Säsong 4: Californication startar 9 januari i USA

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 december 2010
- NewsVoice redaktion

The Showtime Original Series Californication will soon be back with an all-new season! In Season Three, famed novelist and NYC transplant Hank Moody headed back to school as a college professor. The truth-telling, hard-living scribe struggled to balance his new life as the Big Man on Campus, while raising a rebellious daughter to “do as I say, not as I do.”

Web site


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *