Eric Erfors: Gamla och dementa i akutsjukvården torteras

1

NOTERAT. Eric Erfors anklagar öppet sjukvårdslandstingsrådet för att överbeläggningarna vid sjukhusen i Stockholms läns landsting är livsfarliga. Erfors anklagar även verkställande direktör vid Danderyds sjukhus, för att denne satt patientsäkerheten ur spel.

Eric Erfors ord är hårda och direktverkande för att han själv drabbats.

Läs mer i Expressen

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Janne
13 februari 2013 kl 18:53

Det stämmer säkert bra det som står i texten, men de som far mest illa är nog de som “vårdas” på äldreboenden och övrigt. Finns det överhuvudtaget någon äldre människa på något äldreboende o.d. som inte blir istoppad en massa piller till höger och vänster mot både det ena och det andra?

Piller som gör dem allt som oftast ännu mer kroniskt sjuka. Piller för att hålla dem lugna så det inte går åt så mycket personal osv osv…
Finns det något äldreboende som ger dem näring i form av mineraler, vitaminer m.m. så de får en ärlig chans att må bättre? Nej något sådant existerar inte här i Sverige, i alla fall inte av någon kommunal eller statlig inrättning. Dom intagna har oftast inte en ärlig chans att kunna försvara sig när personal kommer in med det ena pillret efter det andra “som de måste ta för att inte bli sjuka”. Piller som istället för att hjälpa istället skapar obalanser och på sikt sjukdomar.

Man får innerligt hoppas att man får dö med stövlarna på när den dagen är inne!