Alan Watt – Mannen som genomskådade världen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 juni 2015
- NewsVoice redaktion
Alan Watt - Foto: NaturalNews.com
Alan Watt - Foto: NaturalNews.com
Alan Watt – Foto: NaturalNews.com

“Alan Watt föddes och växte upp i en liten stad i Skottland för närmare 60 år sedan. Man upptäckte tidigt att han var ett s.k. ”specialbegåvat” barn. Redan vid mycket unga år slog det honom att alla familjer i staden tycktes ha samma problem och grälade om samma sak; bristen på pengar. Detta trots att Storbritannien varit en stormakt i över 1600 år och samlat på sig enorma förmögenheter”.

“Han frågade sig var logiken fanns i detta och insåg snart att en överväldigande majoritet av tillgångarna ägdes av en rätt liten grupp familjer med kungafamiljen i spetsen. Alan började besöka stadens bibliotek redan i sjuårsåldern och gavs efter en del tjat tillträde till de äldsta historieböcker som bevarats.

När han jämförde dem med vad de fick lära sig i skolan insåg han att de nya böckerna var kraftigt censurerade och ibland direkt lögnaktiga. Han började bedriva intensiva studier i religion, historia och gammal esoterisk kunskap.”

Läs mer | Foto: NaturalNews

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Alan Watt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *