Movie: The Next Three Days

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 oktober 2010
- NewsVoice redaktion

“Livet verkar perfekt för John Brennan, tills hans fru, Lara, grips för ett mord som hon påstår sig vara oskyldig till. Tre år efter domen bestämmer sig John för att det bara finns en lösning: Att frita sin fru från fängelset.” – HBO Nordic

Premiär: 2010
Regi och manus: Paul Haggis
Medverkande: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *