Beslutet taget: Julian Assange ska utlämnas till Sverige = USA?

  2

  Brittiska Högsta domstolen tar inte upp Assangefallet på nytt. Därmed ska han överlämnas till Sverige. Enligt HD:s enhälliga beslut får Assange inte lämnas ut från Storbritannien förrän efter 14 dagar, skriver SvD.

  Läs mer

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  2 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  bjornqvist
  bjornqvist
  Gäst
  15 juni 2012 kl 08:00

  Ytterst besynnerligt! Hela världen sitter på första parkett om en utlämning till USA sker? Och hela världen får då bekräftat det de redan visste – att Sverige är ett Natoland! Tror ändå att Julian sitter säkert pga denna konsekvens? I så fall: Snacka om att peppra budbärarn… Hur gick det nu för den där engelsmannen som hade hackat en försvarsdator i USA? Blev han inte utlämnad och fick sjuttio års fängelse!!!? För att han hade sett superduperrymdskepp och flygande tefat?? He he…

  ruben
  ruben
  Gäst
  14 juni 2012 kl 22:05

  Hoppas sanningen vinner i målet. Utlämning kan inte göras i demokratisk ordning oavsett utgången.
  Konstigt drama som spelas upp för våra ögon…. En människa som försökte visa upp obekväma sanningar om oegentligheter i världspolitiken blir brutalt stoppad av högst personliga saker. Jag blir nyfiken på fortsättningen.