Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Web Bot-skaparen Clif High om världens framtid där Sverige har en central roll

Vad tror du? Kommer Clif Highs prognoser att slå in eller är hans programvara bara algoritmer som fångar upp människors fria fantasier?

publicerad 27 december 2023
- Kristoffer Hell
Clif High
Clif High, eget verk

Sarah Westall intervjuade dataexperten Clif High. Han skapade 1997 prognosverktyget Web Bot som nu spottat ut extrema förutsägelser om vad som väntar världen med början sommaren 2024 och framåt. Sverige har en central roll, enligt Clif. NewsVoice publicerar prognosen som en kulturyttring vilken speglar människors ideer om vart dagens världssamhälle är på väg.

Den Stora Avlivningen

Clif High har sedan 1990-talet utvecklat datamodeller för att förutsäga mänsklighetens kollektiva öde i formen av web bot. Enligt hans prognos det först sommaren 2024 som skadeverkningarna och dödsfallen orsakade av det globala experimentella DNA-förändrande covidvaccineringen av 5,7 miljarder människor under 2020-2022 tar fart.

Clif och Westall kallar händelsen för Den Stora Avlivningen, the Great Culling.

Den Stora Utdrivningen

Efter detta kommer ett civilisationernas krig i Europa att startas i Sverige av en man som skapar en massrörelse mot utomeuropeisk invandring och som till slut kommer att lyckas driva ut alla som inte är etniska europeer, med början med eritreanska och etiopiska kriminella gäng i dag verksamma i Sverige.

Miljontals kommer att dö i de kontinentomfattande inbördeskrig detta utvecklas till i Europa, men också i Nordamerika, som genomgår en liknande parallell process.

Det svenska försvaret dras in och väljer att vara lojal med det svenska folket. Processen som i intervjun kallas för den Stora Utdrivningen, The Great Expulsion, kommer att sprida sig genom Europa hela vägen ned till Italien.

I Nordamerika förväntar sig Clif att tiotals miljoner med människor dör i våldsamheter mellan amerikanare och nyanlända, varva många kommer att fly från USA när detta startar.

Världarnas krig

Mitt i det här civilisationernas krig förväntar sig Clif att Elohim återvänder till jorden som i den kristna Bibelns Gamla Testamente beskrivs som gud eller gudar. Deras ankomst kommer att resultera i att ännu fler dör – men också att mänskligheten en gång för alla besegrar dessa inkräktare.

Utdrag nedan med svensk undertext av intervjun med Clif High. Se ävenhela intervjun.

Om Clif High och Web Bot

I slutet på 1990-talet, ett par år efter att internet slagit igenom hos den breda allmänheten, utvecklade Clif High en mjukvara som skannar av vad som skrivs på internet och utifrån dessa data prognosticerar mjukvaran framtiden.

Det ursprungliga syftet med Web Bot var att plocka upp signaler på internet om vart aktiekurser var på väg. Programmet var en framgång, men resulterade också i flera överraskningar. En var att programmet med anmärkningsvärd precision också kunde förutsäga trender för hela mänskligheten.

De kommande tjugo åren ägnade sig Clif åt att på websajten Half Past Human förmedla vad hans program detekterade i framtiden. Sajten Half Past Human ligger i dag på is.

Vad tror du? Kommer Clif Highs prognoser att slå in eller är hans programvara bara algoritmer som fångar upp människors fria fantasier?

 

Referenser och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq