Beslutet taget: Julian Assange ska utlämnas till Sverige = USA?

publicerad 14 juni 2012
- av NewsVoice

Brittiska Högsta domstolen tar inte upp Assangefallet på nytt. Därmed ska han överlämnas till Sverige. Enligt HD:s enhälliga beslut får Assange inte lämnas ut från Storbritannien förrän efter 14 dagar, skriver SvD.

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Ytterst besynnerligt! Hela världen sitter på första parkett om en utlämning till USA sker? Och hela världen får då bekräftat det de redan visste – att Sverige är ett Natoland! Tror ändå att Julian sitter säkert pga denna konsekvens? I så fall: Snacka om att peppra budbärarn… Hur gick det nu för den där engelsmannen som hade hackat en försvarsdator i USA? Blev han inte utlämnad och fick sjuttio års fängelse!!!? För att han hade sett superduperrymdskepp och flygande tefat?? He he…

  • Hoppas sanningen vinner i målet. Utlämning kan inte göras i demokratisk ordning oavsett utgången.
    Konstigt drama som spelas upp för våra ögon…. En människa som försökte visa upp obekväma sanningar om oegentligheter i världspolitiken blir brutalt stoppad av högst personliga saker. Jag blir nyfiken på fortsättningen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *