Elsa Widdings partiprogramförslag 2024 – Lämnar partiet MoD

Opinion

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 januari 2024
- NewsVoice redaktion
Elsa Widding, 1:a maj 2023, eget verk
Elsa Widding, 1:a maj 2023, eget verk
ArcanumSkolan

Sverige har fallit offer för en lång rad internationella agendor som nu hotar såväl vår suveränitet som vår demokrati. Vi är många som vill få tillbaka vårt land. I en förhoppning att snabbt samla dessa människor och kämpa för att bevara våra mänskliga rättigheter i den transformation av samhället som nu pågår valde jag att ansluta mig till partiet MoD.

Text: Elsa Widding, 26 januari 2024

Efter bara några dagar stod det dock klart att jag inte hade gjort min hemläxa ordentligt vad gäller partiet. Jag har idag därför valt att lämna MoD.

Jag kan bara be om ursäkt till alla Er som har gått med i partiet för att jag gick med. Det går att backa medlemskapet, dvs. få tillbaka medlemsavgiften inom 30 dagar, men visst gör MoD ett bra och viktigt arbete när man till exempel driver kampanjer som till exempel Exit WHO. För detta är man värd stöd och uppmuntran.

Jag önskar MoD lycka till i framtiden även utan mitt engagemang och närvaro.

För att på allvar kunna utmana riksdagspartierna tror jag att det krävs ett riktigt starkt och sammansvetsat gäng, en knivskarp målstyrning och ett starkt ledarskap. Dessutom krävs ekonomiska resurser för att kunna nå ut ordentligt.

Åtskilliga gånger har jag fått frågan varför jag inte startar upp ett nytt parti i Sverige, med sunt förnuft som en viktig grundpelare. Visst skulle det vara roligt att bygga från grunden med personer som delar ens uppfattning och ambition, men dum vore väl jag att i så fall inte inte förstå den näst intill omöjliga uppgiften att ro ett sådant projekt i hamn.

Hur lång tid skulle det inte ta att vända den negativa trenden där Sverige nu är mer eller mindre styrda av internationella agendor som drivs av starka ekonomiska intressen.

Mot detta står att vi idag helt saknar ett parti i Sveriges riksdag som jobbar för att ta tillbaka Sveriges självbestämmande. Hur ska vi kunna lösa de stora samhällsproblemen utan makten att själva kunna bestämma över vårt land och våra liv?

Under de senaste dagarna har jag försökt att sammanfatta min syn på politiken

Det är långt ifrån ett perfekt eller komplett dokument, på tok för långt och mer som ett arbetsdokument för att sortera i mina egna tankar kring viktiga frågor för Sverige.

I en bearbetad version skulle det med lite fantasi kanske kunna ses som ett embryo till ett valprogram. Vissa områden har jag utvecklat mer än andra eftersom jag vill att den som läser ska förstå varför jag föreslår vissa åtgärder.

Det handlar om nio punkter som beskriver problem och lösningar. Flera av dessa problem har jag lyft tidigare, både i mina böcker eller på Youtube. Jag återkommer med min syn på ytterligare tre områden som inte finns med ännu, dvs. en bättre skolpolitik, sjukvårdspolitik och invandringspolitik. Samtidigt vill jag nämna att Sveriges integrationsminister är en av få ministrar i regeringen som jag har stort förtroende för.

När man studerar de agendor som Sverige sedan flera år tillbaka lojalt följer inser man att framtiden för landet ser allt annat än ljus ut. Det är heller inte lätt att göra någonting åt saken och få landet på rätt kurs igen eftersom dessa destruktiva agendor har arbetats in i snart alla våra samhällsfunktioner och företag.

Genom Agenda 21 som FN antog och som godkändes i Rio 1992 är Sverige fångad i en handlingsplan som styr oss mot en fascist/kommunistisk framtid där medborgarna ska göras alltmer beroende av staten. World Economic Forum (WEF) blev officiella partners med FN 2019 vilket befästes med ännu en agenda, Our Common Agenda.

WEF har närmare tusen mäktiga medlemsföretag och organisationer med investmentbolagen Vanguard och Black Rock i spetsen, de största ägarna på världens börser.

WEF är en stark lobbyorganisation för de dominerande företagen som påtvingar sin vilja på enskilda länders ledare. Sveriges ledande politiker åker välvilligt eller pliktskyldigt till Davos varje år för att låta sig instrueras om vad som förväntas av dem inför nästkommande år.

Medlemmarna i WEF är inte folkvalda men genom sin Agenda och ekonomiska makt dikterar de likväl vad som förväntas av enskilda staters regeringar, varav Sverige har blivit en av de mest lojala.

Ett av de viktigaste koncepten i Agenda21, Agenda2030 och i Our common Agenda är vad som går under benämningen Public Private Partnership som för tankarna till fascism, om än något kamouflerat.

Som exempel kan nämnas att personer både från näringslivet och från politiken medverkar i WEF:s reklamfilmer. Senast medverkade Anna Borg, VD för Vattenfall, samt klimat och miljöminister Romina Pourmokhtaris i en sådan film. Vad kallas det när staten och storföretagen har samma policy och handlingsplan?

Om man studerar vad Agenda 2030 för hållbar utvecklinghar resulterat i för Sverige och Tyskland kan man konstatera att våra industrinationer är på god väg att slås sönder. Politisk nedstängning av fullt fungerande kärnkraftverk som lett till energibrist är bara en konsekvens.

Ett annat exempel är storsatsning på miljöstörande vindkraftverk som egentligen inte löser några problem men som utarmar naturen och leder till ransonering eftersom vi inte tillåts bygga den nödvändiga kraft som krävs för att reglera mot vindkraften.

Inte sällan säljs vindkraftsproduktionen på PPA avtal och försvinner utomlands, som om denna elproduktions enda syfte vore att utarma ekonomin och förstöra Sveriges natur. Volvo, som tidigare har varit Sveriges flaggskepp, satsar nu ensidigt på elbilar och ser ut att gå en mörk framtid till mötes.

Ett annat exempel är Scanias satsning på el lastbilar som inte heller ser bra ut. Lägg därtill mycket riskabla så kallade hållbara industriprojekt i norra Sverige där statens och våra pensionspengar spelas bort i en allt snabbare takt. Projekt startas utan att ens tillgång på den energi som krävs för projekten finns tillgänglig.

Allt bygger på extremt dyra önskedrömmar där riskkapitalister tillåts sko sig på skattebetalarnas pengar. Våra politiker har ingen förmåga att stoppa vansinnet. Utvecklingen har även lett till att industrisatsningar i södra Sverige i princip har avstannat när tillräcklig kapacitet inte längre finns tillgänglig i systemet.

Varje kommun i Sverige har ett kontor som säkerställer att den destruktiva Agenda 2030 följs. Det handlar om allt från stadsplanering, cykelbanor, fastighetsplanering, markanvändning, naturresurser etcetera. Enligt Agenda 2030 är det långsiktiga målet att få in så många människor som möjligt i städerna som därmed förtätas, allt för att reducera bilkörning och transporter.

Ganska snart är det tänkt att befolkningen ska nå all service på 15 minuters gångavstånd, verka och bo på en liten begränsad yta. Längre resor skall begränsas till enstaka resor per år. Tanken med agendorna är att så mycket som möjligt i framtiden ska kunna registreras och övervakas.

Köttkonsumtionen ska minimeras förutom konstgjort ”kött” tillverkat av bland annat genmodifierade soja, vilket visat sig omsätta mer än dubbelt så mycket CO2 som normalt producerat kött.

Global Basic Income (GBI), om det införs, kommer att öka beroendet av staten. Listan på dessa absurda planer kan göras hur lång som helst. Allt finns väl beskrivet i framförallt Agenda2030, men mycket information kan hämtas på World Economic Forums hemsida.

Naturligt vore en högljudd protest mot dessa mänskliga övergrepp men istället är tystnaden från våra politiker total. Riksdagspartierna protesterar inte ens mot ett allt makthungrigare EU som tvingar oss att stundligen hantera nya EU förordningar som skyndsamt inarbetas i våra lagar.

I kommunerna sköts det mesta av planering och samhällsbygge av Agenda 2030 kontoren, eller Vision 2030 som man numera kallar det. Det demokratiska inslaget är möten som allmänheten bjuds in till,

informationsmöten där medborgarnas synpunkter lämnas obeaktade. Agendan har ju redan pekat ut färdriktningen. Så vad finns då egentligen kvar att bestämma över för Sveriges folkvalda? Det är bland annat dessa funderingar som gör mig tveksam till att starta upp någonting nytt.

Med andra ord. Det är aldrig för sent att ge upp!

Partiprogramförslag 2024

I det bifogade dokumentet har jag likväl lagt lite tid på att försöka förmedla min syn på en rad politikområden såsom:

  • försvarspolitiken,
  • hur vi bör skydda Sveriges suveränitet,
  • införande av digitala hälsopass,
  • en politik för stärkt demokrati,
  • energipolitik/omställning/elektrifiering,
  • politik för vindkraftsinvesteringar,
  • klimatpolitiken,
  • miljöpolitiken och
  • skattepolitiken. Skattepolitiken berörs bara ytligt och fortfarande saknas skolpolitik, invandringspolitik och den viktiga sjukvårdspolitiken.

 

Text: Elsa Widding, 26 januari 2024

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Elsa,
    Starta ett parti med fokus på direktdemokrati och ge det det träffande namnet “DirektDemokrati”. I dag finns det verkligen inga giltiga ursäkter eller tekniska hinder för att inte kunna genomföra lokala och nationella digitala folkomröstningar med BankID.

    Skatteverket har ett av de mest säkra IT-systemen, och på samma sätt som alla vuxna kan deklarera digitalt utan problem online, bör det vara möjligt att genomföra lokala och nationella folkomröstningar via ett sådant system.

    Det är det som Sverige och svenskarna behöver idag – inte ännu ett parti som liknar alla andra och som bidrar till det elände vi befinner oss i.

    Lycka till med ditt initiativ!

    • Reality Checker skriver: 29 januari 2024 kl 12:36
      Bara för info. Vad du har skrivit är redan genomfört i Kina. Dessutom, man ”deklarerar” inte en gång om året, utan kontinuerligt. Myndigheterna tillhandahåller ett gratis bokföringsprogram för mobiler, det är öppen källkod och man kan anpassa det till olika slags rörelser. Dessutom ger man gratis råd och vägledning hut en företagare skall planera ekonomin. Man kan få dagliga uppdateringar och rapporter hur ekonomin ser ut.

    • Vill bara kommentera att partiet Knapptryckarna finns, som driver just det du säger; direktdemokrati.

  • Representativ demokrati är förgånget det man röstar på är max 4 personer
    i toppen på vilketparti det än är o så länge folk röstar på dom partier
    som finns så kommer det att fortsätta i samma hjulspår.
    Det behövs ett nytänk i stil med schweiz,knapptryckarna alltså
    direktdemokrati i dom stora frågorna nationellt o komunalt det gå lösa
    nu när allt är digitalt,bankid kanske något åt det hållet.
    Mvh l,g

  • Det finns i sverige endast ett samanhållet parti
    som kan kallas Maktpartiet. Det består av
    S, M, SD, KD, L, C, MP och V. Det finns bland dessa
    enheter stundtals små variationer men de tillhör
    alla Maktpartiet och håller varandra om ryggen i vått
    och torrt. De lever alla gott, mycket gott, på svenska
    medborgares avtvingade skattemedel. Ibland förhärligar man
    sig själva genom att utan hänsyn till var pengarna kommer ifrån
    strössla miljarder och åter miljarder över olika projekt
    som de tror kan ge lite bättre status inom gruppen. Samtidigt blir
    skaran fattigpensionärer i sverige allt fler och många av dem tvingas
    flytta ut på gatan eftersom valet står mellan boende och mat då
    pensionen inte räcker till både och. Det skulle vara mycket intressant
    om det fanns en statistik på hur många hemlösa fattigpensionärer
    som frusit ihjäl under de bistra vinterdagarna denna vinter.
    Oppositionen består av ca 30 registrerade mycket små partier.
    De flesta av dessa småpartier är innerligt trötta på Maktpartiet:s
    arrogans och svikna vallöften. Uppfattningen hos i stort sett alla småpartier är att Maktpartiet fullständigt struntar i vad svenska folket tycker och vilka vallöften de givit. Att småpartierna inte kan enas är naturligtvis mycket bra för Maktpartiet som då kan fortsätta regera landet till utplåning utan att någon opposition märkbart höjt rösten.
    Om Elsa startar ytterligare ett småparti som så småningom kommer att förtvina kan jag inte se som annat än bortkastad tid.

      • Samuel! Där var huvudet på spiken! Men det måste nog till en mästare för att träffa den.
        Vi kan bara hoppas att Elsa är den mästaren. Men om morgondagen vet vi inget. En stor eloge till henne i vilket
        fall från oss som ser henne som en framkomlig väg.
        Men som Albert Einstein myntade!
        Gud spelar inte tärning! Vi kan bara hoppas.
        Vi tror på dig Elsa! Kör hårt för att inte göra oss besvikna. Kramis från mig.

      • Samuel af Ugglas skriver: 27 januari 2024 kl 18:55
        Vill bara påpeka att i Kinas direktdemokrati kan väljarna sparka odugliga politiker/tjänstemän när som helt. Det behövs inga allmänna val. Det fick en ordförande känna på i Peking, han åkte ut från den ena dagen till den andra, utan fet fallskärm eller fet politiker pension. Man hade infört elektronisk röstning som sker från mobilerna. Något för Sverige.

  • Hej Elsa!

    Ja WEF har nu helt och fullständigt tagit kontrollen över hela västvärlden.

    En liten detalj, som du som sitter i riksdagen kanske kan svara på.

    Vårt “statliga” bolag Vattenfall AB är en av WEFs sponsorer, min undran är bara med hur många miljarder om året som direkt och helt öppet slussas till WEF av våra skattepengar?

    Du hittar företaget i fråga under bokstaven “V” på följande sida: https://www.weforum.org/partners/

    Naturligtvis är Anna Borg, VD Vattenfall AB djupt engagerad och även hon mutad och on the take från WEF, miljonlön i månaden får hon av oss, men säker ytterligare miljoner av WEF för att aktivt förstöra vår el och energiförsörjning, fattas bara annat.

    Tanken från WEF är att totalt i grunden förstöra det som allmänt kallas Västvärlden, med slutmål att göra Klaus Schwab till obestridd Weltfuhrer, med absolut och total makt att kontrollera döda och förinta vem han så önskar.

    Naturligtvis är vårt önskan att gå med i NATO en del av planen, och självklart är det folkmord på Ukrainare och Palestinier som nu pågår också det.

    Tänk så enket, att köpa politiker, och du leder världen.

    • Jan Öst skriver: 27 januari 2024 kl 09:59
      Dessutom saknar Anna Borg grund kvalifikationerna för jobbet. Hon är inte civilingenjör utan ekonom. Det är som att tillsätta en mästernickare som kapten på ett trafikflygplan. Hon är säkert politisk lojal, mot WEF och makteliten, vilken nog är den enda kvalifikationen som behövs idag.

      • På RT finns en ointressant artikel om detta. Den handlar om Boeing, och indirekt om USAs och hela västvärldens förfall. Avindustrialiseringen.

        —Boeing’s nosedive: How greed ruined a great American company
        https://www.rt.com/business/591332-boeing-wall-street-profit/
        Boeings störtdykning: Hur girighet förstörde ett storartat amerikanskt företag

        Hur Boeing gått från ett ingenjörsdrivet mycket framgångsrikt företag, till ett endast vinstdrivet företag där flygplanen nu är så undermåliga att dom bokstavligen faller isär i luften.

        Man har gått från värde skapande till värde utvinning och plundring. Man plundrar företaget på värde, som delas ut till chefer och investerare. Man har flyttat företagets ledning från verkstads golvet till börsens handelsplats. From “factory floor to trading floor,” Man söker inte kvalitetsprodukter, man söker snabba pengar. Man tillverkar inte längre inte flygplan utan utdelning.

        Samma sak gäller för svenska företag.

  • …jag har själv till och från gått som katten runt het gröt och medvetet eller omedvetet valt andra alternativ än Alternativ för Sverige, men förr eller senare återvänt till AFS,men jag tror att vi tillsammans måste inse att något annat realistiskt alternativ inte existerar i praktiken.Vill man verkligen påverka utvecklingen åt rätt håll så är det AFS som gäller…

  • Elsa for president!

    Vad Sverige behöver är en stenhård diktator. Naturligtvis en välmenande sådan! Den första lagen man inför är förbud mot girighet, med livstids fängelse som straff. Inte dagens “livstid” då som verkar räknas i hundår. Kanske för att matcha alla hundar i rättssystemet?

    Någon mer definiton är så ger man inte, så sitter alla självgoda jävlar löst. Antingen gynnar man samhället, eller så tvingas man göra det i ett arbetsläger i Norrland på livstid.

    Naturligtvis skulle våra politiker kunna införa ett demokratiskt system som fungera med dagens teknik. Men man vill inte ha någon demokrati. Syftet med “demokrati” har aldrig varit demokrati, utan att ge sken av demokrati.

    Vad människor idag saknar är tro på ett samhälle som bygger på samarbete, och att vi skulle kunna leva i överflöd tillsammans. Idag har de flesta sålt ut sin själ, både de i rännstenen och de på CEO posten.

    När ett samhälle är byggt utan en solid grund är det tyvärr bara en tidsfråga innan bygget rasar.Och tyvärr tror jag inte det kommer bli en kontrollerad demolering av systemet, och ett uppbyggande av ett nytt fungerande system innan det kollapsar. Men man vet väl aldrig, rent tekniskt är det ju möjligt.

    Men mörkrets vägar är många, och stigarna väl upptrampade av bekväma socialdemokrater som vallfärdat till Wallenbergs brunn för att ta del av allmosorna. Förgiftade, likgiltiga, perverterade, giriga och gränslöst ansvarslösa. “Men vi har ju så trevligt”.

    Kanske inte så länge till!

    TYvärr är det väl ännu få som inte faller i trans när konsensus samhället knackar på dörren. Tack Elsa, en frisk fläkt i ett unket rum……

      • Kjell Holmsten skriver: 27 januari 2024 kl 18:44
        Det är det Kina talar om när dom talar om en ”demokratisk diktatur.” Folkviljan är lag, Folkviljan dikterar. Beslutsfattarna är bara verkställande. Sverige är motsatsen.

        • Varför har inte Kina skippat partier och satsar på personval i regioner och staten istället?

  • Det var en bra handling att backa ut ur lekstugan, ty det visar på att det är ett “gymnasieprojekt”.
    Vi står på tröskeln till att en folkdomstol borde införas, eftersom sista steget ur korruptionshärvan annars måste bli en uppgift för militären (enl. Yury Bezmenov)
    I övrigt för landets korruptionshärva tanken till Orwells “Djurfarmen”.

  • Elsa,
    Som väljare önskar jag endast en möjlighet vid ett SVENSKT VAL.
    Möjligheten att SPARKA korrupta politiker, det enda språket en s k politiker förstår!
    Den rättigheten har någon tagit ifrån oss och den skall vi kämpa för att få tillbaka.
    Intill att detta sker är svensk s k politik totalt ointressant, det är lögner och bluff alltsammans.
    Bevisat intill tröstlöshet.

    • Så här “placeras” kandidater i den s k RIKSDAGEN.
      https://nyheteridag.se/teodorescu-mawe-fick-nobben-av-m/
      På fredagen rapporterar Expressen att även Teodorescu Måwe försökte bli kandidat för ett annat parti. I hennes fall handlar det om Moderaterna, ett parti hon har en tidigare koppling till då hon arbetat som sekreterare till M:s idéprogram.
      – Hon visade ett väldigt tydligt intresse, säger en källa i Moderaterna till tidningen.
      Av olika skäl var intresset inte ömsesidigt, bland annat då M inte ville peta något av sina toppnamn enligt Expressen.

      Kan en väljare påverka utfallet på VALDAGEN?
      Rätt eller Fel?

  • Jag tror dessvärre inte att det finns något land längre som står för frihet och demokrati. Mörkret har lägrat sig genom WEF-gängets mångåriga och, tyvärr, skickliga arbete. Vi måste gå ur WHO,FN och tacka nej till NATO. Allt annat blir snömos.
    Vi måste sprida info om WEF:s planer för pedofili, transhumanism, återkommande VAX-injektioner med hemliga ämnen, övervakning av allt och alla (även djur), chip i hjärnan för sinnes- och dröm-, och tankekontroll, kannibalism. Schwabs planer finns på Youtube också där han själv berättar.

    • Våra, folkets skattepengar, ska enbart användas för folkets bästa & absolut ej för att gynna de organisationer som byggts upp av oligarkerna/globalistmaffian som fokuserat på att dra in folkets pengar, och skattepengar, till sina privata banker & organisationer som ex FN, som är styrorgan över WHO, som genom skrämselpropaganda får folket att gå med på vansinniga inköp av ex fortsatt inköp av de biovapen som används mot folket och påstås vara “vacciner” men bevisligen skadar och dödar lika effektivt som det krigsmateriel som köps in, och levereras – även de med hjälp av våra skattepengar! Dessa pengar har folket arbetat hårt för att få ihop – och de stjäls nu i syfte att skada & döda än mer av folket ex genom drn svält & näringsbrist som de nu planerat genom sin nya skrämselprooaganda, klimatförändringar.

      Folket MÅSTE vakna OM vi ska kunna göra motstånd mot vad som nu sker!

      Nej, befintliga tjänstemän & politiker, de som nu brutit sina vallöften & utfört de största brotten mot våra mänskliga rättigheter & Nurembergkoden någonsin genom vår historia MÅSTE avsättas NU och ett betydligt pålitligare system MÅSTE byggas upp!

      Det MÅSTE till ett paradigmskifte utan dess like – vi, folket, har en lång väg att vandra, genom krig och fattigdom, innan vi når tillbaka till den yttrandefrihet & demokrati våra förfäder lyckades ta oss fram till efter huntratals år av kamp ut ur tidigare slaveri!

    • Karin skriver: 26 januari 2024 kl 16:01
      Kina står för frihet och demokrati, och tillämpar det dessutom, med det betyder även ansvar.

      • rolin skriver: 28 januari 2024 kl 19:16
        Kina styrs inte av någon annan än sina egna innevånare. Det är USA som vill ”mörda” Europa, vilket verkar framgångsrikt, och Ryssland och Kina, vilket har blivit ett dunderfiasko, om dom kunde. NWO i Kina är inte USA eller Kina, det är vad Kina kallar den multipolära ordningen, till skillnad från USAs och WEFs ”den regelbaserade ordningen.”, där USA sätter reglerna som dom tycker från tillfälle till tillfälle.

  • Jag reagerar på att Elsa har stort förtroende för Sveriges Integrationsminister? Varifrån kom den?

    Johan Perhsson Liberalerna är högst skyldig till allt som skett i Sverige. Har Elsa fått förtroende av J.P för att han visat sig hålla med Elsa i någon specifik fråga? Vilken fråga handlar detta om i sådant fall? Glömde Elsa alla andra frågor?

    Johan är mycket skyldig till svenska debattklimatet/censur då han arbetat frenetiskt med att trycka till folk som inte står bakom globala agendor.

  • Ja, hur ska vi kunna vända denna destruktiva väg. En väg som nu samtliga politiker och tjänstemän arbetar för och nu även Näringslivet.

    Detta genomsyrar idag hela samhällskroppen.

    Allt sitter idag ihop med Blackrock, Vanguard, FN, WEF, WHO och EU. I en pyramid. Det räcker att hälla vatten i glaset högst upp för att fylla alla andra glas.

    Elsa radar upp många och viktiga delar som är stora problem. Men, problemen är betydligt större än Elsa skriver. Problem som vi alla blivit indoktrinerade att inte få tala om eller se.

    Det som sker i Ukraina, Palestina/Israel och propagandan runt visar på ett annat problem.

    Jag ser vissa likheter med trettiotalet och allt som nu sker. Jag ser inte likheterna som etablissemanget så gärna vill måla upp utan hur propagandan sker i maktens megafoner. Vilka äger dessa megafoner?

    • Megafonerna är väl den trojanska hästen som drivs av deras media – lika väldresserad som den sjukavård som tvingats foga sig efter tystnaden i maktens korridorer (sedan 1995 & styrdes upp via RMR cirka 2015) OM den trogne arbetstagaren ville behålla sitt arbete! Det var enbart en manöver inför det planerade, stora slaget, Agenda2030 & plandemin.

      Denna effektiva arbetsmetod har nu fått hela västvärldens regeringar och sjukvårdsfolk att foga sig efter globalistmaffians önskemål vilket resulterat i ett mångfald av tysta statskupper, så ock här i Sverige.

      Folkets yttrandefrihet & demokrati dog ut i Europa och övriga västvärlden med hjälp av den depopulationsagenda som lyder under WEF/FN/WHO & deras Agenda2030- en plan som tog fart rejält tack vare deras falska pandemi, PCR-tester & “vacciner”!

      WEF/FN/WHO styrs via CIA som, i sin tur, lyder under oligarkerna/globalistmaffian, således de 13 familjer som styr över västvärlden med nämnda verktyg som de nu utfört de värsta brotten mot våra mänskliga rättigheter & nurembergkoden någonsin genom människans historia!

      Det gäller att vi vaknar upp NU OM vi ska ha en möjlighet försöka få vår yttrandefrihet & demokrati åter …

  • Vägen till Helvetet är stenlagd med goda föresatser.

    Sedan förstörelsen av Sverige påbörjades för sjuttio år sedan har det av och till dykt upp initiativ, för att motverka den. Men många började inte reagera ens när Riksdagspolitikerna drog ur pluggen för femtio år sedan.

    När konsekvenserna blev allt mer uppenbara, efter ytterligare något decennium, dök det upp alternativ, som till exempel partiet Ny Demokrati. Detta infiltrerades raskt av fienden och kollapsade. Sedan kom Sverigedemokraterna, som var segare, men som togs över av fienden 2006 och nu bara är “ett antirasistiskt mittenparti” och djupt engagerat i upplösningen av ‘vårt’ land..

    Alla svenskar – ALLA! – med pengar och inflytande, är numera stenhårt engagerade i projektet ‘Förstöra Sverige’ och roffar åt sig vad de kan. Till och med vanligt folk deltager med liv och lust i förstörelsen.

    Visst är det glädjande att det finns eldsjälar, som Elsa Widding, vilka, med Sanningen som ledstjärna och med stenhård logik, påtalar vad som kan och måste göras, för att få landet på fötter igen. Men sådana profeter har vi haft hela tiden, som förstörelsen pågått.

    Problemet är att det nästan inte finns någon som lyssnar och absolut ingen med pengar och inflytande – dessa deltager i slakten på landet och det är i detta smutsiga hantverk de tjänat sina pengar och skaffat sig sitt inflytande.

    Det är bara att gratulera Sveriges fiender. Ni har skickligt bedrivit ert förstörelsearbete och lurat nästan varenda svensk till att bli era lydiga femtekolonnare.

  • Rita Ekholm skriver: 26 januari 2024 kl 11:05
    Det sista Sverige behöver är ytterligare ett ”Parti” Vad Sverige behöver är ett samhällssystem som inte styrs och kontrolleras av WEF, USA, eller EU utan styrs av folkviljan. De nuvarande grovt okunniga och korrupta ”politikerna måste rensas ut.

    • I Sverige behöver vi kunniga, ärliga, omutbara ledare
      Vi behöver ett partilöst parti utan vänster, höger eller mittemellan
      Vi behöver ledare som inte kan köpas och har som huvudmål hela folkets, landets och våra barns bästa
      Ärligt sagt har jag aldrig förstått dessa partier som svatmålar och slåss mot varandra, en orsak varför ingen har kunnat värva in mig i något part.
      Sverige kunde varit och kan fortfarande bli ett fantastiskt lan om vi får bra ärliga ledare som sätter landet före sina egna personliga intressen
      Forstätter det som nu har vi snart inget land, vi får söka assyl, vi får fly, men men vart?

    • Karl W
      Jag holler helt med dig, vi måste ut från all centrastyrning dom försöker pracka på oss, även EU som den nu är.

  • Jag skulle vilja ge henne 110% rätt. Sverige är idag en slags koloni. Jag är, bara så glad att jag har valt att tillhöra och arbeta i den del av världen som är progressiv, framskrider, utvecklas och där allt blir bättre dag för dag. Sverige har blivit ett ruttnande bihang på en döende värld. Det känns tragiskt.

      • Allt Karl W skriver är alltid i negativ ton mot väst och positiv ton mot Kina. Tar man upp något som inte är bra i Kina så förekommer det inte för det är propaganda från USA, det förekom men inte alls i lika stor skala eller att den korruptionen är nu fixad. Samma sett som Sovjet propagerade och hur Nordkorea sprider sina lögner. Det för mig är propagandakrig och psykologiskt krig från Kina i ett. ”Se hur bra Kina är och hur dåligt ni har det.” Den tonen går igenom alla inlägg av Karl W.

        Som vi alla vet kollapsar väst nu och denna misstänksamhet mot etablissemanget i väst finns också i Kina mot CCP. Kina är inte fritt från detta då det är en global företeelse, men om man får tro Karl Wang är allt mycket bättre i Kina med sina 5G och 6G-nätverk. Vi vet att Kina kommer bli nästa stormakt men så mycket som det kommer hända kommande åren tror jag CCP kommer kollapsa precis som WEF, EU, euron, dollarn och allt annat.

        CCP skapades av frimuraren Mao Zedong och alla som läser Newsvoice vet att frimureriet är en av alla grundpelare i de globalistnätverken. Det har sina rötter i väst. Kommunismen är en skapelse av kapitalister i väst. Rötterna för CCP är samma onda rätter som styr väst.

        I mina studier av Kina så är det viktigare att det ser bra ut än vad det egentligen är. Om detta är gammal traditionell kultur eller sedan CCP kom in vet jag inte. CCP har en stor propagandamaskin. De fokuserar ofta på utlänningar att vara deras språkrör. De kallas för white monkey.

        Karl W har sagt att de har mer yttrandefrihet i Kina, annan demokrati än i väst. De har också lagar mot att sprida lögner. Sådana lagar har vi i väst också. Det spelar ingen roll om du har fakta din sida för lagen i väst bestämmer vad som är sant.

        All den informationen jag fått under många år om Kina går rakt emot vad Karl W säger. Om 90% av allt jag sett om Kina är lögner är det fortfarande skrämmande. För den intresserade kommer här länkar till några få källor vad som påstår förekommer i Kina. Allt detta är enligt Karl Wang propaganda från USA.

        https://www.youtube.com/serpentza
        https://www.youtube.com/laowhy86
        https://www.youtube.com/@ChinaUncensored
        https://www.youtube.com/@ChinaInsiderWithDavidZhang

        Tofu Dreg
        https://www.youtube.com/watch?v=i8VFi-XMkgc
        https://youtube.com/shorts/q8D1UqQdf4A

        Beyond the Red Wall: The Persecution of Falun Gong
        https://vimeo.com/370351604

        I England har nu en historia om pianisten Brendan Kavanagh exploderat. Han spelade in live och då var det Kineser där som älskar CCP. Sägs att en av dom i videon är en spion för CCP och de försöker få ner videon. Videon har anmälts många gånger och också intervju med Piers Morgan.

        Live-inspelningen
        https://www.youtube.com/watch?v=65iwnI2hjAA

        Bevis de försöker få ner videon
        https://www.youtube.com/watch?v=gm2SBIhCT3E

        Piers Morgan Interviews Dr K | Brendan Kavanagh Reveals Comeback Gig!
        https://www.youtube.com/watch?v=7fGHWtaQF9s

        Spionen Christine Lee
        https://www.youtube.com/watch?v=7aeBj6DgRLc

        Brendan fick hotmail för detta
        https://www.youtube.com/watch?v=sCLGXk6hFLQ

        För den som sett skillnaden mellan vad Karl Wang skriver i sina artiklar och i kommentarerna här mot vad de Kina-kritikerna skriver så måste någon sida ljuga, eller någon sida ljuga betydligt mer. Av vad allt jag sett om Kina och att det styrs av ett parti grundat av en frimurare och som mördat miljontals kineser (Många miljoner mer än vad Karl W påstår. Alla kommunistiska ledare historiskt har kopplingar till frimureriet och älskar att mörda människor) och ockuperar mark (Som sägs enligt CCP vara en del av kinesisk 2000 år historia. Men varför då in med arme och jaga ut Dalai Lama och buddisterna?) har jag mer förtroende för de som kritiserar Kina.

        Jag vill inte kinesiska folket illa utan jag är kritisk mot CCP och dess lögner. Lika kritisk som mot politiker och media i väst som ljuger. De är skapade och kontrollerade av samma ondska men utspelade olika roller i globalismagendan.

        • (Till Jens) Stämmer att KW har en romantisk bild av Kina, även fastän han är topputbildad. Dock kan man säga om Kina att dom sprider inte sina budskap med yxan, som uza gör. Hur dom gör i sitt eget land har vi egentligen inget att göra med. Det är bara globalistmaffian som vill lägga sej i andra länders förehavanden.

          • stig lönnqvist skriver: 27 januari 2024 kl 20:59
            ”Romantisk bild”, och hur vet du det. När var du i Kina sist och första hand skaffade dig en referens bild. Har du någonsin varit i Kina? Sett från Sveriges otroligt nedkörda samhälle kan jag förstå att det tycks så.

        • Elsa Widding är till skillnad ifrån många andra inte naiv när det gäller var globalistmaffian verkar.

          Globalistmaffians tentakler sträcker sig över hela världen, inklusive Kina. Oligarker, underrättelsetjänster, makthavare högst upp i de olika ländernas hierarkier, icke-statliga organisationer och vanlig maffia samverkar i brott mot mänskligheten.

          När blev Kina en demokrati där de styrande i sanning bryr sig om landets invånare. Aldrig, sådana påståenden är bara ogenerad propaganda. De tillrättalagda beskrivningarna av stordiktaturen i Öst blir alltmer komiska för att inte säga löjeväckande.

          En skillnad mellan Väst och Kina är att vi fortfarande har kvar en viss grad av verklig yttrandefrihet.

          Som Peter Grafström uttrycker det: Kinas ledarskap och styrelseskick vill ha kritik men det skall vara konstruktiv kritik.

          Det vill säga, du får gärna kritisera den kinesiska regimen, så länge den kinesiska regimen godkänner din kritik. Hur uppenbart skall det behöva bli innan folk fattar att Kina i grunden är en diktatur.

          • per skriver: 28 januari 2024 kl 04:00
            ”Globalistmaffians tentakler” När det gäller Kina försöker dom verkligen, men det går rätt dåligt.

            Ypperligare en ”besserwisser”. Kom till Kina och lär dig hur ett verkligen är.

            ”När blev Kina en demokrati” Kina är inte en demokrati enligt västs normer, Kina är en direktdemokrati efter Kinas normer. Folket har kollektivt ett verklig inflyttande på besluten och hur samhället sköts. Socialism med kinesiska förtecken. I Kina är det inte så att några ”styrande” bryr sig eller inte bryr sig om folket, så fungerar västs diktaturer och så kallade demokratier. I Kina bryr sig folket om folket, och styr de ”styrande” till hur folket vill ha det.

            Kinas ledarskap och styrelseskick vill INTE ha kritik, utan förslag på hur man inte behöver kritik. Kritik löser inga problem, bara aggregerar motsättningar och konflikter. Förslag – inte gnäll.

            Kina är en diktatur, det är folkviljan som diktarter. Som man säger, en demokratisk diktatur.

            De är både så intressant och skrämmande att läsa alla dessa inlägg som alla utgår från att Kina är någon slags variation av västs ”demokratier”. Många saknar uppenbarligen mental kapacitet att förstå att Kina tänker, fungera och arbetar efter helt andra banor och normer. Man klarar inte att släppa sargen. Västs demokratier är diktaturer med rätten att välja en diktator, och sedan underkasta sig diktatorn vilja, till nästa nationella val. I Kina väljer man personer, och avlägsnar dom vid behov, och styr personens beslut.

        • Hej Jens!

          Stort tack för din kommentar, mycket nyttig information. Jag hade väl mina misstankar om den “vita apan” och sagan om Kina. Titta precis på den här.

          https://www.youtube.com/watch?v=LH23AKBHrKw

          Och den förklarar väl hens betende. Skulle förmoda han haft ett välbetalt jobb som tågingenjör för den Kinesiska regimen. Kanske kan han inte bete sig på annat sätt?

          Själv tror jag det är mer eller mindre lika i alla länder. Regeringarna blir mer och mer censurerande, represiva, kontrollerande. Den globala kullisen är alltid hotet från den andra kontinenten, det andra landet osv. Men världens ledarskap är alla mer eller mindre emot befolkningen.

          Själv kritiserar jag Sverige, det jag kan se framför mina egna ögon. Men intressant att se att även en youtuber har samma upplevelse av att hålla sig borta från nätet som mig. Jag är ju elöverkänslig och har spenderat de sista 15 åren med att lära mig om trådlös teknik och dess verkan på kroppen. Läst de studier Wang aldrig tittat på men säger sig läst. Vet inte om hans ståndpunkt beror på inkompetens, förutfattade meningar, eller ett litet samarbete med regimen?

          Det är ett demoniskt system de inför överallt. Men de försöker så desperat så fort nu att de kanske sätter krokben på sig själva. Man får hoppas på det. De flesta “konspirationer” har väl redan manifesterats och är idag fakta. Men man får väl hoppas de mest radikala av dem bara är fantasier, och att det är den männskliga faktorn och människans lägre natur som spökar lite. Den går ju uppenbart att transformera.

          • Josef Persson skriver: 29 januari 2024 kl 00:23
            Själv har jag aldrig haft något uppdrag för Kinas järnvägar. Däremot arbetade jag med den tidiga utvecklingen av elfordon.

            För att förstå trådlös teknik behöver du lämplig utbildning. När avslutade du din civilingenjörsutbildning. Vad jag skriver om är mina egna upplevelser förta hand på plats. Hur är det med Josef??? Grundkunskaperna hittar du förklarade här https://www.5gtechnologyworld.com/the-basics-of-5gs-modulation-ofdm/ Hur mycket förstår du????

            • Hej elbilsingenjören!

              Skrev ett långt svar på din kommentar, men den godkändes inte. Den var “off topic”.

              Och visst var den det! Men så är ju också alla dina kommentarer som handlar om Kina alltid och hur fantastiskt 5G är. Förmodar du får hållas då du är skribent, även med off topic ämnen. Frånfallet av vidare bemötanden och kommentarer är alltså inte för att jag inte kan svara, utan för att jag inte får. Lycka till i Diktaturen.

              • Det vore bra om alla kan hålla sig till ämnet för artikeln i fråga, inklusive alla artikelförfattare.

        • Jens skriver: 27 januari 2024 kl 08:22
          Sant, jag säger emot, ofta kraftfullt, när jag läser om smutskastningen och falska uppgifter. Dåligt i väst och bra i Kina. OK. Hur går det då i verkligheten, folk i väst har inte råd med värme eller mat, konkurser galopperar, hälsan nos dyker, folk dör i vårdköer. I Kina startas det företag på löpande band, GDP ökar 5.2% (2023), men går ner till minus i Sverige och Europa, besparingarna ökar i Kina, ner i väst, konsumtionen upp 10.2% i Kina, ner i väst. OSV. Verkligheten vs. Dikten. Sök och kolla själv.

          Gör dig inga falska föreställningar. Misstänksamheten mot regeringen, inte CCP, är enorm. Folk tar verkligen inte ögonen från bollen i Kina. CCP tillsammans med de andra 8 folkrörelserna är huvudmetoden för att hålla koll på beslutsfattarna och regeringen. I Kina styr folket etablissemanget, eller avlägsnar dom, inte tvärt om som i väst.

          ”Kina är ett av världens största tillverkningsnav och dess mervärde “bidrar till nära 30 procent av de globala utsikterna”. Källa SCMP
          Kina ”expanderade med 5,2 procent [2023], vilket överträffade det officiella målet på 5 procent. Konsumtionen var den främsta drivkraften och bidrog med 4,3 procent till den totala tillväxten.” Källa SCMP

          Exempel, vad tycker du själv.

          —China’s economy to gradually heat up in 2024, with manufacturing, spending as top growth drivers, not property: Fidelity
          https://www.scmp.com/economy/china-economy/article/3249780/chinas-economy-gradually-heat-2024-manufacturing-spending-top-growth-drivers-not-property-fidelity?module=top_story&pgtype=homepage
          —Chinese equities see largest weekly inflow in years – Reuters
          https://www.rt.com/business/591322-chinese-equities-weekly-inflows/
          —Nearly 50,000 UK businesses on verge of collapse – report
          https://www.rt.com/business/591098-uk-business-critical-financial-distress/
          —US budget deficit tops half a trillion
          https://www.rt.com/business/590526-us-budget-deficit-soaring/
          —Germany likely in recession – Bloomberg
          https://www.rt.com/business/590326-germany-industry-output-recession/
          —Västvärlden: RIP
          https://anthropocene.live/2024/01/25/vastvarlden-rip/
          —Svenskarnas skulder skjuter i höjden – högsta summan någonsin
          https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svenskarnas-skulder-skjuter-i-hojden-hogsta-summan-nagonsin

          Min förhoppning är att jag skall lyckas reta upp en och annan slö-back (får) i Sverige till att börja göra något.

          Mao Zedong förbjöd frimureriet i Kina, så jag tror inte han var frimurare. Frimureriet i Kina är fortfarande förbjudet, men tolereras om det är öppet för alla att närvara. Hong Kong har en funktionell lodge, fastlandskina ingen – officiellt.

          När det gäller dina ”studier” av Kina blir det uppenbart underkänt. Kanske du har använt USA propagandan som lärobok. Kom hit istället. Upplev själv.

          Om väst och Sverige har lagar om att sprida lögner, varför tillämpas dom inte. Media är ju späckade med uppenbara lögner varenda dag.

          Verkligen roande ”väst bestämmer vad som är sant ”, precis då som i alla diktaturer.

          ”under många år om Kina går rakt emot vad Karl W säger Sluta läsa propagandan som läroböcker.

          Jag hinner inte arbeta igenom alla dina länkar. Falun Gong är inte religiös organisation, utan en politisk kult, sponsrad av destruktiva krafter i USA. Hur skulle Sverige reagera om ett nationalistiskt part marscherade nerför kungsgata med flygande hakkors flaggor.

          Ja – ena sidan ljuger. Vilken är troligast, de på plats i Kina och del av samhället och del av händelserna, eller den USA spontade propaganda apparaten i väst. Åk till Kina och kolla själv.

          Dina kommentarer om frimurare är rätt roande. CCP är folket. Inget politiskt parti, men uppenbart räcker inte intelligensen hos många i väst att förstå det. En artikel kommer om ämnet.

          Det känns väldigt konstigt att läsa allt detta, det känns mest som vidskepelse, som under medeltidens häxprocesser. Kom till Kina och ta reda på fakrta själv.

        • Jens kommunismen och frimureriet kommer från Storbritannien och USA. Deras etablissemang som man numera vet bar titeln Pilgrim Society från sekelskiftet 1900, organiserade bolshevikrevolutionen och understödde senare Maos kommunistadepter.
          De fick tränas upp i pseudokristna amerikanska YMCA’s lokaler som hade en avdelning i Kina.
          Dvs under täckmantel av mission kunde USA driva Kina in i kommunismen.
          När sen USAs general George C Marshall hindrade Chiang Kai Shek att få sina vapensändningar och de i stället gick till Mao hade USA framgångsrikt varit med och påtvingat Kina kommunismen.
          Det betyder inte att Mao såg sig som ngn underhuggare. Tidigare hade han och Chu En Lai tom lyssnat på föreläsningar av Bertrand Russel och John Dewey.
          Båda var företrädare för den angloamerikanska eliten och båda var för att hindra Kina att bli kapitalistiskt.
          Mao och många andra trodde säkert att en del av västs eliter också ansåg att kommunismen var ett överlägset system.
          Och det intrycket får man också av vad en del brittiska aristokrater hade sagt tidigare.
          För dessa vill utnyttja revolutionärer som herdar för flocken och så småningom styra in alla under en världsregering under angloamerikansk kontroll.
          Denna typ av info får du vanligen inte från de källor du söker dig till för det mesta du stöter på är gjort av okunniga eller propagandister.

        • Dalai Lama var i en tidigare epok andlig rådgivare till en av tiderna värsta massmördare som ansvarade för de mongoliska invationerna och munkarna där har rykte om sig sen långt tillbaka av att vara pedofiler som normaltillstånd.
          De är som alla andra mellanhänder USA lejer med sin sedelpress.
          Och Kina vill USA gärna omstörta så samhällskritik kan frammanas enbart av ondskefulla skäl. I Kina låter de inte saker urarta innan de ingriper och det systemet levererar till skillnad från vårt.
          De tycks även ha anammat livslångt lärande hos meritokratin.
          Eftersom deras meritokrati har stort inflytande till skillnad från i vårt system kan man säga att motsvarigheten här vore att politiker var bland de bäst utbildade. Folk i vårt näringsliv har nog inte tid med sånt så när politiker inte är bland de främsta är det ingen med stort inflytande som har bra koll.

      • Sussie Olofsson skriver: 26 januari 2024 kl 23:30
        Jag lämnade Sverige på 70-talet, kom till Kina via Hong Kong 1970 som ung nyfiken man, kände mig så hemma att Kina blev mitt fasta hem därefter. Jag har varit och bott i flera länder för att arbeta på kontrakt sedan, men Kina har förblivit min fasta punkt. Nu är jag pensionär. Kina är inget idealland för alla, friheten är enorm jämfört med länder som Sverige och väst, men det krävs att den utövas under stort personligt ansvar. Det finnas många bra länder över världen, Asien, Mellanöstern, Afrika eller Sydamerika, men jag känner inget land som lyder under USA hegemonin.

        Kina samarbetar med WHO, men accepterar inte att styras av WHO. I Kina ser man med djup förakt, avsky och rädsla på den USA kontrollerade aggressiva krigsorganisation NATO. När jag förra året köpte min pensionärsbostad lång uppe bergen fick jag spontant beröm av andra. Många i Kina tror USA förbereder att bomba och kärnvapenbomba Kina för att sedan plundra landet, som USA gjort i så många andra länder, Hiroshima, Nagasaki, Nordstream, Vietnam, Afghanistan, Jugoslavien, Irak, osv. Att bo långt uppe i västra Kinas berg kommer nog att innebära säkerhet mot USA aggressionen resonerar man. Området har enorma skogar, idag nationalpark, och är dessutom självförsörjande med mat och energi.

  • Sverige behöver ett parti som grundar sig på personval utan partipiska, med Sveriges absolut starkaste, skickligaste välmeriterade företagsledare, ekonomer, jurister människor med yrkeskunskap, välbetalda, omutbara med riktig kunskap på olika områden
    Jag har en lång lista på förslag, du Elsa är ett toppnamn som du slitit för sanningen.
    Det borde räcka med max 100 personer i riksdagen, även övrigt departement kunde lätt skalas ner med 50% och mycket mera skulle bli åtgärdat.
    Ett land borde ledas som ett storföretag som kräver resultat av sina ledare och kan avsättas om dom inte sköter sitt jobb, där ägarna är folket
    I dagens digitala värd är det enkelt och mäta riktningen vad folket vill
    Majoriteten av Svensson vill landet och kommande generationer väl
    Presstödet borde avskaffas eller drastiskt sänkas och fördelas rättvist även till etablerade fria medier.
    Först då kan vi få en fri mediabevakning som arbetar för folket

    Hela Rosenbad kunde omvandlas till boende till våra hemlösa.
    99% av dom som sitter där nu borde kastas i strömmen och svalka ner sig lite, alla är väl simkunniga.

    • Att tanken blir starkare och mer övertygad för varje dag att det är med sorgen i hjärtat vi får flytta till ett annat land. Ge upp allt våra förfäder byggt, men det svenska folket är så naiva och stat vänliga så man inte ser vad som driver deras handlingar till landsföräderi

          • per skriver: 26 januari 2024 kl 15:04
            Inte hela världen Per. Bara den delen av världen du tillåts se, vilket är den del USA försöker härska över. Många länder i Asien, Mellanöstern, Afrika och Sydamerika bryter sig nu loss från diktaturen. En ny multipolär värld håller på att skapas.

            • Det hade varit intressant att kunna studera Kina på plats efter alla påståenden i kommentarer, positivt och negativt. Jag är av naturen nyfiken, men absolut påverkad av propagandan vi alla är utsatta för i väst. Jag är dock säker på att Kina lärde sig under de två opiumkrigen vad väst ambitioner, eller rättare kanske, väst familjedrivna oligarki alltid är ute efter. Kanske Kina håller fast vid de värderingarna, att hålla sig fri från parasiter. Fast den arkontiska eliten jag talar om finns absolut i Kina men frågan är om de har något inflytande.

              Ett enkelt sätt annars att se om ett land är utsatt för dessa familjers utsugning är att se om folket blir fattigare, inte bara på pengar, utan på moral, familjens betydelse, ensamhet, om invasion av främlingar uppmuntras, om skatter ökar, om naturtillgångar försvinner och folket blir fattigare men politikerna köper gods. Då är det solklart vem som driver och parasiterar på det landet.

              Så, om Karl W har något förslag på resa till Kina för så att jag kan skapa mig en egen bild så tar jag gärna emot förslag!

        • Frågan är bara, var skall man flytta? Det börjar bli lika illa i hela västvärlden.
          Det är så man nästa skulle önska vakna och Putin tagit över rubbet utan krig, men det är omöjligt.
          Flyttar man långt österut är det inte heller så enkelt, bott o jobbat över 2 år i Ostasien, också begränsat om man är västerlänning. Det är ingen gräddfil, det är bara våra importerade kriminella och bidrags turister som per automatik får alla rättigheter och allt betalt i Sverige, så är det inte i resten av värden.

          • Ett land som inte hör till WHO bör väl vara lämpligt. Det lär ska finnas 8-10 fler än de 3 som nämns i Wikipedia – MEN att ta sig utanför EU, där NATO (som luktar nazism) nu fått ett farligt fäste, bör vara det viktigaste steget från eländetFÖRE maj då medlemsländer i WHO riskerar fälla under avtalet (i Europa lär det avtalet kunna kontrolleras starkt med hjälp av NATO) och Urusla Fan der Liers längtan efter digital wallet & ID-chip..

          • Rita Ekholm skriver: 26 januari 2024 kl 16:06
            Sant, det börjar bli lika illa i hela västvärlden, och västvärlden är USA hegemonin, så du måste flytta bort från ”västvärlden”. Det är inte enkelt någonstans, du kan inte ta ”västvärlden” med dig, du måste anpassa dig och bli en del av lokalsamhället. Klarar du det blir du ”osynlig” och accepterad.

            Att anpassa sig och bli ”osynlig” tar mellan tre till fem år, egen och andras erfarenhet. Då börjar du lära dig. Det finns bara en väg framåt, res och prova., bygg erfarenhet Det finns bar en enda källa till kunskap, erfarenhet (Albert Einstein):

            • Helt rätt, har rest mycket i mitt liv, bott på flera ställen i värden, även Asien. Det finns mycket vänlighet i värden, allt hänger på dig själva
              Bollen studstar alltid tillbaka som du slänger den.
              Respektera landet och lokalbefolkningen eller åk hem
              Den regeln fungerar stortsätt överallt i värden
              I muslimska länder får man följa deras regler och lagar om man inte vill få problem men det fungerar om man tar det lugnt.

      • Nej, de behöver inte kunna simma, de behöver däremot få mycket tunga straff eftersom de låtit skada och döda fler än de gängkriminella och någon enstaka terrorist lyckats göra tillsammans plus att de även varit experter på att bryta ned god vård, omsorg och kvalitetsskola samt världens bästa telefonnät mm inom loppet av 30 år!

        Livslång samhällstjänst utan tillgång till kontakt med yttervärlden är vad sådana maffiafasoner ska bestraffas med!

  • MoD uppfattar jag som Moderater/SD i lightversion. De fyller ingen funktion och är fånigt naiva och oupplysta i sitt program.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *