Fd arméöverste MacGregor: Svenskarna är som en lättlurad fårskock

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 januari 2024
- NewsVoice redaktion
Douglas A. MacGregor

Den tidigare amerikanska arméöversten Douglas MacGregor kommenterar den svenska ledningens tendens att böja sig för USA:s framgångsrika försök att skrämma Sverige.

MacGregor har tjänstgjort i den amerikanska militären under Gulfkriget och han var en av toppmilitärerna som planerade NATO:s attack mot Jugoslavien 1999.

“Jag karaktäriserar svenskarna och finnarna som en grupp av folk som är som en lättlurad fårskock (sheeple)”.

MacGregor tror inte alls att Ryssland är intresserat av att starta tredje världskriget, men är oroad för NATO:s aggressiva expansion mot Ryssland, särskilt i norra Europa.

 

Källa

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • rolin skriver: 28 januari 2024 kl 21:23
    Kärnfamiljen existerar inte bara i Kina utan är fundamentet för hela samhället. Kärnan i samhället är familjen, och familjen består av en biologisk man med manlig personlighet, en biologisk kvinna med kvinnlig personlighet, och barn, om paret så beslutar.

    Alla som antingen inte vill eller kan inordna i det kärnsamhället är välkomna att leva sitt liv som dom själva bestämmer, men utan att provocera andra, störa eller undergräva kärnsamhället. Att avvikande personer skull bilda separata parallellsamhällen med särskilda egna rättigheter är inte accepterat i Kina av den bred allmänheten.

    Kvinnan anses har det slutliga ansvaret för familjen och hemmet, och den kvinna som överger sin familj döms mycket hårt av samhället. Man använder mycket nedsättande tillmälen som ”trasig sko”, ”förbrukad vara” eller linkande.

  • Den som sa det han var det. Har man tjänstgjort som uppsatt militär i USAs armé i forna Jugoslavien och i Irak så bör man ligga lågt med att kalla folk folk för får.

  • Detta med ordfattighet i befolkningen ligger inbäddat i en teknik beskriven underfundigt av Orwell. En majoritet av en befolkning vill inte använda “våld” i en dispyt. Här ligger en hake som nyttjas av politikern i combo med ordfattigheten. Man nyttjar skola och nyheter etc med att skapa en lågkvalitativ språklig kommunikationsförmåga och därmed utelämnar folk till emotioner, där den våldsbenägne vinner, eftersom den emotionellt laddade hellre lämnar scenen än använder hårdare uttryck. Splittring och kontroll.
    Här finns ytterligare en kontrollmekanism som MSM med flera, hårdnackat håller sig till och det är memet Höger resp. Vänster i politiken. Politik är emotioner och emotioner är knappast enbart två, utan en hel klaviatur med en hel katalog med toner, varav två SYNS i politiken. Detta är teknik gott folk och för att bekämpa en fiende måste man känna fiendens taktik (Tsun Tzu).
    Starta med; Lär av pdf-boken http://whale.to/m/minshull.html

  • En delorsak ligger i arvs-kulturen från 1800-talet, där barn skulle endast synas men inte höras. Man talade inte med sina barn, man kommenderade dem.
    Barn i tidigare generationer var så ordfattiga, att man inte hade kapacitet att uttrycka sig med ord i den enklaste situation med tvistande idéer. Man blev ett knippe emotioner med oförmåga att använda rösten, vilket lämnade busarna som vinnare. Har själv levt det problemet.
    Föräldrar av i dag, träna era barn att bli språkgenier!

  • Josef Goebbels propaganda via tyska MSM fungerade bra i det nazi-styrda Tredje Riket.
    Josef Goebbels propaganda via svenska MSM fungerar lika bra i det USA-styrda dagens Sverige.

    Börja tänka på hur ni skall fly från att bli dagens NATO legosoldater och utländsk kanonmat som ukrainarna redan har fått erfara.

  • Det finns en del svenskar inkl. politiker som har smutsiga händer i balkan kriget. Men Sverige är ju neutral eller hur?
    Sverige är nog det land som kommer har svårast att ta till sig den rätta historiebeskrivningen från de sista 300 år. Det är nog inte så lätt när man har varit utsatt under många decennier för Psykops, NLP och andra Mind kontroll metoder.

  • Bombandet av Jugoslavien är inte hans bästa merit, men han har mycke rätt i vad han anser om finland och sverige. Vikingarna/hjältarna från kriget i finland vänder sej i sina gravar.

    • Jugoslavien står på hans slutliga lönelista.
      Ett sår som kommer ta generationer att övervinna, om någonsin!
      Men vi har del i det också, i brist på att ha agerat.
      Frågan är om det skall finnas någon stolthet över att vara människa. Om det tvistar nog dom som påstår sig vara lärda.
      Lyssna gärna på detta framförande 1944, och om du spätsar öron så kan du höra luftvärnskanonerna.
      Detta är det enda som finns från räderna mot Dresten och Berlin.

      https://www.youtube.com/watch?v=EY7lvuVjjX4

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *