Dr. Joel Wallach – Vi västerlänningar dör av näringsbrist

  1

  Dr Joel Wallach, veterinär, läkare och agronom utförde under en period av 12 år 17 500 obduktioner på 454 olika djurarter och 3000 obduktioner på människor. Det han kom fram till var detta:

  “Varje djur och varje människa som dör av s.k. naturliga orsaker dör av näringsbrist.”

  Läs mer

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  David
  Gäst
  21 mars 2012 kl 23:00

  För den som är intresserad kan tilläggas att det uttalandet gjorde Dr Wallach för 17 år sedan i sin berömda föreläsning Dead Doctor’s Don’t Lie. Titeln antyder att läkare inte lever lika länge som “soffpotatisar”, vilket Wallach visade genom olika studier. Idag är “the doc” 71 år och lever som han lär, frisk som en 20 åring, enligt honom själv.

  Han håller fortfarande föreläsningar och har ett eget radioprogram som sänds varje dag kl 21:00. Där kan du höra Dr Wallach live när han diskuterar medicinsk politik samt svarar på frågor om hälsa från lyssnare. Det går faktiskt att ringa till programmet härifrån och ställa frågor till Dr Wallach (jag har själv gjort det ett par gånger). Alla sändningar lagras på nätet och kan lyssnas på i efterhand. Radioprogrammet hittar du här: http://ksco.com/dead-doctors-dont-lie