Tom Cruise runs Ghost Protocol in new Mission Impossible

publicerad 21 november 2011
- Torbjörn Sassersson red.

Det här är inte bara ännu en Mission Impossible-film skriver Paramount. Den internationella valuta fonden stängs ner på grund av en terroristhandling. Det initierar Ghost Protocol och Ethan Hunt som vanligt spelad av Tom Cruise och hans team måste ut och rädda fonden. De får ingen hjälp och måste arbeta helt “off grid” och allt är extra livsfarligt.

Du har förmodligen aldrig sett Tom Cruise i en mer sammanbiten och intensiv thriller lovar Paramount. Jag vet inte vad det där “off grid” betyder, men kanske Cruise tappade dongeln till det mobila bredbandet och måste kuta hårt för att hitta en uppkoppling till nätet. På med munkkåpan, bister min och ut och leta efter närmaste cybercafé alltså.

Premiär: 16 december 2011

Regissör: Brad Bird
Skådisar Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway
Manus: Josh Appelbaum, Andre Nemec, Christopher McQuarie

More intense info

Mission Impossible, Ghost Protocol

 

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *