kan göras bättre för att nå fler människor. Marknadsföring med fler språk är ett exempel som vi absolut bör göra.”

Arrangemanget har en egen webbplats på Karleksmanifestation.nu


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq