Världsälskaren George Kavassilas föreläser i Sverige 3-5 juni 2011

1
George Kavassilas. Pressfoto.
George Kavassilas. Pressfoto.

KALENDER. George Kavassilas kommer till Sverige. Han föreläser om sitt fredsbudskap i Göteborg 3:e juni och Stockholm 5:e juni.

Henrik Sandberg:

“Med ca 1 intervju i veckan och en redan påbörjad världsturné sprids George Kavassilas kunskap och visdom nu runt hela världen – och han är snart på väg till Sverige. George har under hela sitt liv haft upplevelser som gett honom en otrolig kunskap och förståelse för vad livet vi lever här på planeten jorden verkligen handlar om. Från sitt hjärta talar han till oss med intentionen att få oss att själva minnas ifrån vårt eget unika vetande.”

Relaterat

Biljetter: www.our-journey-home.com
Hemsida: http://www.fredsprojektet.nu/

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Char
Char
Gäst
25 december 2011 kl 20:53

George K säger att människan inte har någon fri vilja, därmed bryter han mot den högsta lagen.
Vi människor HAR en fri vilja (annars skulle vi inte vara här på jorden?), vi kan välja att inte vara med på detta mörka spel som pågår i universum genom att högt säga det och att du överlämnar dig till det högsta (higher self).