69 miljoner kr till den som kan bygga handhållen apparat som kan ställa diagnos på 15 sjukdomar

publicerad 13 januari 2012
- av NewsVoice

DN skriver: “En amerikansk organisation har utlyst ett pris på tio miljoner dollar, cirka 69 miljoner kronor, till den som lyckas bygga en ”tricorder” från tv-serien Star Trek. Den futuristiska handdatorn ska klara av att läsa av en människas hälsa och diagnosticera 15 sjukdomar.”

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Finns redan apparater inom quantum-medicine, s k frekvensmedicin, som kan användas för att läsa av hälsa och ställa diagnos. Träffsäkerheten ligger på 65 – 70 procent, alltså finns en felmarginal på 30 – 35 procent, vilket ändå är bättre än många tester inom traditionell skolmedicin.
    Dessa är dock inte godkända av FDA i USA för användning inom sjukvård, och försöker man sälja dem som diagnosverktyg för hälsa i USA blir man belagd med importförbjud. (därför försöker man sälja dem som produkter för avslappning och anti-stress….).

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *