Lenny Kravitz gör spontanframträdande i New Orleans

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 november 2011
- NewsVoice redaktion

Det är det här jag gillar med Lenny Kravitz. Han är folklig. Lenny Kravitz är ute och promenerar i New Orleans när han avlägset hör sin egen låt “Fly Away” spelas av “The Voice of Praise Choir” från “The First Baptist Church”. Lenny blir besökare på en koncert med sin egen musik. Efter ett tag kan han inte hålla sig. Han tar först över trummorna och sedan uppmanas han av körens “lead singer” att ta över mikrofonen. En stor folksamling ansamlas och efter det spontana framträdandet försöker Kravitz smita iväg.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *