Julian Assange ska överlämnas till Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 maj 2012
- NewsVoice redaktion

SVD: Wikileaksgrundaren Julian Assange ska överlämnas till Sverige, har brittiska Supreme Court beslutat. Domstolen är högsta instans i ärendet, vilket betyder att beslutet inte kan överklagas. Däremot får Assanges försvar 14 dagar på sig att diskutera beslutet. Assange var inte i rätten idag.

Läs mer i SvD

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Detta är en utvecklingsfas i jämviktens tecken. Eftersom gatufnaskandet kriminaliserats har man istället upphöjt den dito diplomatiska och juridiska till en regel.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *