69 miljoner kr till den som kan bygga handhållen apparat som kan ställa diagnos på 15 sjukdomar

  1

  DN skriver: “En amerikansk organisation har utlyst ett pris på tio miljoner dollar, cirka 69 miljoner kronor, till den som lyckas bygga en ”tricorder” från tv-serien Star Trek. Den futuristiska handdatorn ska klara av att läsa av en människas hälsa och diagnosticera 15 sjukdomar.”

  Läs mer

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Skeptisk mot skeptiker
  Skeptisk mot skeptiker
  Gäst
  16 januari 2012 kl 21:51

  Finns redan apparater inom quantum-medicine, s k frekvensmedicin, som kan användas för att läsa av hälsa och ställa diagnos. Träffsäkerheten ligger på 65 – 70 procent, alltså finns en felmarginal på 30 – 35 procent, vilket ändå är bättre än många tester inom traditionell skolmedicin.
  Dessa är dock inte godkända av FDA i USA för användning inom sjukvård, och försöker man sälja dem som diagnosverktyg för hälsa i USA blir man belagd med importförbjud. (därför försöker man sälja dem som produkter för avslappning och anti-stress….).