Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Rapport direkt från fronten i kampen om människans medvetande och tankevärld – Del 1

publicerad 16 juni 2013
- Per Nordgren
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com

OPINION. Jag påstår att vi människor är priset i en kamp om vem som ska ta herraväldet över människorasen och därmed också totalt dominera och förslava oss. I det kriget utgör människorna spelbrickor, de kan förloras eller flyttas.

Text: Per Nordgren | Se även Del 2 | Detta är en fri opinionstext och den återspeglar ej redaktionens åsikter

På sistone har det dock visat sig att allt fler  upptäckt vad som sker i underjordiska bunkrar och på lyxiga kontor runt om i världen. De attackerar dessa förövare, och med liv och förstånd som insats vägrar de att fortsätta vara spelbrickor. Det är i första hand deras kamp jag vill berätta om. Den blodigaste och svåraste utmaning mänskligheten någonsin stått inför.

Inne på flygplatsen känns den totala kontrollen rent fysiskt, kameror och väktare överallt. I säkerhetskontrollen trängs människor och svettas av stressen.  Jag tvingas ta av mig klocka, nycklar, mobil, livrem, plånbok och lämna ifrån mig handbagaget, som att ta ifrån mig min identitet, innan jag möter en aggressiv säkerhetsvakt strax efter jag gått igenom detektorn.

Jag försöker ignorera mannen, en sadistiskt typ som liknar mer en robot än människa, ser att han njuter av att fria människor leds som en skock kor genom kontrollen, som på väg till slakt.

Känns det igen? Ovanstående kom ur 9/11, som inte var något annat än en våldtäkt av människans medvetande. Någon har alltså tutat i en hel värld att det var terrorister som genomförde ett attentat med flygplan eller åtminstone något sprängmedel, och nu måste folket skyddas.

I själva verket finns starka bevis redovisade av Dr Judy Wood vad som egentligen hände, och om folk förstått det hade man snabbt sett det absurda i nuvarande situation, och vi hade haft fri energi till alla. I Japan har en del förstått, där kräver folket “release free energy”. Vad är det som gör att folk inte förstår skillnaden mellan bevis och teori?

Just nu går vi annars igenom en hektiskt tid, Bilderbergmötet är avslutat, och för Sveriges del innebär det att Stefan Löfven blir ny statsminister 2014. Det enda hindret jag ser är om han inte kommer överens med Wallenberg, men det finns en lång tradition av att de just kommer överens.

Talar Wallenberg om för Löfven vad som är bäst för folket, eller vad som är bäst för Wallenberg? Bägge samma, för Wallenberg bestämmer. Vi såg också hur media med hjälp av någons säkerhetstjänst krattade manegen för Löfven med diverse bilbränder som de betalade 4-7000 kr styck för.

Detta år har motståndet och uppmärksamheten kring Bilderbergmötet varit större än vanligt och media har tvingats ta upp händelsen, beskrivet som “konspirationsteorier”, lol..  BBC försökte också.  Ett färskt direktiv genom Bilderberg är annars att Carl Bildt förespråkar svensk trupp i Syrien. Det ska bli intressant att se hur media hanterar den frågan.

Om man är observant så kan man också se att de flesta besluten är tagna redan innan Bilderbergmötet, där läggs bara riktlinjerna upp för hur det hela skall genomföras så det ser bra ut för folket, media lägger upp strategin så att rätt saker presenteras vid rätt tidpunkt. Och för Sveriges del stöttar säkerhetstjänster med åtgärder när det behövs, och ett infiltrerat FOI sköter såklart tankekontrollen.

Att beslut redan är fattade innan mötet, betyder att det är någon annan som håller i spratteltrådarna, vem eller vilka doldisar är det? Men det är annars rätt att attackera mellanhanden, ta bort den så finns inget att sprattla med. David Icke vet det, visste ni förresten att han ska starta en global TV-kanal?

Robert Naeslund blev aktuell på NewsVoice för en tid sedan. Hans artiklar om hjärnkontroll har mött en förfärad och upprörd läsekrets. Eller? Kan det rentav vara svårt att ta in att man kan kontrollera och styra tankar på ett helt folk utan att de märker det?

En källa brukar ofta påpeka hur svårt det är att ta sig igenom tankekontrollen, den är som “något slags generellt tekniskt tankekontroll-fält som bromsar “feltänkande”. Se där, så fort någon kommer för nära fri energi, eller sätter sig i sinnet att ta sig bakom (o)vetenskapen blir det trögt. Kan tänka mig att det blir lika trögt om man försöker förstå hjärnkontroll?

Naeslunds artiklar visar med tung empiri, vetenskapliga fakta och odiskutabla källor att människans hjärna och tankevärld kan kontrolleras och styras till 100%. Om du har läst hans artiklar och har svårt att förstå de yttersta konsekvenserna vad hjärnkontroll innebär, då tillhör du antagligen en stor grupp människor.

Det är som källan sade, “det krävs en kraftansträngning att ta sig förbi tankekontrollen”. Men det går, så kämpa på. Ju fler som tränger igenom, gör det enklare för de som kommer efter. Magnus Olsson är en av många som är utsatta för experiment genom implantat, som tortyr beskriver han själv det. Han har också hållit ett föredrag där vi får veta hans historia och hur tekniken fungerar.

Utan att någon kan hävda motsatsen påstår jag att i stort sett alla  människor på jorden är utsatta för hjärnkontroll, eller som man ofta säger, mindcontrol. Undantagen skulle vara de 10-15 % som verkar “immuna” och de som tagit sig runt tankekontrollen, enligt flera källor.

Det här leder oss såklart till Snowden, varför gick han ut just nu och berättade att NSA visste precis vem man ringde och skickade e-post till? Och varför blåser media upp Snowdens uppgifter, som om det var en nyhet?

För att finna svaret får vi vända oss till Sydsvenska Dagbladet, Sveriges bäst kontrollerade tidning. I den finns inget som inte är godkänt av Bonnier, och som i sin tur godkänts av.. Ja, vem?  Tidningen har hitintills producerat hela åtta artiklar om honom, och det betyder att här finns det en hund begraven.

Snowden är ett villospår, avsett att leda tankarna ut i tassemarkerna, i ingenting.  Tror ni på allvar att Snowden lyckades ta sig ur NSA:s järngrepp med egen kraft? Jag vet inte, kanske han gjorde det. Kanske händelsen är ett försök att dölja något (mindcontrol) eller att mäta något (mindcontrol). Något mer får vi kanske veta hos White TV.

Fri energi? Bygg din egen generator som drivs av energi hämtat från orgon, prah, chi, etern, kvantum eller vad du vill kalla det. Fri energi är inget konstigt eller svårt, känt sedan åtminstone 1898, (Tesla) det finns och fungerar utmärkt. Gör som Japanarna, kräv att fri energi släpps fri.

Till sist, en man kan inte äga mark, för människan är fri och Jorden är till för allt liv. Det är lagen.

Text: Per Nordgren


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq