Elchocker.se informerar om skador från ECT

0
446

Många människor skadas av elchocker, ECT (Electro Convulsive Therapy). Få hjälp att anmäla. Läs vittnesmål från drabbade och anhöriga, vetenskapliga rapporter och fakta om skadorna från elchocker, skriver Elchocker.se på sin sajt.

Bakom informationssajten finns “Kommittén för Mänskliga Rättigheter” (KMR). Den 24 januari hackades sajten och i nuläget fungerar fortfarande inte stora delar av innehållet. Sidan med en namninsamling är tex ur spel, meddelar Peter U. Larsson.

www.elchocker.se

 


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer