Heidi and Seal Duet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 september 2010
- NewsVoice redaktion

Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel (born 19 February 1963 in Paddington, London, England), known simply as Seal, is an English soul and R&B singer-songwriter, of Nigerian and Brazilian background.

Heidi Samuel (born June 1, 1973), better known by her birth name Heidi Klum, is a German American model, actress, television host, business woman, fashion designer, television producer, artist, and occasional singer. She is married to English singer Seal.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq