Sacha Baron Cohen spelar diktator – Premiär 16 maj 2012

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 maj 2012
- NewsVoice redaktion

“The amazing heroic story of an original dictator who risks his life to ensure that democracy would never come to the country he so lovingly oppressed. The Dictator Trailer focuses on introducing the Sacha Baron Cohen character.”

Premiär: 16 maj 2012
Regissör: Larry Charles
Skådisar: Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Megan Fox
Manus: Sacha Baron Cohen, Alec Berg, David Mandel, Jeff SchafferRun


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *