Annons: Världsälskaren George Kavassilas föreläser i Sverige 3-5 juni 2011

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 maj 2011
- NewsVoice redaktion
George Kavassilas. Pressfoto.

KALENDER. George Kavassilas kommer till Sverige. Han föreläser om sitt fredsbudskap i Göteborg 3:e juni och Stockholm 5:e juni.

Henrik Sandberg:

”Med ca 1 intervju i veckan och en redan påbörjad världsturné sprids George Kavassilas kunskap och visdom nu runt hela världen – och han är snart på väg till Sverige. George har under hela sitt liv haft upplevelser som gett honom en otrolig kunskap och förståelse för vad livet vi lever här på planeten jorden verkligen handlar om. Från sitt hjärta talar han till oss med intentionen att få oss att själva minnas ifrån vårt eget unika vetande.”

Relaterat

Biljetter: www.our-journey-home.com
Hemsida: http://www.fredsprojektet.nu/


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq