Muslim: Migranter beväpnas och inbördeskrig förbereds i England

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad Idag 9:34
- NewsVoice redaktion
UK riots

En muslimsk kvinna i England varnar att den brittiska regeringen medverkar till ett inbördeskrig. Hon berättar i ett viralt klipp om en container med vapen som levererats till illegala migranter.

Kvinnan säger att en boende i England fick en stor summa pengar från staten för att husera illegala migranter. Kort därpå levererades en container med vapen. Vilket speditör som låg bakom den påstådda leveransen framgår inte av klippet.

Den muslimska kvinnan spekulerar i vad som pågår. Hon misstänker att massinflödet av illegala migranter är planerat av den brittiska regeringen för att instigera upplopp i landet och verkar även syfta på EU:s generella migrationspolicy.

Klippet har postats i sociala medier under en period när England upplever historiska kravaller mellan den brittiska befolkningen och grupper av migranter, däribland muslimska jihadister, vilka kräver sharia.

Kvinnan säger att den brittiska befolkningen är väl medveten om att landet saknar kapacitet att klara av migrantströmmarna och att förse dessa med kapital och andra förmåner.

UK och Sverige

Samma situation i Sverige har förargat den svenska befolkningen inklusive tidigare generationer av invandrare som inte får dessa bidrag och förmåner.

Eftersom även den brittiska befolkningen retats upp uppstår kravaller mellan befolkningsgrupperna. Hon säger att dessa kravaller är ingenting mot vad som kommer om migranterna beväpnas.

Konsekvensen blir inbördeskrig mellan befolkningsgrupper, där den inhemska poliskåren och militären får uppdraget att kontrollera ursprungsbefolkningen och integrerade generationer av invandrare (red anm).

 

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq