Domenic Johansson bortfördes av Socialstyrelsen – Familjen kämpar

publicerad 25 april 2012
- av NewsVoice
Domenic Johansson med sin mamma. Privat foto
Domenic Johansson med sin mamma
Domenic Johansson bortfördes av Socialstyrelsen
Domenic Johansson med sin mamma. Privat foto

Domenic Johansson bortfördes av svensk polis på uppdrag av Socialstyrelsen. Myndigheten ansåg att föräldrarna inte var kapabla att ta hand om sin son. Fallet har fått internationell uppmärksamhet och anses vara ett av det värsta exemplen på kränkning utförd av en myndighet i Väst. Svenska media uppmärksammar inte historien.

Text: Torbjörn Sassersson

“Brottet” som Domenics föräldrar begått är att de vill att deras son ska hemskolas och att det ska ske i Indien där de planerar att arbeta med välgörande verksamhet. Myndigheten menar att de är välgörenhetsfanatiker.

Michael Donnoly är jurist för “The Home School Legal Defense Association” säger att Svenska myndigheter kränker mänskliga rättigheter.

“Vi är många som protesterat och höjt våra röster, men alldeles för få. Utanför Sverige rasar människorättsorganisationer mot Sverige och vårt orättfärdiga sätt att behandla människor som vill följa sitt eget hjärta och gå sin egen väg”, skriver Ann-Charlotte Stewart som engagerat sig i fallet.

Fadern anklagas för narkotikamissbruk och för att vara psykiskt sjuk. Han har dock bevisat att det är felaktigt genom att han drogtestats och genom att han genomgått en psykisk utvärdering och då förklarats frisk. Trots att pappan friats från misstankar fortsätter myndigheten att hävda att han lider av psykiska störningar. Föräldrarna har inte fått träffa sin son sedan 2010.

Relaterat

Dominicjohansson.blogspot.se

Domenic Johansson


Så här kan du stötta Newsvoice

 • What gets me is why does it take so long for changes to happen and others to put pressure on a country like Sweden. Well, violating people´s human rights has been a profitable thing since the beginning of man. Look what the Nazis made off of the Jews. A profit was made in every way…The thing with Sweden is is that everything is kept so quiet. People controll…you know what really gets me, is that the social services themselves don´t give the children they take the simple things like dentist check-ups and vaccines…The children feel very bad being placed and what do the social services do then…well they accuse the parents of things and say that the child´s trauma from these things are coming to the surface!! Children are separated from their parents and then kept from them. A systematic separation like for the Johanssons where the family have visitation restrictions is more usual than not. WHY ISN`T THE REST OF THE WORLD DOING SOMETHING?? HOW MANY ARE MAKING A PROFIT FROM SELLING OUR CHILDREN??

  • Hejsan hejsan!
   Jag har totalt missat denna, vet inte om min kommentar kommer att informera andra, men i fall att. Det är jag som är far till Domenic och jag svarar gärna på frågor om så finnes.

   Må väl och tackar för artikeln!

   • Välkommen hit. Mycket bra att om du har tid att besvara läsarnas frågor. Många undrar hur det går. Vad är status just nu tex?

 • What gets me is why does it take so long for changes to happen and others to put pressure on a country like Sweden. Well, violating people´s human rights has been a profitable thing since the beginning of man. Look what the Nazis made off of the Jews. A profit was made in every way…The thing with Sweden is is that everything is kept so quiet. People controll…you know what really gets me, is that the social services themselves don´t give the children they take the simple things like dentist check-ups and vaccines…The children feel very bad being placed and what do the social services do then…well they accuse the parents of things and say that the child´s trauma from these things are coming to the surface!! Children are separated from their parents and then kept from them. A systematic separation like for the Johanssons where the family have visitation restrictions is more usual than not. WHY ISN`T THE REST OF THE WORLD DOING SOMETHING?? HOW MANY ARE MAKING A PROFIT FROM SELLING OUR CHILDREN??

  • Hejsan hejsan!
   Jag har totalt missat denna, vet inte om min kommentar kommer att informera andra, men i fall att. Det är jag som är far till Domenic och jag svarar gärna på frågor om så finnes.

   Må väl och tackar för artikeln!

   • Välkommen hit. Mycket bra att om du har tid att besvara läsarnas frågor. Många undrar hur det går. Vad är status just nu tex?

 • Swedish media and Swedish politicians talk a lot about the great importance and value of Human Rights.

  However, in cases where parents have an opinion of their own like in the case of Domenic, Swedish politicians gravely violate the Human Right listed as number 2 of the first amendment protocol of the European Convention on Human Rights from 1950. The situation is the same for all home-schooling parents, many of which, after the new school law was passed by ignorant Swedish MP´s, now have gone into political exile (at Swedish speaking isles of Åland, part of Finland where Human Rights are respected).

  Political steering of parents and the upbringing of their kids is heavily controlled by the political system of confiscatory taxes in combination with almost free public daycare. A system, which British sociologist and researcher Patricia Morgan compares with the Soviet Union in her book Family policy, family changes. Sweden, Italy and Britain compared (CIVITAS).

  Krister Pettersson FAMILJEKAMPANJEN

  • Krister varför skriver du på engelska om du vill, kan eller vågar hjälpa familjen Domenic att informera folkvalda kollektiv av laglösa ideella föreningar, som i styrelse, utskott eller nämnd, styr och ställer med barnet Domenics enskilda, mänskliga rättigheter och möjlighet till skadestånd av det allmänna om svensk lagstiftare, domstol eller exekutivt organ, producerat säkerhetsbrist till EN enskild medborgare, som är fördragsbrott lokalt på den inre FRIA marknaden i EES och EU?
   Mvh

 • Swedish media and Swedish politicians talk a lot about the great importance and value of Human Rights.

  However, in cases where parents have an opinion of their own like in the case of Domenic, Swedish politicians gravely violate the Human Right listed as number 2 of the first amendment protocol of the European Convention on Human Rights from 1950. The situation is the same for all home-schooling parents, many of which, after the new school law was passed by ignorant Swedish MP´s, now have gone into political exile (at Swedish speaking isles of Åland, part of Finland where Human Rights are respected).

  Political steering of parents and the upbringing of their kids is heavily controlled by the political system of confiscatory taxes in combination with almost free public daycare. A system, which British sociologist and researcher Patricia Morgan compares with the Soviet Union in her book Family policy, family changes. Sweden, Italy and Britain compared (CIVITAS).

  Krister Pettersson FAMILJEKAMPANJEN

  • Krister varför skriver du på engelska om du vill, kan eller vågar hjälpa familjen Domenic att informera folkvalda kollektiv av laglösa ideella föreningar, som i styrelse, utskott eller nämnd, styr och ställer med barnet Domenics enskilda, mänskliga rättigheter och möjlighet till skadestånd av det allmänna om svensk lagstiftare, domstol eller exekutivt organ, producerat säkerhetsbrist till EN enskild medborgare, som är fördragsbrott lokalt på den inre FRIA marknaden i EES och EU?
   Mvh

 • Jo, det är den goda viljans yttersta konsekvens. Tänk så fel det kan bli. Det är väl utmärkt att det finns någon instans till vilken vem som helst kan vända sig och få hjälp om man själv eller någon annan människa lider, men när enskilda tjänstemän gör sig till domare har det helt enkelt gått överstyr.

  Även jag börjar känna ett allt större inre tryck för att “göra något”. Att jobba parlamentariskt känns bortkastat. Starta eget land?

  • Amema, att ”Starta eget land?” hjälper i nutid och nära framtid inte barnet Domenic, hans föräldrar, vänner eller intresserad läsare, att mentalt förstå varför folkvald svensk lagstiftare och kontrollmakt producerar resultat i STRID med EU-rätt och EU-domstolens tolkning eller rättspraxis, lokalt i EU.
   Mvh

 • Jo, det är den goda viljans yttersta konsekvens. Tänk så fel det kan bli. Det är väl utmärkt att det finns någon instans till vilken vem som helst kan vända sig och få hjälp om man själv eller någon annan människa lider, men när enskilda tjänstemän gör sig till domare har det helt enkelt gått överstyr.

  Även jag börjar känna ett allt större inre tryck för att “göra något”. Att jobba parlamentariskt känns bortkastat. Starta eget land?

  • Amema, att “Starta eget land?” hjälper i nutid och nära framtid inte barnet Domenic, hans föräldrar, vänner eller intresserad läsare, att mentalt förstå varför folkvald svensk lagstiftare och kontrollmakt producerar resultat i STRID med EU-rätt och EU-domstolens tolkning eller rättspraxis, lokalt i EU.
   Mvh

  • Birgitta, du kan om du vill och vågar hjälpa barnet Domenic att lära EN företrädare kräva skadestånd av det allmänna, om du vill, kan och vågar redovisa rättssäkra bevis på att det var en svensk tillsynsmyndighet som kid-nappade barnet Domenic från mor och far till barnet Domenic.
   Mvh

  • Daniel ”vi” är ett kollektivt pronomen utan mental kunskap, tänk och handling!

  • Birgitta, du kan om du vill och vågar hjälpa barnet Domenic att lära EN företrädare kräva skadestånd av det allmänna, om du vill, kan och vågar redovisa rättssäkra bevis på att det var en svensk tillsynsmyndighet som kid-nappade barnet Domenic från mor och far till barnet Domenic.
   Mvh

  • Daniel “vi” är ett kollektivt pronomen utan mental kunskap, tänk och handling!

 • To Ann-Charlotte Stewart:
  “Make sure you vaccinate your kid properly….” WHAT???? At a time when vaccinations are destroying the lives of thousands of children and teenagers by making them chronically ill, this is certainly one of the worst advices one could give to parents!
  PLEASE DO YOUR HOMEWORK AND GET INFORMED instead of giving clueless, misguided advice to others.

  • Lars, I believe you have misread her. I don’t think she means that one actually should vaccinate kids, but in this society – if you don’t, you can get the authorities after you. There are several cases in the US where un-vaccinated kids are being taken care of by the authorities, because the state says that if you don’t vaccinate your kids – then you are a bad parent that cause harm to your child and then you child is taken away from you. This is a dictatorial situation but it is the living truth for many US families. So the message from the state is “make sure your vaccinate your kid properly” otherwise the government may take over custody of your child.

   Sick world indeed…
   And it seems slowly happening in Sweden but I believe the trigger point here was the home schooling attempt. The family was about to leave for India, so for some months before the date they would leave, they wanted the child to be home schooled. This is not accepted in Sweden. The parents have an “alternative lifestyle”, living on the country side.

   • “Skeptisk mot skeptiker”,

    I am well aware of the shameful vaccination policies in the US. And you seem to believe we should rather give in to tyranny than standing up for decency and our human rights. It´s partly because of people like you that authorities dare to pull these despicable acts. They know most people have too much respect for authority and don´t have the guts to disobey and resist.
    What´s typical for this obeying attitude is – like you are doing – coming up with self-made explanations as to what may have caused the abusive acts. But there is no point in looking for explanations in cases such as these, because you inevitably end up making excuses for them. And i think most of us believe there aren´t really any in this case.

    • Skeptisk mot skeptiker,

     It was not my intention to critizise you as a person, but to expose what may appear as an attitude of acceptance of abuse of power..
     I am sorry. Please accept my apologies for insulting you.

 • To Ann-Charlotte Stewart:
  “Make sure you vaccinate your kid properly….” WHAT???? At a time when vaccinations are destroying the lives of thousands of children and teenagers by making them chronically ill, this is certainly one of the worst advices one could give to parents!
  PLEASE DO YOUR HOMEWORK AND GET INFORMED instead of giving clueless, misguided advice to others.

  • Lars, I believe you have misread her. I don’t think she means that one actually should vaccinate kids, but in this society – if you don’t, you can get the authorities after you. There are several cases in the US where un-vaccinated kids are being taken care of by the authorities, because the state says that if you don’t vaccinate your kids – then you are a bad parent that cause harm to your child and then you child is taken away from you. This is a dictatorial situation but it is the living truth for many US families. So the message from the state is “make sure your vaccinate your kid properly” otherwise the government may take over custody of your child.

   Sick world indeed…
   And it seems slowly happening in Sweden but I believe the trigger point here was the home schooling attempt. The family was about to leave for India, so for some months before the date they would leave, they wanted the child to be home schooled. This is not accepted in Sweden. The parents have an “alternative lifestyle”, living on the country side.

   • “Skeptisk mot skeptiker”,

    I am well aware of the shameful vaccination policies in the US. And you seem to believe we should rather give in to tyranny than standing up for decency and our human rights. It´s partly because of people like you that authorities dare to pull these despicable acts. They know most people have too much respect for authority and don´t have the guts to disobey and resist.
    What´s typical for this obeying attitude is – like you are doing – coming up with self-made explanations as to what may have caused the abusive acts. But there is no point in looking for explanations in cases such as these, because you inevitably end up making excuses for them. And i think most of us believe there aren´t really any in this case.

    • Skeptisk mot skeptiker,

     It was not my intention to critizise you as a person, but to expose what may appear as an attitude of acceptance of abuse of power..
     I am sorry. Please accept my apologies for insulting you.

 • Yes, it can happen to anyone. Several thousands of children are taken from their parents in our country every year.

  You can listen to the gruesome experience of the Johansson family in this excellent interview by Henrik Palmgren:
  http://www.redicecreations.com/radio/2012/04/RIR-120415.php

  Make sure you vaccinate your kid properly or you might be another grieving parent, just like Domenic Johanssons mother and father.

  Please help speak up for this family!

 • Yes, it can happen to anyone. Several thousands of children are taken from their parents in our country every year.

  You can listen to the gruesome experience of the Johansson family in this excellent interview by Henrik Palmgren:
  http://www.redicecreations.com/radio/2012/04/RIR-120415.php

  Make sure you vaccinate your kid properly or you might be another grieving parent, just like Domenic Johanssons mother and father.

  Please help speak up for this family!

 • Torbjörn, i rubriken bortfördes Domenic av Socialstyrelsen, men i verklighetens tid och rum, var det humana resurser som anställd eller med uppdrag för ”någonting” med eller utan ansvar och risk för övergrepp på barnet som rättssubjekt eller föräldrarna som ett laglöst kollektiv i EU.

  Vill, kan och vågar du som redaktör med utgivningsbevis och rättssäker tryckfrihet, gräva fram och värdesäkra bevis på, att ”terrorister” som diskriminerade Domenic, var humana resurser anställd av eller med uppdrag för Socialstyrelsen, som svensk tillsynsmyndighet och som det allmänna i tid och rum har skadeståndsansvar för mot EN drabbad enskild medborgare lokalt på den inre marknaden, vill, kan och vågar Jag med din rättssäkra tryckfrihet, lära och träna EN förälder att i tid och rum mentalt förstå när, var och varför, individens enskild mentala kunskap, styr och ställer med individens tänk och handling, att i tid och rum skydda individens mänskliga rättigheter och möjlighet till skattefritt skadestånd av det allmänna vid fördragsbrott lokalt i EU.

  Om du i tid och rum kvalitetssäkrat att det var humana resurser anställd av eller med uppdrag för Socialstyrelsen som producerat säkerhetsbrist som är fördragsbrott lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden,

  • Du verkar vara insatt. Menar du att du direkt erbjuder familjen Johansson rättshjälp eller att du kan tillhandahålla NewsVoice ett underlag att publicera vilket beskriver familjer som råkat ut för denna form av övergrepp kan gå till väga via EU för att få upprättelse och skadestånd?

   • Jag men det krävs en trygg och säker webbsida eller portal, hostad hos leverantör som inte blir rädd av att en hotar komma på besök om hyperdialog uppstår, som skyddas av tryckfrihet och utgivningsbevis, samt skyddar elev och lärare från offentlig eller privat terror i nutid och nära framtid. Vill, kan och vågar du fixa webbsidor, vill, kan och vågar Jag producera en lärande hyperdialog, som lära och träna EN vaken enskild medborgare, att med hjälp av David Ickes mentala trafikljus Stop, Think and Act, utveckla individens enskild mental kunskap 180 grader från att LYDA Jante, Luther och Ågren, till att förstå när, var och VARFÖR EU-rättens företräde och EU-domstolens framtida tolkning och historiska rättspraxis, SKYDDAR enskild person, husdjur och egendom, samt enskild medborgares hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen, lokalt i en medlemsstat på den inre FRIA marknaden.

    Text som föll bort i tidigare inlägg kommer här nedan:
    “Om du i tid och rum kvalitetssäkrat att det var humana resurser anställd av eller med uppdrag för Socialstyrelsen som producerat säkerhetsbrist som är fördragsbrott lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden,” + texten nedan som föll bort….

    vill, kan och vågar Jag med din rättssäkra tryckfrihet, lära och träna EN förälder att i tid och rum mentalt förstå när, var och varför, individens enskild mentala kunskap, styr och ställer med individens tänk och handling, att i tid och rum skydda Domenics rättigheter och möjlighet till återförening och skattefritt skadestånd av det allmänna för säkerhetsbrist i tid och rum som är fördragsbrott lokalt i EU.

    mvh EN entreprenör som med spänning och ström tar del av den effekt som utvecklas!

   • Torbjörn, läs och lär när, var och varför MP-bloggen (Ulf Bittner) kollektiva resurser stängdes ner 120416 och reliken av high crimes [dot] org kollektivt investerade resurser – Vem lyder vem?
    Mvh

  • Jag förstår inte riktigt kopplingen Socialstyrelsen och EU?
   Sverige är med i EU ja, men har inte olika länder skilda socialstyrelser som handlar utifrån varje lands egna system och lagar? Däremot kan jag tycka detta vore något för domstolen i Haag för mänskliga rättigheter…

   • Skeptisk mot skeptiker, det är svårt att förstå när, var och varför EU-rätt och EU-domstolens framtida tolkning och rättspraxis står över (högre vikt p.g.a. företräde) svensk grundlag, svenska lagar, svenska regler och kultur, som Jante lag, Luthers läror och Ågens mentala förnekelse och förvirring i varje enskild individs fyrarummaren, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden.
    Om Socialstyrelsen är rättssubjekt och en svenskt tillsynsmyndighet, har det allmänna skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare (barnet Domenic) om du vill, kan eller vågar hjälpa EN av barnet Domenics företrädare som omyndigt rättssubjekt i handläggning eller beslut i brev från Socialstyrelsen som rättssubjekt, producerat säkerhetsbrist som är fördragsbrott.

    Du kan om du vill och vågar utveckla rätt mental kunskap, tänk och handling, studera det allmännas skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare, lokalt i en medlemsstat, på den inre marknaden, med hjälp av kvalitet och säkerhet i SOU 1997:194.

    PS. Domstolen i Haag saknar incitament och skapar i nutid och nära ingen förändring, för barnet Domenic, förälder eller intressent som vill, kan eller vågar hjälpa familjen Domenic. DS.

 • Torbjörn, i rubriken bortfördes Domenic av Socialstyrelsen, men i verklighetens tid och rum, var det humana resurser som anställd eller med uppdrag för “någonting” med eller utan ansvar och risk för övergrepp på barnet som rättssubjekt eller föräldrarna som ett laglöst kollektiv i EU.

  Vill, kan och vågar du som redaktör med utgivningsbevis och rättssäker tryckfrihet, gräva fram och värdesäkra bevis på, att “terrorister” som diskriminerade Domenic, var humana resurser anställd av eller med uppdrag för Socialstyrelsen, som svensk tillsynsmyndighet och som det allmänna i tid och rum har skadeståndsansvar för mot EN drabbad enskild medborgare lokalt på den inre marknaden, vill, kan och vågar Jag med din rättssäkra tryckfrihet, lära och träna EN förälder att i tid och rum mentalt förstå när, var och varför, individens enskild mentala kunskap, styr och ställer med individens tänk och handling, att i tid och rum skydda individens mänskliga rättigheter och möjlighet till skattefritt skadestånd av det allmänna vid fördragsbrott lokalt i EU.

  Om du i tid och rum kvalitetssäkrat att det var humana resurser anställd av eller med uppdrag för Socialstyrelsen som producerat säkerhetsbrist som är fördragsbrott lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden,

  • Du verkar vara insatt. Menar du att du direkt erbjuder familjen Johansson rättshjälp eller att du kan tillhandahålla NewsVoice ett underlag att publicera vilket beskriver familjer som råkat ut för denna form av övergrepp kan gå till väga via EU för att få upprättelse och skadestånd?

   • Jag men det krävs en trygg och säker webbsida eller portal, hostad hos leverantör som inte blir rädd av att en hotar komma på besök om hyperdialog uppstår, som skyddas av tryckfrihet och utgivningsbevis, samt skyddar elev och lärare från offentlig eller privat terror i nutid och nära framtid. Vill, kan och vågar du fixa webbsidor, vill, kan och vågar Jag producera en lärande hyperdialog, som lära och träna EN vaken enskild medborgare, att med hjälp av David Ickes mentala trafikljus Stop, Think and Act, utveckla individens enskild mental kunskap 180 grader från att LYDA Jante, Luther och Ågren, till att förstå när, var och VARFÖR EU-rättens företräde och EU-domstolens framtida tolkning och historiska rättspraxis, SKYDDAR enskild person, husdjur och egendom, samt enskild medborgares hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen, lokalt i en medlemsstat på den inre FRIA marknaden.

    Text som föll bort i tidigare inlägg kommer här nedan:
    “Om du i tid och rum kvalitetssäkrat att det var humana resurser anställd av eller med uppdrag för Socialstyrelsen som producerat säkerhetsbrist som är fördragsbrott lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden,” + texten nedan som föll bort….

    vill, kan och vågar Jag med din rättssäkra tryckfrihet, lära och träna EN förälder att i tid och rum mentalt förstå när, var och varför, individens enskild mentala kunskap, styr och ställer med individens tänk och handling, att i tid och rum skydda Domenics rättigheter och möjlighet till återförening och skattefritt skadestånd av det allmänna för säkerhetsbrist i tid och rum som är fördragsbrott lokalt i EU.

    mvh EN entreprenör som med spänning och ström tar del av den effekt som utvecklas!

   • Torbjörn, läs och lär när, var och varför MP-bloggen (Ulf Bittner) kollektiva resurser stängdes ner 120416 och reliken av high crimes [dot] org kollektivt investerade resurser – Vem lyder vem?
    Mvh

  • Jag förstår inte riktigt kopplingen Socialstyrelsen och EU?
   Sverige är med i EU ja, men har inte olika länder skilda socialstyrelser som handlar utifrån varje lands egna system och lagar? Däremot kan jag tycka detta vore något för domstolen i Haag för mänskliga rättigheter…

   • Skeptisk mot skeptiker, det är svårt att förstå när, var och varför EU-rätt och EU-domstolens framtida tolkning och rättspraxis står över (högre vikt p.g.a. företräde) svensk grundlag, svenska lagar, svenska regler och kultur, som Jante lag, Luthers läror och Ågens mentala förnekelse och förvirring i varje enskild individs fyrarummaren, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden.
    Om Socialstyrelsen är rättssubjekt och en svenskt tillsynsmyndighet, har det allmänna skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare (barnet Domenic) om du vill, kan eller vågar hjälpa EN av barnet Domenics företrädare som omyndigt rättssubjekt i handläggning eller beslut i brev från Socialstyrelsen som rättssubjekt, producerat säkerhetsbrist som är fördragsbrott.

    Du kan om du vill och vågar utveckla rätt mental kunskap, tänk och handling, studera det allmännas skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare, lokalt i en medlemsstat, på den inre marknaden, med hjälp av kvalitet och säkerhet i SOU 1997:194.

    PS. Domstolen i Haag saknar incitament och skapar i nutid och nära ingen förändring, för barnet Domenic, förälder eller intressent som vill, kan eller vågar hjälpa familjen Domenic. DS.

 • Ett fruktansvärt övergrepp. Vi behöver samma frihetssträvan som i USA, som Ron Paul står för. Kan detta hända familjen Johansson kan det hända vem som helst.

  • Det är inte bara socialstyrelsens och polisens hänsynslösa, rättsvidriga agerande som är upprörande. Låt oss även begrunda massmedias vägran att befatta sej med fallet. Det hela bekräftar bara hur enkelt det är för makthavare och myndigheter att manipulera och förbigå rättssäkerheten i Sverige.

   Jag tror det bästa vi kan göra är att låta det här bli en läxa för oss alla. Låt oss äntligen inse att myndigheterna INTE vill oss väl – och agera därefter !!!!

 • Ett fruktansvärt övergrepp. Vi behöver samma frihetssträvan som i USA, som Ron Paul står för. Kan detta hända familjen Johansson kan det hända vem som helst.

  • Det är inte bara socialstyrelsens och polisens hänsynslösa, rättsvidriga agerande som är upprörande. Låt oss även begrunda massmedias vägran att befatta sej med fallet. Det hela bekräftar bara hur enkelt det är för makthavare och myndigheter att manipulera och förbigå rättssäkerheten i Sverige.

   Jag tror det bästa vi kan göra är att låta det här bli en läxa för oss alla. Låt oss äntligen inse att myndigheterna INTE vill oss väl – och agera därefter !!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *