Skeptiker tog överdos mot sömnbesvär och analklåda i Berkeley, USA

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 april 2012
- NewsVoice redaktion

Nu har de gjort det igen. Den här gången vid en skeptikerkonferans  den 21/4, 2012 Berkeley USA. 100 personer tog 15 gånger mer än rekommenderad dos av Coffea Cruda, skriver Marina Szöges för Dagens Homeopati.

Enligt en källa förväntade sig skeptikerna att få narkolepsi, men ingen drabbades av denna allvarliga sjukdom. Det påstås att alla skeptiker höll sig vakna på konferensen och ingen blev av med sin analklåda.

Läs mer

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq