Jim Ferguson: ”En storm av episka proportioner är på väg”

Nu sammanstrålar kriget mot Ryssland med inhemskt befolkningsvåld, en ny pandemi och förtryck av yttrandefrihet.

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad Idag 10:06
- NewsVoice redaktion
Jim Ferguson
Jim Ferguson.

”En storm av episka proportioner är på väg”. Det säger Jim Ferguson en tidigare parlamentskandidat för Brexit Party Barnsley i en intervju för Hagmann Report.

Text: Jim Ferguson. Videokälla: Hagmann Report. Videosammandrag: NewsVoice

Illegala migranter i USA, Storbritannien, Irland och många andra nationer kan få uniformer och befogenheter, som en globalistisk paramilitär styrka, för att underkasta och kontrollera lokala befolkningar, särskilt om våra militärer skickas ut ur landet för att bekämpa Ryssland.

En global pandemi kommer när Lockdown-förberedelser planeras och censur går utanför diagrammen i Storbritannien när britterna kommer under attack från globalister.

Attacken mot mänskligheten accelererar när globalisterna driver på för ett tredje världskrig med Ryssland och apkoppor förklaras vara en global hälsokris av WHO.

Det är en stor period av kaos som kommer, en storm som kommer att uppsluka mänskligheten och för att överleva måste vi alla förstå vad som finns i horisonten och bli förberedda så snabbt som möjligt.

Jag tar [i denna intervju] ett djupdyk med Hagmann Report, med Doug Hagmann och Randy Taylor och ger en inblick i allvaret i vad som händer inte bara i Storbritannien utan runt om i världen.

Våra familjer, samhällen och vårt sätt att leva är nu under allvarligt hot när globalisterna och deras grepp om makten intensifieras. Globalisterna har förklarat krig mot mänskligheten själv!

Freedom Train International är den snabbast växande frihetsrörelsen i världen och vi informerar och utbildar våra medlemmar och lär dem att förbereda sig på förnuftiga sätt och ger steg för steg-guider även om du är en fullständig nybörjare.

Att bygga en gemenskap av likasinnade människor är oerhört viktigt och Freedom Train International gör exakt detta över hela världen. Vi förenar patrioter och likasinnade människor tillsammans för ömsesidig kunskap och stöd.

Freedom Train International har tusentals medlemmar från USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Nya Zeeland och europeiska länder.

 

Text: Jim Ferguson. Videokälla: Hagmann Report. Videosammandrag: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq