Intervju med Gerald Celente om USA:s fall och framtiden för individen

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 november 2012
- Torbjörn Sassersson
Gerald Celente

Rndi RedovisningGerald Celente intervjuas här av Henrik Palmgren och Red Ice Radio i Malmö. Henrik Palmgren är filmmakare och har varit radiovärd för Red Ice Radio sedan starten 2006. 

Uppdaterad 2012-11-24 kl 23:11

Gerald Celente är en amerikansk trendanalytiker och författare. Han driver institutet Trends Research Institute som analyserar internationell ekonomi och samhällets framtida utveckling. Trends Research Institute ger ut Trends Journal, en beställningsbar rapport. Celente har ställt korrekta prognoser gällande aktiekraschen 1987, Sovjetunionens upplösning 1992, asiatiska valutakrisen 1997 och den stora finanskrisen 2008. Celente anses vara politiskt omutbar och han ser sig själv som en politisk ateist.

www.redicecreations.com

The Trends Journal

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq