13 KOMMENTARER

 1. Jap,en mycket välskriven artikel som borde tryckas i de etablerade svenska tidningar också så att folk kan vakna upp,men detta är bara en dröm.Det kommer aldrig på frågan.Så länge de driver landsförrädarnas vilseledande riktning kommer vi aldrig se denna artikel i de tidningarna.Detta är konspirationsteori i deras ögon.

 2. Julius. Jag tror DN:s journalister läser på NV och påverkas. Jag tror de snackar om oss i fikarummen och jag tror ungefär 50% gillar oss.

 3. Min egen hypotes om varför Afrika söder om Sahara inte är mottagliga för propaganda är ett generellt sett lägre IQ och att människor som är fattiga är mer mottagliga för religionens propaganda än för annan propaganda. I Afrika finns dessutom konceptet TIA (This is Africa) Saker fungerar helt enkelt inte som det skönmålas i broschyrer och alla vet om det.

  Svensken har sannolikt genom den f.d. välfärden och de f.d. hederliga politikerna blivit alltför godtrogen. Svensk grundskoleutbildningen innehåller dessutom inte vetenskapsteori eller filosofi som skulle kunna öka skepticism och tankeförmåga, dessutom har media ett monopolkapitalistiskt ägarförhållande vilket resulterar i massiv desinformation till medborgarna.

  I hårt korrumperade diktaturer vet dessutom folk att det ljugs. I Sveriges smygkorruption kan många fortfarande tro att demokrati och hederlighet faktiskt finns. De tror ex, hellre att Olof Palme mördades av en enskild vettvilling inte av en f.d. polis som blev en av moderaternas riksdagsrepresentanter.

  ”En av de främsta hindren för intelligens är godtrogenhet, och godtrogenhet kan minskas enormt genom instruktioner i de vanligaste formerna av osanning. Godtrogenhet är ett större ont i nutid än det var tidigare, eftersom, tack vare tillväxten av utbildning, är det mycket lättare än vad det brukade vara att sprida felaktig information, och tack vare demokratin, är spridningen av desinformation viktigare än förr för de som håller i makten.”
  / Bertrand Russell
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/citat-om-demokrati/

 4. ”…Svensk grundskoleutbildningen innehåller dessutom inte vetenskapsteori eller filosofi …”

  Ingen filosofi i läroprogrammet ?!

 5. Jag håller med Martin om att svensken pga det sociala systemet blivit godtrogen. Man har litat på att myndigheter, media, politiker och den akademiska intelligetian är trovärdiga utan att själv ta något större ansvar för att kontrollera fakta. Speciellt den sk ”svenska medelklassen” är mycket indoktrinerad i att hålla sig till vad ”auktoriteter” tycker och tänker och är ovilliga att prova något som inte fått dessa ”auktoriteters” välsignelse .
  I andra länder där befolkningen inte har haft samma sociala skyddsnät som i Sverige, har man varit tvungen att själv observera, fatta beslut och ta ansvar i mycket högre grad.

 6. Jag hoppas det Torbjörn eftersom vårt land behöver ändra riktning nu annars om vi fortsätter på denna banan konsekfenserna blir katastrofala i en nära framtid.Ändringen är endast möjligt om dessa stora tidningar börjar upplysa folk om de sakerna som vi och andra alternativ media skriver dagligen här.Tyvärr chansen är lite eftersom även om 50 % av de DN journalister m.fl. skulle vilja skriva om verkligheten,där sitter chefredaktörerna som sätter stopp för publicering om de skriver en upplysande artikel till folket.Chefredaktörerna styrs av politiken och politiken och politiker styrs av NWO.Vad ska vi vänta från våra och andra länders politiker när de årligen besöker Bilderberg gruppen årligen som var en hemligt sällskap inte så länge sedan.Varför skriver jag hela tiden att våra och andra länders politiker är landsförädare oavsätt vänster eller höger eftersom FAKTA RUNT OM OSS BEKRÄFTAR DET. Alla de besluten som tas och som är mot folket och landets vällbefinande ÄR LANDSFÖRRÄDERI. Politikerna är valda att styra landet för dess invånares bästa och vad ser vi i verkligheten är att många många beslut drabbar oss enkla knägare och våra länder.DESSA ÄR FAKTA. Jag behöver inte rada upp dess dåliga beslut för alla med öppna ögon ser det.Därför ökar SD hela tiden och Gud bevara oss om de kommer att bli den största partiet i Sverige.

 7. Man baxnar -hur kan tro att man ska bli betraktad som seriös om man påstår att Greenpeace och Friends of the Earth skulle ha blivit ”helt övertagna av företagsintressen”.

  När det gäller RSPO t ex har Greenpeace påpekat att det är en mycket svag certifiering och krävt att flera företag ställer högre krav när det gäller ätbara produkter.

  Lögnen om professionella aktivister i Greenpeace framför man skamlöst. Jag har själv varit aktivist och varken jag eller övriga har avlönats med en enda krona.

 8. Märkligt att inte WWF:s medverkan på roundtables märks.

  En god ide är dock om medlemsorganisationer på miljösidan tydligt redovisar de samarbeten och nätverk man har – t ex SNF där man förundras över hur avgående sekreteraren ger komplimanger till företag – och där en inbjudan till Monsanto gav märkliga resonemang om GMO.

  Tydlig redovisning är nödvändigt – utan det kan miljöorganisationerna förtalas som ovan.

 9. Till Rune Geistrand 21 Mar, 2017 at 01:54

  ”Man baxnar -hur kan tro att man ska bli betraktad som seriös om man påstår att Greenpeace och Friends of the Earth skulle ha blivit ”helt övertagna av företagsintressen”.”

  Läs boken ”Secret Manoeuvres in the Dark” som handlar om hur företag infiltrerar miljörörelsen. Författaren skriver [om jag ej minns fel] att Greenpeace London under en period hade fler infiltratörer i styrelsen än vad det fanns aktivister i den. Infiltratörerna visste inte ens själva vilka som var spioner och vilka som var aktivister.

  ”Secret Manoeuvres in the Dark documents how corporations are halting legitimate action and investigation by activists. Using exclusive access to previously confidential sources, Eveline Lubbers shows how companies such as Nestlé, Shell and McDonalds use covert methods to evade accountability. She argues that corporate intelligence gathering has shifted from being reactive to pro-active, with important implications for democracy itself.”

  Om tillräckligt inflytelserika infiltratörer från industrin får fäste i en styrelse i en miljöorganisation finns det skäl att påstå att den organisationen tagits över av ett företagsintresse.

  https://secretmanoeuvres.org/

 10. Rune Geistrand

  Jag föreslår att du läser min avhandling Ordo Ab Chao samt Pieter Winsemius bok ”A Thousand shades of Green”. WWF var centrala i utvecklingen av RSPO tillsammans med Unilever.

  http://liu.diva-portal.org/smash/get/diva2:572917/FULLTEXT01.pdf
  https://www.amazon.com/Thousand-Shades-Green-Sustainable-Competitive/dp/1138998281

  EU:s finansiering av NGO:s
  http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX:52001PC0337&from=SV

  Cory Morningstar och hennes påståenden om Corporate capitalism: http://www.countercurrents.org/morningstar230211.htm

 11. I artiklen ovan står det:

  ”I studier som futurologen Graham Molitor gjorde på 70-talet var Sverige etta i att implementera nya åtgärder. Ingen annanstans var det så lätt att genomföra förändringar som i vårt land. Det stod i kontrast till länder söder om Sahara där propagandan inte tycktes ha någon som helst effekt.”

  Jag tror jag vet hur många tänker om det. Många tänker förmodligen att afrikaner söder om Sahara inte kan läsa, inte har tidningar och TV. Det är den västliga bild som etablissemanget vill att du ska ha.

  För de som tänker så vill jag säga. Ni har ingen aning om hur politiskt medvetna afrikaner i centrala Afrika är. De lever dagligen i Väststödda diktaturer där information handlar om propaganda, kontrollerade medier och dissidenter som sätts i fängelse eller hittas i ett dike. Alla har någon vän eller släkting som råkat illa ut.

  Samtidigt sker naturligtvis positiva saker i dessa länder, när afrikanerna själva får bestämma sitt öde. Jag har regelbunden kontakt med afrikaner och de berättar om att kulturerna i Afrika var högstående, välorganiserade och funktionella innan de vita kom och skulle ”hjälpa” dem.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here