Armstrong: USA “pressar in” Ukraina i NATO för att starta tredje världskriget

Debatt om Ukrainakriget

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 april 2024
- NewsVoice redaktion
Antony Blinken. Foto: U.S. Department of State
Antony Blinken, 2021.

USA:s utrikesminister Antony Blinken uppger att Ukraina ska gå med i NATO, men i NATO:s regelverk står det att inget land i krig får gå med i NATO. Blinken vet att Ukraina är på väg att falla, men om NATO införlivar Ukraina får vi det tredje världskriget med Ryssland som fiende, varnar den berömda prognosmakaren Martin Armstrong.

Text: Martin Armstrong. Översättning: NewsVoice

En röst på Joe Biden i november är en röst för tredje världskriget, och allt vi har åstadkommit med fred kommer att förkastas på grund av ett gäng nykonservativa [neocons] i maskopi med de klimatgalningarna som styr Vita huset.

Jag ser inget hopp om att stoppa detta krig. Du kan skriva till din kongressledamot och senator, men de representerar oss inte längre.

Domstolen i New York kommer att försöka fängsla Donald Trump och rättegången kommer att inledas den 15 april. De kan inte låta Trump vinna oavsett vad folket röstar på. Vi lever i en diktatur. Demokraterna skulle inte tillåta någon annan än Biden på valsedeln. Detta är ett direkt förnekande av vår rätt att rösta.

I det republikanska partiet är de desperata att fängsla Trump, annars kommer de att låta döda honom. De kommer inte att tillåta någon att förhindra deras agenda för tredje världskriget.

Allt detta ställs på sin spets när vi närmar oss den stora vändpunkten den 7 maj enligt vår ekonomiska förtroendemodell [The Economic Confidence Model]. Vi kommer att ta itu med detta katastrofala trendskifte vid vår konferens i London, som också kommer att direktsändas.

Jag skojar inte, och det är ingen konspirationsteori att de också vill minska världens befolkning med 2 miljarder människor för att minska koldioxidavtrycket och det är därför klimatförändringsfolket är i säng med de nykonsevativa.

“These people swear to Congress that Russia would never use nukes because they know the US would return fire. When you are about to destroy a country, you push that button if you have no other choice.”

Det fredsavtal som nåddes var att Ukraina gick med på att förbli neutralt och inte gå med i NATO. Nykonservativa fick då Boris Johnson att rusa till Ukraina för att hindra Zelensky från att underteckna ett fredsavtal. Över 500.000 ukrainare har dött sedan dess och dessa människor [de nykonservativa] har ingen ånger. Deras hat mot alla ryssar står över allt, till och med vår konstitution.

Lämna Ukraina nu!

I detta skede av spelet skriker Rysslands hårdföra politiker till Putin. Det enda alternativ som förespråkas av de hårdföra [i Ryssland] är att kärnvapenbomba Ukraina innan de går med i NATO fullt ut. Det finns ingen väg ut ur den här röran. Jag uppmanar starkt de ukrainare som fortfarande är kvar att ta sig därifrån så fort som möjligt.

Martin Armstrong från en konferens 2014.
Martin Armstrong från en konferens 2014. Foto tillhandahållet av Armstrongeconomics.com

Vår prognosdator [Socrates] varnade för att kriget skulle starta 2014, och 2013 publicerade jag till och med att Ukraina var där det skulle börja. Ovan finns ett foto från vår världsekonomiska konferens 2011, under vilken jag varnade för att vi skulle se framsteg i kriget efter 2014. De är desperata att skapa ett tredje världskrig innan valet i november.

 

Text: Martin Armstrong, “Blinken Pushing Ukraine into NATO to Start WWIII”, Armstrong Economics. Översättning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • NATO en aggressiv krigsorganisation!

    Efter Sovjetunionens kollaps har USA:s geopolitiska ambitioner formulerats i viktiga strategidokument, till exempel Wolfowitzdoktrinen, Brzezinskys bok ”The Grand Chessboard”, Project For A New American Century och i olika rapporter från RAND Corporation, en tankesmedja närstående Pentagon. Grundtemat är detsamma – den eurasiska kontinenten med sina sjuttiofem procent av världens befolkning och enorma energi- och råvarutillgångar är så viktig att ingen stat ska få växa sig så stark i ruinerna efter Sovjetunionen att USA:s överhöghet hotas.

    Utrikesminister Blinken har öppet förklarat att målet nu är att försvaga Ryssland, vilket sker genom drakoniska sanktioner och massiva vapenleveranser till Ukraina. Därefter står med största sannolikhet Kina på tur.

    • “Janó”

      Du skulle göra klokt i att skita i brzezinsky och “viktiga” strategidokument. Sanningen är att allt som usa:s så kallade “drakoniska” sanktioner har åstadkommit är att göra ryssland ännu starkare – inget annat. Ju förr du fattar det, ju bättre!!!

  • Att nato ska spridas österut mot ryssland är provocerande och mycket dumt, betyder bara att uza inte vill ha världsfred, tvärtom.
    Ryssland provocerar inte uza med att belägra uzas grannländer. Att folk i väst inte förstår detta, beror på att folket i väst är i stor del dumma nog att lita på politiker/media, alltså dummies på riktigt

  • Som jag förstår finns det snart inget Ukraina kvar som land. Ett direkt krig med Ryssland kommer väst onekligen att förlora, ingen tvekan om saken. Tyvärr så kommer ännu fler oskyldiga att stryka med och då även unga svenska män och kvinnor. Svenska politiker är inget annat än förr_dare men det vet vi ju redan.

  • Förhoppningsvis är det två miljarder av dom jobbigaste människorna som försvinner. Då kanske även hyrorna går ned och det blir lättare att hitta en demolerat billig lägenhet i centrala ruinstaden.

  • Globalisterna och USA inbillar sig att Ryssland ska backa i Ukraina men det kommer inte att hända! Dessutom så har Ryssland som är ganska glesbefolkat en större chans att överleva ett kärnvapenkrig än västvärlden så jag fruktar att de inte kommer att backa för västvärldens hot och trakasserier utan förbereder sig för krig! Ett krig som kommer att betyda slutet för den anglo-sionistiska världen vilket “våra” politiker idiotiskt nog släpat in oss i med Nato.

  • Det har framförts för länge sen att USA kommer att avskriva sina skulder med hänvisning till kärnvapenkrig. Det kanske är den viktigaste anledningen till att de hetsar alla mot varandra nu.

      • Pengar flyr till USA och dollarn. Den kommer toppa 2028.

        Usa och dollarn är säkraste stället idag.

        Ryssland?
        Europa?
        Kina?
        Afrika?
        Sydafrika?
        Kanada?

        Inget an dom är säkra idag.

        • Västeuropa och Japan etc har investeringar i USA och har så att säga lierat sig med Dollarn. De fruktar den kommande konkurrensen från världens majoritet och vill samma som USA:

          Hålla de övriga nere.

          De vill ha kvar USA som världspolis som ska fortsätta göra det smutsiga jobbet.
          För tio år sen såg jag uppgifter om att bland annat två stora banker troligen japanska och en tysk hade nån sorts andelar av FEDs aktier eller på något sätt var en del av det.
          Jag vet inte om det stämmer men det illustrerar varför det kan finnas starkare samintressen av att bevara USAs dollarmakt.
          Det är åtminstone en möjlighet att USAs vasaller är med på att USA avskriver sina skulder med hänvisning till kärnvapenkrig och att USA delar med vasallerna.
          Det behöver inte bli ett totalt kärnvapenkrig.
          Det räcker med att få befolkningarna att hata US/UKs rivaler
          Den totalitära mediamakten är instrumentet och hela väst är med.
          (Utom minoriteten som följer altmedier)
          Allt är sen tillåtet.

          • Man skall dock betänka att dessa dolda krigshetsare inte bara använder Biden som verktyg även Trump används, hur vet vi ej men OK han kanske stoppar krig och elände men vad har dom i rockärmen, digitalt slaveri är en väg. Att på vänlig väg (räddningen) installera AI som jag tror är ett stort hot lyssna på galningen Yuval N Harari en farlig mäniska , depopulation en annan faktor dom har för avsikt att genomföra. Ingen som arbetar törs längre öppna käften då blir man arbetslös etc. Som pensionär inte heller riskfritt , bankerna kan konfiskera dina tillgångar när som helst , då räcker det inte med växthus för att överleva.

        • Du har helt rätt och när dollarn faller kommer den kinesiska valutan ta över som världvaluta. så köp kinesisk valuta lagra hemma för även om dom inför elektronisk valuta fattar dom värdet av behålla en fysisk sedel mynt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *