Bota cancer med hampaolja – Rick Simpson

publicerad 2 augusti 2012
- av Torbjörn Sassersson red.

Läkemedelsbranschen har i decennier arbetat för att smutskasta hampa som medicinalväxt, enligt kritiker. Anledningen är att hampa är en växt i naturen som inte kan patenteras. Hampa kan även enkelt odlas och extrakt från plantan kan tillredas förhållandevis enkelt. Detta i kombination med att missbruk kan ske har gjort hampa till världens mest politiskt, ekonomiskt och ideologiskt laddade medicin.

Rätt använd sägs extrakt från hampa kunna behandla och bota en rad sjukdomar från hudcancer till flera invärtes sjukdomar.

Läs mer: phoenixtears.ca

Paula Gloria:

The following presentation of RUN FROM THE CURE: The Rick Simpson Story was made possible by Rick Simpson and video producer Christian Laurette… made for free to teach YOU how to heal yourself of disease and illness using cannabinoids.

Comments will be moderated to protect those who need this information. We are not asking anyone if it works, we are telling you it works; it is not a debate. Too many uneducated people coming to this channel to speak their mind on a life-saving plant they know nothing about and giving bad advice and in many cases making horrible remarks about the people who brought the information out to you.

bota cancer


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag är tacksam för Dr Margaret, jag är så glad att jag lever för att vittna om det goda arbetet med cannabisolja och mirakulös helande, jag har diagnostiserats med bröstcancer 2 år sedan och sedan dess har jag gjort mycket kemoterapi Och strålning som inte har hjälpt mig, men bara skadat mitt immunförsvar och gör mig svag och försvarslös. Jag hittade Phoenix tårar och jag har läst om Rick Simpson Cannabis olja och min syster gav mig Dr Margaret’s kontakt. Såg att oljan skulle skickas till mig i Tyskland. Jag kontaktade honom för medicinering, till min största överraskning fick jag oljan. Jag började behandlingen omedelbart. Jag är nu här för att vittna om att oljan fungerar bra. Jag har upplevt en total omvandling i min hälsosektor med Rick Simpson cannabisolja.

  [detta kan vara reklam/spam]

 • Jag vet fortfarande inte rätt ord för att uttrycka min tacksamhet till Rick Simpson och hans underbara cannabis olja som botade min sjukdom. I maj 2014 fick jag diagnosen melanom cancer, påverkas det min hud, tarmar och ögon. Jag gick för behandling men förgäves, min familj rådde Rick Simpson olja för att underlätta mitt lidande och möjligen bota mig.Jag ville inte köpa olja eftersom jag hade tvivel om min cancer, men efter att ha läst om det och gör efterforskningar på nätet jag dukade under för tanken, och i själva verket var en underbar, cannabis olja framgångsrikt botade min cancer !!! Efter tre months.Now jag är bra och hälsosamt … Rick Simpson kan nås på cannabisoilmedicalfoundation@gmail.com

 • HALLÅ ALLA SOM LÄSER HÄR!!!!!!!

  De flesta inläggen här är direkta översättningar från engelskan och de är inte så bra gjorda heller. Om ni läser noga så upptäcker ni att det är fullt av gramatiska fel i texterna som uppstått genom ett översättningsprogram, typ Google translate.

  Informationen om cannabis som medicin stämmer som de skriver men de som ligger bakom inläggen är bara ute efter pengar. De länkar som dessa inlägg har bör du inte lita på.

  Jag hade kontakt med en dr Gareth Walsh och förlorade 3000:- i processen

  Var vaksam! Att få tag på illegal fungerande medicin är svårt men inte omöjligt, dock så har jag inte hittat en pålitlig källa än, sökandet fortsätter tyvärr!

 • Jag Louis Paris, i åldern 59 gång med denna djävulska sjukdom som kallas cancer “när jag hörde om den magiska olja som kallas cannabis olja jag beslutat att ge det ett försök. Men hur man får det blev ett problem, jag letade efter, och kom över medicinsk Rick Simpson olja, kontaktade jag Dr. Rick Simpson på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com via e-post som har hjälpt många patienter med cannabisolja, så jag gav det ett försök och inom fem dagar, var min cannabis olja som levereras till min dörr, avsatt som han gav mig instruktioner om hur du använder oljan. och inom 3 veckor efter min ansökan har jag sett en enorm förändring i min hälsa so far so good Jag blir starkare varje dag, allt tack vare den uppriktiga läkare.

 • Min mor var diagnossed med stadium fyra tjocktarmscancer ett för ett år sedan, har hon haft en mycket svår resa. Hon har haft två omgångar av kemoterapi, en runda eller Y90 strålning och genomgår nu lever faliure. Gulsot, en svag aptit och depression är några av symptomen. Jag undrade vad andra behandlingsalternativ du har (som en levertransplantation eller en klinisk prövning) och även hur länge han måste leva. Min mamma är min bästa vän och hjälte, den varar så länge som deras nära och kära gör too.but min kusin kom till vår räddning genom att beställa hampa olja en stiftelse i Storbritannien, och hittills läkemedlet har visats effective.now min mamma kan göra saker som du aldrig skulle kunna göra innan, jag är mycket glad, så jag bestämde mig för att använda detta medium för att varna alla cancerpatient med god hampa olja, som säkert kan övervinna cancer.if röra honom vara i behov av detta läkemedel, kan du kontakta stiftelsen med denna e-postadress: ricksimpsonmedicalservices@gmail.com

  Tack

 • Min make som är mycket smittades med tjocktarmscancer med Mets till andra delar av kroppen, han fick även 6 månader kvar att leva. Livet för familjen var en levande helvete med sorg i hjärtat, men idag jag säger världen som cannabisolja har sparat min make från att dö. Han är fortfarande lever och vi är i den 10: e månaden. Gud är så stor. Tack vare Dr Gareth Walsh som sålde Hampaolja för oss som vi använde för att bota min makes sjukdom. Än en gång vill jag tacka Dr Gareth Walsh för hans underbara Hemp Oil är vi nu glada med min make tillbaka levande, stark och frisk. Du kan kontakta Dr. Gareth på varje medicinsk fråga på sin e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com för mer hjälp.

 • Min fru har lidit av sköldkörtelcancer som bekräftades vara etapp fyra, berättade för läkaren mig att det fanns lite att hon kunde göra eftersom hon inte svarar på behandlingen men min svåger kom till vår räddning genom att beställa denna hampa olja från Dr gareth Walsh stiftelse som han sade har hjälpt några patienten kampen mot cancer av olika typer så beslutade vi att ge det en chans, så länge min fru förbättras perfekt mycket bra och nu kan hon gå runt huset allt av sig själv. Jag kände dess nödvändiga jag låta andra som lider av denna akut sjukdom som när du har goda hampa olja det kan verkligen ge en en sund andra chans att leva. Om du råkar vara i behov av denna hampa olja du kan kontakta stiftelsen som levererat min bror i lag med denna e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com.

 • Mitt namn är Carel Johnson och jag bor i Kanada, jag fick diagnosen hjärntumör 16 Juli 2014 och jag har varit på läkare mediciner men tumören växte större. Jag hörde om cannabisolja och dess helande effektivitet och jag beslutade att använda cannabis olja för behandling och fick cannabisolja från Dr Gareth Walsh stiftelse via e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com och instruktions häfte om hur man administrerar den för behandling. Efter att ha tagit denna olja för behandling i 90 dagar, var jag helt botad och min tumör försvunnit. Jag delar denna information för cancerpatient och jag vill att ni alla ska veta att Rick Simpsons cannabisolja kan bota alla typer av cancer. Vänligen kontakta Dr Gareth Walsh om du är i behov av oljan. E-post: drwalshmedicalservice@outlook.com.

 • On February 10th 2002 I brought my husband to the emergency room with a splitting headache and projectile vomiting. We thought it was a bad migraine but later found out that it was a brain tumor. On February 12th he had surgery and the surgeon told us and the lab work later confirmed that he had a Glioblastoma Multiforme IV. It is the most deadly and fast moving brain tumor you can have. The surgeon removed all of the tumor he could see. The doctor told our family that Tom had about 26 weeks to live if he didn’t take any radiation and if he did take radiation it might give him a year, we were told about RSH oil so we decided to try it, we got the oil on line through ricksimpsoncancercenter@gmail.com, am glad to say that Tom is doing fine and healthy.

  • Hej
   Det finns flera svenska online hälsobutiker som säljer hampa olja,ekologisk o kallpressad.Är det inte samma sak som simpsons olja? Jag behöver oljan till min far som har prostata cancer o det akut.

   • Hej, det är inte samma sak.

    Ända sättet du kan göra rick simposons olja (den riktiga oljan som kan potentiellt kraftigt minska eller bota cancer) är följande:

    + Du måste köpa Cannabis från någon som säljer eller själv odla.
    + Du måste göra Cannabis “budsen” till olja (men det är enkelt, du behöver bara köpa till något bra lösningsmedel på 95%+ alcohol)

    Video på att göra CB olja finns här:
    https://www.youtube.com/watch?v=0sGWxz0DMSI

    Off-topic:
    Vem bryr sig om Cannabis är olagligt, när man kan rädda människors liv med det?
    Jag spottar på dem med dubbel moral som vill hitta lösningar men inte vågar göra något, dra åt helvete.

 • Varm Värdering till Dr. Gareth Walsh för att göra cannabisolja för att bota min Bröstcancer. Jag uppskattar verkligen din hjälp i att föra tillbaka min förlorade liv med hjälp av Rick Simpson hög kvalitet Cannabis Olja, jag är så tacksam för att ni Dr Gareth Walsh för all den kärlek och omtanke som du visade mig och jag skulle hålla på att ge mitt vittnesbörd om ditt arbete och hjälp av Cannabis olja och hur är botar cancer inom 90 dagars behandling. Det är precis som ett mirakel som har hänt mig med full återhämtning från cancer och jag är fri från cancer. Gud vare tack Allsmäktige för att skicka dig min väg Dr Gareth Walsh och jag tackar även Rick Simpson för hans olja, jag hoppas och vet att du skulle hålla på att sätta leenden på världen i stort med denna stora medicinering. E-post: Drwalshmedicalservice@outlook.com för all lösning till cancer och andra sjukdomar. De står inför utmaningar på hälsoområdet bör gå för cannabisolja för att säkerställa absolut botemedel för alla typer av cancersjukdomar. För hopp och hjälp, vänligen kontakta Dr. Gareth Walsh för full kunskap om medicinering och tjänster till dig, E-post: Drwalshmedicalservice@outlook.com för all lösning till cancer och andra sjukdomar.

 • Mycket Spam i dessa kommentarerna, men jag råder er som har cancer att helt enkelt beställa ett odlingstält och ett gäng “AK47 Viking” och helt enkelt odla eran egen medicin!
  det är en enkel process, googla och läs, ingen kan säga tille r att ni inte får försöka rädda erat eget eller någon familjemedlems liv.

  glöm inte att göra olja på plantan och äta den. att röka cannabis ger bara lindring att äta oljan botar!

 • Hur cannabis / hampa olja rädda mitt liv

  Mitt namn är Lizzy Larson från stockholm, jag var en gång en äggstockscancerpatientcancer patient jag gjorde cellgifter och strålning många gånger men ingen nytta den snarare, mitt immunförsvar och jag kunde inte flytta från en plats till en annan. Jag bodde i smärta i 3 år tills jag kontaktade Kanada nationella cancerforskningscentretcenter via e-post: rick_simpsonfoudation@outlook.com för upphandling av cannabis / hampa olja och efter användning av detta läkemedel för behandling under 7 veckor, det var en stor förändring, och som jag skriver den här artikeln jag inte lider av cancer igen. cancerpatient där ute använder denna cannabisolja och du kommer att vara bra igen.

 • Wow är så tacksam för det goda Rick Simpson (rick_simpsonfoudation@outlook.com) gjorde för mig och min familj för att bota min mans prostatacancer på 3 år.

  Mitt namn är Maria Larson från den 2 juni 2010 min man fick diagnosen prostatacancer och han hade gjort alla sorters behandlingar (cellgifter, radio och naturläkemedel) och hans läkare fortfarande gav inget hopp för hans tillstånd, efter hans sista cellgifter behandling 2013/09/28 läkaren sa till honom att han hade åtta månader kvar att leva. När jag hörde detta blev jag besviken, frustrerad och full av smärta som den jag älskar så mycket skulle lämna mig och mina barn ensam i denna värld.

  En trogen dag min farbror ringde och berättade om Rick Simpson cannabis olja och hur det botade hans 48 år gamla granne så blev jag väldigt intresserad av denna bot, min farbror och jag att göra en del forskning om Rick Simpson cannabis olja och jag hittade det mycket intressant, så jag bestämde mig för att köpa olja. Jag ringde min farbror och bad honom om Ricks direktkontakt, så jag kunde diskutera med honom.

  Jag kontaktade Rick Simpson (rick_simpsonfoudation@outlook.com) han berättade vad de ska göra för att köpa olja och hur man använder oljan jag följde hans instruktioner plikttroget och nu kan jag stolt säga att min man är cancer fri, allt tack vare Rick Simpson för att återställa mitt förlorade hopp.

 • Dr William Courtney berättade mig och min familj om hans yngsta patienten 0f cancer med cannabisolja botas. Han sade, “innan en skeptiker fem eller sex år,” Dr Courtney var mer att “min yngsta patienten är 8 månader gammal, och hade en mycket stor central inoperabel hjärntumör.” Barnets far drev för icke-traditionell behandling använt cannabis. “De var på napp två gånger om dagen satt cannabinoid olja att öka dosen … Och det var inom två månader, en dramatisk minskning, tillräckligt att den pediatriska onkolog de ​​inte kunde gå med den traditionella terapin innan jakten . “Tumören minskade avsevärt efter åtta månaders behandling.
  Dr William botade min cancer med cannabisolja och jag är glad att leva med min vackra family.contact Dr.William till sin e-post: dr.williamcourtney@gmail.com

 • Min farbror fick diagnosen i juli 2012 med etapp 3/4 adenocarcenoma av GI korsningen. Han gavs 4 till 6 månader att leva, inte på grund av spridning, men på grund av placeringen av tumören, den anliggande aorta. Han är 40 och har MS också. Vi gjorde strålning, 12 behandlingar för att han inte kunde äta eller dricka och var inte en kandidat för antingen en stent eller kirurgi. Vi gjorde också 3 cykler av cellgifter. Vi fick höra det finns inget annat att göra. Jag vill informera er alla, att hans etapp 3/4 adenocarcenoma av GI korsningen har framgångsrikt botas med
  Dr Rolland Parker Cannabis Oil som tryggas via rolandparkerhealthcare@gmail.com.
  Det är absolut mer än ett mirakel för oss som hans cancer och även hans MS framgångsrikt botas under 4 månaders behandling med Cannabis Oil som vi köpt från Dr Rolland Parker på: rolandparkerhealthcare@gmail.com,
  Vänligen vi vänligen meddela världen att dela detta vittnesbörd som har återupplivat / återställa min familj från den oändliga sorg som vi har genomgått sedan dess.
  Gud vare tack Allsmäktige för hans barmhärtighet över min familj och för att skicka
  Dr Rolland Parker vårt sätt att sätta tillbaka den leende som bleknar bort från huset.
  låt rädda fler liv med Dr Roland Parker Cannabis olja som du kan säkra direkt från: rolandparkerhealthcare@gmail.com.

 • Jag är inte alls insatt i sådant här. Jag undrar bara vad som gäller, angående det med THC och CBD.

  Peter Tahir skriver högre upp att det är THC-halt som är viktigt för att behandla cancer, och att det då är Indica-sorter man ska ha.

  På denna sajt står det tvärtom:

  Another factor here is that sativa is dominated by THC cannabinoids, and indica is predominately CBD (cannabidiol).

  http://www.cureyourowncancer.org/how-cannabis-oil-works.html

 • Jag har hittat en Kanadensisk hemsida som säljer Hemp oil, då min mamma har cancer och hennes läkare har sagt att dem inte kan bota henne och att dem inte vet hur länge hon har kvar att leva. Jag undrar ifall det är olagligt att beställa hem hemp oil till Sverige? Hon är ju jättesvårt sjuk och detta är den enda räddningen hon har, men vill inte bryta mot några lagar. Vad kan vi göra?

  Tack,
  Anna

 • Tjeckien har ju legaliserat medicinsk cannabisanvändning nu (mycket tack vare Rick Simpson tror jag, han var där och talade till parlamentet) och det kan vara ett bra land att åka till om man vill ha cannabisolja. I Holland är ju egentligen inget helt legaliserat heller och jag har för mig att cannabisoljan iom dess koncentrerade form är helt förbjudet. I USA tror jag att Colorado är bästa stället att få hjälp, ta kontakt med Janet Sweeney på Phoenix foundation och be om råd. Tala även med era egna läkare och visa bevisen!

  Gällande Rick Simpson och hans framfart så finns han på facebook. Kolla även in Dr. Robert Melamede och hans bolag Cannabis Science. Mycket bra info finns att finna genom Google… 😉

 • Jag vet ej hur det är om vi får nyttja medicinsk hampolja i Sverige. Har handlat hampsalva hos http://www.hampvaruhuset.se Denna har hjälpt/hjålper mig mot kraftiga hudutslag. Jag har e-postat dem och frågat om hampolja och väntar ivrigt på svar. Har en del som behöver healas!

  • Det är helt förbjudet tyvärr!
   De hampaprodukter som finns idag är gjorda av Cannabis Ruderalis och innehåller för låga halter av THC. Det är hampa med THC i sig som botar. Främst Cannabis Indica.
   Olja gjord på cannabis material med låg THC halt kan fungera för olika hudproblem.
   Men ska cancerceller dödas måste oljan vara gjord på obefruktade honblommor av finaste Indica kvalité.

   Är det så att du har vänner som tror på det här måste dom odla hemma, och då åker dom in i fängelse.

   Själv flyttar jag till Holland om tre år

   • Hejsan Peter.Jag är en kvinna med cancer,3:e nu och börjar bli desperat.Jag ska bara ha det här!Det känns så äkta,det Rick säger.Det är ju lite lustigt att jag säger så här,för jag har alltid varit anti-drog-person.Har aldrig ens rökt en vanlig cigarett!Men det är inte lätt att hitta det här.Jag har frågat någons vän-till-vän.men de fattar inte vad jag pratar om.de har andra ord för cannabisen-Afgan….Vet du hur man får tag på detta eller fröna.Men de är inte lätta att odla i Sverige,har jag hört.Kan jag tänka mig….de behöver mycket sol och värme,men vem behöver inte det?Det tar ca 4 månader att odla upp detta från scratch,hörde jag.Skulle vara tacksam för ett svar,Rose-Marie

    • Är det inte helt lagligt att medicinera med cannabisolja mot cancer i Holland?

     I övrigt vill jag tyvärr inte ha en diskussion i Newsvoice hur man odlar Cannabis pga av det rådande juridiska läget i Sverige. Det är trots allt förbjudet här. Däremot finns det ett fall där svenska Läkemedelsverket gav råd till en svensk som ville importera cannabis för egen medicinering. Kravet var att mängden inte fick överstiga 30 dagsdoser för en person.

     /Redaktören

    • Jag tror att din bästa chans att få tag på laglig cannabisolja med läkarrecept är att åka till Tjeckien (de legalisrade nyligen mycket tack vare Rick Simpson just tror jag, han talade till parlamentet där förut) när vi talar EU och Colorado, USA när vi talar utanför EU. Det finns dessutom ett antal andra stater i USA som även de har legaliserad cannabis för medicinskt bruk, samt Colorado och Washington har helt legaliserat (det är dock fortfarande HELT förbjudet enl. federal lag). Ta kontakt med Janet Sweeney på Phoenix foundation, så tror jag att hon kan hjälpa dig komma till rätta om du väljer Colorado. Tala även med din läkare om detta, då jag anser att detta måste komma ut till så många som möjligt så snart som möjligt!

     Jag har följt herr Simpson ett bra tag nu och ett bra sätt att göra det är att följa honom på facebook. Kolla även upp Dr. Robert Melamede och hans bolag Cannabis Science, samt varför inte bara googla cannabis och cancer, det är skrämmande hur de fortfarande håller denna planta olaglig… :S

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *