Nymodernism kritiserar vetenskapsjournalist på DN

publicerad 17 juli 2012
- av Torbjörn Sassersson red.

“…redaktör för DN:s vetenskapssida och producerar i den egenskapen något av Sveriges mest undermåliga vetenskapsjournalistik. Enbart för att skapa fördomar mot dem som var kritiska till den erkänt omotiverade massvaccineringen mot svininfluensan, klumpar hon ännu en gång ihop dessa kritiker med de fnoskerier som antroposoferna och andra fundamentalistiska vaccinmotståndare står för. Detta är inte bara trams utan….”

Läs hela Rickard Berghorns bloggartikel


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Nymodernism
  • Totalt intetsägande inlägg, bättre kan väl “news voice?” bloggen är ju helt nyvetenskapligt ointressant.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *