Redaktören blev utnämnd till Månadens Superhjälte

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 juni 2013
- NewsVoice redaktion
Patrique Dordevic

NewsVoice-redaktören blev utnämnd till “Månadens Superhjälte Juni 2013” med motiveringen: “för sina enastående insatser för verklig vetenskap och riktig folkbildning, i fredens tjänst”.

Tack Patrique Dordevic!

Länk till din blogg och utmärkelsen: Patrique Dordevic: Peace Weaver

Torbjörn


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Grattis Torbjörn! Detta är stort, Peace Weaver har varit en tung aktör på nätet en längre tid nu. Det är häftigt att få ett pris av någon som Peace Weaver!

  • Tack för kommentarerna. Hoppas det inspirerar fler att verka för medborgarjournalistiken! Kom gärna in med din insändare, analys, notis eller översättning till NewsVoice för publicering. Den kan vara hur kort som helst, men kanske inte längre än 1000 ord.

    https://newsvoice.se/skriv-pa-newsvoice-2/

  • Stort Grattis, den är du välförtjänt av Torbjörn! 🙂

    Här har vi skillnaden mellan Torbjörn och Mats Reimer. Medan Torbjörn får sådana här fina utmärkelser får Mats Reimer utmärkelser som årets förvillare vilket Mats gjort sig mycket väl förtjänt av!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *