69 miljoner kr till den som kan bygga handhållen apparat som kan ställa diagnos på 15 sjukdomar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 januari 2012
- NewsVoice redaktion

DN skriver: “En amerikansk organisation har utlyst ett pris på tio miljoner dollar, cirka 69 miljoner kronor, till den som lyckas bygga en ”tricorder” från tv-serien Star Trek. Den futuristiska handdatorn ska klara av att läsa av en människas hälsa och diagnosticera 15 sjukdomar.”

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Finns redan apparater inom quantum-medicine, s k frekvensmedicin, som kan användas för att läsa av hälsa och ställa diagnos. Träffsäkerheten ligger på 65 – 70 procent, alltså finns en felmarginal på 30 – 35 procent, vilket ändå är bättre än många tester inom traditionell skolmedicin.
    Dessa är dock inte godkända av FDA i USA för användning inom sjukvård, och försöker man sälja dem som diagnosverktyg för hälsa i USA blir man belagd med importförbjud. (därför försöker man sälja dem som produkter för avslappning och anti-stress….).

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *