Earth’s Magnetic Field Moving – Gregg Braden explains

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 januari 2012
- NewsVoice redaktion

Gregg Braden is a pioneer in bridging science and spirituality. Following a successful career as a Computer Geologist for Phillips Petroleum during the 1970’s energy crisis, he worked as a Senior Computer Systems Designer with Martin Marietta Defense Systems during the last years of the Cold War. In 1991 he became the first Technical Operations Manager for Cisco Systems where he led the development of the global support team that ensures the reliability of today’s internet.

Gregg’s discoveries have led to such paradigm-shattering books as: The Isaiah Effect, The God Code, The Divine Matrix, and Fractal Time: The Secret of 2012 and a New World Age.

www.greggbraden.com

Gregg Braden


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Gregg Braden
Stöd NewsVoice 2024
 • Perra, om information om ditt och datt är vetenskapligt sett fullkomligt plausibelt eller inte, avgör humana resursers mentala kunskap, tänk och handling, att i tid och rum värdera, värdesäkra och välja produkt av resurser med STRIKT produktansvar för säkerhetsbrist i producerat resultatet, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden i EES eller EU.

  Karin, varför skriver du som enskild medborgare ”där han berättar hur vi [kollektivet], när vi [kollektivet] har en känsla i våra [kollektiva] hjärtan, skapar elektromagnetiska vågor i och runt oss [kollektivet], inte bara några meter, utan många kilometer! Hur vi [kollektivet] kan ändra världen med våra [kollektiva] gemensamma tankar.”? – Min kunskap, tänk och handling är enskild mental och fysisk egendom, som i tid och rum älskar att värdera, värdesäkra och välja information med kvalitet som i tid och rum skyddar min enskilda hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden i EES eller EU.

  Mvh.

  • Bertil, om information om ditt och datt är vetenskapligt sett fullkomligt plausibelt eller inte, avgör tyvärr det yttersta toppen av en hierarkisk struktur där auktoritet inte ifrågasätts, och vars makt kontinuerligt måste säkerställas medelst ständig kontroll av vad som ska anses plausibelt eller inte, på det att den ekonomiska vinningen – vilket är maktens grund – garanteras, globalt över alla världens stater – och därmed också förslavande lokala medlemsstater på den inre marknaden i EES eller EU.

  • Hej Bertil!
   Jag är inte säker på att jag förstår dig, men jag menar naturligtvis INTE att du inte är fri att tänka och känna vad du vill!
   Till skillnad mot vad “Staten EU” menar, när jag t ex blir informerad om att uppmuntra att handla lokala varor utgör ett handelshinder, eller att jag inte får friheten att välja om jag vill använda den urgamla beprövade metoden av örtmediciner, eller att det är förbjudet att tillverka normala glödlampor men att släppa ut kvicksilver via de nya inte är så illa, eller att oändliga antal kemiska tabletter så småningom hamnar i avloppen är OK. För mig är det inget annat en censur av mina mänskliga rättigheter, samtidigt som det är ännu sämre för miljö och hälsa. (Om nu det nu skulle vara ursäkten till storebrors myndiga ton). Förresten kommer det aldrig att komma något STRIKT ansvar på några stora korporationer, det kommer alltid att få betalas av småfolket! Kolla bara Elcertifikaten, som betalas av – ja, just det: dig och mig!

   Eftersom vi dagligen blir matade med “information” i hur vi ska tänka, så är det viktigt att vi är medvetna om att detta nyhetsflöde med våld och terror inte har något annat syfte än att hålla oss rädda, maktlösa (på individuell basis) och lätta att styra. Titta hur man försöker sälja på oss det ena kriget efter det andra, t ex! Nyss var det Libyen, nu är det Syrien och Iran!

   Då är det bra skönt att veta att de kan skramla hur mycket de vill med sina hot, men om vi, Kollektivet, inte följer deras tankegångar utan väljer våra egna gemensamma väg i fred och harmoni, (som de flesta tycks föredra) då blir det så mycket större!

   Känner du att du hellre vill följa den väg som Mainstream Media målar upp, är det naturligtvis ditt fria val, men jag förstår inte hur du kan ta något stort, som att du faktiskt – bokstavligt talat – är en medskapare av din egen värld, och få det till att det är viktigare att handla “rätt” och “vara duktig”? Jag tycker att det gör en till ett obetydligt offer vars enda uppgift är just att producera och konsumera! Men, som sagt, jag kanske missförstod dig totalt?

 • Tack för att du påminde mig om Greg Braden, han är underbar! Har du sett detta klipp med honom där han berättar hur vi, när vi har en känsla i våra hjärtan, skapar elektromagnetiska vågor i och runt oss, inte bara några meter, utan många kilometer! Hur vi kan ändra världen med våra gemensamma tankar.

  I den lilla filmen visar han hur en kvinna med obotlig cancer rest till Kina till en klinik som inte använder någon annan “medicin” än tankekraft.Tre människor tränade i denna metod lägger upp ett tankefält att kvinnan redan är botad. Till sin hjälp använder de ord “Redan skett”, “borta,borta” som de skanderar. På mindre än tre minuter kan man via ultraljud se hur tumören försvinner!

  Greg Braden berättar också att detta energifält upptäcktes redan på 1800-talet och herrarna Michelson och Morley gjorde experiment i försök att bevisa dess existens. De är numera införda under “misslyckade experiment”, som man kan läsa om på Wikipedia, denna censurerade källa. Intressant är då att det varken på den engelska eller svenska sidan finns nämnt det försök som Braden pratar om: Ett försök sponsrat av amerikanska flygvapnet och utfört av en E W Silvertooth 1986. Det visade nämligen att Michelson och Morley hade rätt. Resultatet publicerades i den kända vetenskapliga tidskriften Nature vol. 322 aug 1986 (sid 590). Men det blev inga braskande rubriker av detta och läroböckerna nämner inte heller det..

  Så idén är att våra tankar, som leder till våra känslor, påverkar våra DNA som i sin tur påverkar vår fysiska verklighet.Försök har redan bevisat att om många människor mediterar så sjunker brottsligheten där rejält! Visst är det spännande tankar som öppnar fantastiska möjligheter.

  http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ufVjdvRw4LM

  • Hej Karin,
   Jag har sett det här klippet med Gregg Braden tidigare och anser att det är helt fantastiskt. Vetenskapligt sett är det här också fullkomligt plausibelt, om man är öppen för konsekvenserna av Einsteins formel E=mc2. Allt är faktiskt energi (materia också), och en högre energi kan höja upp en lägre energi. Här har du en video till med Birkan Tore som bekräftar det här:

   http://www.youtube.com/watch?v=bVUVNYsN5Kc

   • Tack för den bekräftande berättelsen. Mannen han välkomnar på slutet i del två, Masaru Emoto, har även han gjort spännande upptäckter, om hur vatten påverkas av ord, musik tankar, bilder.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *