Reuters: Evidence grows for narcolepsy link to GSK swine flu shot

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 januari 2013
- Torbjörn Sassersson red.

Emelie Olsson is plagued by hallucinations and nightmares. When she wakes up, she’s often paralyzed, unable to breathe properly or call for help. During the day she can barely stay awake, and often misses school or having fun with friends. She is only 14, but at times she has wondered if her life is worth living.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *