Filmen Contagion om en virusepidemi får högt betyg av både DN och SvD

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 oktober 2011
- NewsVoice redaktion

Steven Soderberghs film Contagion inkluderar filmstjärnor som: Matt Damon, Jude Law, Laurence Fishburne, Gwyneth Paltrow och Kate Winslet. DN:s recensent ger filmen fyra poäng av fem och SvD ger den fem av sex möjliga poäng. Kanske man ger högt betyg för att filmen är realistisk och vaccinationssäsongen just kommit. 😉

”Filmen rör sig snabbt och smidigt över världen och mellan olika nivåer, från kontinent till kontinent, från kommandocentralens ohyggliga helhetspanorama till enskilda drabbades enskilda helvete”. – SvD

contagionmovie.warnerbros.com

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *