Peru Bans Genetically Modified Ingredients (GMO)

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 mars 2012
- NewsVoice redaktion

In an act of defiance against bloated biotech companies like Monsanto, Peru has officially passed a law banning genetically modified ingredients within the nation for a period of 10 years. Peru’s Plenary Session of the Congress made the decision despite previous governmental pushes for GM legalization. Anibal Huerta, President of Peru’s Agrarian Commission, said the ban was needed to prevent the ”danger that can arise from the use of biotechnology.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *