Prognos: Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination och rättsliga följder för ovaccinerade

publicerad 26 december 2012
- Torbjörn Sassersson red.

Den 1 januari 2013 införs en ändring av smittskyddslagen. Den innebär att beslut om att ta in nya vaccin i nationella vaccinationsprogram i fortsättningen fattas av regeringen, skriver Smittskyddsinstitutet. Men konsekvenserna är mer omfattande än så om pusslet läggs. 

Namninsamling: Stoppa införandet av tvångsvaccinering i Sverige

Vad betyder egentligen den nya vaccinationspolicyn i Sverige? Denna artikel redogör för den nya vaccinationspolicyn i Sverige och försöker dra rimliga slutsatser om vad konsekvenserna blir för den enskilde svensken.

[OBS: Inget beslut har ännu tagits om tvångsvaccination i Sverige, men en ändring av smittskyddslagen och andra förändringar som redovisas nedan kan leda till beslut om tvångsvaccinering dvs tvångsmedicinering i Sverige]

I klartext från Smittskyddsinstitutet:

“Lagändringen innebär att Socialstyrelsen får ett tydligt uppdrag från regeringen att systematisk följa och bedöma det nationella vaccinationsprogrammet och vid behov föreslå ändringar i programmet, utifrån underlag som bereds av Socialstyrelsen i samarbete med Smittskyddsinstitutet och Läkemedelsverket.”

“För barnhälsovården och elevhälsan betyder lagändringen framförallt att vaccinationerna ska rapporteras till ett nationellt register som Smittskyddsinstitutet ansvarar för.”

“Den nya lagen om vaccinationsregister som träder i kraft 1 januari 2013 innebär att alla vaccinationer som ges inom ramen för nationella vaccinationsprogram ska rapporteras till ett nytt vaccinationsregister. Smittskyddsinstitutet ansvarar för vaccinationsregistret och får ett tydligt uppdrag i lagen att långsiktigt och systematiskt följa upp de nationella vaccinationsprogrammen, vaccinationstäckningen, hur vaccinationerna påverkar sjuklighet i befolkningen och hur de aktuella sjukdomarna sprids. Det nya vaccinationsregistret kommer också vara värdefull i uppföljningen av vaccinsäkerhet. Det är Läkemedelsverkets uppgift att löpande ansvara för nytta/risk bedömningen av vaccinerna.”

Citat från Smittskyddsinstitutet i december 2012

Så vad betyder den nya vaccinationspolicyn?

 • Regeringen ger det praktiska ansvaret till Socialstyrelsen att bedöma och styra upp det nationella vaccinationsprogrammet.
 • Socialstyrelsen, Smittskyddsinstitutet och Läkemedelsverket ska samarbeta närmare om att ta fram en vaccinationspolicy och se till att den genomförs i Sverige.
 • Ett vaccinationsregister inrättas där det registreras vem som vaccinerat sig och med vilka vaccin, samt vilka som inte vaccinerat sig.
 • Hälsovården ska utföra vaccinationerna samt rapportera in till vaccinationsregistret hur barn, ungdomar och vuxna är vaccinerade.
 • Smittskyddsinstitutet ansvarar för vaccinationsregistret. Institutet ska även följa upp hur det går med vaccinerandet.
 • Vaccinationsregistret ligger till grund för bedömningen av “vaccinsäkerheten” i Sverige.

Blir Sverige en vaccinstat?

Det här verkar betyda att greppet på vaccinationskontrollen i Sverige väsentligt ökas. Vaccinsäkerhet är en nyckelfaktor. Lägg till att Socialstyrelsen även vill registrera hur sunda svenskar är i ett annat register. Den 20 december skrev fyra allmänläkare och en professor i socialmedicin i en debattartikel i DN, att den registreringen innebär en glidning mot ökad förmyndarmentalitet.

I sammanhanget med den nya vaccinationslagen blir slutsatsen att de som inte vaccinerar sig inte bara kan registreras av Socialstyrelsen som “osunda” utan även kan klassas som “riskindivider” av Smittskyddsinstitutet. Vi kan anta att regeringens nya roll blir att från högsta statsnivå besluta om obligatoriska massvaccinationer av svenska medborgare för att “säkra” folkhälsan, om så bedöms nödvändigt. Med andra ord lyfts vaccinationen till att bli en fråga om “rikets säkerhet”. Det betyder i sin tur sannolikt rättsliga följder för de som inte låter vaccinera sig själva eller sina barn.

I USA har tester genomförts där de som inte låter vaccinera sina barn blir bötfällda. Se artiklarna: “Maryland, USA: Vaccinationstvång under polisbevakning” och “USA: Authorities want to hunt down” people refusing vaccines.

Text och analys: Torbjörn Sassersson

Namninsamling: Stoppa införandet av tvångsvaccinering i Sverige

Relaterat

Africa – Vaccinations at gunpoint

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Om någon försöker tvångsvaccinera mig eller mina barn så är det det sista dessa lakejer gör. Då är deras öde beseglat och då är det ett enmanskrig som startar som kommer höras över hela världen i ljugemedierna. Då får vi se om ABB:s rekord slås innan jag dödas av den vidriga och korrupta regimens blåklädda lakejer.

 • Enligt SÄPO som jobbar för= NWO- FN politiska lögn IPCC – EU – bank – militär medicin-industriella komplexet ) så finns det bara 200 IQ informerade personer i Sverige som tänker själva och som då måste per automatik avlyssnas= Dessa är kapabla och informerade från internet och vet att vacciner innehåller cancerframkallande ämnen samt lyssnar och kollar systematiskt på USA patriot kamrater .

  http://www.prisonplanet.com/

  http://www.youtube.com/playlist?list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg

  http://wp.alexjonespodcasts.com/

 • hej tycker det är jättebra att protesterar med namninsamlingar o dyl men tyvvär är det bortkastat detta är ett steg ytterligare mot NEW WORLD ORDER detta ingår i deras plan jag ger 10000kr till den som kan motbevia följande 11sep attackerna INTEvar utfört av georg bush o co att georg bush INTE skrivit in noahide lagarna public law 102-14 att eu INTEhåller på att förvandlas till en monster stat att kristnendomen INTE snart räknas som en kriminell rörelse att INTEvaccin programmen är en stor fejk att IOTE finansvärlden styrs av judar som tror på talmud att bildrberggruppen INTE styr o planerar världens ekonomi att bonnier INTEäger 80%av sveriges media resten ägs av schibsted att usa INTEgenom sina fejkade krig har slaktat MILJONER oskyldiga dnm har passerat hitler för länge sen att INTE usa är världens största drogleverantör jag kan g6ra denna lista mycket längre men jag ska ge er ett tänk er allt som ett 1000bitars pussel när ni fått ihop det råder jag er och sitta ner ps allt är inte vad det verkar kolla gärna georg bush stamträd och majoriteten av usa kongress och vilka som egentligen styr ett rockefeller gav marken som fn huset står på men allt detta är säker en “slump” om vi gör nåntiimg mer kraftfullt mot detta som ur min synvinkel inte är annat än ren ondska har vi snart inget människovärde kvar vi har istället förvandlats till några söndrvaccinerade,nerdrogade,av media tystade,nermoralirade,okrirtna,tigande ynkryggar ! Vad ska vi säga till försvar till våra barn när dom frågar men mamma pappa ni visste ju att dom hår “imänniskorna” var onda VARFÖR GJORDE NI INGENTING? Alla ska vi dö nån gång MEN JAG KOMMER INTE DÖ TIGANDE!!

 • varför ha massa vaccin de förstör ju människans eget immunförsvar undrar när vaccin mot förkylning kommer. vi kommer liksom inte dö ut av svininfluesan precis. tänk lite längre än vaccin och kemikalier. de som är i riskgrupper förstår jag men vi folk som är helt friska borde nog klara de utan några större problem kommer inte ta en massa vaccin mot sjukdomar som min kropp kommer klara av själv, tack.

  • Jag lever med SLE och tillhör därmed en s k riksgrupp. Eftersom jag redan har problem med diverse överkänsligheter (t ex syntetiska ämnen) betackar jag mig för ytterligare konstigheter. Vaccin är det bara inte tal om – ALDRIG I LIVET!

 • Vad hände med demokrati och mänskliga rättigheter till val och uttrycksfrihet?
  Om folket nu äntligen kommit på att hälsa och sundhet inte kommer av att injicera tungmetaller, konserveringsmedel och manipulerat DNA från aborterade foster etc så är det väl deras val. Om icke vaccinerade klassas som ” smittorisk” är det bekräftelse på att teorin bakom vaccination inte håller ( har den överhuvudtaget någonsin bevisats??). Om vaccinering är så sunt och skyddande så kan omöjligt en icke vaccinerad vara ett hot. Det bevisar på plats att det inte funkar om man blir vaccinerad och fortfarande är bekymrad över smittorisk ?? Seriously. Lyssna på tama argument och ovetenskapligt resonemang – livsfarligt. Vilket bolag har gett pengar till regeringen för att driva det här undrar jag ? Det är knappast ett steg mot ökad folkhälsa och utveckling . Jag har fortfarande aldrig träffat en vaccinerad individ som har högre hälso och sundhets nivåer än någon ovaccinerad.

  Ingen ifrågasatte Hitler och hans ” sundhets kampanj för den ariska rasen” förrän det var katastrofalt försent.

  Jag har en ovaccinerad 4,5 åring – hon har haft röda hund i 3 dagar, mil och klöv sjuka i en vecka och totalt 6 förkylningar I SIN LIVSTID. Hur många vaccinerade barn är sundare och friskare än så?

  Man undrar?

  • “Lyssna på tama argument och ovetenskapligt resonemang – livsfarligt”.. Om du läser ordentligt är det precis det Sassersons artiklar är. Han har hittat på det här hotet helt själv, det finns inte, det är inte tal om någon tvångsvaccinering! Fattar inte att ni är så många som bara sväljer hans “prognos”, det är ju bara vilda spekulationer!
   F ö så visar dina argument mot vaccination att du inte förstått poängen alls, som de allra flesta. Alla KAN inte vaccineras pga t ex allergi, nedsatt immunförsvar mm. Och alla som vaccineras får inte ett fullgott skydd, men genom att tillräckligt många vaccineras skyddar vi “flocken”, en epidemi kan inte bryta ut.

   • Åsa skriver: “Genom att tillräckligt många vaccineras skyddar vi ”flocken”, en epidemi kan inte bryta ut.”

    Du pratar här om vad som kallas “herd immunity”, flockimmunitet, ett påstått tillstånd där man tänker sig att de som vaccinerat sig har ett kollektivt skydd. Det rör sig om en spekulation. Den är beroende på att vaccin överhuvudtaget fungerar.

    Definitionen på herd lyder så här:

    “A Herd refers to a social grouping of certain animals of the same species, either wild or domestic, and also to the form of collective animal behavior associated with this (referred to as herding) or as a verb, to herd, to its control by another species such as humans or dogs.”

    Lustigt att begreppet “herd immunity/flockimmunitet är en benämning gällande för djur.

    Ref

    http://www.smittskyddsinstitutet.se/amnesomraden/vaccinationer/hur-fungerar-vacciner/

    http://vaccin.me/2012/01/27/flockimmunitet-kan-inte-uppsta-genom-vaccination-ocksa-vaccinerade-bar-pa-virus-och-bakterier/

    • Jaa du, jag har läst hela din länk till vaccin.me trots att det bar mig emot..där går i alla fall ett resonemang ang flockimmunitet över till (återigen) missförståndet att vi är oroliga att våra vaccinerade barn ska smittas av era ovaccinerade. Självklart tror vi inte det, de är ju vaccinerade! Detta är ett av de största misskonceptionerna om anledningarna till att vi önskar att så många som möjligt vaccineras. Tvärtom så värnar vi om era barn, men framförallt andra som inte valt att vara ovaccinerade, utan som inte kan vaccineras av olika skäl.

     Flockimmunitet betyder f ö inte att de som vaccinerat sig har ett kollektivt skydd, det betyder att samhället (vaccinerade och ovaccinerade) är skyddat mot epidemi då viruset inte kan fortsätta spridas. Här har man räknat på % och tänker sig att 90+ räcker för att förhindra epidemi, låter rimligt för mig.

     Ang att vara bärare av virus trots att man är vaccinerad, självklart möjligt att om man träffar någon smittad och snart därefter, utan att ha tvättat sig eller liknande träffar någon ovaccinerad kan man föra smittan vidare, men man har den inte i utslag som sitter kvar, man nyser/hostar inte omkring sig den i flera dagar, eller sprider den via toaletter… Handhygien skyddar mycket väl, och det finns det gott om studier om.

     • Flockimmunitet är fortfarande bara en teori så även ditt resonemang om hur du tänker dig att smitta sprids i relation till vaccinerade och ovaccinerade.

      Det som saknas är vetenskapliga bevis för att de olika vaccinerna fungerar.

      HPV-vaccinen saknar tex helt slutdata eftersom de som tagit vaccinet inte kommit upp i åldern då man anser att den cancern normalt utvecklas. Hela HPV-vaccinationskampanjen är chansartad och riskfylld. Många har redan skadats och tom dött av vaccinationen.

      Historiska vetenskapliga data visar att de sjukdomar som gått tillbaka i populationerna redan hade försvunnit 80-90% innan de första vaccinationsinsatserna genomfördes på 50-talet. Ref tex: Sammanställning: Raymond Obomsawin M.Sc., Ph.D

      Jag har av egen erfarenhet märkt att man inte heller verkar vilja ta prover på de patienter som har misstänkta Hib-bakterier som man säger sig ha vaccinerat bort. I så fall trollar man bort smittan genom att inte föra statistik över de nya fallen. Med andra ord kan vaccinet vara värdelöst eftersom nya fall bland vaccinerade hela tiden uppstår.

 • Hallå allvetare,

  berätta nu hur smittspridning går till, är det så att man först shoppar en spruta sen söker man upp nån som har en mysig åkomma och ber att få ta en skvätt ur vederbörandes variga blåsa så man kan ta en sil och fantisera om att slippa diverse besvär, typ att mugga i sig 20 burkar alvedon och sen inbilla sig att man aldrig mer får huvudvärk.

  Testa att ta en sexa Renat till sillen, testa sen att ta en sexa i armvecket och känn skillnaden puckos.

  Se själva en jävla gång vad virolog Stefan Lanka har att säga om virus bla, sysselsätt sen er förtvinade skalle en stund med att fundera på varför ingen, INGEN hämtat ut det blygsamma penningpriset där man “isolerat” ett ELAKT virus, tänk gärna innan ni aktiverar kakhissen.

  Vad ni och jag tycker är föga intressant, det som är intressant är uppbackningsbar av visdom verifierad fakta såsom att under låååååång tid så har mänskligheten knallat runt i denna ankdamm utan vacciner, piller och dårar i vita rockar med stetoskop runt halsen, byt gärna ut det mot hamparep, undantaget är vissa kirurger som är skickliga och kan hjälpa olycksoffer till ett trevligare liv.

  Ta era jävla sprutor men ta eget ansvar för det beslutet, men som politik så behöver vissa tvinga på andra sin åsikt.

  Ser ni skillnaden, vaccinkramare vill tvinga alla att göra som dom själva, vaccinskeptiker uppmanar alla att ta lika del info från båda sidor innan man beslutar sig i frågan, hur ser det ut idag i vår ankdamm ? TV, tidningar, radio, reklam, skolsköterskemottagningar, BVC,arbetsplatser ( ta sprutan eller du får sparken ) visst, visst det är absolut 50/50 eller ?

  Äckliga ryggradslösa atrapper, uppskattar ni inte livet som sådant så hoppa i sjön och stå för det eller ännu hellre ta ett stort stopp av Hampa, ni vet den växt som beskrivs i Harry Potter bibeln 1:a Mosebok kap 29 den liksom svampen Amanita Muscaria och div Toppisar kan med mycket tur, skicklighet och hemlängtan öppna upp det tredje ögat alias Tallkottkörteln och då behöver ingen längre leta svar hos yttre källor/ursäkter utan kan jobba på att ta ansvar för sina tankar, ord och handlingar utan låtsasvacciner piller eller några jävla diagnoser.

  Må 2013 bli det år vi alla förtjänar HeHe

  • En liten kommentar på denna tirad .. Ang att mänskligheten knallat runt så länge ytan piller, vacciner och dårar i vita rockar: 1. Det är extremt stor skillnad på hur länge vi lever och hur många som överlever nu.
   2. Det fanns lika många “dårar” förr, men de hade inte vita rockar, ev målningar i ansiktet eller liknande istället, och deras motsvarighet till “piller och vacciner” hade ingen dokumenterad effekt.
   Sen måste jag bara återigen påpeka att det är Sasserson och ENDAST Sasserson som nämnt tvångsvaccinering , det är inte ett hot. Dock vore det av värde om folk åtminstone förstod varför poängen med de flesta vaccinationer är att så många som möjligt vaccineras, men det målet har jag märkt är väldigt svåruppnått..särskilt när Sasserson och hans kompisar på vaccin.me envisas med att sprida skrämselpropaganda hela tiden.

   • Vi som kritiserar vaccin gör det för det finns en övertro på vaccin hos myndigheterna.

    Idag har de flesta svenskar insett att vacciner inte är de lyckopiller som det påstås vara. Vi som kritiserar vaccin vill lyfta fram de biverkningar som finns med vaccin, att myndigheterna börjar studera internationella vetenskapliga studier som pekar på vaccinrisker.

    Vi vill även att de skadliga synergetiska effekterna av vaccin utreds samt peka på att en rad sjukdomar och symptom misstänks vara konsekvensen av vaccinernas skadliga innehåll av levande smittämnen, DNA-rester, konserveringsmedel och förstärkare.

    Vi vill även ifrågasätta om läkemedelsbolagen har kompetensen att ersätta vårt naturliga immunförsvar med syntetiska immunförsvar som enligt industrin måste fyllas på var och vartannat år medan ett naturligt uppbyggt immunförsvar oftast räcker livet ut.

    Vi ifrågasätter även korrektheten i den historiska beskrivningen av vaccinationsprogrammen på 50-talet som utpekats som världsräddande, historier framhållna och oftast skrivna av industrin själva genom att de använder sina journalistkontakter i media.

    En multimiljardindustri kommer självklart att försvara sina intäktsströmmar. Därför är det viktigt att denna industri inte vilseleder våra myndigheter och politiker att verka för hetsandet av nya massvaccinationer och än värre, tvångsmässiga massvaccinationer av hela populationen.

    Tvångsmässiga massvaccinationer är tvångsmedicinering. Tvångsmedicinering är kopplat till personer som är tvångsomhändertagna och omyndighetsförklarade.

    Det första steget mot denna realitet är registrering av vilka som är ovaccinerade och därför utgör hot mot “vaccinationssäkerheten” som nu Smittskyddsinstitutet, Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och regeringen tätt ska samarbeta kring.

    Nu har över 5000 personer via NewsVoice lagt sina namn för att protestera mot att regeringen tar nya steg mot att införa tvångsvaccinering.

    • Socialstyrelsen skriver inget om att ovaccinerade är ett hot mot vaccinationssäkerheten, det har du hittat på. Inte heller kommer det att finnas någon form av lista över ovaccinerade, dessa kommer helt enkelt inte att förekomma i registret.
     Ang vaccinsäkerheten, som faktiskt hänvisas till i Socialstyrelsens text som du citerar, avser, FÖRSTÅS, att se till att vaccinen i sig är säkra och saknar biverkningar!

      • Vilket ska jag bevisa? Att socialstyrelsen inte skriver om att ovaccinerade är ett hot mot “vaccinationssäkerheten” ser jag i citeringen i din artikel ovan. Att det inte kommer finnas en lista över ovaccinerade vet jag för att det är inte av intresse i ett vaccinregister. Stöter man på en patient i vården som inte förekommer i listan vet man det.
       Eller ska jag bevisa vad termen “vaccinsäkerhet” betyder? Eller att ett register faktiskt kan hjälpa till med att HITTA biverkningar, UTREDA dessa och sedan bli av med dom genom att modifiera vaccinet? Jag hittar inte så himla mycket att bevisa, faktiskt, dock kan jag inte för mitt liv förstå varför ni (du, Linda Karlström, Marina m fl) skulle motsätta er något som kan skulle kunna bevisa att ni har rätt ang biverkningar/verkningar av vaccin..

       • Du skrev: “Inte heller kommer det att finnas någon form av lista över ovaccinerade, dessa kommer helt enkelt inte att förekomma i registret.”

        Bevisa det. Men det kan du inte, om du inte kan förutsäga framtiden.

        Du skrev: “Ang vaccinsäkerheten, som faktiskt hänvisas till i Socialstyrelsens text som du citerar, avser, FÖRSTÅS, att se till att vaccinen i sig är säkra och saknar biverkningar!”

        Bevisa även att en ovaccinerad individ ur myndighetsperspektiv inte kommer att anses vara en säkerhetsrisk ur ett vaccinsäkerhetsperspektiv.

        • Jag ska alltså motbevisa något du hittat på? Bevisa att det kommer blir en lista över ovaccinerade? Bevisa att dessa kommer ses som ett hot mot vaccinsäkerheten? Eller, ännu bättre, förklara hur de är ett hot mot vaccinsäkerhet? De är ett hot mot folkhälsan kanske, mot begränsning av smittspridning, men ett hot mot vaccinsäkerhet? När jag läser ordet “vaccinsäkerhet” betyder det för mig säkerheten av vaccin, dvs hur säkert det är att ge ur ett verknings/biverkningsperspektiv. Vilket hot utgör ovaccinerade mot detta?
         Och se kommentar nedan, kan DU bevisa att denna lag kommer leda till tvångsvaccinering??

        • Jag har aldrig påstått att jag kan bevisa att det ska bli en tvångsvaccinationslag. Artikeln är en debattartikel om du förstår innebörden i det.

         I övrigt kan du alltså inte bevisa det du påstår. Återigen:

         Du skrev: ”Inte heller kommer det att finnas någon form av lista över ovaccinerade, dessa kommer helt enkelt inte att förekomma i registret.”

         Ok. Bevisa det då.

         Du skrev: ”Ang vaccinsäkerheten, som faktiskt hänvisas till i Socialstyrelsens text som du citerar, avser, FÖRSTÅS, att se till att vaccinen i sig är säkra och saknar biverkningar!”

         Ok. Bevisa att de är de enda syftena. Det kan du inte. Alltså blir det också bara din åsikt. Du kan inte bevisa att vaccinsäkerhet inte kan handla om bedömningen av hur säker en ovaccinerad individ är i en population.

         Vi kan dock lugnt utgå från erfarenheter av myndigheternas vaccinationshetsande år 2009 att de som inte vaccinerar sig i framtiden återigen kan bli måltavla för obehagliga samhällspåtryckningar.

         Vi/jag utgår alltså inte från fria fantasier utan från erfarenheter från verkligheten. Vi vet att tvångsvaccinationer förekommer i historien och i andra länder i nutid.

 • Jag ligger hemma i influensa sedan en vecka och är onödigt grinig och sur och det var också därför jag reagerade på rubriksättningen och slutsatserna. Och därför kan jag inte släppa frågan när du också använde härskarteknik ovan för att tvåla till min ståndpunkt även fast jag förtjänade det då jag varit nedlåtande och haft viss arrogans i mina synpunkter 🙂

  Vad jag ville peka på är att om rubriceringen och slutsatserna (inkl listan med uppropet) förmedlas till departementet såsom upplägget är så kommer hela uppropet att gå direkt i papperskorgen (in i diariet utan åtgärd) med en kort svarsskrivelse.Ingen kommer att ens fästa någon uppmärksamhet vid oron som framförs.

  Ni får sannolikt ett brev med följande lydelse

  “Tack för synpunkterna..

  Upplysningsvis får jag informera om att författningsregleringen inte medger någon tvånsgsvaccinering. Ni kan erhålla mer information om ni besöker riksdagens webplats http://xxxxxxxx

  Med vänlig hälsning

  T Carlton
  Dep sekreterare
  xxx”

  När det gäller min uppfattning om anekdotisk information så gör jag uttalandet utifrån att jag med viss regelbundenhet beställer utvärderingar av den gällande vetenskapen på ett visst område.för att använda i strategiska bedömningar och vilka åtgärder som jag behöver vidta i mitt arbete. Ofta anlitas sakkunniga på t o m på professorsnivå. Då får jag genomgående en redovisning av vad som talar för och emot och en samlad bedömning utifrån detta.inkl en slutsats. Dina grafer kan mycket väl vara korrekta men för att bedöma detta är rätt så går det inte att presentera bara dessa grafer. Då blir dom inte användbara i ett vetenskapligt sammanhang eller ens i ett läge då jag behöver finna en hållbar strategi.

 • Om man läser citaten och INTE det Sasserson själv hittat på står det ju inget om något tvång nånstans. Däremot står det nåt som ni vaccinmotståndare borde tycka är fantastiskt bra, för om ni har rätt kommer det ju äntligen att bevisas, om vi har ett vettigt register över vaccinationer och påverkan på sjuklighet, samt möjlighet till uppföljning av vaccinsäkerhet! Hur kan det vara fel? Är ni rädda för att det kommer att visa sig att vaccin är bra? Iofs vet ju de flesta redan det, men ännu mera bevis…

  • Vaccinregister kommer att bli ett tveeggat svärd. Det kan ligga till grund för att visa att vaccin skadar och det kan ligga till grund för att eftersöka och tvinga folk att vaccinera sig. Personligen tror jag att det kommer att missbrukas för att utöva påtryckningar på individer som hävdar rätten till sin kropp, att var och en måste få bestämma om man ska vaccineras eller inte.

 • Så trevligt att du ville kommentera! Men din hänvisning till statistiken är bara s k anekdotisk d v s några utdrag som i ett större sammanhang inte visar något alls – så där får du inga poäng :). Jag skulle lika gärna kunna visa att jag har rätt med mitt påstående om abort-och steriliseringslagarna genom att peka på att födelsetalet per kvinna minskat sedan sekelskiftet. Och denna statistik är entydig och officiell!

  Jag bryr mig egentligen inte något om vad den ena eller den andra tycker om vaccineringar och ev misstro mot myndigheter. Det spelar ingen roll för mig. Vad jag störs av är att i vissa fall till synes begåvade människor verkar ha så låga kvalitetskrav på sina egna slutsatser och härledningar. Och då brukar jag kommentera det bara. Och med det slutar jag med mina inlägg och läser vidare med intresse vad som händer på siten.

  • Tack själv. Du hävdar att en hänvisning är anekdotisk och att några utdrag inte bevisar något alls i en hal mix av påståenden, personliga åsikter och andra ämnen, i ditt fall sterilisering.

   I ditt sätt att argumentera använder du två lektioner från Skeptikerskolan.se

   Lektion 19: Argumentera att bevis inte bevisar något
   “Om tillräckliga bevis har skapats genom vetenskapliga försök vilket ger anledning till ytterligare studier argumentera att enstaka evidens i sig inte bevisar någonting alls.”

   Lektion 31: Smoke and mirrors
   “Underskatta aldrig att den hala mixen av; fakta, åsikter, uppfattningar, vita lögner och data satt ur sitt sammanhang enkelt kan vilseleda de flesta människor. Fakta kan enkelt gömmas bland vilseledande resonemang.”

   Ref
   http://skeptikerskolan.se/lektion-16-20/
   http://skeptikerskolan.se/lektion-31-35/

 • Det är inte någon i regeringen som tänker ut att folket ska vaccineras, dom vet inget om smittskydd. Säkerligen inte heller tjänstemän i socialstyrelsen, som får riktlinjer av politikerna. Om vi ska kunna påverka regeringen, som ju är storföretagens representant, måste vi gå på läkemedelsbolagen, och påverka enskilda beslutsfattare att inte riskera någons hälsa för ett företags tillfälliga vinst. I styrelserum är dom en grupp för företaget, men i enrum kan dom säkert resonera och bli mänskligare.

  • Jag har några favoritsidor som jag läser med helt galen och vilseledande information under förutsättning att det är journalistik (i avsaknad av journalistisk professionalism) och denna site blir mitt nästa favorit studium. Den säger en hel del av vilka trender som finns, vilka rykten och konspirationsteorier som finns.

   Jag tänker bara kommentera en sista gång för jag vet av erfarenhet att ingen ändå läser och förstår vad jag skrivit. Här är det för mycket känslor och misstro mot mynhdigheter. Men framförallt har ni inte haft kontakt med den generation som verkligen blev sjuk i smittkoppor, tbc eller dog i influensa. Man vet inte hur man flyger ett plan om man aldrig har fått en sådan utbildning.

   Det där med att hygienen skyddar befolkningen är bara delvis sant. Om man vet hur smittämnen sprids och tänker tillbaka till så sent som 50 – 60 talet när smittkoppor fanns (bl a en epidemi i Göteborg). Då vet man att det är tillräckligt att en person i smittsamt skede går in i en buss och far några hållplatser för att alla i bussen skall insjukna. Då hjälper det inte att tvätta händerna minsann.. Som ett enstaka exepel.

   Och sedan skjuter ni över målet när det gäller den ny lagen. Det finns två lagar redan för tvångsvaccineringar och en kunggörelse (förordning) så nivån för tvångsvaccineringar är redan satta och täcker in alla former av tvångsvaccineringar. Dessa författningar gårhistoriskt går tillbaka till sekelskiftet. Så den nya lagstifningen reglerar något helt annat se Lag (1952:270) om skyddsympning vid krig eller krigsfara m.m. .och Lag (1942:723) om skyddsympning inom försvarsväsendet.

   Vaccineringen av människor är den största enskilda åtgärden som räddat flest liv. Jag blev lite förskräckt när jag såg att en person inom äldrevården tänkte tala med kollegorna för att “förhindra tvångsvaccineringen” förmodligen med vilseledande information. Låt sköterskorna och doktorerna informera om risker och fördelar och gör inte någon annan omyndig! . Den årliga influensan har alltid inneburit ganska omfattande död för gamlingarna. Mindre nu mer förr. Biverkningar finns och ganska allvarliga biverkningar vid smittkoppsvaccinationer och också i bland mot tbc.- Har någon sett en karta över tbcfallen vfrån 40 – 50 talet? det har jag – det hänger en sådan karta på sjukhuset i Östersund. Den är svart!

   Men som en kamrat sade till mig när vi åkte förbi en tjärn på våren när isen brast. “Dom har inte läst något om Darwins teorier” och så pekade han på paren som skuffade runt med sina telningar i issörjan.och när som helst riskerade att förlora liv och barn. Något hände nog med de stackars 70 -80 talisternas kunskaper och riskbedömningar….

   Gör vad ni själva vill men lura inte någon annan. Och gör lite källforskning innan påståendena haglar.

   Fast nu tänker jag gå till en annan speciell site och skriva en artikel om att abort och steriliseringsslagarnas enda syfte är att utplåna sveriges befolkning. Hur kan annars abort och steriliseringar annars vara de enda rättigheterna som finns inom hälso- och sjukvården? Jag undrar jag……. men någon källforskning tänker inte jag heller göra för jag är inte heller journalist.

   🙂

 • Vänta lite:
  1 Det finns ingen som helst ansats till tvångsvaccinering i Sverige. Om ni läser artikeln så ser ni att det står där. Vad det handlar om är att det skall finnas ett nationellt register där det noteras vilka vaccinationer man har. Inte helt olikt de journalsystem man redan har i sjukvården på landstingsnivå. För sjukvården kan det ibland vara livsviktigt att veta om en person har ett aktuellt vaccinationsskydd mot tex stelkramp.

  För barn som flyttar mellan skolor och städer under den period som vaccinationsprogrammet pågår eller för barn som kommer till Sverige så kan det vara frågan om liv och död. För mig personligen som inte alltid är så bra på att hålla koll på alla papper så vore det en lättnad om mina vaccinationer fanns registrerade så jag slapp hålla koll på dem själv.

  Om man verkligen är emot att det skall finnas ett nationellt vaccinationsregister så kan man ju kampanja för det men att kalla det en namninsamling mot tvångsvaccinationer, något som inte föreslagits och som knappast kommer att föreslås, är direkt intellektuellt ohederligt.

  2 Det är lätt att glömma vilka enorma positiva effekter vaccinationer har haft på folkhälsan. Smittkoppor är den första sjukdomen som man började vaccinera emot. Man tror att smittkoppor var den farsot som spanjorerna tog med sig när de upptäckte den nya världen och som dödade en stor del av befolkningen där som inte hade utsatts för den förr. Under 1700-talet så räknar man med att 60 miljoner européer dog i smittkoppor vid en tid då hela Europa innehöll 160 miljoner människor. i slutet av 1700-talet så kom det första vaccinet men fortfarande under 1900-talet dog 300-500 miljoner dödsfall innan FNs vaccinationskampanj nådde alla och man 1979 kunde deklarera att smittkoppor var en sjukdom man lyckats utradera från världen.

  Spanska sjukan är den dödligaste händelsen som någonsin drabbat världen. Under 1919 och 1920 infekterades en tredjedel av hela jordens befolkning av denna influensa och 10-20% av alla som fick den dog. Det motsvarar 3-6 % av hela världens befolkning i denna sjukdom. För att sätta det i perspektiv så är det fler människor på 24 månader än vad AIDS ha dödat på 24 år eller fler människor än vad digerdöden dödade på 100 år. Svininfluensan var en influensa av samma sort som spanska sjukan, en influensa som vi har varit förskonade ifrån sedan dess förutom mindre regionala utbrott som har kunnat avgränsas så att spridning inte skett. I det sammanhanget så är det lättare att förstå hur det kom sig att världens regeringar var villiga att spendera miljarder på att få fram ett snabbt vaccin för att undvika ett fullständigt sammanbrott av samhället.

  3 Även om ni inte vaccinerar era barn idag så kommer era barn antagligen inte att få de sjukdomar som man idag vaccinerar mot i Sverige. Det beror inte på att sjukdomarna är ofarliga utan det beror på att era grannar och barnens skolkamrater vaccinerar sig och eftersom de inte kan få sjukdomarna så så kan de inte heller sprida dem vidare till era barn. Det kallas herd-immunity.

  Det är samma logik som säger att även om ni inte betalar någon skatt så kommer samhället att fortsätta att fungera och förse er med gratis sjukvård, utbildning och bidrag. Men om ingen betalar skatt så kommer samhället att bryta samman.

  På samma sätt kommer de sjukdomar som vi idag utrotat i Sverige att börja spridas igen om tillräckligt många slutar vaccinera mot dem. Vissa sjukdomar som Röda Hund kommer när gravida kvinnor får det återigen leda till en kraftig ökning av missbildade barn. Andra sjukdomar som Mässlingen kommer återigen att börja döda barn, 2000 dog 700000 barn i andra delar av världen av mässlingen.

  Andra vacciner som stelkrampsvaccinet måste alla ta för att inte kunna drabbas av stelkramp. Stelkramp är en sjukdom man kan få av ett sår som utsätts för ett virus som finns i vanlig jorden så det räcker med lite smuts i såret för att smittas. Eftersom djur än människor kan få stelkramp så skyddas vi inte från stelkrampen genom herd-immunity. Stelkramp blockerar vår förmåga att slappna av i musklerna och man dör under hemska kramper. 2008 så beräknade WHO att bara bland nyfödda barn dog 59.000 i stelkramp.

  Här har jag hämtat mina uppgifter:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Smittkoppor
  http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_smallpox
  http://en.wikipedia.org/wiki/World_population
  http://en.wikipedia.org/wiki/1918_flu_pandemic#Around_the_globe
  http://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%B6da_hund
  http://sv.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4ssling
  http://en.wikipedia.org/wiki/Tetanus

  • Låt oss minnas dina ord: “Det finns ingen som helst ansats till tvångsvaccinering i Sverige.” och “…att kalla det en namninsamling mot tvångsvaccinationer, något som inte föreslagits och som knappast kommer att föreslås, är direkt intellektuellt ohederligt.”

   Namninsamlingen hänvisar tydligt till en artikel som heter: “Prognos: Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination och rättsliga följder för ovaccinerade”.

   I artikeln står tydligt att tvångsvaccinering befaras bli en realitet, att steg tas i den riktningen. Om man inte vill ha tvångsvaccinering i Sverige måste man agera nu innan det blir tvångsvaccinering i landet. Annars är det ju för sent, eller hur?

   Syftet med artikeln och namninsamlingen är att medvetandegöra om vad som håller på att ske och vad som kan ske i framtiden.

   NewsVoice vill medverka till att upplysa och stimulera oss svenskar att engagera sig i samhällsfrågor.

   • Namninsamlaren och artikelskrivaren är samma person. Det är alltså bara en skribent som har gett upphov till ett rykte.

   • Fast vore det då inte din uppgift som artikelförfattare att ge nån typ av hållbar bevisföring för att så vore fallet istället för löst tyckande och spekulerande?

  • Wiksod, vilken sakkunnighet har du själv? Är du läkare? Du länkar endast till Wikipedia, ett uppslagsverk som ofta är ekonomiskt, politiskt och ideologiskt vinklat och då därav etablissemangsvänligt.

 • En utmärkt artikel som exempel på dålig journalistik utan någon som helst källkontroll eller analys av lagen som sådan. Det finns sedan sekelskiftet en tvångslag för vaccinationer för allmänheten vid sidan av försvarsmaktens personal. Så denna lag sätter nivån när det får förekomma tvångsvaccinering. Se Lag (1952:270) om skyddsympning vid krig eller krigsfara m.m. …

  Sedan har det sedan 10 – 15 år tillbaka funnits ett register på SMI som förs med stöd av samtycke enligt PUL. Detta register behandlade i den SOU som föregick patientdatalagen och sedan i propositionen till patientdatalagen där det konstaterades att patientdatalagens regler om sammanhållen journalföring kan användas. Sedan så kom pandemin och alla landsting förde vaccinationsregister i princip. Då det var den enklaste formen av journalföring. Vad som har saknats hela tiden är en övergripande registerdatabas som har högt skyddsvärde för epidemiologiska analyser och där individdata är betydelselöst. Det är detta register som SMI nu för och konverterar i den utsträckning det är möjligt – SVEVACs innehåll för att täcka upp behoven av en siffermässig analys av vaccinationstäckningen-

  Om ni vill flytta utomlands för att slippa att tvångsvaccineras eller hamna i ett register då får ni nog allt flytta till något afrikanskt eller asiatiskt land där det påstås att västs finansiering av vaccinationskampanjerna har som enda syfte att sterilisera befolkningen. SVEVAC tillkom som ett eu-finansierat projekt för att vi hade brister i vårt analyssystem bl a i förhållande till europa i övrigt. Och dom flesta länder i allmänhet i världen har redan en motsvarande tvångslag om skyddsympning vid krig, krigsfara eller andra utomordentliga förhållanden. Det är där nivån ligger.

  Det är som alltid att vargarna försöker att lura av de svaga och de värnlösa de resurser som finns – även på internet. Så se upp vad ni tror på!

  • Tack för din åsikt.

   Det som är självklart i Sverige uppfattas ofta med fasa i andra länder när samma policys drivs igenom där.

  • Tack Tommy för din analys och fakta. ALLT kan missbrukas. Glädjande dock med all fantasi och kreativitet hos alla “osäkra” ! Det visade sig att det inte ens fanns en registrering av vilka som FÅTT Svininfluensa vaccinet. Men jag kommer att vaccinera mig fortsättningsvis, men håller öron o ögon öppna – så gott det går. VET man om hur mycket skit det finns i världen vad gäller bakterier o Virus, så håller man sig till det beprövade och undviker all ny skit som företagen “kokar ihop” för att tjäna mer pengar. .

  • Bara obehagligt att läsa Sassersons vilda tolkning av något som inte kommer göra en märkbar skillnad i någons liv… Läs lagförslagen UTAN hans kommentarer så låter det inte så sensationellt.. handlar bara om ett gemensamt journalföringssystem…

 • Lol Tvångsvaccination… Låter mer som myndigheterna lever i någon form av nazist illusion där dom tror dom kan stifta vilka lagar som helst utan folks tyckande och bara köra över folk. Tvång lol bara ordet får mig att gapskratta. Vem leker gud här . Jag bestämmer själv vad jag gör med min kropp om du inte gillar det så gå dränk dig själv är typ mitt motto.

 • NU ÄR DET DAGS att ställa sig i kön med uppkavlade ärmar, få dina sprutor och ta konsekvenserna av detta, eller hur? Om någon tvingar mig och min familj att injicera detta, så klart jag ställer upp..med bara en liten detalj som jag utan problem kan acceptera..och det är en gräddfil för alla inom regeringen, riksdagen, hovet, läkemedelsföretagen, smittskyddsinstitutet, socialstyrelsen, sjukvården + alla som är positivt inställda till att vaccinera sig, att gå före i kön. Inga problem alls..och då menar jag alla deras barn, släktingar, ja hela deras familj får gå före. Det är inte mer än rätt att de har företräde, de styr ju ändå landet och de är utan tvivel de som måste prioriteras..måtte doserna räcka till alla viktiga – eliten – som inte på något sätt får äventyras att bli smittade av alla de faror som finns i världen. Jag kan övervaka detta, så du inte tränger dig före.

  Om du som förälder funderar på om du ska vaccinera ditt barn, se till att du har tecknat försäkring hos ett seriöst bolag som garanterat ersätter skador orsakade efter vaccinationssprutor, och gör detta innan..Tillverkarna tar inte på sig ansvaret; gör staten det? Gör WHO det? Nej, teckna en försäkring och koppla in advokat som ser till att det inte finns kryphål för dem att inte ersätta dig.. Det dröjer nog inte länge förrän försäkringsbolagen friskriver sig från ansvaret..du får stå där helt själv med dina egna eller dina kärestas biverkningar – livslånga.

  Men hav förtröstan, du är inte ensam om att lida, vi alla ska göra detta, så gör vi i detta demokratiska land, vi gör det solidariskt..

  För att bli mer rakt på sak; kan vi gemensamt gå till aktion genom att juridiskt väcka åtal – mot läkare, myndigheter (på personnivå) – för att visa att vi inte accepterar denna typ av hantering? Behöver ett svar från kunnig inom området..

  Skillnaden är att då är det inte bara här på en site som vi uttrycker vår vrede utan vi går till aktion mot denna översitteri.
  Ulf

  • Tack för ditt modiga uttalande. Har en bok på svenska att rekommendera, “Sanningen om Vaccinet” av L.R. Svensson. Upplysning och avslöjande är vad som behövs! Mvh. Thess.

 • I Norge trenger de ikke å tvangsvaksinere fordi befolkningen er hjernevasket og står gjerne i kø for vaksiner.
  Dette er fordi helsemyndighetene og media har meget “tette forbindelser” med den farmaceutiske industrien og praktisk monopol for publisering av vaksine-informasjon til befolkningen.
  Vaksineregisteret har de i Norge. Ja, alt er ryddig. En velordnet, konforme og kuet befolkning som oppfører seg som “happy sheep”.

 • Snälla föräldrar. Tänk er noga för innan ni avstår från att vaccinera era barn. Vaccin räddar liv och förebygger sjukdom varje dag.

  • Snälla föräldrar. Tänk er noga för innan ni vaccinerar era barn. Ta reda på VAD vaccin innehåller, läs på om det och framför allt, läs igenom dem så kallade forskningsrapporterna, granska dem kritiskt och ni kommer precis som jag att upptäcka mängder med mysko s.k. fakta;
   Märkliga biverkningsanmälningar som inte tas på allvar, dåligt underbyggda undersökningar/slutsatser, forskare som när man gräver riktigt djupt visar sig ha kopplingar till läkemedelsföretagen – som vill ha ut vaccinet/medicinen på marknaden så fort som möjligt. Man kan i flera fall finna ännu ej avslutade forskningsprojekt som alltså ännu inte har svaren på långtidsverkningarna, men vaccinet är redan ute på marknaden. En av dem mest skrämmande är forskningsprojektet ang vaccinet Gardasil där långtidsstudien inte är klar på långa vägar, men som trots detta redan godkänt och påstås vara riskfritt. Och bla här i Sverige har en masspropaganda pågått en lång tid att man ska (läs måste) vaccinera sina tonårsdöttrar, för annars är risken stor att dem drabbas av livmoderhalscancer. Detta långt ifrån färdigtestade vaccin erbjuds tom via skolhälsovården och det framställs på ett sätt som om dessa unga tjejer kommer att få cancer om dem inte vaccineras. Men INGEN vet vad detta vaccin kan orsaka i framtiden.

   Om ni föräldrar har kollat grundläggande fakta, läst på och verkligen förstår vad vaccinen som ska ges till era barn innehåller och vad dess innehåll kan orsaka (förutom den påstådda positiva effekten) eller inte finner svar på detsamma och då pratar jag inte om den sk fakta som BVC-sköterskan möjligtvis nämner eller det som läkemedelsverket eller läkemedelstillverkarna rabblar upp på sin hemsidor. Ni måste lägga mer tid och energi än så om ni verkligen vill veta.
   När ni har gjort det och ändå vill låta era barn genomgå vaccinationsprogrammet, så fine!

   MEN har ni inte det, så lägg ner direkt att uppmana att jag eller andra föräldrar (som lagt många, långa och skrämmande timmar på att informera oss och aktivt vet VARFÖR vi tagit ställning emot vaccinationsprogrammet) ska vaccinera våra barn!

   Och du Milla, det är snarare så att dem föräldrar som väljer att inte vaccinera sina barn har övervägt och tänkt igenom mycket, mycket noga och är mer än väl pålästa om vaccinen i jämförelse med dem som låter vaccinera sina barn.
   Dem som jag själv mött och pratat med som uppmanar mig att omgående vaccinera mitt barn har inte haft den blekaste aning ens om VAD vaccinen innehåller. Dem har blint köpt hela skrämselpropagandan och ‘hjärntvätten’ av att man måste vaccinera sina barn. Vet du att flera av mina bekanta på fullt allvar har trott att deras barn per automatik dör om dem inte blir vaccinerade!

   P.s. Jag är tom med en sån förälder som vägrade K-vitaminsprutan då mitt barn föddes, av samma anledning som med övrigt som sjukvården vill spruta in i våra barn, att jag upptäckte vad det egentligen innehåller och att det inte finns några hållbara argument för att ‘i smyg’ (jo faktiskt, för det är få föräldrar som känner till detta) spruta in detta i ett nyfött barn. P.g.a. denna vägran (som jag informerade mödravården om när jag var i 7:nde månaden) blev jag uppringd av högsta chefen på barnkliniken i staden där jag bor. Detta samtal resulterade i att han i princip talade om för mig att jag var dum i huvudet och att jag gjorde illa mitt barn och han hade kunnat förstå mitt ‘ogenomtänkta’ beslut om jag tillhörde en primitiv folkgrupp i Afrika…. när han hade sagt det så la jag på luren.

 • För eller emot ? Sveriges befolkning har sluppit många dödliga sjukdomar sedan vaccination mot polio,tuberculos,smittkoppor och annat infördes.Man har trott att smittkoppor var utraderat från klotet men idag härjar den i Bangladesh värre än någonsin.Vaccination för AIDS vore välkommet.Ni som är emot vaccinationen är väl för naturens gång att med sjukdomar utrota “icke önskvärda” svagare individer eller ?Med den nya folkliga rörelsen i världen har ju även risken för sjukdomar ökat. Jag vill inte vara med om att se folk dö av Polio,tuberkulos kolera och malaria osv..Jag har varit med en fin person som dog av Aids..Jag förstår inte vad ni är ute efter som skall förbjuda vaccination och registrering av detta ! Man måste ju fortfarande ha gula vaccinationskortet med sig vid besök till vissa länder..- Ända vaccination som skall vara frivillig i så fall är influensa vaccin,ty den kan förvärra sjukdomen hos vissa …Margita

   • Intressant detta om vaccinering och vapen , det tog några månader efter att man “fabricerat” en skottlossning i Sthlm innan 40.000 Hemvärnsmän blev avväpnade, har merparten av mitt liv varit beredd att riskera livet för vår rätt att välja våra lokala lösningar utan yttre inblandning, snacka om att vara naiv , det är femtekollonarna bland oss som är problemet.
    De flesta står i kö att överta parasiternas plats, och för några få låtsaskronor så gör man vad som helst, det är så motbjudande att bevittna.

    Nå efter denna planerade incident där 40.000 potentiella människor blev lite tandlösa så att säga talade jag med min fd Hemvärnschef och frågade om han fått direktiv “uppifrån” om tvångsvaccinering i samband med svininfluensabluffen Nej, Nej var hans svar, bara så du vet att om du beväpnad assisterar några vitrockar och hävdar att jag ska bli pumpad full med kvicksilver och annat skit då blir jag putt, Ja ja jag vet svarade han, undrar om hans 25 öring börjar rulla nu när denna nya bolagspolicy börjar gälla.

    Har vissa av er lagt märke till att innan Quislingarna genomför nåt mestadels i smyg så kör selloutmedia predictive programming med följande fras : Man KAN komma att: dittan och dattan och några månader senare så är det ett faktum, bensinpris, påstådda lagar och andra lögner.

    Tack vare systemets programmering som är extremt effektiv så fattar gemene man ingenting och knorrar i Explorerdimman på helgerna ( slavarnas viloperiod ) vissa “protesterar” och det har vi ju sett hur effektivt det är.

    Börja med att överväga att spelet är riggat på ALLA plan och om det är svårt att fatta att någon kan ljuga, bedra och mörda för att uppnå sina sjuka mål så är ni inne för en mindre trevlig överraskning HeHe.

    Tänk för fan : vem äger jorden, vem äger ankdammen som kallas Sverige, vem äger dig, vem äger mig, alla dessa påstådda lagar hur omfattas den enskilde, finns var och ens namnteckning under EU:s 130.000 REGLER ? För den som är nykter och kan knappa in några enkla kommandon på datorn kan ju testa att SJÄLVA kolla på Allabolag. se eller Dun & Bradstreet och banka in skatteverket, rikspolisstyrelsen, valmyndigheten, kronofogden och bäst av allt Trafikförsäkringsföreningen.

    Fatta sen att alla dessa påstådda myndigheter är enbart bolag maskerade som allmännytta och iom det så gör sig alla som påstår sig vara tjänstemän skyldiga till grovt bedrägeri och urkundsförfalskning ( de flesta vet inte detta men har likaväl det juridiska ansvaret för sina handlingar ) vilket i ankdammens egna REGLER förärar en vistelse i fängelse i 6 år vardera.

    Men detta är ju så hemskt jobbigt så det TROR jag inte på utan nu ska jag shoppa lite och se på TV samtidigt som jag pular ansiktet fullt med GMO chips kokad i GMO rapsolja spetsat med lite glutamat och aspartam i läsken.

    Vad är en universiell rätt som är accepterat av alla på denna planet när nån blir attackerad, jo det kallas nödvärnsrätt alias självförsvar, ett Nej är ett Nej, i våldtäktsmål är det accepterat men om nån med broderad pyjamas hävdar auktoritet och kackar ur sig : såna är reglerna eller jag gör bara mitt jobb bör googla på Nurnbergrättegångarna ( som i sig var ett spel för gallerierna ) men likaväl kolla hur det gick för dom som hävdade dessa ynkliga rader till sitt försvar, jo dom fick känna hampan runt halsen, ansvar går inte att delegera utan endast dela.

    Till er som fallit offer för deccenier av skrämselpropaganda om div yttre hot, pedofiler, våldsverkare, vakna upp, de enda som begår helt sjuka handlingar har ALLA knaprat små piller och regelbundet träffat en av de mest sjuka människorna i samhället nämligen psykiatriker, psykologer alias vilseledda mytomaner som allt som ofta fått hjälp med koreografin som ex, alla sk. skolskjutningar mm. för att vinna politska poäng, titta på Norge nyligen : bojkott av Israhell sen braka det löst och ingen fattar nåt Hmmm.

    Fatta också att skjutvapen är ett verktyg, precis som en hammare, dator eller dyl. Blir man attackerad så hadlar det inte om att skada vederbörande utan att få stopp på denna oprovocerade aggresion , skulle vederbörande inte palla med trycket och bli skadad eller dödad så har den det fulla ansvaret oavsett om man gett dom en knogmacka eller bankat dom i skallen med ett strykjärn.

    Den enda beväpnade liga som opererar idag i väst världen är bankernas beväpnade gren alias Polisen och de som är i villfarelsen att det är deras jobb att se till att freden hålls och att ingen blir utsatt för övergrepp i nån form bör sluta missbruka sprit och börja tänka på egen hand, svårt Ja men inte omöjligt.

    Det står klart och tydligt i monopolreglerna Rättegångsbalken 24:7 om envars rätt ( konstigt nog ) att var å en som bevittnar en handling som i straffskalan ger minst 6 mån har samma befogenhet som dessa “policyofficers” policy= bolagsregler, så vem står upp för det som är rätt utan att först tänka på egna konsekvenser/förmåner.

    Och den dan vi alla kommer att behöva ta ställning till tvångsförgiftning när beväpnade ärthjärnor hävdar sin rätt om vi kanske ska gå med på deras erbjudande med ett villkor och det är att vi FÖRST får vaccinera dom med vårt eget vaccin, det är endast två ingredienser och det är koppar och bly, betydligt snällare än innehållet i deras coctail, dessvärre har detta “hemvaccin” en enda biverkning och det kan aspiranter klura ut på egen hand eller fråga sin CHEF som också kommer att vaccineras med detta vaccin om det hela blir av.

    Till sist till alla vaccinkramare fundera på varför bla polio endast förekommer idag där Bill Gates och andra ignoranta kräk har aktiva vaccinationskampanjer mot polio och kolla gärna alla stapeldiagram från 1890 fram till idag och se sjukdomstrenderna , titta sen när man började massvaccinera människor och se vad som hände, vaccin har aldrig funkat, gör det inte nu och kommer aldrig att funka till att förbättra nåns hälsa, men vad fan vet jag om nånting jag är bara en nyfiken foliehatt som sabbar alla mysiga släktträffar och bingolottostunder.

    Må alla vi få ett händelserikt liv HeHe Ha det gott och lev livet väl.

 • Kom på just en sak! Med vaccineringen följer ofta komplikationer i olika form sjukdomar.. Vem bär ansvaret för detta då, vill jag veta? WHO, staten eller enskilda individen? Tänkte på sviningluensa paniken och så många som fick narkolepsi och då gick ju Socialstyrelsen ut och sa att de kan ej bära ansvaret eftersom man tog det beslutet själv men jävla vilken propaganda de körde innan det!!! ” Vaccinera dig! Tänk på dina medmänniskor och bla bla bla….” Förutom det så har jag läst att DE vill få in någon slags chip i kroppen med hjälp av vaccinen.. säkert för att kunna kontrollera.. och då är det världsomfattande.. Då förstår jag att det kommer från WHO!!!! Men det kallar ju de så klart för konspirationsteorier!!!..

  • HAhahahahhahaaaa!!! Det är så långsökt så jag nästan svimmar..HALLÅ, det ÄR INGEN som tvingar, lagen handlar om registrering och uppföljning, varför är inte det BRA, Marina?? Då kommer det bli tydligare med biverkningar, ju, som du så gärna vill ha fram i ljuset!

 • Förlåt – men drar man inte väl långt gångna slutsatser i det här uppropet? Att föreslå registrering av levnadsvanor är väl inte samma sak som att föreslå obligatoriska vaccinationer? Här vill man registrera vaccinationer för att kunna följa upp både effekt och biverkningar. Det är väl inte så dumt? Tyvärr kommer det inte att visa hur det går för de ovaccinerade – i vilken ålder de blir smittade, och hur sjuka de blir. Det är bara några få av vaccinationssjukdomarna som ingår i smittskyddslagstiftningen. – Glöm inte be era ovaccinerade tonåringar vaccinera sig innan de reser utomlands! De riskerar att bli väldigt sjuka eftersom de helt saknar immunitet mot en massa f.d. barnsjukdomar.

  • Saken är ju inte om vaccinet är bra eller dåligt. Saken är att de vill TVINGA oss att injicera ett ämne i kroppen. Om något är så otroligt bra behövs inget tvång. Tvång behövs för att genomföra nåt dåligt. Att man vaccinerar sej innan en semesterresa är för att semestern ska bli rolig och att man inte ska dra hem skit till Sverige.

 • Att tvingas till vaccinering utan en folkomröstning är en kränkning mot de mänskliga rättingheterna. Staten kan inte och är förbjuden enligt grundlag att påtvinga sina medborgare juridiska och rättsliga kosekvenser utan folkomröstning. Att registrera folk i ett nationellt vaccinationsregister inskränker även i sjukvårdens sekretess för individens säkerhet. Detta kommer betyda att “storebror” när som helst, kan krävs insyn i enskilda individers journaler utan hänsyn till integritetskränkning. Det ÄR och SKA vara var mans enskilda rätt att få leva sitt liv så som önskas. Det är en mänsklig rättighet att få bestämma över sin egen kropp, allt annat är ett ÖVERGREPP från staten! Människor har under hundratals år kämpat för rätten till självbestämmande. Och nu tas den rätten slugt ifrån oss!
  Politik/demokrati är från folket, till folket. Vi har en gång varit ett folkstyre, vi är det enligt grundlag fortfarande. Ta denna lagändring till folkomröstning.

 • Vaccinet innehåller med stor sannolikhet manipulativa ämnen som nanorobotar, tidsinställda partiklar eller annat skit som påverkar människor på ett sätt som inte är önskevärt. Om man vaccinerar sig och blir sjuk av det om 1-5 år så har sjukvården/medicinindustrin garanterat sina rikedomar. Det är så man föder upp boskap. Sjukare än sjukt!

 • Jag verkligen funderar om vi lever i ett fritt land där varje individ har rätt att välja själv om man vill vaccinera sig eller inte!! Förbannande blir man när man läser detta!! Lägg ner energi och pengar på annat än detta, kära staten!! Som t ex välfärd!! Låt oss bestämma själv om man nu vill ha massor sprutor i sig eller ej!! Eller äger staten vårt kropp med? Vårt går gränsen? JAG VÄLJER SJÄLV OM JAG VILL TA EN SPRUTA, INTE FÖRBANNANDE MYNDIGHET!!!!!

 • Det känns maktlöst, men det är väl det som är meningen 🙂 Får ändra på det då, keep up, det kommer nog gå bra allting, även om det ser rätt mörkt ut.

 • Det är allvarliga övergrepp av staten att gå in och tro sig ha rätt att bestämma över våra kroppar. Det strider mot de mänskliga rättigheterna. Skiter i rättsliga följder. Jag tänker inte vaccinera mig.

  • Det gör man redan genom att kriminalisera narkotikabruk, Pernilla. Vår narkotikalagstiftning har kritiserats av FN för att strida mot just de mänskliga rättigheterna. Inom EU försöker man också göra det så svårt som möjligt för människor att använda traditionella örtmediciner. I samtliga fall – tvångsvaccinering, repressiv narkotikapolitik och försvårande av försäljning av örtmediciner – vinner läkemedelsbolagen.

 • Namnen strömmar nu in till namninsamlingen för att förhindra tvångsvaccinering i framtiden i Sverige. Fortsätt gärna att dela/sprida länken till denna artikel.

  • 100 namn har nu inkommit inom loppet av 2 timmar. Bra. Nästa delmål är 1000 namn. Fortsätt att tipsa vänner och bekanta via Facebook, Twitter, bloggar, mail etc.

 • (Tilläggas bör att i fallet Dominic Johansson på Gotland, pojken som tvångsomhändertogs av Socialtjänsten, var icke-vaccination en av flera anledningar till bortförandet av sonen.)

 • Hei, jeg tror ikke nødvendigvis dette fører til noen umiddelbar innføring av tvangsvaksinering i Sverige. Norge har gjennomført den samme endringen i sin helselovgivning, Her har vi også innført dette vaksineregisteret. Årsaken til dette er at 196 land har signert en bildende juridisk avtale med WHO. Denne avtalen går ut på at landene skal innføre lover og omstrukturere sitt helsevesen ifølge WHO sin plan. http://www.who.int/ihr/en/
  Når lovgivning og struktur i alle land er på plass vil WHO være et globalt instrument til å gjennomføre sine egne bestemmelser. Og da kan man ikke være sikker på hva de vil komme til å bestemme. WHO er i prinsipp tilhenger av tvangsvaksinering. Men det er ikke lenger det enkelte land eller politiker som tar slike avgjørelser, det er den globale organisasjonen WHO.

  • Monas kommentar ovan översatt till Svenska:

   “Hej, jag tror inte nödvändigtvis att leda till ett omedelbart införande av obligatorisk vaccination i Sverige. Norge har genomfört samma förändring hälsolagstiftning, Här har vi infört detta vaccin register. Anledningen till detta är att 196 länder har undertecknat en illustrerad juridiskt avtal med WHO. Detta avtal är att länder bör införa lagar och omstrukturera sin hälso-och sjukvård, enligt WHO: s plan. http://www.who.int/ihr/en/
   När lagar och struktur i varje land på plats kommer att bli en WHO: s globala instrument för att genomföra bestämmelserna. Och då kan du inte vara säker på vad de kommer att få bestämma. WHO är i princip anhängare av påtvingad vaccination. Men det är inte längre det enskilda landet eller politiker som tar sådana beslut, det är den globala organisationen WHO.”

   • [Omformulerade texten nedan, kl 14:42]

    Mona, det betyder alltså att Norge tagit samma beslut som andra länder att på sikt öppna för tvångsmässiga massvaccinationer. Jag har samma uppfattning att WHO blir den instans som kommer att ge regeringar möjligheten att tvångsmassvaccinera.

    Men någonstans måste processen stoppas innan vår mänskliga rättighet att fritt välja vårdform körs över.

    Jag har nu skapat en namninsamling: https://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige/

   • Korreksjon: juridisk bindende avtale; dvs. juridisk forpliktende avtale.

    Det er veldig nyttig å lese denne avtalen, den er selvfølgelig skrevet i et kryptisk, glatt, advokat-språk, der man må lese mellom linjene for å forstå hva som egentlig står. Men WHO har nå opprettet egne representanter i hvert land som hele tiden arbeider for at de enkelte land omstrukturerer sin lovgivning og sine helseregistre slik at de er i tråd med WHO bestemmelser. Det holdes jevnlige møter hvor nye ting blir bestemt. Jeg tror det er referat fra disse møtene på WHO sine nettsider. Alt dette foregår i WHO sin regi, altså et totalt udemokratisk styre. Men det er jo også slik EU er organisert. Det sitter byrokrater som aldri har blitt valgt av noen og tar avgjørelser som får stor innvirkning må veldig mange mennesker. Disse byrokratene har aldri blitt valgt av noen
    Alle land som har signert denne avtalen med WHO er tvungen att følge det som WHO beslutter, i alle fall når det kommer til alvorlige saker. Det betyr at alle disse landene har gitt fra seg sin suverenitet når det gjelder spørsmål om helse.

    Jeg vil vel fremdeles ikke si at det automatisk åpner opp for tvangsvaksinering, men man burde få sine helsemyndigheter til å fortelle om den avtalen som er signert og hva den egentlig innebærer. Og i hvilken grad den overstyrer smittevernlover som allerede eksisterer? Hva innebærer det at man har signert denne avtalen: “International Health Regulations (IHR)”??? WHO skriver..”…have been implementing these global rules to enhance national, regional and global public health security.”

 • Hej, det där med hemlig agent som du påpekade Roger har även jag funderat på. Om man nu ger sig hän till ohämmat konspirerande så skulle man här kunna lägga fram en intressant tes. Vi antar först att det som vanligt är de få (de rika/styrande) som ska lura de andra (under- o medelklassen/arbetarklassen).

  Problemet: Folk sitter hemma vid sina datorer – språkar ihärdigt med jämlikar om gåtor, mysterier och orättvisor, istället för att jobba hårt i fabrikerna och producera mer och mer effektivt.

  Lösningen: Om denna del av folket på något sätt blev trötta och hängiga så skulle de inte orka eller ha lust att protestera – men bara lite så inga misstankar väcks.

  Just detta att vissa individer fått narkolepsi stödjer tesen om införandet av denna lömska trötthetsagent… Alla reagerar inte planenligt utan överreagerar och vise versa. När sedan jobbet kallar och folket befinner sig på sina arbetsplatser så skulle man kunna dosera något stämningshöjande preparat i ventilationssystemet eller tillsätta någonting i kaffeautomaten i fikarummet etc. Kanske är det just det som krävs för att inte vårt kommunicerande samhälle ska gå över styr snart? Förhoppningsvis bjuder de på julstämningen och ser till så att glöggen får sig en stämningshöjare också så att vi inte blir fullständigt uttråkade hemmavid 🙂

  • Varför skulle makthavarna behöva tillsätta någon “hemlig agent” i vaccinet för att uppnå någonting? De människor som låter sig vaccineras är ju redan samarbetsvilliga och därmed under kontroll!

 • Hej, det där med hemlig agent som du påpekade Roger har även jag funderat på. Om man nu ger sig hän till ohämmat konspirerande så skulle man här kunna lägga fram en intressant tes. Vi antar först att det som vanligt är de få (de rika/styrande) som ska lura de andra (under- o medelklassen/arbetarklassen).

  Problemet: Folk sitter hemma vid sina datorer – språkar ihärdigt med jämlikar om gåtor, mysterier och orättvisor, istället för att jobba hårt i fabrikerna och producera mer och mer effektivt.

  Lösningen: Om denna del av folket på något sätt blev trötta och hängiga så skulle de inte orka eller ha lust att protestera – men bara lite så inga misstankar väcks. Just detta att vissa individer fått narkolepsi stödjer tesen om införandet av denna lömska trötthetsagent… Alla reagerar inte planenligt utan överreagerar och vise versa. När sedan jobbet kallar och folket befinner sig på sina arbetsplatser så skulle man kunna dosera något stämningshöjande preparat i ventilationssystemet eller tillsätta någonting i kaffeautomaten i fikarummet etc. Kanske är det just det som krävs för att inte vårt kommunicerande samhälle ska gå över styr snart? Förhoppningsvis bjuder de på julstämningen och ser till så att glöggen får sig en stämningshöjare också så att vi inte blir fullständigt uttråkade hemmavid 🙂

 • Jag hoppas verkligen inte att det ska bli något tvång att vaccinera sig och visst kan ett register över ens levnadsvanor kännas obehagligt. Men om man nu ska se något positivt med ett register så kan man hoppas att de också följer upp alla och gör en ordentlig undersökning på hälsotillståndet av vaccinerad vs ovaccinerade. Det kan bli riktigt intressant!

  • Beslutsfattarnas rädsla för att sådana jämförande studier kommer att göras och publiceras (på Wikileaks om inte annat) kan få beslutsfattarna att försöka få så gott som hela mänskligheten massvaccinerad innan några ovedersägliga studier av det slaget kunnat göras. För när väl alla eller nästan alla människor är vaccinerade mot en given sjukdom finns det inte tillräckligt många ovaccinerade att jämföra med för att studierna ska kunna anses bevisa någonting om vaccinets eventuella negativa biverkningar.

   Att jämföra folkhälsan före massvaccinationen med folkhälsan efter massvaccinationen kan avfärdas som “missvisande” eftersom det finns så många andra faktorer som kan vara förklaringen till nedgången i folkhälsan. (Jämför till exempel med att det finns de som hävdar att införandet av spannmål i människans kost inte alls försämrade folkhälsan, medan andra hävdar motsatsen, och att den dispyten inte kan avgöras, eftersom även andra stora förändringar i livsmiljö inträdde under samma tidsperiod.)

 • Angående pesticidteorin. Den sista polioepidemin i Sverige inträffade bland antroposofer d.v.s. människor som absolut inte använder bekämpningsmedel och bara äter biodynamiskt odlad mat.

  • Känner inte till just det, men polio kan ju spridas via vatten och avlopp, och det kan ha varit något i ledningarna där antroposoferna bodde som kan ha spridit polio. De har tillsatt fluor i dricksvattnet bland annat som försök under 70-talet. Kanske tillförde de något annat oxå. Även sunda människor kan drabbas av gifter de inte medvetet får i sig.

 • Jag blev vaccinerad i skolan mot Polio, det var ingen chans att man kunde säga nej. I dag är Polio i princip utrotat. Dock finns det fortfarande i Afghanistan och eftersom alla Afghaner verkar flytta hit så är det väl tillbaka… men för att återgå till frågan så anser ju jag att Polio vaccineringen var ett måste. Och då var det inget snack så egentligen ser jag inte vad problemet är nu?

  • Problemet är att det saknas vetenskapliga bevis för att poliovaccinet reducerade polio. Det finns tre andra orsakssammanhang som förefaller mer sannolika.

   Polio uppstod samtidigt som pesticider började användas ohämmat inom matproduktionen. När myndigheter började begränsa pesticidanvändandet minskade polio. Sjukdomen polio kan alltså vara pesticidförgiftning.

   Den andra sammanhanget handlar om att polio försvann då världsfärden ökade, vi fick bättre boende, bättre vård och mindre svält etc.

   Statistik visar även att polio försvunnit till 80% innan poliovaccinet ens fanns.

   I alla tre fallen har läkemedelsindustrin skrivit om historien och gett sig själva all “cred”.

   Vaccin.me och NewsVoice.se har redovisat dessa undersökningar och sammanhang i flera artiklar.

   Ref: https://newsvoice.se/?s=polio
   Ref: http://vaccin.me/?s=polio

   Lägg även till att när människor vaccinerats mot polio har de fått polio i alla fall. Så frågan är vad ett poliovaccin egentligen är. Kvacksalveri?

 • Måtte det inte gå så långt som till tvångsvaccinering. I så fall betalar jag böterna hur höga de än är. Min kropp och energisystem ska banne mig inte förstöras av någon hemlig agent i vaccinet som tar kål på en i förtid. För jag misstänker att de som idag fått narkolepsi är offer för just detta hemliga ämne i vaccinet. Men låt barnsjukdomarna grasera. Jag själv hade samtliga; röda hund, sharlakansfeber, påssjuka och mässlingen. Jag överlevde och är idag en frisk, ungdomlig och vital människa.

 • Usch får gåshud när jag läser detta. Har en ettåring som jag inte vill vaccinera. Det har inte varit lätt att stå emot hittills då jag fått höra att jag ta livet av mitt barn mm.

 • Varför i all världen behöver man krångla till det med nytt register, räcker det inte att det kommer in i patienternas egna befintliga journaler? Det skulle räcka för att följa upp hälsostatus och jämföra mellan vaccinerade resp. ovaccinerade. Men obligatoriskt? Kan det göras lagligt? Nej så långt får det bara inte gå, då konverterar jag nog till Norrman, om inte deras regering också sysslar med liknande skumma tankegångar?

  • Nej, det räcker inte med de befintliga journalerna, eftersom det finns en hel massa olika journalsystem, och det är inte ovanligt att folk vaccinerar sig på olika ställen. På vårdcentralen syns inte de vaccin man fått i skolan och BVC i journalen, man kanske tr en TBE spruta på fästingbussen, resevaccin på en privat mottagning. Poängen med ett gemensamt register är att se alla på ett ställe, och får då bättre möjlighet att följa upp effekter och bi-effekter, och har även möjlighet till utvärdering av effekter av olika kombinationer vaccin. Detta är inte dåligt, det är bra, särskilt om man som de flesta här önskar bättre redovisning av eventuella biverkningar.

  • Nej det räcker inte med befintliga journaler, då dessa inte samkörs i hela sverige. Inte ens sjukhus och vårdcentraler i samma län har alltid samma system. BVC journalerna syns inte i vanliga VC journalen. Och man kan även vaccinera sig på fästingbussen, på privata mottagningar.. nej, ett gemensamt register behövs för att ORDENTLIGT kunna följa upp verkningar/biverkningar av vaccin, förstår inte hur det kan vara fel!

 • Nu om inte förr så har det väl ändå GÅTT ALLDELES FÖR LÅNGT!! Det är verkligen dags att vi börjar protestera mot dessa galenskaper som våra myndigheter håller på med innan vi blir fullkomligt överkörda och omyndigförklarade!

  Kanske dags att starta en till namninsamling? Jag har ju redan startat den mot Oschercentret och den har ju lyckats relativt bra hittills.

  • Mycket bra ide. Men problemen med Namninsamling.se är att du inte har namnen på de som lägger sitt namn! Eller hur? Kan du inte hitta en bättre namninsamlingssajt? Annars kan jag lägga upp en på NewsVoice.

 • Om det blir lag på vaccination, kommer vi flytta till första bästa land där det INTE är obligatoriskt!!! Förbannade totalitära fascistiska marxistiska skitstat…

  • Jag har tänkt samma sak. Vilka länder har kvar den mänskliga rättigheten för den enskilde att välja vårdform och kommer att ha kvar den i framtiden?

   • Blir man inte en mindre verkningsfull proteströst mot tvångsvaccinering i Sverige om man flyttat ifrån Sverige? Lite fegt kanske, att lämna övriga svenskar i sticket?

  • Jag har inte vaccinerat mig innan, och tänker inte göra det i fortsättningen! Jag ska börja se över varför jag bor kvar i det här landet. Fortsätter det så här, så går det att dra paraleller med högerradikala
   sympatier.

   Döds straff (genom injektion) Kanske kan vara en lämplig påföljd för oss som vägrar att vaccinera oss?

   Fy fan för Sveriges smygöversittar beslutsfattare, som tydligen får agera fritt utan folkets medhåll!

   Tror Smittskyddsinstitutet Att vi kommer att sitta ner och nicka och säga “ja”?

   De Våldsamheter som till exempel har inträffat i Malmö kommer att ses som mindre till medelmåttiga incidenter där frustration skapat ett irrationellt handlande hos ett antal individer, i jämförelse med den “eld” politikerna syresätter denna gång!

   Tvångsvaccinering kommer att få Folket att sätta ner foten och säga: “Nu är det fan nog”!!!

   Och om ni som trampar på oss, genom beslut över våra huvuden tycker att det som inträffade i december 2008 i Malmöstadsdelen Rosengård var upprörande och våldsamt, då borde ni tänka om.

   Det finns människor i det här landet, och Vi är många som kommer att sätta stopp med alla de medel som krävs!

   Min personliga åsikt är att Ni beslutsfattare kommer att se en sådan utveckling av Folkets vrede, att ni under er kvällsbön,

   (vi får utgå att ni ber till en högre makt om vägledning i detta)

   kommer att inse att ni hade önskat att det bara var så illa som det var den 27 oktober 2005 – till mitten av November samma år i Frankrike.

   Det behövs inga gudar för att skapa ett krig, det som krävs är att tillräckligt många blir tillräckligt mycket trampade på i frågor som berör!

   Det har hänt förut, och det KOMMER att hända igen!

   Jag är en svensk man på snart 38 år. Som motsätter mig våld i ALLA mina angelägenheter!

   Dock bör nämnas att efter att Jag läst det som skrivits om tvångsvaccinering, är Jag fullt beredd att se över Min moral när det kommer till gräns sättning gällande Min individuella Frihet som svensk medborgare!

   Nu är det fan nog!
   // Alex.L

   • Visst kan det bli sådana våldsamma protester som du pratar om. Men risken finns att våldsamheterna då kommer att klassas som “terrorism” och kväsas med militärt våld, medan gammelmedia hjälper till genom att lura i svenska folket att det bara var några knäppa foliehattar som protesterade utan att ens “förstå allvaret i frågan”.

  • Hur vill du i övrigt ha det? Lite svårt för en stat att vara både marxistisk OCH fascistisk eftersom det är diamentrala motsatser…

   • Att får välja färg på plåstret efter sprutan är inte ett fritt val. Det är där vi lär sluta om det fortsätter i denna takt. Anser du dig vara fri idag? Kan berätta för herrn att någon tar en stor del av din lön och mellan 10-25% av priset på alla varor du omsätter. Betänk hur mycket du redan idag måste fråga staten om lov för.

    Får vi i din värld också se en höjning av försäkringen på dom som vaccinerat sig när biverkningarna uppdagas?

    I övrigt är marxism ren facism. Båda innebär tvång.

   • När jag växte upp hade de flesta bönder (och andra som bedrev jakt) flera vapen hemma, men det var ju för att jaga och inte för att försvara sig mot personer med sjuka sinnen som valt att lämna den här världen med buller och bång ..och samtidigt ta med sig så många som möjligt ‘på resan’. Gemene man hade inga vapen hemma, inte då och säkert inte heller nu…

  • Jag ber om ursäkt. den kommentar som skulle ut i etern va denna, INTE den föregående som var en slask, och ej färdig redigerad!

   (ilska gör oss ofta förblindade) iaf mig

   Denna står jag för!

   -> Jag har inte vaccinerat mig innan, och tänker inte göra det i fortsättningen! Jag ska börja se över varför jag bor kvar i det här landet. Fortsätter det så här, så går det att dra paraleller med högerradikala
   sympatier.

   Döds straff (genom injektion) Kanske kan vara en lämplig påföljd för oss som vägrar att vaccinera oss?

   Fy fan för Sveriges smygöversittar beslutsfattare, som tydligen får agera fritt utan folkets medhåll!

   Tror Smittskyddsinstitutet Att vi kommer att sitta ner och nicka och säga ”ja”?

   De Våldsamheter som till exempel har inträffat i Malmö kommer att ses som mindre till medelmåttiga incidenter där frustration skapat ett irrationellt handlande hos ett antal individer, i jämförelse med den ”eld” politikerna syresätter denna gång!

   Tvångsvaccinering kommer att få Folket att sätta ner foten och säga: ”Nu är det fan nog”!!!

   Och om ni som trampar på oss, genom beslut över våra huvuden tycker att det som inträffade i december 2008 i Malmöstadsdelen Rosengård var upprörande och våldsamt, då borde ni tänka om.

   Det finns människor i det här landet, och Vi är många som kommer att sätta stopp med alla de medel som krävs!
   Ni beslutsfattare kommer sannolikt att se en sådan utveckling.
   Det kommer utan att förneka faktum en dag, då dessa beslutsfattare hade önskat att det bara var så illa som det var den 27 oktober 2005 – till mitten av November samma år i Frankrike.

   Det behövs inga gudar för att skapa ett krig, det som krävs är att tillräckligt många blir tillräckligt mycket trampade på i frågor som berör!

   Det har hänt förut, och det KOMMER att hända igen!

   Jag är en svensk man på snart 38 år. Som motsätter mig våld i ALLA mina angelägenheter!

   Dock bör nämnas att efter att Jag läst det som skrivits om tvångsvaccinering, är Jag fullt beredd att se över Min moral när det kommer till gräns sättning gällande Min individuella Frihet som svensk medborgare!

   Nu är det fan nog!

   // Alex

   • Jag är med dig Alex. Försök till kemiska attacker mot min kropp, kommer mötas med dödligt våld mot dom ansvariga till övergreppen.

    • Men hallå, hotar du på riktigt med dödligt våld?? Mot vem, sjuksköterskan som håller i sprutan, läkare som föreskrev? ELLER den person som ej finns som bestämt att du ska tvångsvaccineras?? För DET KOMMER INTE ATT HÄNDA. denna “prognos” är ju helt befängd!”

   • Jag instämmer helt. Pengar finns att göra här minsann. Åt skogen med alla människor som blir försökskaniner?!? Aldrig, jag kommer aldrig tillåta regeringen att använda mina barn eller mig själv i forsknings syfte.

   • Absolut. Jag har inte varit våldsam sedan tonåren och är idag medelålders. Men som gammal kampsportare kan jag göra mycket med två pekfingrar, för att inte tala om två händer. Jag har inget vapen, men om någon försöker tvångsvaccinera mig eller någon i min familj så får de plikta det som krävs att de pliktar för att vi ska kunna freda oss.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *