Pasteurized milk 150 times more contaminated with blood, pus, feces than fresh raw milk

  3
  247

  The vaccine-pushing, disease scare-mongering agency known as the CDC has put out a stunning piece of propaganda attacking fresh milk (raw dairy), claiming it is “150 times more dangerous” than pasteurized milk. This is all part of their anti-American agenda to crushfood freedomand criminalize fundamental farming practices upon which this very nation was founded. (Yes, George Washington and the founding fathers drank raw milk, grew hemp and even smoked a little weed as medicine.)

  But what the CDC won’t dare reveal to the public is the far more horrifying truth:Pasteurized dairy is produced in the dirtiest milk factories imaginable, where blood, pus, e.coli and other truly dangerous pathogens are routinely bottled into milk containers and fed to consumers.

  Learn more


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  3 Kommentarer
  Äldst
  Nyast Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Karin
  Karin
  Gäst
  23 februari 2012 kl 23:42

  Han (Mike Adams) har säkert rätt i vad han säger, men jag känner att jag måste försvara våra svenska bönder. Jag har jobbat som mjölkerska en gång i tiden och i de stallar jag har sett hade korna det rent och fint! Det var också mycket noga med hygien och att man inte mjölkade kor med Mastit in i tanken.
  Jag tror inte att korna mår bättre med lösdrift och större besättningar, som det senare har blivit på många ställen. Tidigare kände bonden varenda en av sina kor som individ. Samhället har sannerligen inte gynnat småbönder, fast det ekologiskt och mänskligt sätt är mycket bättre, dessutom, inte minst, klimatmässigt som man hävdar är så viktigt. 😉 Även ekonomin i bygden gynnas. Nej, istället ska all mat in och vända i industrin, till förlust för både mjölk, konsumenter och bönder. Och dråpslaget för småbönderna kom när mejerierna inte ville hämta mjölk på gårdar med för få kor.
  Alla stora industrier är en styggelse, tycker jag.

  Bertil NätvÄrkselev
  Bertil NätvÄrkselev
  Gäst
  24 februari 2012 kl 10:39

  Mjölk som produceras av enskilda småbruk, hämtas och manipuleras historiskt av småbrukarnas kollektivt ägda intresseföreningar u.p.a., som utan personligt ansvar och risk, vill, kan eller vågar saluföra och distribuera hälsofarlig mjölkprodukt, med hjälp av målvakter (mellanhänder) till EN enskild konsument, som av det allmänna i hemmet, skolan och på jobbet mentalt programmerats med kunskap, tänk och handling att LYDA statisk, empirisk och logiskt mätbar information, från svensk lagstiftare och kontrollmakt, som i styrelse, utskott eller nämnd, styr och ställer med det allmännas skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild konsument, som upptäckt säkerhetsbrist som kan vara fördragsbrott, lokalt på den inre marknaden i en medlemsstat.

  Margareta Lundström
  26 februari 2012 kl 23:24

  Läs och lär hur lurade vi blivit naturens gåva. Kräv att kunna få köpa naturlig mjölk. Själv köper jag så ofta jag hinner och kan, opastöriserad mjölk från de små Jerseykorna som ger mjölk med 6% fett. Det borde alla som vill kunna göra. http://www.kostdemokrati.se/margareta/2011/10/20/naturlig-mjolk/ Läs brevet från Pampas och gläds över vad en professionell person skriver om våra svenska kor. BREVET FRÅN PAMPAS: Hej Margareta! Nu har jag läst din recension av boken, jättebra skrivet och den verkar ju toppenintressant! Hoppas boken får mera gehör. ”Döden i grytan” och ”Riktig mat” skapade ju en del svallvågor inom färdigmatindustrin efter vad jag förstått och ledde till en viss bättring på den kanten, eller? Kanske kan samma sak ske här? Det finns ju väldigt mycket okunskap och falska läror inom det som har med mejeriverksamheten att göra. Att tala om bakterier och smitta via mjölken i ett land som Sverige verkar för mig orealistiskt. Genom att vi importerar sperma från svenska tjurar till Argentina, är jag faktiskt ganska väl insatt i hur sträng man är i Sverige när det handlar om mjölkkvalitet, djurhälsa och hygien. För det första är ju Sverige fritt från praktiskt taget alla sjukdomar som kan anses farliga för djur eller människor. T.ex. Tuberkulos, Brucellos, Leukos. De två första är väl för mer än 50 år sedan eliminerade från kobesättningarna i Sverige, även om jag vet att det kan finnas hos både hos hjortar och på dagis. …..och leukosprogrammet minns jag att det genomfördes också för flera år sedan. Det är nog mycket få länder i världen som har det hälsoläget som ni kan glädja er åt i Sverige. Vet inte exakt hur det är med mjölken som levereras till mejerierna i Sverige ( Arla….), men tror mig ha förstått att det är ytterst stränga krav på både celltal och bakterier t.o.m. ”smakfel” bestraffas ju hårt. Om jag inte har helt fel så får en producent som levererar mjölk med höga celltal, bakterier eller smakfel två varningar och om felet inte korrigeras tar mejeriet inte emot mjölken längre. Detsamma gäller ju antibiotika eller hormoner i mjölken. Så att påstå att mjölken i Sverige måste pastöriseras för att vara drickbar är ju ren och skär lögn, efter vad jag kan förstå. Inte heller borde det vara omöjligt för mejerierna att sälja råmjölk. Enligt min vän i Kalifornien har färsk mjölk ett ”shelf life” på (eller rättare sagt en kylskåpshållbarhet,… Read more »