Skeptiker tog överdos mot sömnbesvär och analklåda i Berkeley, USA

4

Nu har de gjort det igen. Den här gången vid en skeptikerkonferans  den 21/4, 2012 Berkeley USA. 100 personer tog 15 gånger mer än rekommenderad dos av Coffea Cruda, skriver Marina Szöges för Dagens Homeopati.

Enligt en källa förväntade sig skeptikerna att få narkolepsi, men ingen drabbades av denna allvarliga sjukdom. Det påstås att alla skeptiker höll sig vakna på konferensen och ingen blev av med sin analklåda.

Läs mer

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Christer S.
Christer S.
Gäst
21 maj 2012 kl 08:36

“Skeptiker tog överdos mot sömnbesvär och analklåda i Berkeley, USA”

Skulle de träffa James Randi?

Network
Network
Gäst
2 maj 2012 kl 08:03

Var Fuglesang med?

Skeptisk mot skeptiker
Skeptisk mot skeptiker
Gäst
28 april 2012 kl 11:32

Narkolepsi drabbas man av läkemedelbolagens medel, inte av homeopati.
Homeopati innebär ju att man tar reda på orsaken till sömnproblemet hos den specifika patienten, och så läker man orsaken till sömnproblemet så att patienten kan somna normalt. Homeopatin har alltså inte “sömnmedel” i den mening som skolmedicinen har, alltså skolmedicinens sömnmedel är ju bedövningsmedel – det är inte homeopatins medel. Skolmedicinen går på symtomen istället för orsaken, istället för att ta reda på varför en patient har svårt att sova så får patienten inom skolmedicin en tablett som knockar patienten men som inte löser problemet.

En homeopatisk behandling är vanligtvis på 6 – 8 veckor, och saknar helt biverkningar.
Dessa tramsigheter som vissa skeptiker håller på med visar bara att homeopati är ofarligt. Tänk om de gjorde om “försöket” med skolmedicinska preparat, det ni! Det hade de inte klarat.

Jag anser att det är en mänsklig rättighet att människor har tillgång till fungerande, väl utprovade läkemedel utan biverkningar som löser problem istället för att tillfälligt lindrar symtom. Därför är homeopatin en mänsklig rättighet att ha tillgång till.

ruben
ruben
Gäst
27 april 2012 kl 19:08

Jag kan inte förstå skeptikerna, förmodligen aldrig… Skall vi någonsin nå framgångar inom vetenskapen kan vi aldrig diskvalifisera homeopati eller naturmedel. Det är absurt påstå att människans erfarenhet är fantasi. De som påstår det är inte människovänliga kan jag tycka.