Lenny Kravitz gör spontanframträdande i New Orleans

0
517

Det är det här jag gillar med Lenny Kravitz. Han är folklig. Lenny Kravitz är ute och promenerar i New Orleans när han avlägset hör sin egen låt “Fly Away” spelas av “The Voice of Praise Choir” från “The First Baptist Church”. Lenny blir besökare på en koncert med sin egen musik. Efter ett tag kan han inte hålla sig. Han tar först över trummorna och sedan uppmanas han av körens “lead singer” att ta över mikrofonen. En stor folksamling ansamlas och efter det spontana framträdandet försöker Kravitz smita iväg.


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer