Nymodernism kritiserar vetenskapsjournalist på DN

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 17 juli 2012
- Torbjörn Sassersson
ArcanumSkolan

“…redaktör för DN:s vetenskapssida och producerar i den egenskapen något av Sveriges mest undermåliga vetenskapsjournalistik. Enbart för att skapa fördomar mot dem som var kritiska till den erkänt omotiverade massvaccineringen mot svininfluensan, klumpar hon ännu en gång ihop dessa kritiker med de fnoskerier som antroposoferna och andra fundamentalistiska vaccinmotståndare står för. Detta är inte bara trams utan….”

Läs hela Rickard Berghorns bloggartikel

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Nymodernism
  • Totalt intetsägande inlägg, bättre kan väl “news voice?” bloggen är ju helt nyvetenskapligt ointressant.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *