Staten Kansas stämmer Pfizer för mRNA-vaccinskador

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad Idag 7:09
- NewsVoice redaktion
Kansas Justitiekansler Kris Kobach.
Kansas Justitiekansler Kris Kobach.

Kansas stämmer Pfizer för ”falsk och vilseledande marknadsföring av ett vaccin”. Detta sker efter att ett otal människor skadats eller dödats av mRNA-vacciner, hävdar Kansas Justitiekansler Kris Kobach.

I stämningen hävdar Kobach att Pfizer avsiktligt dolt, undertryckt och utelämnat väsentliga fakta om covidvaccinets risker och skador. De mest allvarliga problemen gäller vaccinets risker för gravida kvinnor och rapporterade skador på hjärtat (myokardit).

”Pfizer marknadsförde sitt vaccin som säkert för gravida kvinnor”, sa Kobach, ”men i februari 2021 (hade de) rapporter om 458 gravida kvinnor som fick Pfizers COVID-19-vaccin under graviditeten. Mer än hälften av de gravida kvinnorna rapporterade en negativ händelse och mer än 10% rapporterade ett missfall.”

”Fler stämningar kan följa, beroende på Pfizers reaktion”, avslutade Kobach presskonferensen.

”Samtidigt spenderar Biden och Harris obscena mängder av våra skattepengar för att stödja forskning och utveckling av fler mRNA-gifter”, skriver den amerikanska advokaten Tom Renz på X och han fortsätter: ”mRNA-vacciner är för närvarande tillgängliga eller släpps för influensa, covid, apkoppor, bältros, RSV, cancer och många andra sjukdomar, varav några orsakades av den ursprungliga vaccinerna”.

NewsVoice skrev om Tom Renz i januari 2022 när Renz (renz-law.com) redovisade resultat från läkare inom det amerikanska försvaret (DoD) om att allvarliga biverkningar konstaterats hos amerikanska soldater och stridspiloter. Föredragningen skedde inför senator Ron Johnson i Visconsin.

Källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq