Filmen Contagion om en virusepidemi får högt betyg av både DN och SvD

0
496

Steven Soderberghs film Contagion inkluderar filmstjärnor som: Matt Damon, Jude Law, Laurence Fishburne, Gwyneth Paltrow och Kate Winslet. DN:s recensent ger filmen fyra poäng av fem och SvD ger den fem av sex möjliga poäng. Kanske man ger högt betyg för att filmen är realistisk och vaccinationssäsongen just kommit. 😉

”Filmen rör sig snabbt och smidigt över världen och mellan olika nivåer, från kontinent till kontinent, från kommandocentralens ohyggliga helhetspanorama till enskilda drabbades enskilda helvete”. – SvD

contagionmovie.warnerbros.com

 


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer