Rapport direkt från fronten i kampen om människans medvetande och tankevärld – Del 2

publicerad 22 juli 2013
- Gästskribent
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com

OPINION. Jag påstår att vi människor är priset i en kamp om vem som ska ta herraväldet över människorasen och därmed också totalt dominera och förslava oss. I det kriget utgör människorna spelbrickor, de kan förloras eller flyttas.

Text: Per Nordgren | Se även Del 1

De som slåss för människorasens befrielse är som sagt inte många, men en växande skara att räkna med. Vi som följer attackerna förstår knappt vad som händer, inte vill väl någon oss illa? Inte är väl vi slavar under ett imperium? Klart vi är, vi ser det bara inte! Det är alltid perceptionen och verklighetsuppfattningen som spökar, hur många av er förstår att den “verklighet” vi ser är en verklighet skapad av någon annan?

Det blir tydligt att det är så när man tänker på 911, hur det genomfördes. Det som beskrevs av media –  blev vår verklighet. Få kan motstå att påverkas till det som är tänkt att vi ska se. 911 är också vattendelaren, det var här de konkurrerande krafterna om herraväldet över vår ras, bestämde sig för att samarbeta. Människorna står nu inför en ännu mäktigare fiende, eller kanske bättre, en mäktig dirigent som vet precis hur han ska föra taktpinnen.

En som försökt reda ut vad 911 betyder är Kristoffer Hell. Hans minidokumentär är en lysande beskrivning, en hypotes om vad som kan ligga bakom. Här får vi reda på vad som hände, hur det gjordes, vem som gjorde det och varför.

Vi får också reda på att NWO egentligen är ett bolag som genom sina dotterbolag kommer att se till att du blir en chippad produktionsenhet, och att de kommer att ta ut ett absolut maximum av din produktionsförmåga, är naturligtvis solklart. Om du vägrar eller blir sjuk? Det är kort väg till skroten.. Allt detta får vi veta på 13 minuter.

Men andra talar om förändringar som varken dirigent eller människa rår över, den krympande atmosfären som riskerar en kollaps, en förändrad energi från solen, extremt väder på våra grannplaneter, våldsamma jordbävningar på Mars, trots att planeten sägs sakna tektoniska plattor, det får vi veta genom Suspicious Observers. Det här är något för klimatkramarna att förklara.

Hur kan våra koldioxidutsläpp påverka vädret på Venus, eller skall frågan ställas så här: Hur kan det bli varmare på Mars, där finns ju inga bilar?

Kanske ser vi nu också förklaringen på byggandet av underjordiska bunkrar som sägs rymma 80,000 utvalda människor, med matförråd och energi för 30 år. Det är väl alla koldioxidskatter som finansierat dessa byggen? Någon vet mer än vi. Tror sig veta..

Om nu någon ifrågasätter vad Suspicious Observers hävdar i det korta klippet, så kan det vara intressant att veta att det som framförs där bygger på observation och inte teori. Själv har jag inga vetenskapliga instrument, men jag behöver bara gå ut en molnfri dag.

När jag växte upp var färgen på solen gul, idag är den vit. Det betyder att den blivit varmare. Minns att man alltid målade solen gul i skolan på den tiden.  Man kan nu också ofta se en halo runt solen som uppstår på grund av chemtrailtäcket. Och när såg du en blå himmel senast? Titta på gamla kort och målningar, så såg himlen ut förr. Nog är det stora förändringar på gång.

Den främsta idén med atmosfärbesprutning är annars att minska den allt starkare solinstrålningen, men också farliga röntgenstrålar och magnetism. Kemikalierna innehåller därför aluminium, en mix av barium/strontium och järn, om läsaren är fysiker så förstår man kanske enkelt syftet med blandningen.

Avsikten med denna cocktail är i alla fall att minska värmen och skydda mot skadlig strålning. Det som sker nu är att livet, som vi känner det, kommer att dö ut på grund av dessa ämnen, särskilt aluminiumet är giftigt. Det är därför man håller på med GMO, att skapa växter som tål aluminium och andra gifter.

Idioterna tror att det kommer att fungera, men resultatet kommer att bli än värre med GMO. Det finns också de som tror att man vill utrota mänskligheten med hjälp av atmosfärbesprutning och GMO, men det är felaktigt, de är rädda om sina produktionsenheter.

Om inte vi finns, var får de då tag i den energi som de behöver? Och utan oss är det svårt att bli rikare, nej de vill skörda planerat. Men de har fått allt om bakfoten. Låt naturen och universum utvecklas utan att vi lägger oss i. Om vi, jorden och solen skapats av krafter i kosmos, varför skulle de då förinta sin egen skapelse?

Det är svårt att komma åt själva dirigenten, men atmosfärbesprutning och annan smog som tex strålning från mobilmaster kan du faktiskt göra något åt. Varför inte gå med i det globala teamet som arbetar för människans frihet, och bli en som gör något? Du skall få lite verktyg nu.

Georg Ritchl har under mer än 11 år bedrivit ett framgångsrikt korståg mot atmosfärbesprutning och elektromagnetisk smog (mobilmaster, radaranläggningar, Haarp, WiFi mm) i Sydafrika och ett flertal andra länder. Han stod helt enkelt inte ut med att se på när en hel kontinent skulle förstöras. Men hur kom han på vad han skulle göra?

Redan i tonåren upptäckte Georg en bok i mammas bokhylla som handlade om störningar i sexuallivet, författare var Wilhelm Reich. Mamman hade inte läst den, men Georg gjorde och blev intresserad av författarens forskning.

Många böcker senare kom han i kontakt med orgone, (eng) ett begrepp Reich införde som skulle kunna sägas betyda omnipotent livskraft. Egentligen är det samma sak Reich syftar på som Tesla utvann energi ur, fri energi använder sig av, schamanerna säger kanske energihavet. Reich byggde också fungerande maskiner som skördade energi ur orgone, mest på skoj, det var inte hans huvudintresse.

Det är också värt att nämna att denna livskraft som allt skapas ur, var känd långt innan den nya (o)vetenskapen dök upp och som såg till att kunskapen om den doldes till förmån för ekonomiska intressen.

Reich jagades därför i 10 år av FDA för kvacksalveri, fängslades och mördades senare. Allt material om orgone, hans forskningsverkstad och böcker förstördes. Chi eller prana är nämligen gratis och går inte att patentera..

Baserat på sina upptäckter om orgone byggde Reich det han kallade en cloudbuster, en apparat med långa kopparrör som jordades i rinnande vatten. Reich hade upptäckt att det fanns DOR (deadly orgone) och POR (positive orgone). DOR uppstår främst tack vare människans miljöförstöring. Cloudbuster’n han byggde attraherade (ackumulerade) DOR som då leddes bort i vattnet.

Apparaten var rätt farlig att hantera, men han lyckades visa att han med den kunde förvandla en öken till en grönskande oas. Det började helt enkelt att regna. Men, apparaten var stor, klumpig att hantera och rätt farlig.

Don och Carol Croft studerade Reich arbete långt senare och upptäckte att de kunde förvandla hans ackumulator till en generator. Genom att blanda i metallspån i polyester och tillsätta kvartskristall skapade de vad vi på svenska kallar orgonit (eng. orgonite) Paret konstaterade att orgonit omvandlar DOR till POR i alla riktningar. Ju mer DOR, desto mer POR skapas.

Det är därför man kan få bönor att gro bättre och bli större om vattnet har varit utsatt för mobilstrålning tillsammans med orgonit, jämfört med opåverkat vatten. En fantastisk upptäckt, och en helt ofarlig och lätthanterad produkt hade skapats. Som man dessutom enkelt bygger själv.

Steget blev därefter inte långt att utveckla Reichs cloudbuster. Resultatet blev 6 st långa kopparrör, med en kvartskristall i botten på varje rör. Allt nedsänkt i en blandning av polyester och metallspån. Jag kan inte förklara hur den fungerar, men jag vet genom observation att den rensar himlen rakt ovanför från atmosfärbesprutningar i någon mils radie, minst.

Dessutom kommer din trädgård att blomstra som aldrig förr. Våra tomater brukar bli något drygt en meter, i år är de nästan 2 meter höga, och skörden blir enorm. Orgonit har tusen användningsområden, om du vill kan du läsa en gratis e-bok i ämnet.

Gör som Georg, arbeta med orgonit för att förbättra miljön, det är en av de positiva saker vi kan göra själva. Om du gör det, är det också ett steg på vägen att befria fri energi, för det är faktiskt ur samma livskraft, eter eller orgone allt kommer ifrån, men håll koll, inte alla gillar att du desarmerar atmosfärbesprutning.

Text: Per Nordgren | Se även Del 1 |

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice