Forskare erkänner att han ljög om MPR-vaccinets koppling till autism

  3
  43

  CDCEn medicinsk konspiration med enorma proportioner har avslöjats och kan få vaccinindustrin att gå ned på knä. En forskare från amerikanska myndigheten CDC har trätt fram och avslöjar att han varit med om att förvränga data för att mörka sanningen om att MPR-vaccin kan ge autism .

  CDC och även Läkemedelsverket har länge hävdad att MPR-vaccin är säkert. Man har då bland annat lutat sig på denna ”forskning”.

  Studien: ”Age at first measles-mumps-rubella vaccination in children with autism…in Atlanta” innehåller uppgifter som medvetet är manipulerade för att dölja sambandet mellan autism och MPR-vaccin.

  Läs mer


  Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

  3 KOMMENTARER

  1. Med så många starka indicier kan man väl förvänta sig att Socialdepartementet sätter igång en oberoende undersökning – alltså med folk som inte har koppling till läkemedelsindustrin el läkemedelsverket eller socialstyrelsen eller…. vad är kvar ?

   Janne Josefsson och uppdrag granskning ?
   i alla fall kan det inte sopas under mattan

  LÄMNA ETT SVAR