Rapport direkt från fronten i kampen om människans medvetande och tankevärld – Del 1

publicerad 16 juni 2013
- Per Nordgren
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com

OPINION. Jag påstår att vi människor är priset i en kamp om vem som ska ta herraväldet över människorasen och därmed också totalt dominera och förslava oss. I det kriget utgör människorna spelbrickor, de kan förloras eller flyttas.

Text: Per Nordgren | Se även Del 2 | Detta är en fri opinionstext och den återspeglar ej redaktionens åsikter

På sistone har det dock visat sig att allt fler  upptäckt vad som sker i underjordiska bunkrar och på lyxiga kontor runt om i världen. De attackerar dessa förövare, och med liv och förstånd som insats vägrar de att fortsätta vara spelbrickor. Det är i första hand deras kamp jag vill berätta om. Den blodigaste och svåraste utmaning mänskligheten någonsin stått inför.

Inne på flygplatsen känns den totala kontrollen rent fysiskt, kameror och väktare överallt. I säkerhetskontrollen trängs människor och svettas av stressen.  Jag tvingas ta av mig klocka, nycklar, mobil, livrem, plånbok och lämna ifrån mig handbagaget, som att ta ifrån mig min identitet, innan jag möter en aggressiv säkerhetsvakt strax efter jag gått igenom detektorn.

Jag försöker ignorera mannen, en sadistiskt typ som liknar mer en robot än människa, ser att han njuter av att fria människor leds som en skock kor genom kontrollen, som på väg till slakt.

Känns det igen? Ovanstående kom ur 9/11, som inte var något annat än en våldtäkt av människans medvetande. Någon har alltså tutat i en hel värld att det var terrorister som genomförde ett attentat med flygplan eller åtminstone något sprängmedel, och nu måste folket skyddas.

I själva verket finns starka bevis redovisade av Dr Judy Wood vad som egentligen hände, och om folk förstått det hade man snabbt sett det absurda i nuvarande situation, och vi hade haft fri energi till alla. I Japan har en del förstått, där kräver folket “release free energy”. Vad är det som gör att folk inte förstår skillnaden mellan bevis och teori?

Just nu går vi annars igenom en hektiskt tid, Bilderbergmötet är avslutat, och för Sveriges del innebär det att Stefan Löfven blir ny statsminister 2014. Det enda hindret jag ser är om han inte kommer överens med Wallenberg, men det finns en lång tradition av att de just kommer överens.

Talar Wallenberg om för Löfven vad som är bäst för folket, eller vad som är bäst för Wallenberg? Bägge samma, för Wallenberg bestämmer. Vi såg också hur media med hjälp av någons säkerhetstjänst krattade manegen för Löfven med diverse bilbränder som de betalade 4-7000 kr styck för.

Detta år har motståndet och uppmärksamheten kring Bilderbergmötet varit större än vanligt och media har tvingats ta upp händelsen, beskrivet som “konspirationsteorier”, lol..  BBC försökte också.  Ett färskt direktiv genom Bilderberg är annars att Carl Bildt förespråkar svensk trupp i Syrien. Det ska bli intressant att se hur media hanterar den frågan.

Om man är observant så kan man också se att de flesta besluten är tagna redan innan Bilderbergmötet, där läggs bara riktlinjerna upp för hur det hela skall genomföras så det ser bra ut för folket, media lägger upp strategin så att rätt saker presenteras vid rätt tidpunkt. Och för Sveriges del stöttar säkerhetstjänster med åtgärder när det behövs, och ett infiltrerat FOI sköter såklart tankekontrollen.

Att beslut redan är fattade innan mötet, betyder att det är någon annan som håller i spratteltrådarna, vem eller vilka doldisar är det? Men det är annars rätt att attackera mellanhanden, ta bort den så finns inget att sprattla med. David Icke vet det, visste ni förresten att han ska starta en global TV-kanal?

Robert Naeslund blev aktuell på NewsVoice för en tid sedan. Hans artiklar om hjärnkontroll har mött en förfärad och upprörd läsekrets. Eller? Kan det rentav vara svårt att ta in att man kan kontrollera och styra tankar på ett helt folk utan att de märker det?

En källa brukar ofta påpeka hur svårt det är att ta sig igenom tankekontrollen, den är som “något slags generellt tekniskt tankekontroll-fält som bromsar “feltänkande”. Se där, så fort någon kommer för nära fri energi, eller sätter sig i sinnet att ta sig bakom (o)vetenskapen blir det trögt. Kan tänka mig att det blir lika trögt om man försöker förstå hjärnkontroll?

Naeslunds artiklar visar med tung empiri, vetenskapliga fakta och odiskutabla källor att människans hjärna och tankevärld kan kontrolleras och styras till 100%. Om du har läst hans artiklar och har svårt att förstå de yttersta konsekvenserna vad hjärnkontroll innebär, då tillhör du antagligen en stor grupp människor.

Det är som källan sade, “det krävs en kraftansträngning att ta sig förbi tankekontrollen”. Men det går, så kämpa på. Ju fler som tränger igenom, gör det enklare för de som kommer efter. Magnus Olsson är en av många som är utsatta för experiment genom implantat, som tortyr beskriver han själv det. Han har också hållit ett föredrag där vi får veta hans historia och hur tekniken fungerar.

Utan att någon kan hävda motsatsen påstår jag att i stort sett alla  människor på jorden är utsatta för hjärnkontroll, eller som man ofta säger, mindcontrol. Undantagen skulle vara de 10-15 % som verkar “immuna” och de som tagit sig runt tankekontrollen, enligt flera källor.

Det här leder oss såklart till Snowden, varför gick han ut just nu och berättade att NSA visste precis vem man ringde och skickade e-post till? Och varför blåser media upp Snowdens uppgifter, som om det var en nyhet?

För att finna svaret får vi vända oss till Sydsvenska Dagbladet, Sveriges bäst kontrollerade tidning. I den finns inget som inte är godkänt av Bonnier, och som i sin tur godkänts av.. Ja, vem?  Tidningen har hitintills producerat hela åtta artiklar om honom, och det betyder att här finns det en hund begraven.

Snowden är ett villospår, avsett att leda tankarna ut i tassemarkerna, i ingenting.  Tror ni på allvar att Snowden lyckades ta sig ur NSA:s järngrepp med egen kraft? Jag vet inte, kanske han gjorde det. Kanske händelsen är ett försök att dölja något (mindcontrol) eller att mäta något (mindcontrol). Något mer får vi kanske veta hos White TV.

Fri energi? Bygg din egen generator som drivs av energi hämtat från orgon, prah, chi, etern, kvantum eller vad du vill kalla det. Fri energi är inget konstigt eller svårt, känt sedan åtminstone 1898, (Tesla) det finns och fungerar utmärkt. Gör som Japanarna, kräv att fri energi släpps fri.

Till sist, en man kan inte äga mark, för människan är fri och Jorden är till för allt liv. Det är lagen.

Text: Per Nordgren


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Tips: “Om tankestoppare; befria tanken och tänkandet” (text). Finns även som ljudfil: [MP3, ladda först hem, lyssna sedan]. Från 2007-11-16, men då den behandlar mekanismerna bakom människors svårigheter att förhålla sig till information som rycker undan mattan för deras föreställningar så är den lika aktuell i dag. Genom flertalets ovilja att ens tänka tankestoppade tankar blir vårt samhälle ytterst sårbart för några fås manipulationer.

  • mitt förhållningssätt är att lämna debattorget så att min tanke och känsla kan löpa fritt. Att debattera på en intellektuell nivå låser tanken, vilket är vad vissa önskar. Den som har upplevt behöver inte debattera annat än för att förmå andra att lämna torget och söka Verkligheten.

 • Har länge förstått det du skriver om den totala sanningen men eftersom min perception f.n. inte är den totala skapelsen så ser jag ett värde i att tolka och förhålla mig till det som är för handen.

 • Kan bara hålla med dig zecharia ang. “en etik som omöjliggör att skada någon. Hellre hjälper jag och “får inget tillbaka” än låter bli att hjälpa.” Om sanningen är viktig för oss, d.v.s. om vi är på väg att bli en Homo Sapiens Ethicus, så kan vi börja processen att komma över “språkförbistringen” genom att acceptera att vi har lite olika perspektiv på verkligheten men hjälpas åt (istället för att hindra varandra) att se genom perceptionsmanipulationerna.

  Jag tror på ett “äktenskap” mellan intuition, upplevelse och intellekt, tanke. Avsaknad av konventionell attityd som du nämner är naturligtvis nödvändig för att detta “äktenskap” ska bli lyckat. Även jag känner mig fram med intuitionen som viktigt instrument, men inte utan tanke och intellekt.

  Själv har jag bara hittat ett sätt att närma mig sanningen i ett hav av perceptionsinversioner bestående av blandade sanningar, halvsanningar och lögner, och det är att ha en aktiv inre lyssnare som inte bara uppmärksamt tar emot utan som ser nyanser och så att säga plockar sanningen ur lögnen. Jag har skrivit om det flera gånger förut, för jag ser det som så oerhört viktigt. Det aktiva i “den aktiva inre lyssnaren” består i att bearbeta med ALLA fakulteter.

  Anta att din upplevelse är ett oändligt universum du kan astralresa i, inga begränsningar. Men med ditt intellekt och med din tanke upptäcker du “anomalier” som hjälper dig förstå att det finns fler universa och fler dimensioner än de du direkt upplever. Det ger sporre till utveckling.

  Att vara uppmärksam på “anomalier” ger dessutom skydd mot manipulation. Tänk själv, annars gör någon annan det åt dig. Gäller alla former av budskap, från alla olika källor. Inkl. vackra Plejadkvinnor och kloka Andromedianer. Vi har splittrats i vår verklighetsperception (“språkförbistringen”) så att våra olika perspektiv, de delar av sanningen vi ser eller tror oss se, är just vad som splittrar oss. Men vi lever nu i “uppenbarelsens tid” när all skit flyter upp och bearbetas.

  Jag själv 2006-07-28 11:21: “Det finns en liknelse om kungliga svanar som om man ger dem mjölk utspätt i vatten dricker mjölken men lämnar kvar vattnet. Något åt det hållet behöver man bete sig för att sila sanningen från lögnen. Det kräver alltså att man inhämtar oerhört mycket “intelligence” – alltså rådata/underrättelsematerial. Och bearbetar detta. Denna bearbetning bör ske minst lika mycket med den högra, kreativa / intuitiva hjärnhalvan, som med den vänstra, analytiska / logiska, tänker jag. Sedan kommer man ändå bara fram till ungefärliga sannolikheter för att olika scenarier är riktiga.

  Koppla sedan in “hyperdriven”: “[B]ecome a Tomorrow Person. And it is a “no turning back” situation–once you access that level as part of your being, you begin to understand things for what they are–not just see them as presented to you” (“New World Religion: Enslaving the Human Spirit with a Blue Beam. Part 2 of the Hidden Origin of Homo Sapiens“. Se vidare “Conscious Hugs | In Rapport We Thrive“.)

  På tal om att se upp med manipulation av alla de slag så finns det en mycket givande diskussionstråd på min blogg som heter “Desinformera mera“. Jag har i dagarna gjort ett par tillägg till den. Den startade annars den 26 juli 2006 men eftersom vissa s.k. sanningssökare har blockerat essentiella sanningar sedan dess så är den fortfarande drygt sju år senare högaktuell. Såväl kanaliserad desinformation som mycket annat tas där upp.

  Från framtiden släpps NU, genom prekognitiva egenskaper, planerade kurskorrigeringar och “overrides”. Vi som mänsklighet har överlistat “ormen”. Låt oss återvända till paradiset, men denna gång med mer skinn på näsan, så vi inte behöver gå igenom den här näsbrännan igen. Med det tillägget att “ormen” inte alls är ond. Tvärtom, det är den som ger oss kunskap. Tar vi emot den?

  • Jag försöker lämna den “intellektuella tradiotionen” bakom mig, leba i NUET. Visst, månge ser det som en floskel, men det är det inte. Att stänga av dåtid och vår “förväntade” framtid, leder till att NU är det enda vi har. Alltså lev NU som vore det ditt sista ögonblick. Tänk varken framåt eller bakåt. Tänk inte alls, KÄNN!
   Intention är den viktigaste aspekt vi f.n. har eftersom den säger oss hur vi skapar vår framtid, dock utan att veta dess detaljer.
   Om sanningar så fick jag ta emot en beskrivning 1999 som fick mig att häpna
   – SANNINGEN, är summan av alla delsanningar integrerat över hela skapelsen och sedd utifrån densamma, utan preferens för någon del.
   Jag insåg efter detta att den som givit mig det, hade ett perspektiv “utanför skapelsen”. Det är inte många som har det…. Detta var inte en kanalisering för sådant ägnar jag mig inte åt, utan jag blev väckt vid 3-tiden på morgonen med uppmaning “ta fram papper o penna och skriv”. Väl i stolen med papper o penna kom det en mycket komplex mental bild som det tog mig ca 1½ timma att omforma och skriva ner.

 • Det kan jag hålla med om Jan, när Big Bang tas upp är det dags att gå hem.När det gäller NWO är inte det något som är planerat att ske, det är redan här. Människan är satt i bojor av samma herre oavsett om hon bor i Kina, Ryssland, Europa eller USA.Och det hjälper inte att resa iväg, till sist skall ändå hyran betalas.

 • Jag känner folk som medvetet astralreser och ändå är fast i alldeles för mycket av hjärntvätten. Det är som att de vet att allt är bak-fram, men inte kan applicera det på lögnerna.

  • det man inte har provat förblir teori. Jag lever inte i en pro-intellektuell värld som de flesta, jag känner mig fram. Intuition är ett viktigt instrument, avsaknad av konventionell attityd likaså. Däremot en etik som omöjliggör att skada någon. Hellre hjälper jag och “får inget tillbaka” än låter bli att hjälpa.
   Men vad betyder mina ord för er? Ingenting. Ni har inte prövat.
   GÖR DET!

 • för min del började jag med att testa om astralutflykter fungerade. det gjorde de, vilket i grunden ändrad min syn på tillvaron. Sedan var det inte så svårt att ta adjö av alla gamla dammiga idéer och fortsätta. Det blev även en resa inåt. Fick upptäcka vad jag är, upptäcka så mycket jag
  kunde förstå av Alltet vilket gjorde att dagens paradigm inte har den minsta signifikans i mitt liv. Jag lever med fötterna på Jorden och själen i Alltet.

 • Hej, att ge sig in i debatten om NWO ger kanske bara bränsle åt dem som vill genomföra NWO. Släpp taget om det och gå vidare. Lämna det gamla paradigmet och sök dig ut i Verkligheten. Visst är det svårt när gamla gudar ramlar, men har vi något alternativ?

 • Jan, jag fick för några dagar sedan i nyhetsbrev från The R. M. Santilli Foundation länk till “Confirmations of Lack of Expansion of the Universe“. Den vetenskapliga motståndsrörelsen har i många årtionden filat på en vettigare vetenskap än den varav det krävs att den inte får avslöja 300 år gamla fadäser.

  Det har från det ena till det andra kommit ut ett tredje dokument i den serie jag länkat till ovan. “Homo Sapiens Ethicus: Life, Death, Reincarnation and Ascension“. Se daniels egen site för ytterligare uppdateringar, de läggs numera ut här: “Conscious Hugs | In Rapport We Thrive” .

 • Ett tips för att direkt sålla ut gammal skåpmat är om någon tar upp Big Bang. Dewey Larsons reciproka system med CMBR (cosmic microwave background radiation) är det samma som Miles Mathis subatomära laddningsfält som har sina toppar i mikrovågsbandet. Alltså den kosmiska bakgrundsstrålningen.

  • Tack Leif och Anders för edra utmärkta inlägg, och tack Kjell H gör att du provocerade fram dem!
   Jag talade med en man på internet som heter carl carlsson som sa att brainstorming var helt onödigt, fö. är cc en SD Kjell, cc visste redan allt.
   Med den inställningen är all inlärning blockerad.

   • Tack själv.

    Kristoffer Hells video (“Utbrytarcivilisation“) handlar om hur en självutnämnd elit hållit verklig kunskap för sig själva och försöker göra sig av med oss andra.

    Samma självutnämnda elit startade det största folkmordet i modern tid, med de största utrotningslägren. Aleksandr Solzhenitsyn skrev om det, han satt i lägren. Hans sista mycket populära bok kom aldrig ut i väst. Tydligen var den värsta bödeln, Gengrik Yadoda med dubbelt så många offer på sitt samvete som en viss Adolf sägs ha, av fel religion.

    Samma kretsar slaktade Ivan Kreugers verk precis innan Kreuger skulle till att avslöja dem, om man får tro Lars-Jonas Ångströms lika nedtystade bok “Därför mördades IVAN KREUGER“.

    I och med att denna självutnämnda elit uppenbarligen inte har många spärrar i hur de beter sig mot sina uppfattade fiender så kan jag på ett sätt intellektuellt förstå att de faktiskt tror att de själva skulle bli behandlade på samma sätt som de behandlat sina medmänniskor, när de blir avslöjade.

    Men vi andra är inte galna. Vi förstår att hat och våld är självförstärkande. Däremot måste skiten komma till ytan, bli förstådd o.s.v., innan det kan bli tal om förlåtelse och att gå vidare. Vi är inte som de. De kan vara rädda för sig själva, men de behöver inte vara rädda för oss riktiga människor.

    • Erik Blair alias Orwell skrev i 1984 att aldrig mer skulle dat bli ett regimskifte på jorden
     Staterna Oceanien, Ostasien, m fl. ligger ständigt i krig med varandra, men pertiet, Storebror styr allihop utan medborgarnas vetskap.
     Orwell hade förstahandsinformation, han var med i Fabian society.
     I slutändan av den här diskussionen, syftet med den, måste vara, vad skall vi göra åt detta?!

     • Kan inte se något annat än att vara autentisk, att leva och att kommunicera sin sanning. Att ge och att kräva respekt för det äkta. Då kan också sjuk dynamik behöva tydliggöras. All förändring börjar med en själv.

      • Det jag redan har skrivit i denna tråd har haft som fokus vad vi ska göra åt vår situation.

       Lite stolpar:

       * bli ogalna igen
       * titta på bevisen, försöka förstå bevisen, ignorera avledningsretorik
       * ignorera alla lögner utan utgå från vad som faktiskt händer
       * inte gå på projektioner, provokationer och känsloargument
       * ta reda på vad som faktiskt påstås av ursprungskällan
       * tydliggöra hur vi avleds från det positiva, från det framkomliga, med grindvaktsdynamik med invallning i nya loopar
       * “Exit loop”
       * inte skydda predatorer från goda människor som uppmärksammar oss på hur vi avleds från det positiva
       * sluta förråda din egen och dina medmänniskors mänsklighet – var autentisk, ge och kräv respekt för det äkta, det mänskliga.
       * inte glömma att all begränsning är konstlad, då det ger hopp
       * vakna upp till en dynamisk värld där alla möjligheter står till buds
       * ditt eget tänkande och kunskap skapar din verklighet
       * arbeta bort negativitet så vi blir allt mer positiva
       * ondska beror på mörker – tänd ljuset; låt inte de som är i mörkret dölja sin skam, exponera dem
       * skala av religionerna från våra medvetanden. (Observation kommer först. Till skillnad mot religionernas dynamik att idé bestämmer ens verklighet. Eftersom denna dynamik återkommer i det vi kallar politik och vetenskap så vet vi genom denna enkla observation att de i dag är religion. Kort sagt, utan att skala av religionerna från våra medvetanden så kan vi springa i hur många inhägnader som helst utan att det gör någon verklig skillnad.)

       • Ett till trick, man använder vår mänsklighet mot oss. Vi skyggar för negativitet. Behöver genomskådas. Genom att slänga in negativitet drar sig riktiga människor ofta undan. Men vi behöver genomskåda dynamiken, se processerna, se hur vi avleds. Inte skydda psykopaterna från exponering. De bara låtsas kränkthet. Gå inte på det. Den som ser får leva.

        Långtifrån alla som utövar negativitet är förresten parasiter / psykopater. Vi har “injicerats” med otroliga nivåer negativitet och de flesta av oss är nog mottagliga för en och annan “Archonic injection“. Men dynamiken måste exponeras.

   • Björn: du har hamnat fel. Jag har intet att göra med ditt påstående. Du vill tro att jag vill inte lära nytt, det är tvärt om! Jag vill lära mig att handla! civilt motstånd, att sittstrejka, demonstrera, att argumentera, att informera mm. Jag vill vända mig till folket, ni vänder er till de som ni tror skall informera folket med era idéer? Björn du har inte varit inne på min blogg, när du säger att jag inte vill lära nytt.

     • Jag tror att en viss David Icke är konceptet på spåret när han talar om att sluta samarbeta med systemet. Tricket i det fallet är att först lista ut hur systemet fungerar, och agera individuellt. Vilket även blir kollektivt om alla har fattat hur det står till.

      Nu kommer kommentarerna om ödlor och annat….

      Allt David säger är inte taget ur luften. Man behöver heller inte hålla med om allt.

    • Nej stopp Kjell.
     Jag menar inte dig, jag menar debatören Carl Carlsson på sajten Contra, för frihet mot socialism.
     Jag är fö. avstängd där, eftersom jag är antisemit, dvs, säger sanningen om Jagodafolket.
     Nej ditt inlägg ruskade om och som Leif skriver, boken om yogodafolket kom inte ut…

 • 7 förvirrade eller “upplysta” hjärnor diskuterar här människans medvetande och jag undrar till vilken nytta? Några förändringar av rådande samhällsklimat ser jag inte, de är utopiska. Jag blir faktiskt uppskrämd av all denna goja, mentala haveri och slå “sig för bröstet” – apartheid som framkommer här på denna tråd, den ena kommentaren mer rasistisk, elitistisk och människofientlig än den andra. Skulle en läsare av prasselmedia eller journalist försöka bena ut vad all denna goja skulle komma fram till så är jag intresserad, men det kommer aldrig att ske. Flera av deltagarna är också med i trådar i andra artiklar och det ser likadant ut där. Säkert som amen i kyrkan anser säkert flera av er att det är förf till denna kommentar som inte fattat galoppen, men är det kanske solsting? Är det någon här som över huvud taget arbetar “praktiskt” med all denna goja? Är det någon som svarat på Kristoffer Hells erbjudande att bygga maskinen med framtidens energi? Nej tror inte det för jag tänker det inte för jag har inte tid mer. Jag ropar efter praktik inte teoretiska byggnadsverk, där den ene försöker överrösta den andra med sina storslagna intelligenta storverk. Och hur många här har varit ute och demonstrerat mot krig, energislöseri, sjukvårdskris, Och daghemskris, arbetslöshet jag bara undrar. Ja jag vet, vad ni kommer tänka eller skriva till svar att allt är mitt fel! jag som inte fattar, inte vill komma “ut” ur min box. Men jag skiter i vilket för ni är alla bara för mycket skit snack.

  • Jag sitter o vänder hö, solen skiner.
   Jag ser e svala angripa en vipa.
   Svalan är mycket mindte men vipan flyr.
   I förrgår såg jag en vipa jaga in en mycket stor korp i en asp.
   Hur kan det komma sig att vipan som klarade av att jaga bort korpen får stryk av en svala?
   Men alla fåglar o människor är ju ett.
   Ärligt talat, det är flum.
   Fri energi är inget annat än evigjetsmaskinen i förnyad tappning.
   Naturen är oändligtenerös, var rädd om den skapelsen o ge inte bort Sverige åt kajorna, politikerna.

  • Själv har jag från 2003 och framåt sprungit på massor av demonstrationer, seminarier och engagerat mig i solidaritetsrörelser – har personligen haft att göra med många av namnen i dessa. Det jag har lärt mig av det är att dessa rörelser kastar ut och marginaliserar människor som ser alltför klart. Det är inte mig själv jag tänker på, jag har suttit kvar och försökt förhindra sådana processer.

   I praktiken, oavsett goda motiv, så vallar denna typ av aktivitet in människor i olika inhägnader. Det är därför jag istället söker det som verkligen kan göra skillnad.

   Och här har jag identifierat idén att observation kommer först. Till skillnad mot religionernas dynamik att idé bestämmer ens verklighet. Eftersom denna dynamik återkommer i det vi kallar politik och vetenskap så vet vi genom denna enkla observation att de i dag är religion. Kort sagt, utan att skala av religionerna från våra medvetanden så kan vi springa i hur många inhägnader som helst utan att det gör någon verklig skillnad. I ett e-mail fick jag påpekat att jag knappast är först med denna idé: “Den grekiska naturfilosofin före Sokrates innehåller två väsentliga element som fortfarande borde finnas med i ämnet naturvetenskap; iakttagelser och antaganden.

   Istället för att springa på meningslösa demonstrationer så har jag några år jobbat stenhårt med att direkt påverka det allmänna medvetandet genom kommentarsaktivitet bland de mer omedvetna. Till sist fattade väl någon vad jag höll på med, för nu är forumet borta men jag har varit förutseende att spara kopior av diskussionstrådarna som jag nu har lagt ut hoplänkat så man kan klicka sig fram i arkivet – de gamla länkarna är omdirigerade till motsvarande arkivkopior.

   Här har jag t.ex. skrivit om en fredskonferens i Iran och mediemörkningen av densamma: “Konspiratörer mot kriget?” Se även Jan Brunnegårds kommentarer som är självavslöjande och tjänar till att ytterligare förstärka det jag skriver.

   Så kort sagt, sektavprogrammering ur samhällssekten är det enda jag har hittat som verkligen kan göra skillnad.

   Referens: Kopior av gamla Sourze Forum diskussionstrådar.

   • Samhället i sig har börjat hjälpa dig så sakteliga. Hamsterhjulet blir tydligare och tydligare. Som ett pariserhjul i dimma.

    Först tror ingen att det finns där. Sedan får någon en sekunds glimt, och försöker berätta att det finns ett pariserhjul. Långt om länge får man hjälp av solen att lyfta dimmorna och allt blir klarare.

    Konsensus ändrar riktning.

    • Postade nyss “Utbrytarcivilisation“. Det var meningen att den skulle hamnat här, men strunt samma. Kan vara bra att börja en egen tråd om det. Som nämns i slutet av den mycket korta videon så vill gärna systemet att vi ska bråka men det som verkligen hotar systemet är om vi helt fredligt bara vänder det ryggen.

    • Jag kan bara inte låta bli att kommentera detta. Medvetandena fortsätter att fallera, och nu har jag storhetsvansinne? (Obs: Självironi?) Leif, bilden du visar och språket “texten” du använder kräver “kontrollerad medvetandeomprogrammering”, om det är individ eller samhälle (det kollektiva) spelar ingen roll för dig. Det är fortsatt verklighetsfrånvänd debatt här och jag hoppas att alla lär sig att “lyssna” av “tänkarnas elitistiska” -apartheid.

     • Kjell, de som känner att de ska agera kollektivt måste naturligtvis göra så. Jag bara förmedlar min egen erfarenhet att hittills alla sådana ansträngningar antingen har kapats eller genom någon “smart” projektion / propagandalögn har vänts mot de protesterande själva.

       • Tankesmedjornas elittänkare, eller ännu bättre?
        De sju vise männen…
        Räcker det förresten med att vända förtrycket ryggen?
        Nu står det klart att om man har en telefon som den jag nu skriver på så måste man betala Tvavgift.
        Jag tittar inte på propagandan och vill inte utsätta mig för den.
        Varför skall jag betala?
        Varför skall man överhuvudtaget betala en sekin i skatt när det mesta går till massinvandring och krig i främmande länder.
        Attackhelikoptrarna vi köpte från Uza o skickade ner till Uzas krig i Afganistan te.x.
        Den gamle Glistrup i Danmark sa ju att skatt går mest till omoraliska saker.
        Hastighetskameror, eller var det trafiksäkerhetskaneror de kallades.
        Dom klarar att identifiera bilen och om skatten är betald.
        Vänder man systemet ryggen om man struntar att betala den fasta skatten?
        Bensinskatten kommer man inte ifrån.

        • Jag har hållit mig borta ett tag, lite annat att göra. Nu frågar jag mig varför diskussionen alls pågår som den gör. Är det någon som vill villa bort er i en massa saker istället för att leva era liv som NI vill ha dem?
         Att börja spräcka paradigmet rent praktiskt istället för att prata om det?
         Skatter hit och dit. För länge sedan sades ettt klokt ord – ge konungen vad konungen tillhör och Gud vad Gud tillhör. Ta det ett steg till – ge dig själv en möjlighet att bryta paradigmet på ditt eget plan, men tjafsa inte med systemet för då blir du inte långlivad. Min erfarenhet.

        • Jag ser en hel del positivism och goda tankar i artikeltråden. Men de goda energierna avbryts med “se hur hopplöst det är”, “goja” osv. Varför?

         John Lamb Lash har diskuterat hur en part som inte ser sig som en del av mänskligheten bekämpar vår förmåga att tänka. Att 9-11 är det allvarligaste angreppet på den mänskliga tankeförmågan mänskligheten någonsin har utsatts för. Nag Hammadi-gnostikerna skrev om inorganiska intelligenser från före jordens skapelse. Liknande “de grå” som det talas om i moderna bortrövandeberättelser. JLL har diskuterat hur våra nuvarande problem avsiktligt skapade och därför endast kan lösas genom att lyfta bort de individer som avsiktligt skapat dem. Hur vi i dag t.ex. lever med lagar som skapats av psykopater. Hur vår verklighet förfalskas. Där det artificiella går före det äkta, levande. Bokstaven före det levande ordet alltså. “Archonic injections!” Men dessa som JLL beskriver galna entiteter saknar det vi har, den verkliga kontakten med det högre. Det är därför de försöker göra om oss i deras avbild. Kolla Bibelns skapelseberättese, redan där påstår de att de gjort oss till deras avbild – till psykopater!

         Bara som ett exempel på total galenskap: Koldioxid är nyttigt för växtlighet. Vi andas ut den. Den betraktas ändå politiskt som ett stort problem och bekämpas, trots att andelen av denna gas i atmosfären räknas i miljondelar. Etablissemangsvetenskap stöder galenskapen. Kritiker tystas. Samtidigt vill man förbjuda oss att odla egen mat. Och mycken annan galenskap. Dynamiken är solklar: Det artificiella bekämpar det levande.

         Kan svaret på frågan “Varför?” vara “Archonic injections“?

  • Har glömt namnet men hon var från Finland.
   Det var nog 15 år sedan.
   Hon bodde och hade kursen delvis i sitt hem som låg kanske en dryg mil söder om Uppsala.
   Jag tippar att hon var närmare 60 år då.

   Kommer ihåg att vid ett kurstillfälle så var det en kvinnlig deltagare som de andra kände som inte kunde komma.
   Vi satt i en ring på stolar och fick uppgiften att “känna” efter hur hon hade det…konstigt uppdrag?
   Jag fick ont i men tänkte,jag säger inget om detta, jag vet ju inte ens vem kvinnan är.
   Men eftersom dom andra var ärliga och berättade om sina känslor så sa jag, jag hade inte tänkt säga något men eftersom ni andra …
   Jag fick ont i livmodern…
   Det visade sig att det var just detta bekymmer hon hade.
   Vad säger man?!

   • Man säger att du tydligen har en känslighet som är värd att vårda. Vårda den gör man bäst genom att vara just – ärlig. Lysna på den första impulsen. Pröva den.
    Så har jag levt sedan 20-årsåldern. Vid ett tillfälle lyssnade jag men tog inte till mig. Det gav krockskador i nacke och rygg som jag än idag lider av.

    • Jag lider själv av smärtor i axlar o nacke.
     Men i mitt fall beror det på att jag ignorerade rent fysisk smärta och fortsatta att arbeta många långa dagar som knäckte min egen kropp.
     Smärtor i denna del av kroppen är mycket vanliga, de är också tidstypiska.

     I mitt fall resulterade det i ett utvecklingsarbete som inte bara tog bort olämpligt arbete utan gav en skaplig vinst i min firma.

     L
     Minst lika angeläget vore att finna en lösning på låsningar i kroppen som nya storskalia energisystem.
     Jag tror på småskalighet.
     Som hobby håller jag på med ett lantbruk med skog och 30 hektar åker.
     Idag börjar höskörden.
     Jag har en idee i bakhuvudet som visserligen ännu är vag, den går i korthet ut på att få fram brännbar gas av rent syre och biomassa, gräs, träflis.

     • Att mänskligheten inte har tillgång till mer avancerad kunskap beror på att hennes utveckling inte kommit så långt att hon kan hantera den med ansvar. Det finns helt andra energiformer som inte förbränns men som ändå är en i våra ögon outtömlig källa. En del kallar det Zero Point Energy och det är väl det som kommer närmast verkligheten. Verkligheten är inte rent mekanistisk vilket man vill få os att tro.

      • Jag personligen hanterar eventuell ont i kroppen som uppstod efter någon prestation med medveten meditation som går ut på att lyfta upp energinivåer i kroppen. Kroppen blir då lätt och renoveras snabbt. Nivåer av energin som jag känner och “arbetade” mig fram till skulle jag inte kunna föreställa mig för si så där 3 år sedan. Jag känner varje cell i kroppen, viktlöshet, vibrerande känsla, känslan av större bubblor, kundalini kraften, tryck o.s.v. och dessutom medvetenhet om andra dimensioner och ordlös kommunikation med dessa.

       När jag har en uppgift framför mig så är det just ovanstående tillstånd som ger mig extra puff så att jag kan slutföra uppgiften utan att bli trött.

       Givetvis så krävs det att man inte uppfattar det man gör som en börda, men som något man verkligen vill göra och gör det med glädje. Egentligen handlar allt om den villkorslösa kärleken 🙂

       • Svar Ivanbjörn.
        Menar vi samma sak.
        I yogaövningar kan man koppla bort nervsystemet.
        Jag har själv gjort det, det tar en halvtimme och kräver en viss koncentration.
        När nervsystemet “släpper” så känns det som kroppen svävar iväg.
        Jag har sett hur nålar sticks in i personer i detta tillstånd, dem känner inget.

        • Jag borde kanske sagt hur man gör.
         Ligg ner, rör dig inte, man kan tänka att om du rör dig råkar du i klistret.
         Fall inte i sömn, var närvarande.
         Efter ca 30 minuter kopplar nervsystemet ifrån.
         Hur gör du?

        • Björn hur jag gör? Jag tänker ingenting och gör ingenting, är bortom allt som har med formerna att göra (är bakom det som vi kallar livet, former och tankar), inne i centrum av mig själv (hjärtat). Detta tar ingen tid alls, det är en tillstånd som befinner sig här och nu.

      • Det låter logiskt.
       Precis på samma sätt hade jag gjort om jag nu disponerade den högsta makten.
       Människan är inte ens mogen för krutet!
       Nobelpriset i krutskytte gick till Obama, agent och underhuggare för de rnligt mitt förmenande sänsta krafterna.
       Om dessa krafter talas aldrig rakt ut, det används omskrivningar.någon här kallade dem för ” dom omskurna mediaägarna.
       Språket under hot anpassar sig.
       Ryssen Bulgakov skrev redan på 1920 talet intressanta berättelser med stor humor o indirekt kritik av Sovjetstaten som fö.kontrolletades av ovannämnda mediaägare.
       I huvudet på en hund, Mästaren och Margarita, finns på bibliotek.

       • Människan är inte ens mogen för krutet!

        Därför behöver vi arbeta med oss själva, arbeta bort negativitet så vi blir allt mer positiva. Medvetenhet om att all begränsning är konstlad kan dock ge det hopp som gör detta möjligt för oss, menar jag.

        • Leif, jag tvivlar inte en sekund på dina goda intentioner, men!
         Varken du eller jag, enligt uppgift från dig, håller på och tillverka atombomber.
         Men någon annan gör detta eller hur.
         Predatorn har dessa vapen idag.
         Hade du eller jag haft dem hade vi skrotat dem utan dröjsmål.
         Vad vi behöver är metoder för att bekämpa predatorn.
         Inget flum om att tillsammans är vi starka elker att ingen kan stå emot oss.
         Dessa teser emanerar helt klat från predatorn själv.
         Lyckades Ghandi?
         Han var bästis med Hitler.
         Läs hans brev till Hitler.
         Innan vi bestämmer oss för några åtgärder.
         För vad hjälper oss ett harmoniskt tillstånd när vi marscherar rakt ner i graven.
         Hade det inte varit för Putins Ryssland så hade dem redan tagit Syrien,

 • Björn, en info vi fick i början på 2013 lät så här “nu har alla varelser gjort sina val. Nu kan varken ni eller vi göra något mer. Allt måste löpa ut” (se tidigare inlägg). Info vi fått senare pekar ut en möjlig sluttidpunkt men den vore det direkt felaktigt att redovisa. Var och en bör studera händelserna i världen och använda hela sin metafysiska kunskap liksom psykologi och annat för att göra sin egen bedömning av när den stora kollapsen sker. Och vad man anser att man bör göra fram till dess. För egen del “kör jag ända in i kaklet”. Men studerar noga vad som sker. Och sätter samman det med all info vi fått sista året. Det som sker är ett spel på många nivåer. Stora förändringar pågår även inom denna skapelse
  och vi påverka av den.

  • Zecharia!

   Nu är vi till 100% på religionens område och det känns mycket bra.
   Re för åter och en legion av likatänkande.
   Skulle vara intressant att träffa ” nojderna”!

   • Björn, detta har ingenting med religion att göra. Faktiska fysiska kontakter med folk utifrån
    och en hel del till.

    • Det finns inga problem med detta.
     Religionen är människans historia, barnets fråga till föräldrarna, var kommer jag ifrån…
     Jag är övertygad att vad som händer idag , till det finns en bakgrund.
     Har jag fel?

     • Du har helt rätt att det alltid finns orsaker till det som sker. Orsakerna kan ibland spänna över så stora fält att de ofta kan vara svåra att greppa. Jämför 2D varelser som försöker begripa 3Dskeenden.
      Även om jag fått vara med om en hel del, så har jag bara sett en liten del av Alltet. En kul pryl var att vara med i ett healingprojekt på KI 1996. Distanshealing på möss som fick forskarna att gå i taket. Det vara bara en liten början för vår del, att lära oss förstå vad man faktiskt kan göra.
      För mig är religion att tro, utan kunskap. Det jag har fått är utprovad kunskap, alltså motsatsen till religion. Men det fattas som sagt en del skärvor av kunskap….

      • Intressant!
       Själv har jag bara gått en helgkurs i healing.
       Där mötte jag dels kunskapen men även från deltagare rent flum.
       Min definition på religion är egentligen regression i det man ser tillbaka på det som hänt personen tidigare.
       Liksom ordet religion kan betyda olika saker, definitionsfråga, så kan uttrycket tidigare liv också göra detsamma.
       Re för åter, reasembly när man skruvar ihop en gammal bil, renovera…återny.

       • Att ha terminologin klar för sig är viktigt, för en själv. Att veta vad man menar. Att kommunicera detta till andra har sina problem. Mismatch map referensram kan vara svår att överbrygga, särskilt när man rör på det vi vanligtvis kallar icke-materiellt plan.

        • Absolut, speciellt om man inte ebs själv förstår vad som händer.
         Så var det på healingkursen.
         Den äldre damen hade en initiationsrit, förbundna ögon på en stol mitt i rummet.
         Hon gjorde något , kändes som en rörelse ovanför huvudet på mig, och något ändrades mentalt, vikt försvann är nog det närmaste jag kan komma.

 • Intressant om mind control, men det håller på att luckras upp. Illuminati har redan förlorat och de vet om det. Det har de vetat i vart fall sedan 2002. Men de måste hålla skenet uppe så länge som möjligt, om inte ramlar allt samman. Vilket det ändå kommer att göra. Det är inget de kan förhindra. Krafter långt bortom människans och Illuminatis förståelse är i omlopp på planeten.
  Hur kan jag veta det? Jag var med om starta det. Tillsammans med många andra som idag är okända.
  Det ser ut som att infon i Sipapu Odyssey dokumentet stämmer dvs, den stora förändringen inträffar någonstans i mitten av 2010-talet. Efter den förändringen finns ingen Illuminati kvar. För ca 4 månader sedan fick vi info “nu har alla människor gjort sina val, nu kan varken vi eller ni göra nåt mer. Allt måste nu ha sin gång”.

  • Zecharia,tanken att du har rätt har föresvävat mig.
   Vi kanske försöker slå in öppna dörrar.
   Fast nog är Syrien en blodig rysare!

  • Intressant kommentar, Zecharia. Menar du att stängslet till den svarta Leoparden på bilden ovan klipps upp, eller att han tar sig ut i friheten av egen kraft??

   Allting har sin gång, men det återstår mycket arbete innan det är klart. Det är min mening.

   • Per, du skriver om Illuminatitorpeden Bild, att han förordar svensk trupp i Syrien.
    Ruinfeld har redan skickat pengar till rebellerna, läs terroristerna.
    Men militärt går det allt sämre för Al Quida.
    Initiativet ligger hos regeringssidan och Ryssland som såg hur nato agerade i Libyen backar nu upp Assad.
    Ryska atomvapenbestyckade ubåtar patrulerar vattnen.
    Vad gör nu folkförrädaren C Bildt?

   • Per, leoparden bryter sig ut med hjälp från högsta ort. De senaste decennierna har illuminati haft en föraning om vad som skall komma så de har infiltrerat så gott som varenda medium och kanaliserare
    och spridit desinformation. Därmed hoppandes att merparten av mänskligheten skall missa sin chans till utveckling och vara kvar i deras nät. Grejen är att det som kallas ascension i princip inte finns. Vad det handlar om är att planetsjälen (Gaia) har begärt att slippa ansvaret för de varelser som våldtar henne och att fortsätta utvecklas. Några kommer att följa med på denna resa men de flesta har missat chansen. Därför har de tusental som varit med i projektet sett till att skapa förutsättningar för Gaias vidare utveckling. Vid två tillfällen försökte illuminati stoppa oss men misslyckades. Vi har samarbetat med olika grupperingar på olika nivåer i tillvaron + Källan. En fascinerande resa i sig. Så nu är Gaia på g och inget kan stoppa det. Det som valt att följa henne kommer att nå total frihet i alla avseenden. Resten, som valt EGO som primärt mål, har några resor kvar att göra…. tillsammans med illuminati.

    • Zecharia, ser du kraften i den svarta Leoparden? Märkena under ögonen som om efter många tårar? Jag håller med om en del av vad du säger, men, människan har infekterats av ett virus genom religionerna i minst 2500 år, och nu vetenskapen i väst. Människan har därmed förlorat kontakten eller bandet med Jorden, Gaia-Sophia. Människor tror på en utomjordisk gud som är en man, utan hustru, men som ibland skickar sin oorganiska son eller profet till Jorden – för att frälsa och förlåta. Naturligtvis absurt. Men illuminati är bara en mellanhand för mig, det var inte de som skapade viruset.. De bara administrerar i hopp om evigt liv.

     Sophia förlorade kontakten med Pleroma när hon förkroppsligades i Gaia, men som jag förstår har hon nu, sedan en tid, återfått kontakten och bett om hjälp att komma på rätt kurs igen. Och det innebär naturligtvis att hon måste göra sig av med parasiterna för att kunna fortsätta experimentet som tänkt. Och där har människan en särskild roll. Jag har därför lite svårt att ta in att det skulle vara en särskild organisation, som du tillhör, som skulle verkställa Gaia-Sophias intentioner. Det finns många människor som enskilt arbetar med människans och Gaia-Sophias frigörelse, så att experimentet kan fortgå och Sophia kan återvända hem. Men vad experimentet skall leda till vet inte ens gudarna i Pleroma, det är det spännande momentet i det hela.

     • Per, den “organisation” jag tillhör har inget jordisk ursprung. Vi som ingår arbetar utifrån ren kärlek och i detta fallet på uppdrag av Källan efter begäran från Gaia. Vårt “uppdrag” är slutfört. Vi var även involverade i människans globala undermedvetna och assisterade även där. Jag vet idag Vem jag är, Vad jag är och Varför jag är här. För mig är detta sista “resan till Jorden”. Sen bär det hem till de stora vidderna igen. Jag skulle kunna ge dig en total bild av allt det som gjorts men väljer att inte föra fram den offentligt. Min utbildning för detta startades redan 1967. Men jag kommer att övervara den stora förändringen. Nyligen blev jag av typer som hör till illuminati ombedd att “lämna jorden, du är inte önskvärd här”. Mitt svar blev “nu är jag här och så förblir det”.
      Jag har full respekt och förståelse för att det jag för fram kan vara svårt att ta in. För min del har jag haft tiden sedan 1967 på mig att vänja mig vid det perspektivet och träna mig på att arbeta med energier med mitt medvetande som enda verktyg (det enda som behövs eftersom allt är aspekter av medvetande).
      Per, om du finns i Stockholm och vill prata om det på ett privat plan, går det bra.

 • Håller helt med om att en hund är begraven. Vi har avlyssnats i många år av olika säkerhetstjänster i hemlighet. Om detta nu “avslöjas” i massmedia, så är det nog som Per säger att det är för att avleda uppmärksamheten från något annat.

  När det gäller fri energi så är här en sajt som har massor av ritningar och patent på den typen av maskiner: http://www.free-energy-info.tuks.nl/

  Själv har jag kört omkring i några år med en enkel vattendelare som producerar lite vätgas och syrgas i bilen, vilket verkar som en förbränningsaccelerator och gav mig ungefär 20% mer mil från en tank (mindre på vintern). Som bonus blev avgaserna renare. En spaggettibehållare med tättslutande lock från snabbköpet, några rostfria plåtar, sladdar, slang, skruvar och en säkring. Kostade högst 200 kr i material och har sparat mig tusentals.

  • Precis. “[E]n hund är begraven. […] det är för att avleda uppmärksamheten från något annat.” Enligt Benjamin Fulford beror sionistpressens intresse för detta – inte minst Sydsvenska Dagbladet har varit extremt aktiv i frågan – på att NSA/Pentagon/Det militärindustriella komplexet inte längre arbetar för dem. Men även Fulfords förklaring kan vara en avledning eller begränsad sanning.

   En möjlighet jag själv tror mer på är att man vill skapa så många avledningar som möjligt från det verkliga uppvaknandet ur tankekontrollen som nu pågår. För uppvaknandet angående att verklighet = bevis måste bestämma vilka förklaringar / teorier som kan komma ifråga för att förklara den faktiska verkligheten, snarare än vad vi genom över hundra år av ovetenskap blivit inprogrammerade; att teorier skulle kunna bestämma vad som skulle kunna vara verkligt, är vad jag uppfattar som det hittills absolut mest formidabla hotet mot tankekontrollen. Ett mycket stort tack till Dr. Judy Wood för att hon har tydliggjort detta. Jag anser att varje enskild människa som vaknar upp till denna insikt är ett långt större hot mot tankekontrollen än hela Sveriges samlade alternativpress.

   Den kommentar som förut inte gick att få in – inte ens (på Torbjörns uppmaning) vid nytt försök i natt – innehöll bl.a. formuleringen: “Sedan över hundra har vi lurats att inte först titta på verkligheten utan att istället först uppställa en hypotes eller teori. Därmed begränsas vår uppmärksamhet till vad som på förhand är bestämt.” Hela kommentaren: http://humanismkunskap.org/forum/viewtopic.php?id=79#p1204

   Som jag skrev på min egen blogg, det är ganska uppenbart att Albert Einstein (i praktiken, ska jag väl tillägga) var en grindvakt för att hålla kvar oss i en statisk värld där allt dynamiskt antogs hända någonstans i andra änden av universum – den generella relativitetsteorin – för att de dynamiska idéerna av Nicola Tesla, Walter Russell, Viktor Schauberger och många relaterade tänkare inte skulle få fotfäste. Ett uppvaknande till en dynamisk värld där alla möjligheter står till buds är naturligtvis det mest formidabla hot som kan tänkas mot ett begränsningsparadigm som håller oss i tankefängelse.

   Leif Erlingsson,
   Tanke[fri]brytare

   PS: Läs Jantedialogen! Den var tydligen ett sådant hot att den togs bort dryga timmen efter att den postades från det forum där detta skedde. Länken går till mina sparade arkiv. DS.

    • Drygt halvtimmen in i fjärde delen talar professor Eric Dollard om fysiken bakom Teslas princip att med resonans mellan kapacitans och induktans i din spole “jorda” den ena (öppna) änden i anti-rymden medan den ände du ser som jordad är jordad i vår vanliga rymd. Han förklarar ytterst enkelt från grundläggande ellära hur detta fungerar som parallellkoppling mellan kondensator och spole.

     Detta är grundprincipen bakom Teslas “Open Circuit” / öppna krets. Som utnyttjar det faktum att elektricitet och magnetism är fenomen bortom tid och rum. Vi har redan ett 4D paradigm, och tankeförtrycket syftar till att vi inte ska inse detta.

     Tack för länken.

     • För en övergripande principskiss av totala energiförloppet rekommenderas
      http://www.free-energy-info.tuks.nl/Chapter7.pdf sid 41 och framåt så långt man kan greppa.

      För den praktiska tillämpningen rekommenderas:
      sid 39 i samma chapter 7. Men den är bara ett exempel. Har inte gjort egna praktiska test för verifikation. Således kan informationen vara både sann och falsk.

      En övrig intressant organisation, speciellt om man tittar på dess påstådda historia är witts.
      http://www.witts.ws/

      Oklart vad man kan säga om dessa men många potentiella rökridåer finns, speciellt då en framstående medlem tituleras “Sir”.

      • Anders: Dollard – varför inte själv provbygga Teslas konstruktioner och skaffa egen kunskap? Teorier löser inga problem.

       • Det roliga med aktiva komponenter såsom induktanser och kapacitanser är att de, enligt vad man fått lära sig i elläran, puttar in och hämtar energi ur tidsdomänen. Fasförskjutningar, kompensationskondensatorer i lysrörsarmaturer för att kompensera för fasförskjutningar p.g.a. induktorn i densamma som krävs för att få de höga spänningarna som gör att plasmat i röret lyser och allt sånt som tillhör vardagen även om vi sällan tänker på det handlar ju om att interagera med en annan dimension. Vi har tänkt att denna andra dimension är tiden. Men tiden har ingen egen fysisk realitet. Den är ett matematiskt trick som gör att det går att räkna på “insättningar och uttag” men den har som sagt ingen egen fysisk realitet. Här kommer vi åter in på att låta verklighet komma före teori.

        Det fantastiska är alltså att man för över hundra år sedan forskade på att med öppna kretsar och genom resonansfenomen interagera med andra dimensioner. Detta är, förutom det som gjordes då och som har sopats under mattan, outforskat område. Vi har inte ens förstått den grundläggande fysiken ännu. Och definitivt inte skapat några ingenjörsmanualer. Förutom några om antennteknik, som inga andra ingenjörer läser. Inget av detta strider förresten ens mot skolfysik eftersom skolfysik tillåter oss att utvinna energi ur öppna system. Det är bara en fråga om att förstå principerna och att bygga apparater. De som säger att det är omöjligt är okunniga men tror att de vet något.

        Tid och “lagring i tiden” är hur det ser ut när man “tittar på klockan”, men jag börjar starkt misstänka att detta “med klockan” är ett tankestopp som får oss att tolka verkligheten inom en onödig begränsning.

        • Hej Leif, jag har under ett par decennier försökt få med mig några att börja bygga dylika ting som “inte går”. Hittills har alla valt att teoretisera, men inte vågat bygga.
         I övrigt håller jag med om ditt resonemang.

        • Jag säger inte att det är omöjligt, men det finns saker som behöver förstås först.
         För egen del alltså. Min känsla är att inte allt ligger på bordet.

         Erics nya lab kanske kan visa på att kunskapen finns och kan komma vidare till andra. Inget vore trevligare.

         http://www.jinnwe.com/quest.php?id=1002

         Fanns lite matnyttigt på denna sídan, men namnet gav lite olustiga associationer.

         Kanske är det så att tiden (chimären?) är den faktor som får oss att inte inse potentialen? Har inte funderat på det.

        • Min filosofi är att oavsett vilka agendor de vars information vi studerar har, om det så är “vi jinner” eller värre ändå, så bara vi själva kompromisslöst söker sanningen så kan vi dra den ur själva lögnen. Att det egentligen inte går att ljuga utan bara att lura oss att inte se det vi har framför ögonen olika väl. Inte minst min egen insiktsresa är exempel på det. Dekonstruera manipulationerna. Lär ännu mer av manipulatörerna än du annars skulle kunna lära dig. Ja, de blir faktiskt dina lärare i att tänka själv genom att du gör något helt annat än de ville att du skulle göra…

        • Zecharia, medvetandeviruset måste först dekonstrueras, men som du ser är jag på mycket god väg. Numera inser att jag varit det på spåren ett tag. Faktiskt insåg jag 2008 att jag hade snuddat vid dessa tankar redan i skolan på 70-talet. Jag nämner en incident från skoltiden i en bloggning 2008. Det jag insåg 2008 ang. skolincidenten var: “Rent konkret skapas en stående gravitationsvåg, där energin pulserar enligt summan av absolutbeloppen av de två utsläckta stående vågorna. Vilket är ett exempel på skalär resonans.” (“Svaret ligger i frågan“.) Från den bloggningen är en annan text av mig länkad där jag bl.a. skriver: “Notera alltså att tids-‘ramen’ är roterad (in i en annan dimension) jämfört med 3D-‘ramen’. På sidorna 9-10 av Energy from the Vacuum: Concepts & Principles” skriver Thomas E. Bearden att när mass-energi ökar (t.ex. som funktion av hastighet) så “uttunnas” eller “minskar” tiden (“time ‘dilates’ or ‘decreases'”). Alltså att energin konserveras, fast över fler dimensioner än vi har varit vana att tänka. Om man vinner rumsenergi så förlorar man tidsenergi. Men då tid är rumsenergi komprimerad med c^2 (t=E/c^2) så följer att relativistiska förändringar i tidsdomänen är av enormt mycket större magnitud än de motsvarande relativistiska förändringarna av rumsenergi i fotonen. Vilket för en extern observatör i 3D-rumsdomänen uppfattas som negentropi (‘fri energi’) jämfört med existerande 3D-rums konservering av energi lagar. (pp. 9-10, “Energy from the Vacuum: Concepts & Principles”, Thomas E. Bearden.)” (“Menar jag att tiden inte skulle vara linjär?“.)

         Du har helt rätt. Eftersom vi inte ens har den grundläggande fysiken ännu så måste det till praktiska försök. Men den teoretiska insikten att skolfysik tillåter oss att utvinna energi ur öppna system kan vara bra att ha för att skydda oss mot tankevirus/medvetandevirus. Praktik och filosofi.

         PS: Brasklapp till sista citatet. Som jag skrev högre upp kl. 15:40, jag börjar starkt misstänka att detta “med klockan” är ett tankestopp som får oss att tolka verkligheten inom en onödig begränsning. DS.

        • Leif, om du är beredd att börja bygga praktiska prylar, säg till. Mitt yrke är elektronik. Jag kan utöver det rekommendera studier av “The New Science” av W B Smith samt att göra reverse engeenering på något hundratal näriakttagelser av UFO (dvs inom 50m). Lärorikt. Verkligheten överträffar alltid teorin som faktabas. T.ex Biefield-Browns patent från 1930-talet som beskriver varför och hur elfält kan användas för framdrift till mycket låg kostnad. Förklaringen till försöken finns i den nämnda boken.

        • Tack för ”The New Science” av W B Smith tipset. Jag börjar där. Om man sedan vill testa Thomas Townsend Browns flygande kondensatorer så behöver man nog bara en standard Van de Graaff generator och bladsilver eller bladguld eller kanske räcker med tunnaste variant av aluminiumfolie med plast mellan. Hittade en hemmafilm med lite av T.T. Browns flygande lustifikationer.

        • Eller glöm plasten, det ska ju vara några centimeter mellan plattorna, och gärna en rejält hög spänning. Snurra ordentligt på Van de Graaff generatorn!

        • Leif, jag svarar här fast det är på fel plats.
         Jag såg att ni börjat snacka om statisk elektricitet.
         Det har jag hållit på med i mitt yrke.
         Jag gjorde en grej som istället för att ladda upp materialet som jag tänkt gav blixtar som var minst 15 centimeter långa.
         Jag blev lite skrämd o lade ner projektet.
         Jag kom fram till att nylongranulat gav bra laddning.
         Kompisen Per tyckte att vi även skulle prova att få katter att gnida sig mot plastplattor.
         För att få in kattorna skulle vi använda strömming.
         Jag hade även en engelsk likströmsgenerator som gav 100.000volt.

        • @Zecharia.
         Många uppfinningar kommer till av en slump.
         Experimenterar man med fri energi kommer säkert något intressant fram.
         En grej jag sysslat med är snabb urladdning av kondensator, detta ersätter nu krutladdningar

        • Vad som skulle vara illustrativt vore en mindre kopia av det vapen som förintade samtliga byggnader vid World trade center, judarnas byggnader, inte Usa,s do.
         En modell av byggnaderna samt filmning av förloppet där allt går upp i damm.
         Ingen skulle längre kunna tvivla på att så här gick det till.
         Teorier i all ära men de går inte in i skallen på folk som blivit lärda att tro på överheten.

        • Teorier i all ära“. Om du inte blev övertygad av en fullskaledemonstration som visade (inte teoretiserade!) vad det handlar om, då vet jag inte vad som skulle hjälpa. Nej, problemet är istället att vi människor är så lättavledda. A händer men någon är genast framme och säger att “det ni såg var B“. Och VI TROR PÅ ORDET istället för på verkligheten!

         De här fenomenen uppträder för övrigt som jag redan berättat i en annan kommentar på denna sida ibland spontant i samband med tornados och liknande. Och den som läser det militärindustriella komplexets eget skryt på sina egna webbsiter kunde för övrigt se dem skryta om sin förmåga att göra WTC jobbet redan innan det hände – de förstod fysiken. Här dock en bordsdemonstration. (Kommentar postad på Sourze 2013-01-31 19:11.)

 • Inläggen om fri energi eller det sympatiska nya förslaget “frifältsenergi” som bättre beskriver vad det handlar om, är mycket intressanta. Däremot är frågor om massinvandring och Israel inte inom ramen för min krönika, det finns andra forum för det.

  När det gäller min misstanke om att det finns en hund begraven när det gäller Snowdens “avslöjanden” finns mycket skrivet nu på Internet. Naomi Wolf har i mitt tycke träffat rätt i sin analys av händelsen. Hon pekar på det faktum att människor nu blir hämmade för att våga uttrycka sig, de blir rädda för “maskinen”. Och målet nås, folk tystnar. Läs gärna hennes analys.

  http://willyloman.wordpress.com/2013/06/14/naomi-wolf-my-creeping-concern-that-the-nsa-leaker-is-not-who-he-purports-to-be/

  • Det verkar som om de är utrotade. En och annan trummshaman har jag hört ska finnas, men vet inget om kvalitén. Utrotade eftersom de utgör ett hot mot makten. Men – jag är den obotliga optimisten och tror att de finns, utan att de vet det själva – kommer fram när det är dags.

 • Vetenskapen om fri energi är ny för mig, kunskapen likaså. Mitt medvetande vill veta mera! Men! Jag vill inte att det skall kopplas ihop med 9/11, missförstå mig inte, jag är inne på samma idéer och vetenskapliga förklaring som Dr. Judy Wood men där jag anser att fri energi-vetenskapen förvillar och dissorienterar de icke troende. “Är detta möjlig?” för en person inom boxen är detta svårt att ta till sig, att sedan koppla ihop det med 9/11 och konspirationen mot 99,999% av befolkningen är svårsmält. Sätt in “Fri energi” i ett annat konspirationiistiskt tankeparadigm som cancerg”gåtan”, låne”falsariet” osv, en liknande teori i konspiration i konspirationen är för svårsmält för folkflertalet. Tänk dig in i att förklara detta för en 8 barns mor i Afrika, Asien eller varför inte i EU! Det går inte hem helt enkelt. Däröfr avslöja konspirationen mot folket och inte Fri energi – konspirationen i konspirationstorierna. Annars blir det hela ett blindskott mot NWO teorin, ty det är fortfarande en teori inte något nytt maktparadigm. Arbetet med att avslöja och peka ut de skyldiga till 9/11 är huvudfåran och vi har inte tidsmässigt råd att hamna snett och splittra upp oss i alla möjliga teorier eller konspirationer. Imperialismen är den viktigaste länken att avslöja för folket och att vi i Sverige är medskyldiga till brotten mot mänksligheten, jag och du!

  • Jag vet inte om du läst artikeln som är länkad till Judy Wood, där framgår med all önskvärd tydlighet att man måste använt sig av fri energiteknik, monterat på ett vapensystem. I Sverige är vi hårt indoktrinerade att tro på mainstream och sanningsrörelsen. Tror faktiskt att din åttabarnsmor i Afrika skulle kunna ta till sig både fri energi och vad som hände i 9/11 betydligt lättare än medelsvensken. Hon har nämligen inte blivit indoktrinerad i hela sitt liv, dessutom har de kvar en del schamaner som förstår det här.

    • Jag hade inte sett denna sida eller dessa uppgifter förut. Nu har jag läst sidan. Mina kommentarer: Genom interaktion på en mailinglista från hösten 2005 och några år framåt och känner jag Anders Björkman som en uppriktig sanningssökare. Genom mångårig interaktion med det patologiska ljugande som bygger upp det mentala fängelse vi är fångna i har jag lärt mig att ingenting det säger är att lita på. Som jag skrivit i andra kommentarer, det är mänsklig psykologi att villigt acceptera den första förklaring man får, oavsett om detta är en substanslös lögn. Kan själv inte se någon annan utväg än att sluta tro på första förklaringar för att istället uppskjuta någon som helst åsiktsbildning tills jag själv hunnit företa egna oberoende undersökningar. Har dock inte själv någon möjlighet att undersöka om atombomber fungerar, så jag får lämna frågan öppen tills vidare.

  • Kjell, jag tycker som du.
   Det är olämpligt att prata om fri energi samtidigt som 911.
   Det enda viktiga om World trade centerhändelserna är, Vem gjorde det.
   Inte hur gjorde dem det.
   Vidare tycker jag det är oärligt att inte nämna massinvandringen som Illuminati utsätter oss för.
   Att media gör allt för att mörka vet vi redan.
   När detsamma sker på sajter som avslöjar 9.11 så handlar det sannolikt om kontrollerad opposition
   …och ett angrepp på den vite mannen!

    • Allt måste ske i steg.
     På en stege tar man ett steg i taget.
     Att klättra upp med ett steg i en lyktstolpe kommer dels att misslyckas, dels skrämma bort folk från ideen.
     Däremot att ta bort delar av angreppet på den vite mannen, för att der kanske passar den egna agendan för stunden, det är inte hederligt.
     Jag tror inte på fri energi, jag tror inte på chemtrails.
     Men jag tror att xxxxxxx, som man inte får nämna, förintade World trade center.
     Krig o lagändringar följde, det var konstruerad hatenergi och den vet jag finns!

      • Bevisas först skall att det var eller var inte 19 araber som ledda av Usa-man Bin Laden i en Afgansk grotta fällde World trade Centerkomplexet och gjorde ett hål i Pentagon.
       Fortfarande finns det gott om personer som tror på Laden.

       Jo, jag talade med en professor o hans assistent, ni bestämmer vilket resultat ni får och ni får det…
       Fast istället för att käfta emot så sa dem att det finns en stor risk för att det händer och man måste se upp.
       Men att använda hemlig kunskap som bevis i 911fallet, eller att påstå att dansken Harris med termiten är en NWOmedlöpare är kontraproduktivt.
       Det har gjorts en film före händelserna som beskriver ett “radiostyrt”, flygplan som flyger mot byggnader men i sista stund svänger undan, det fixade hjälten, och så finns det en Kalle Anka serie där tornen “dras av en magisk kraft” mot sin förstörelse.
       och det stämmer ju…

       • Den första vals du drar för någon tror de flesta på. Människorna kommer ingenstans varaktigt utan att övervinna det.

        Att motbevisa enskildheter i en lögnares sprudlande produktion är evighetsgöra.

        Bättre att helt ignorera alla lögner utan istället utgå från vad som faktiskt hände.

        • Det mest iögonfallande är frånvaron av referenser, analyser eller andra spår av byggnad 7 i rapporten om 911. Bara en sådan sak borde påkalla en mer noggrann utredning , med en kunnigare stab som i första skedet verkar ha en hyfsad insikt om vilka byggnader som rasat.

         Egen notering är att ingen byggnad i hela världen före eller efter detta har kollapsat pga brand. Den dagen kollapsade 3 av 3, dvs. 100 %.

         En ingenjörsmässig bragd.

        • Det var fler byggnader än tre, allihop av WTC komplexet efter vad jag förstått av saken.

        • Anders.
         Ta en titt på en karta, exempelvis den som Judy Wood har, och räkna rasde hus som finns på bilden.
         Jag har länge också trott på tre fällda hus.
         Som jag kommer ihåg bilden är alla World T husen borta.
         Hur vet vi hur förövarna tänker?
         Men för mig är fri energi religion intill dess den kan bevisas.

        • Frågan gäller ju hur många hus som raserades den dagen och föll baserat på vad som än hände. Svaret på den frågan är tre, om man skall tro, bilder, filmer, ögonvittnen etc.

         Huruvida fler byggnader rivits pga. skador eller av andra skäl kan man nog lägga åt sidan.

         Fokus bör läggas på antalet hus som demolerades och föll ihop inom ramen för den egna grunden, med anmärkningsvärd hastighet.

         Hur förövarna tänker är deras ensak.
         I övrigt är det av vikt att inte utesluta saker bara för att de förefaller orimliga. Det finns inget övernaturligt, bara saker vi inte greppat riktigt ÄNNU.

        • Björn, “Men för mig är fri energi religion intill dess den kan bevisas.

         Du har fått ditt bevis. Södra Manhattan den 11 september 2001. Den privat genomförda brottsplatsutredningen bevisar att detta användes där. Det är bara en fråga om att ta del av och att förstå bevisen. En ren intellektuell övning.

        • Chapter 7 on the FEMA report shows WTC 3 listed as fully collapsed along with WTC 1, 2 and 7 and St. Nicholas Greek Orthodox Church. WTC 4, 5 and 6 are shown as partially collapsed. Figure 7-1 shows a building next to Bankers Trust as fully collapsed, but the rest of the report doesn’t even mention that building. Chapter 6 of the FEMA report also says that repair of the structure should be feasible… but it’s being torn down.

         http://www.fema.gov/pdf/library/fema403_ch7.pdf
         http://www.fema.gov/pdf/library/fema403_ch6.pdf

         och en fråga till, varför nämner ingen förrövarna vid namn?
         Det är väl uppenbart om vi skall uppfatta världen så som vi bölivit lärda att göra.
         Till grund för detta ligger ämnet fysik.
         Börjar vi svamla om att en byggnad i fritt fall faller så fort som den gör då är vi bortkollrade.
         Räknar man utan onödiga decimaler och utan luftmotstånd så har vi 10 meter/ sekund efter en sekund.
         Efter 2 sekunder 20 meter/ sekund.
         3 ger 30
         och 7 ger 70m/sek.
         Eftersom vi började på 0 så blir genomsnittshastigheten 35m/s.
         35×7=245meter.
         Stämmer det på byggnad/?
         Alltså under förutsättning att inte en enda balk gjorde det minsta motstånd nånstans i huset.
         Sprängs huset så får man en implosionseffekt som kan öka fallhastigheten.
         Vi har ju massor av folk som kan svara på om detta från grundskolekursen i fysik stämmer, varför hör man inte varenda fysikprofessor uttala sig i frågan?

        • Jag trodde det bara var tre byggnader – men – men, det är så lite man vet.

         Problemet har varit, med denna diskussionen, att den har använts som grund för uteslutning och “guilt by association mot bl a vakenrörelsen. “Om man inte tror på Judy Wood, så får man inte vara med” – och det är lika tokigt, fast åt andra hållet.

         Jag tycker inte det är lika intressant med detaljer, som att se hur man har använt dogmer om 9-11 attentaten (och hoten om mjältbrand) för att starta 3:e världskriget (global war on terror).

         Sedan exakt hur många byggnader och exakt hur dessa attentat iscensattes får inte ta för stor plats om man vill att syftet ska vara att stoppa kriget. Kriget gynnas av att vi tjafsar om detaljer, tror jag.

        • Patrique, det jag själv ser som A och O är att upptäcka skillnaden mellan åsikter och bevisad verklighet. Om vakenrörelsen eller andra inte förstår detta så påverkar det givetvis synen på dem, men det är inget som bör hindra en uppriktig sanningssökare. De får själv ta ansvar för konsekvenserna av sitt handlade.

         Känsloargument om att vi inte ska berätta vissa sanningar för att andra därmed skulle komma i dålig dager hindrar oss att avslöja verkligheten. De som inte vill se verkligheten får själva stå sitt kast. Det är inte vårt ansvar.

        • Forts. ang. Konsensusrörelsen vs. att avslöja verkligheten, jag har inte minst på Humanism & Kunskap Forum skrivit om Förfalskare av det öppna fria samtalet, då utifrån min dokumentation av webbtidningen Sourze städmetoder för att gömma sin egen smutsiga byk. Det blir alltså jag som blir budbäraren om denna smuts. Och Webbtidningen “som är ren”. Men alltså förfalskad renlighet.

         Även Red Ice Radio tycks syssla med att redigera verkligheten för att den ska framstå mer till deras fördel än vad den i oredigerat skick skulle göra… “även om Red Ice Radio var först i Sverige att intervjua Dr Judy Wood så har de gjort exakt samma sak som många andra “hjältar” gjort med hennes arbete. De började förstöra det. Hur? Jo, genom att missrepresentera VAD hon egentligen gjort. Genom att kalla rena fysiska bevis, som hon presenterar precis som de är, för “teorier” eller något annat flummigt skapar de en bild av hennes arbete som något som utgår ifrån en tankevärld och inte den fysiska verkligheten. I en ny intervju med någon annan skriver de till och med en ren LÖGN om henne i presentationen. Red Ice Radio påstår att hon har en åsikt om VEM som gjorde 911 och det har hon INTE. Se själva här vad de skriver […]

        • Det finns massor av exempel i såväl konst som tecknat och i filmer på att händelsen förutsetts. Min tanke är att vi har psykiska förmågor att se mycket mer än vi tror och när vi inte censurerar oss själva som när vi “bara ska fantisera” som när vi ska göra en film, en tecknad strip eller ett konstverk så kan vi från en annan nivå av oss själva ocensurerat släppa fram dessa bilder. Intressant är också att extremt få människor kom till WTC byggnaderna den dagen de försvann. Det måste ha varit många som på något plan visste… Och jag pratar inte konspiration utan psykiska förmågor.

        • Naturligvis Leif får du prata om. Psykiska förmågor.
         Men det behöver inte vars psykiska förmågor, det kan ha varit vanlig världslig förhandsinformation.
         Vilket jag anser vara mer troligt.
         Liksom den som gjorde storyn i Kalle Anka.
         Detta baserar jag på kunskap om hur de ockulta krafter som styr vår värld brukar handla. Hur dem alltid vill ge information om vad som skall hända.
         Men informationen är kodad och förstås inte av vanliga människor. Det är vanligtvis inte i text utan vanligtvis i bilder.

      • Leif, jag skrev långt svar, men möts liksom du att jag redan sänt meddelandet.
       Kanske var det för långt?

    • Ja Leif det tycker jag, Att Israel bombade Damaskus är huvudfåran inte hur de bombade Damaskus, vilka vapen, vem som betalade vapnen, vilken teknik de använde för att utföra det kriminella dådet, dessa frågor är sidospår för att få oss att börja diskutera och bli osams om “huvudsaken” till Israels brott mot det Syriska folket. Leif du är för upptagen av konspirationen i den världskonspiration att du har kopplat upp ditt medvetande i en ny box som endast gagnar NWO. Jag trodde du var klokare än så, men jag vet att du är klok och kommer att förstå detta, eller?

     • Kjell, du har bara ännu inte greppat att jag jobbar med hur man har tankebegränsat oss i sektdynanik. Been there, done that. Jag vet vad jag talar om. Det är dynamiken jag avslöjar. Detta är större än någon konspiration.

      • Jag är böjd att hålla med Leif. Att saker och ting händer är INTE huvudspåret, utan vem som ligger bakom och varför. Och för att se detta måste man lyfta blicken.

       Helikoptersyn. När man ser hela spelplanen kommer saker i annat ljus.

    • Jag har ändrat mig.
     Att komma åt förövarna med den teknologi, som kan spåras, är ett korrekt förfaringssätt.
     Nu är jag nyfiken på en annan fråga,hur många av de sju vise männen tror på förintelsen av 6 miljoner judar i gaskammare.
     Hur många tror på mångdubbla antalet mördade ryssar o Ukrainare i Gulagläger??

    • Leif
     Jag har ändrat mig angående 911 och Judy Woods.
     Vad jag inte fick fram tidigare och med den reservationen att hennes bevis inte är fabricerade.
     Så stämmer bevisen, vilket jag saknar möjlighet att bedöma, så är det rätt att tala om ett förintelsevapen och att det har används på WTC.
     Som det mycket riktigt sägs, när man vet hur så kan man leta efter dem som har tillverkat vapnet.

   • Björn: Vilken massinvandring pratar du om? Det är också en sådan fråga som ger många ??? Massinvandring är ett starkt ord och får den som läser tro att Sverige består till övervägande del av flyktingar? Det är också en konspiration i konspirationen att påstå det om man vet hur siffrorna i statistiken ser ut. Av jordklotets 40 miljoner flyktingar som registreras av FN varje år tar EU inklusive Ryssland emot 0,04%. Och i motsats till de som tar emot övriga flyktingmängder om 99,96 % så går Sverige på plus! Tänk efter och sluta upprepa SD och “vad heter han nu” partiledarens mantra.

    • Sverige översvämmas av personer från främmande kulturer.
     De skall berika oss säger statsminister Ruinfält, man jag är av en annan åsikt.
     Invandrarna används till att förstöra Sverige.
     Alltid när man blandar kulturer sker detta.
     Det kan ömöjligt vara ökänt, England, Frankrike USA , med många fler multikulti och det slutar i kravaller som senare övergår i inbördeskrig.
     Vill ni kalla mig för rasist så varsågod, jag orkar inte käfta om detta.
     Men var man, människa har sin plats och det är i huvudsak hos sitt eget folk.
     SD är ingen opposition, bara en kontrollerat opposition, bedövningsmedel tills det är försent.
     Så vad har vi?
     Krigen.
     Invandringen.
     Bankerna.
     EU
     Fri energi.

     fyll på!

     • Det är lätt att missa skogen när man tittar på alla träden. Den verkliga frågan är makt över andra. Hade den verkliga frågan varit ekonomi, välstånd o.s.v. så hade saken för länge sedan varit biff. Alla hade kunnat få allt de behöver i ett oändligt givmilt öppet dynamiskt universum som ger oss allt vi enligt naturens ordning ber om på rätt sätt – som t.ex. vad gäller energi innebär att vi tillsammans med någon form av öppen krets skapar lokala tillfälliga obalanser genom hastiga förlopp, höga potentialer eller resonans som det underliggande fältet automatiskt kompenserar för, och presto! – Vi har gratis energi till skänks. På motsvarande sätt använder vi våra kunskaper för att få annat materiellt välstånd. Alla finge allt de behövde.

      Men några anser att de behöver ha makt över andra. Har sjuka behov av att styra. De behoven kan inte tillfredsställas när alla har allt de behöver.

      Därför har inte alla allt de behöver.

      Men varför har vissa dessa sjuka “behov”? Där ser jag “skogen”. Men jag förstår den inte. Gör du?

      • Men Leif…
       Vad du önskar dig är ännu mer, i detta fall fri obegränsad energi.
       Det skulle bli ett kaos.
       Varför kan inte människan istället försöka samarbeta med naturen.
       Vad är det för fel på vedeldning.
       Kanske gå tillbaka till hästar igen i lantbruket.
       Eller gengastraktorer.
       Försåvitt vi inte vill lämna planeten för en bättre galax förståss.
       Visst handlar det om makt som du skriver, det är övergripande.

       • Vad du så elegant verkar försöka göra är att måla ut hur du tänker dig att det skulle gå till att lösa problemen med samma tankegångar som skapade desamma.

        Kaos är det vi har idag. Det är en av de första sakerna man måste förstå.

       • Som anders skriver + att jag säger ju att det inte är energin utan en sjuk önskan om makt över andra som är det verkliga problemet. Och jag frågar dig om du förstår varför detta “behov” finns, men fick inget svar?

        • Jag skickade ett svar, det tog 25 minuter att skriva, men förvann på 25 sekunder.
         När jag skickade det på nytt sas att det verkar som om du redan sagt detta.
         Men sammanfattningsvis, om du vill ha svar på denna fråga måste du vända dig till Religionen.
         Sök te.x på Sverdlov, blue blood true blood.
         Blir man inte förvånad över vad den mannen skriver så vet inte jag…

        • Slog upp en sida ang. Sverdlov, blue blood true blood och läste om Stewart Swerdlows för tidiga kundaliniaktivering, mångåriga självanalys och förenande med högre nivåer av hans multidimensionella jag vilket räddade honom från negativitet, och hur hur han arbetat för att hjälpa andra till helande.

         Förmodar att det är negativiteten du tänkte på som grunden till det verkliga problemet; den sjuka önskan om makt över andra. Det gamla temat mörker vs. ljus. Ont och gott. Man kan ju säga att utan mörker inget ljus, ingen kontrast. Kanske det patologiska ljugandet i det publika samtalet är den nödvändiga bakgrunden för de många “lysande stjärnor” som lyser av sitt eget ljus? Äkta människor, inte “kopior”.

        • Leif, man kan ju som du vet vrida på allt.
         Det funkar på samma sätt med maskiner jag funderar på, efter ett tag är cirkeln sluten och man inser, den här iden hade jag för tre veckor sedan.
         En ide som jag hört talas om är att mänskligheten för att utvecklas kräver en aggresiv predator.
         Med det resonemanget skulle ondskan vara god.
         Å andra sidan har vi Pettson och hans katt Findus.
         Pettson säger att när man tänker dåliga, mörka, tankar gör man inga uppfinningar.
         Detta fenomen kan jag personligen vittna om stämmer.
         Det verkar som många av de personer som är anställda i samhälkstjänst har just den uppgiften.
         Byråkratin är döden för positiva tankar, att dela ut pengar som Eu gör hjälper inga

        • Det hjälper uppenbarligen någon, dessa EUs utbetalningar. Fråga förmånstagarna om de avser att avstå donationer.

      • Kan det vara så att vi letar på fel område?
       Låt oss definiera vilka problem vi har.
       Naturligtvis utan skygglappar för vad som är politisk korrekt.
       Snarare än att säga, detta passar inte här borde vi väl just leta efter vad man inte får säga.
       Förutsättningslöst är nyckelordet…
       Antag te.x att kontroll inte alls eftersträvas.
       Det kanske är dags att bygga Noaks ark?

       • Kan det vara så att vi letar på fel område?
        utan skygglappar för vad som är politisk korrekt
        Det kanske är dags att bygga Noaks ark?

        Att låsa in oss i en ark är nog själva motsatsen mot tankefrigörelse.
        Att dras in i olika agendor, politiskt korrekta eller inkorrekta, befriar inte heller.

        Ett uppvaknande till en dynamisk värld där alla möjligheter står till buds ser jag som den verkliga befrielsen ur det statiska tankefängelset vi medvetandemässigt är inspärrade i.

        • Jo men jag försöker få en definition på vilka problem vi har.
         Kan vi inte det så kan de inte heller lösas.
         Noaks ark, med detta menar jag en “farkost” som tar oss igenom “syndafallet” ,det som planeras åt oss .
         Pratar man med folk om detta tror många på en kolaps.
         Vi läser om det usla Iran som förinta de utvalda, men inga kärnvapen har, medans de senare har 300st, bl,a på ubåtar.

        • Leif definierade problemet redan i inledningen på tråden. Bara att fylla i.
         Vissa söker makt, frågan är varför.

        • Det där sista
         “Ett uppvaknande till en dynamisk värld där alla möjligheter står till buds ser jag som den verkliga befrielsen ur det statiska tankefängelset vi medvetandemässigt är inspärrade i.”

         Det gillade jag, är det en utopi?

        • Utopi är det om alltför få vill. Så vill man är det bara att ta i. Björn verkade inte kunna svara på om varför vissa har dessa sjuka behov av makt över andra som identifierats som den verkliga stoppklossen mot en värld av kärleksfullt överflöd. Har du någon förklaring, för själv förstår jag ingenting?

        • Nej Leif, jag har nog inget enkelt svar men en del ligger nog i kapitalismens fundamentala mål, herravälde över de förslavade och total kontroll. Det är alltså den ideologiska kamp som förs inom eliten och som förs utanför. Eliten har som enda mål att rofa åt sig våra mänskliga och materiella ägodelar för att på så vis även äga oss, det är målet för dessa mentalt handikappade individer man brukar kalla för sociopater. De skulle aldrig själva klara av att genomföra dessa vidriga ideologier själva, därför måste de få oss att tro på någon -ism. Det är väl något litet svar på deras vidriga maktbegär.

        • Mitt svar till anders kom “på fel nivå” i kommentarshierarkin. Upprepar det därför här:

         Tack anders. Ja, det är nog dit vi måste gå för att hitta hur mänskligheten har bedragits att förråda sig själv. Gnosticism, Archons/Greys, The Controller Agenda. The Jinn. Bra länk.

        • Kjell, det är ingen utopi, om du mentalt i din enskilda mentala fyrarummare vill, kan OCH vågar FÖRSTÅ, att det är din i livet under historisk tid och rum utvecklade enskilda mentala kunskap, som i nutid, nära framtid och mentala rum, omedvetet/undermedvetet styr och ställer med ditt mentala TÄNK (tanke, beslut och handling, lokalt i din enskilda mentala fyrarummare).

         Kvalitetssäkrad hälsning

        • Tack anders. Ja, det är nog dit vi måste gå för att hitta hur mänskligheten har bedragits att förråda sig själv. Gnosticism, Archons/Greys, The Controller Agenda. The Jinn. Bra länk.

        • Du har en intressant länk på din hemsida som inte fungerar.

         Under avprogrammering: Del 1 – De pyramidala strukturerna inom den moderna “vetenskapen”, av Mikis Mazarakis

         Verkar inte funka. Alternativa sidor/länkar etc?

        • Mikis Mazarakis tillät tidigare att jag hade en kopia av hans gamla site uppe men någon gång i vintras bad han mig ta bort den. Kunde inte göra något annat, det är hans material. Har förresten något annat jag gärna vill dela med mig av till dig som jag inte heller kan sprida offentligt. Du hittar mina kontaktuppgifter på lege.net .

 • Man har tom en världskonferens helt öppet om mindcontrol och robotiseringen av människan. Vem som helst som har 589 dollar kan delta i konferensen. Läs programmet, för en normal människa är det skrämmande att se vad som ligger i pipelinen.

  http://gf2045.com/program/

  • Dynamiken är solklar: Det artificiella bekämpar det levande. De vill göra om oss i deras egen avbild… till artificiella varelser utan kontakt med det högre. De förgiftar oss för att stänga av våra tallkottkörtlar så vi blir blinda och galna liksom de själva är blinda och galna.

  • Idén om att så kallad fri energi (som mer korrekt kanske skulle kunna benämnas frifältsenergi, mitt eget förslag här och nu) skulle vara omöjlig bygger på föreställningen om slutna system.

   Dessa slutna system är en illusion som upprätthålls genom olika trick.

   Materien är ett flöde, en rörelse, i ett underliggande fält [1]. Vilket modern vetenskap bekräftar [2].

   Det finns därför inget hållbart vetenskapligt motargument mot så kallad fri energi / frifältsenergi. Endast ovetenskap och förlegade antaganden.

   Det viktigaste tricket som upprätthåller illusionen är att teori skulle bestämma vad som kan vara verkligt, istället för att verklighet = bevis bestämmer vilken teori som skulle kunna förklara denna verklighet. Per Nordgren berörde också detta i sin krönika. Mänskligheten har verkligen befunnit sig under svår hjärntvätt och ovetenskap mycket länge, se gärna diskussionerna efter min “Ovetenskapsparadigmet” som fortfarande pågår över ett år efter dess publicering. Kort sagt, mänskligheten befinner sig i en period av galenskap. Låt oss bli ogalna igen!

   1: Som Arend Lammertink konstaterar (2009-11-26), min fetning, “Meyl re-derived the Maxwell equations directly from Faraday’s experimental observations […] a straight-forward mathematical exercise without any postulates, based on observed physical measurements […] with Meyls Maxwell equations we have a set of equations that describe the propagation of waves trough a medium, which at the same time reflect the characteristics of that medium. And these resemble the characteristics of a fluid/gas very nicely, hence we have basically a description of a fluid/gas like medium we used to call aether. And on its turn, the waves that flow trough this medium have the ability to form the localised waves we call matter. According to Meyl, matter actually is some kind of vortex and it appears logical to assume that these vortexes can “suck” up some kind of aether energy flow from the environment and convert that into a steady outflowing energy stream known as the electric field. In other words: a charge appears to be some kind of spherical (combination of) aether vortex(es) capable of continously converting some kind of incoming aether energy flow into a “static” electric field. This is an ever-lasting process

   2: Om du liksom jag själv är elektrisk ingenjör i botten så kan jag inte varmt nog rekommendera Arend Lammertink: Electrical Engineer disproves Einsteins Relativity Theory: The Ruins of 106 Years Relativity och Arend Lammertink: Free Electric Energy in Theory and Practice.

   PS: Noterar att även du “anders” länkar till honom, men då till praktiska konstruktionsförslag. Själv föredrar jag numera att förstå de grundläggande fysiska principerna. Inte mist för att detta är nödvändigt för att genomskåda alla maktelitens avledningsmanövrar och alla dessa bedragare på Internet som vill ta dina pengar för ritningar som inte riktigt ger dig vad du tror att du får. Dessa bedragare uppskattas i hemlighet av makteliten eftersom de tar ifrån oss vår tro på frifältsenergin, eftersom de gör oss modlösa. Medan de som har de verkliga svaren förföljs. Vitt är Svart. Krig är Fred. Hälsa är Sjukdom.

     • Eller, jag kan bjuda på vad jag för några dagar sedan avslutade en e-post i ämnet med. Eric Dollard skriver ju om Alexandersons system.

      Skrev:

      and thereby increasing the velocity at which an electrical wave will travel along the conductor to a velocity at least equal to the velocity of light.” (Ernst F. W. Alexanderson 11 September 1917 on page 9 (page 11 of PDF) of patent application 1,360,167 filed Sept. 13, 1917, patented Nov. 23, 1920.)

      Scalar wave?

      Noterar att Bearden och Mathis lyckas knyckla ihop sina insikter med Einstens GR, vilket i nuläget har klara PR-mässiga fördelar, men att Arend Lammertink övertydligt förklarar varför Einstens GR är ett mycket allvarligt tankestopp: ““The vortex is central to wave mechanics and when the academicians threw out the ether concept they discarded the investigation into vortices, which are the source of all wave motions in our Universe. By eliminating the vortices from the academic theory, it ensured our handlers, that those who dedicate themselves to the system of mind control in place would never question the extreme motive force of the vortex and apply it to solving our energy needs and freeing us from the polluting fuels sold at extreme cost by energy barons, then wasted by explosion, heat and pollution, extracting a fraction of its value in the form of usable motive energy.”” (Sidan 7 i länkade PDF kopia av “Arend Lammertink: Electrical Engineer disproves Einsteins Relativity Theory: The Ruins of 106 Years Relativity”, som i detta stycke i sin tur länkar till “Free Energy and Free Thinking: Einstein’s Etherhttp://feandft.com/13%20Einstein%27s%20Ether.htm .)

      Slut citat ur egen e-post från 2013-06-10. Ernst F. W. Alexanderson talade alltså om longitudinella / skalära vågor i ett patent från 1917. Och Eric Dollard förstår och förklarar detta. Tesla fysik. Riktig fysik.

      (Jag insåg inte att Arend Lammertink var en så fantastisk källa förrän för bara någon vecka sedan. Hade visserligen bokmärkt hans sida för ett år sedan för en bra artikel om fritt tänkande, men inte gått tillbaka för att upptäcka hur mycket och hur bra han förklarar saker förrän för bara någon vecka sedan. Mina egna insikter har kommit andra vägar.)

      • Det uppstår en diskrepans i verklighetsuppfattning när Dollard beskriver hur han registrerade jordbävningen i Japan 2010 flera dagar innan skalvet och Fulfords påstående att tsunamin orsakades av en kontrollerad explosion på havsbotten.

       Synpunkter på trovärdighet eller annan uppfattning?

        • Ser fram emot en komparativ analys vid fullgod (?) insyn i tingens verkliga ordning. Kanske på egna hemsidan?

        • Anders, ibland vet man bara inte eftersom man själv inte har egen tillgång till fakta. Då får man nöja sig med potentialiteter, flera parallella. Dessutom har ju ingen vare sig rätt i eller fel i allt. Och representerar man sedan vissa intressen, som inte minst Benjamin Fulford berättat att han gör, så får man ta det med i beräkningen när man tar del av information. Fördelen med 9-11 är att det finns ett sådant oerhört rikt bevismaterial genom inte minst alla dessa byggnader och fordon som visar att det är något tidigare okänt energiinterferensfenomen som varit aktivt.

        • Jag syftade på Dollard vs Fulford och jordbävningens orsak eller andra skäl som finns i dess omedelbara närhet. Eftersom båda verkar ha på fötterna i många fall så undrar man varför det skiljer i just detta fallet.

         Det är i den tekniska förklaringen till denna som det finns olika modeller, och dessa kan spilla över på andra händelser map. insikter om tillvägagångssätt. Alternativt naturliga förklaringar på tsunamin.

         Jag vet inte själv, men hade önskat en oberoende analys av just den detaljen.
         Om det låter sig göras.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *