Den brittiska aktivisten Tommy Robinson och dr Jordan B. Peterson diskuterar islamsk extremism

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 juli 2024
- NewsVoice redaktion
Jordan Peterson och Tommy Robinson
Jordan B. Peterson och Tommy Robinson.

Journalisten och den brittiska aktivisten Tommy Robinson diskuterar med dr Jordan Peterson om det växande problemet i Europa med mångkulturalism och radikala islamiska samhällen.

Dr Jordan Peterson och Tammy Peterson träffar journalisten och aktivisten Tommy Robinson personligen. De diskuterar varför han nyligen fängslades i Kanada, den lagföring som bedrivs mot honom och den film han försöker visa, historien bakom filmen, varför han blev aktivist, brutaliteten hos de brittiska grooming-gängen och fegheten hos den regering som aktivt möjliggör den.

Tommy Robinson är en brittisk journalist och aktivist som först blev en måltavla för etablissemanget efter att ha rapporterat om grooming-gängen i London. Sedan dess har han och hans familj fått utstå bestraffningar för att ha försökt avslöja dem som möjliggör den groteska brutaliteten hos islamisk extremism.

Källa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq