Rapport direkt från fronten i kampen om människans medvetande och tankevärld – Del 2

46
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com
Marionetter. Foto: Anita Jankovic. Licens: Unsplash.com

OPINION. Jag påstår att vi människor är priset i en kamp om vem som ska ta herraväldet över människorasen och därmed också totalt dominera och förslava oss. I det kriget utgör människorna spelbrickor, de kan förloras eller flyttas.

Text: Per Nordgren | Se även Del 1

De som slåss för människorasens befrielse är som sagt inte många, men en växande skara att räkna med. Vi som följer attackerna förstår knappt vad som händer, inte vill väl någon oss illa? Inte är väl vi slavar under ett imperium? Klart vi är, vi ser det bara inte! Det är alltid perceptionen och verklighetsuppfattningen som spökar, hur många av er förstår att den “verklighet” vi ser är en verklighet skapad av någon annan?

Det blir tydligt att det är så när man tänker på 911, hur det genomfördes. Det som beskrevs av media –  blev vår verklighet. Få kan motstå att påverkas till det som är tänkt att vi ska se. 911 är också vattendelaren, det var här de konkurrerande krafterna om herraväldet över vår ras, bestämde sig för att samarbeta. Människorna står nu inför en ännu mäktigare fiende, eller kanske bättre, en mäktig dirigent som vet precis hur han ska föra taktpinnen.

En som försökt reda ut vad 911 betyder är Kristoffer Hell. Hans minidokumentär är en lysande beskrivning, en hypotes om vad som kan ligga bakom. Här får vi reda på vad som hände, hur det gjordes, vem som gjorde det och varför.

Vi får också reda på att NWO egentligen är ett bolag som genom sina dotterbolag kommer att se till att du blir en chippad produktionsenhet, och att de kommer att ta ut ett absolut maximum av din produktionsförmåga, är naturligtvis solklart. Om du vägrar eller blir sjuk? Det är kort väg till skroten.. Allt detta får vi veta på 13 minuter.

Men andra talar om förändringar som varken dirigent eller människa rår över, den krympande atmosfären som riskerar en kollaps, en förändrad energi från solen, extremt väder på våra grannplaneter, våldsamma jordbävningar på Mars, trots att planeten sägs sakna tektoniska plattor, det får vi veta genom Suspicious Observers. Det här är något för klimatkramarna att förklara.

Hur kan våra koldioxidutsläpp påverka vädret på Venus, eller skall frågan ställas så här: Hur kan det bli varmare på Mars, där finns ju inga bilar?

Kanske ser vi nu också förklaringen på byggandet av underjordiska bunkrar som sägs rymma 80,000 utvalda människor, med matförråd och energi för 30 år. Det är väl alla koldioxidskatter som finansierat dessa byggen? Någon vet mer än vi. Tror sig veta..

Om nu någon ifrågasätter vad Suspicious Observers hävdar i det korta klippet, så kan det vara intressant att veta att det som framförs där bygger på observation och inte teori. Själv har jag inga vetenskapliga instrument, men jag behöver bara gå ut en molnfri dag.

När jag växte upp var färgen på solen gul, idag är den vit. Det betyder att den blivit varmare. Minns att man alltid målade solen gul i skolan på den tiden.  Man kan nu också ofta se en halo runt solen som uppstår på grund av chemtrailtäcket. Och när såg du en blå himmel senast? Titta på gamla kort och målningar, så såg himlen ut förr. Nog är det stora förändringar på gång.

Den främsta idén med atmosfärbesprutning är annars att minska den allt starkare solinstrålningen, men också farliga röntgenstrålar och magnetism. Kemikalierna innehåller därför aluminium, en mix av barium/strontium och järn, om läsaren är fysiker så förstår man kanske enkelt syftet med blandningen.

Avsikten med denna cocktail är i alla fall att minska värmen och skydda mot skadlig strålning. Det som sker nu är att livet, som vi känner det, kommer att dö ut på grund av dessa ämnen, särskilt aluminiumet är giftigt. Det är därför man håller på med GMO, att skapa växter som tål aluminium och andra gifter.

Idioterna tror att det kommer att fungera, men resultatet kommer att bli än värre med GMO. Det finns också de som tror att man vill utrota mänskligheten med hjälp av atmosfärbesprutning och GMO, men det är felaktigt, de är rädda om sina produktionsenheter.

Om inte vi finns, var får de då tag i den energi som de behöver? Och utan oss är det svårt att bli rikare, nej de vill skörda planerat. Men de har fått allt om bakfoten. Låt naturen och universum utvecklas utan att vi lägger oss i. Om vi, jorden och solen skapats av krafter i kosmos, varför skulle de då förinta sin egen skapelse?

Det är svårt att komma åt själva dirigenten, men atmosfärbesprutning och annan smog som tex strålning från mobilmaster kan du faktiskt göra något åt. Varför inte gå med i det globala teamet som arbetar för människans frihet, och bli en som gör något? Du skall få lite verktyg nu.

Georg Ritchl har under mer än 11 år bedrivit ett framgångsrikt korståg mot atmosfärbesprutning och elektromagnetisk smog (mobilmaster, radaranläggningar, Haarp, WiFi mm) i Sydafrika och ett flertal andra länder. Han stod helt enkelt inte ut med att se på när en hel kontinent skulle förstöras. Men hur kom han på vad han skulle göra?

Redan i tonåren upptäckte Georg en bok i mammas bokhylla som handlade om störningar i sexuallivet, författare var Wilhelm Reich. Mamman hade inte läst den, men Georg gjorde och blev intresserad av författarens forskning.

Många böcker senare kom han i kontakt med orgone, (eng) ett begrepp Reich införde som skulle kunna sägas betyda omnipotent livskraft. Egentligen är det samma sak Reich syftar på som Tesla utvann energi ur, fri energi använder sig av, schamanerna säger kanske energihavet. Reich byggde också fungerande maskiner som skördade energi ur orgone, mest på skoj, det var inte hans huvudintresse.

Det är också värt att nämna att denna livskraft som allt skapas ur, var känd långt innan den nya (o)vetenskapen dök upp och som såg till att kunskapen om den doldes till förmån för ekonomiska intressen.

Reich jagades därför i 10 år av FDA för kvacksalveri, fängslades och mördades senare. Allt material om orgone, hans forskningsverkstad och böcker förstördes. Chi eller prana är nämligen gratis och går inte att patentera..

Baserat på sina upptäckter om orgone byggde Reich det han kallade en cloudbuster, en apparat med långa kopparrör som jordades i rinnande vatten. Reich hade upptäckt att det fanns DOR (deadly orgone) och POR (positive orgone). DOR uppstår främst tack vare människans miljöförstöring. Cloudbuster’n han byggde attraherade (ackumulerade) DOR som då leddes bort i vattnet.

Apparaten var rätt farlig att hantera, men han lyckades visa att han med den kunde förvandla en öken till en grönskande oas. Det började helt enkelt att regna. Men, apparaten var stor, klumpig att hantera och rätt farlig.

Don och Carol Croft studerade Reich arbete långt senare och upptäckte att de kunde förvandla hans ackumulator till en generator. Genom att blanda i metallspån i polyester och tillsätta kvartskristall skapade de vad vi på svenska kallar orgonit (eng. orgonite) Paret konstaterade att orgonit omvandlar DOR till POR i alla riktningar. Ju mer DOR, desto mer POR skapas.

Det är därför man kan få bönor att gro bättre och bli större om vattnet har varit utsatt för mobilstrålning tillsammans med orgonit, jämfört med opåverkat vatten. En fantastisk upptäckt, och en helt ofarlig och lätthanterad produkt hade skapats. Som man dessutom enkelt bygger själv.

Steget blev därefter inte långt att utveckla Reichs cloudbuster. Resultatet blev 6 st långa kopparrör, med en kvartskristall i botten på varje rör. Allt nedsänkt i en blandning av polyester och metallspån. Jag kan inte förklara hur den fungerar, men jag vet genom observation att den rensar himlen rakt ovanför från atmosfärbesprutningar i någon mils radie, minst.

Dessutom kommer din trädgård att blomstra som aldrig förr. Våra tomater brukar bli något drygt en meter, i år är de nästan 2 meter höga, och skörden blir enorm. Orgonit har tusen användningsområden, om du vill kan du läsa en gratis e-bok i ämnet.

Gör som Georg, arbeta med orgonit för att förbättra miljön, det är en av de positiva saker vi kan göra själva. Om du gör det, är det också ett steg på vägen att befria fri energi, för det är faktiskt ur samma livskraft, eter eller orgone allt kommer ifrån, men håll koll, inte alla gillar att du desarmerar atmosfärbesprutning.

Text: Per Nordgren | Se även Del 1 |

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

46 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
12 oktober 2013 kl 00:55

Det är ju inte bara chemtrails som hotar. Även 3G, 4G och 5G med alla Wifi orsakar skador på organismen. Wilhelm Reich hittade en lösning men blev avrättad av etablissemanget 1957. Se filmen om hans idé, en enkel fungerande teknik som begravdes med honom. http://youtu.be/SG_PmY2foto

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
1 augusti 2013 kl 18:12

Nu handlade väl artikeln om hur man med ett informationsövertag kan styra opinionen. Här en intressant artikel om detta i NYT skriven av Peter Ludlow.
http://opinionator.blogs.nytimes.com/2013/06/14/the-real-war-on-reality/?smid=tw-share

anders
anders
Gäst
Reply to  Jan Rosbäck
12 augusti 2013 kl 19:08

Detta kan ju vara ett sätt att dra nytta av det man vet om det mänskliga i oss.
http://www.youtube.com/watch?v=i1AAuB5P-V0

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
28 juli 2013 kl 15:22

Hela klimatdebatten är ju politisk idag och så långt från vetenskap den kan komma. Miles Mathis skriver på sin hemsida http://www.milesmathis.com och har väl runt 10 miljoner besök där per år. Han har där ca 3000 sidor som handlar om all den vetenskap som undertryckts under de senaste +hundra åren av etablissemanget. Samtidigt finns det grundläggande små men väsentliga misstag som han tar upp. Allt är uppbyggt på kausalitet och att det finns mekaniska samband mellan alla företeelser som vi kan uppfatta i universum. Det är bara att läsa på och sedan jämföra med naturen för att kolla upp med ett sunt förnuft uppkopplat.

Per Nordgren
Reply to  Jan Rosbäck
29 juli 2013 kl 11:03

Tack för länken!

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
27 juli 2013 kl 16:09

Orgonit och de effekter cloudbusters och dylikt har på lokalt klimat stämmer helt med det laddningsfält som Miles Mathis visar i sin teori där han kombinerar ett subatomärt spinnsystem med Newtons gravitation.

Per Nordgren
Reply to  Jan Rosbäck
27 juli 2013 kl 23:37

Intressant, Jan Rosbäck, att äntligen få en tanke från vetenskapens perspektiv som bekräftar att orgonit påverkar. Jag hänger naturligtvis inte med i ditt resonemang enligt ovan, men helt klart känner jag igen det i gamla minnen. Vi har en orgonit hemma med lite extrautrustning, en spole, magnet och en svag spänning 12 volt. När vi skall sova måste jag stänga av strömmen för annars kan ingen sova, alla blir annars bara pigga. Testade några gånger med att låta den gå hela natten (ensam hemma) och sov knappt alls. Kl. 0600 var jag lika pigg som jag hade sovit en god natt, och lite till. Jag noterar att denna apparat gör att jag får en enorm energi, men hur det går till förstår jag inte. Om inte världen varit så korrupt hade vi fått veta allt detta, hur det fungerar, långt tidigare. Nu kan vi bara hoppas det finns flera Jan Rosbäck.

Björn
Björn
Gäst
Reply to  Per Nordgren
28 juli 2013 kl 01:25

Din spole är nog en ozongenerator, speciellt om den har rörliga delar med borstar.
Ozon anvöndes på ritkontor förr i världen för att hålla folk pigga så att dom arbetade mer effektivt. Hur fungerar det? Den speciella UV-lampan strålar så att syremolekyler(O 2 ) sönderdelas till fria Syreatomer(O), dessa binder då till hela syremolekyler och bildar den mycket reaktiva molekylen ozon(O 3 ). Ozonet kommer genast reagera med första bästa organiska förening som kommer i närheten,vare detsigär en nitrit, färgförorening, en alg eller ett virus, vilka genast förintas av oxidationen och i de flesta fall återstår bara syrgas efteråt. Detta görattvattnetblirhelt rent,luktfritt, klart och dessutom syresatt.

UV-lampan har full funktionförozon i 4000timmaroch förUVC i 9000timmarsedan mattas effekten. När man byter lampa i mars så har man full effekt på ozon hela säsongen mars till september och full effekt på uvc hela året.

In/Utlopp: 63 mm limkoppling Max flöde: 20000 liter/ timme Enheten är monterad på en platta somär 38×110 cm Lämplig för dammstorlek 10000-55000liter

Kontakta oss för leveranstid om ni vill beställa den här produkten.

Denna produkten kom in lördag den 04 april, 2009.

Björn
Björn
Gäst
27 juli 2013 kl 01:00

Var gömmer man bäst en hemlighet?
Svar, mitt framför nosen.
Videon rekommenderas alla.
Subliminal kan också vara något framför nosen gömt, dock som alla invigda kan känna, jag vet, jag är invigd.
Dom älskar detta spel, jag menar, detta spel tillhör reglerna som måste genomföras. Allt måste ha presenterats mitt framför nosen serverat.
Däremot inte alls bra om alla förstått vad det egentligen handlar om.
Egentligen sägs det, inget kan stoppa oss, vi är oövervinnliga.
Leif! På en skala, hur intelligenta är dessa människor??
Som resten av befolkningen, mycket större intelligens, ungefär som att jämföra grisar med bonden som sköter dom, matar dom, behandlar dom ,samt ringer efter slsktbilen när de är färdigväxta…

Leif Erlingsson
Reply to  Björn
27 juli 2013 kl 11:28

Björn. Du kommenterade min 26 juli, 2013 at 16:13, fast det hamnade här istället. Nämner det så andra hänger med. Du frågar om intelligens. Jag tror inte det handlar så mycket om intelligens som om hur vi har socialiserats. Vi har socialiserats att undvika tankar som människorna vi har kring oss inte bekräftar. Lägg därtill att den obligatoriska skol-socialiseringen nedifrån och upp programmerar oss att ge de svar man förväntar av oss. Den elev som ger ett briljant svar läraren inte känner till kommer snart att, om läraren är tillräckligt intelligent, lära sig vad läraren tycker om att bli bortgjord. Eller möta ett enkelt “det är fel”. Avslöjare från högsta nivåer av utbildningshierarkin som varit med om att skapa strukturerna säger att detta är en avsiktlig fördumning. Vi socialiserar att just INTE använda ens den intelligens vi har, så att denna intelligens blir vilande, oanvänd. Det krävs därför att människor i strid med denna förprogrammering bryter igenom den för att man ska våga tänka självklara men av systemet obekräftade tankar. I filmen fick vi ett exempel på hur en ung människa som svarade på en myndighetstelefon uppträdde som om hon var helt oförmögen att tänka själv utan frågade sin chef så snart det kom en oförberedd fråga. Hur hon inte själv kunde titta ut genom fönstret och från den fysiska verkligheten bekräfta att inringaren hade uppmärksammat ett allvarligt problem utan hur “verkligheten” levererades från hennes överordnade. Trots all denna programmering så bryter idag ändå många igenom. Eller är aldrig programmerbara/hjärntvättbara. Många medelålders bryter igenom ungdomens hjärntvätt. Gissa varför jag kallade mig Tankebrytare på Sourze… Jag bryter igenom hjärntvätten. Vidarestudier: På svenska kan man söka på “Ola Alexander Frisk” (tror det är en författarpseudonym) och “slutaskolan.nu“. Flera vidarelänkar vid “2009-12-25:” på min länksida “Omprogrammering av perceptionsmatrisen“. Charlotte Iserbyt var med i processen av att ta fram grundprinciperna för USAs nuvarande skolsystem och fick insyn i vad det är för krafter som styr. “Charlotte Iserbyt: The Miseducation of America – Part One“, “The Miseducation of America – Part 2 (by Charlotte Iserbyt)“. Prof. John Kozy, “The History of Knowledge: Darkness in the Academy“. Gamle läraren John Taylor Gatto. Enligt hans analys så är orsaken till vårt nuvarande närmast globala skiktade okunskapande skolsystem det genomslag Charles Darwins andra verk, “The Descent of Man, and Selection in Relation to Sex” (1871), fick i salongerna. Tanken skulle vara att endast en elit förtjänade att fortplanta… Read more »

Leif Erlingsson
Reply to  Leif Erlingsson
27 juli 2013 kl 11:53

Från min sista länk:

Metoden att genomföra detta mastodontprojekt är att förhindra 90% – vi som ska dö – från att kunna tänka högre tankar. Kunskapskorvstoppning plus prov som verifierar att eleverna lydigt låter sig korvstoppas!

Där har vi de 90%en som inte kan tänka… Det är inte deras fel!

Leif Erlingsson

Leif Erlingsson
Reply to  Björn
27 juli 2013 kl 11:58

Fast du frågade hur intelligenta dessa människor är, de som ligger bakom: Inte alls, skulle jag vilja säga. Vi är mycket intelligentare än de. Det är därför de använder strategier mot oss. Deras intelligensunderskott kompenserar de alltså med informationsövertag.

Leif Erlingsson

Leif Erlingsson
Reply to  Björn
27 juli 2013 kl 12:17

För att utveckla: Jag tror att de genom kunskaps / informationsövertag (Divide et impera) parasiterar till och med på mänsklighetens intelligens. Att de själva har skurit av sin högre kontakt.

anders
anders
Gäst
Reply to  Leif Erlingsson
28 juli 2013 kl 00:13

Det känns ganska självskrivet. Annars hade inte allt detta varit nödvändigt. Med egen kapacitet tillgänglig så hade ju inte tjuvkopplingarna varit nödvändiga, eller ens önskvärda.

anders
anders
Gäst
26 juli 2013 kl 12:36

Björn. Det jag försiktigt försöker förmedla är att man via spektralanalys kan se vad som finns i geoengineeringens evetuella spår. Det finns ingen motsättning, och jag försöker inte ha rätt. Bara diskutera fram olika vägar att se samma sak.

anders
anders
Gäst
24 juli 2013 kl 10:39

Om solens påstådda ökade aktivitet.
Dollard påstår vid ca 0:40 att solen går på halv kapacitet för tillfället.
http://www.youtube.com/watch?v=2lI_rnpxsxQ
Synpunkter på de olika tolkningarna?

Per Nordgren
Reply to  anders
24 juli 2013 kl 23:16

Verkligen intressant! Varför kan inte båda ha rätt? Suspiciousobservers talar om en förändrad energi från Solen, som påverkar planeterna mer än förut med ett förändrat väder som resultat, att det blir varmare bla. Samtidigt visar de att Solen har en minskad aktivitet som borde innebära att vi går in i det som kallas “den lilla istiden” igen. Jag är ingen expert, men tror att bägges uttalanden kan verifieras, men utifrån olika perspektiv. Det som är intressant är vad vi till slut får uppleva här på Jorden, blir det varmare eller kallare, eller något helt oväntat?

Peter T
Peter T
Gäst
Reply to  anders
25 juli 2013 kl 08:59

Finns det någon film där man jämnför solen intensitet från idag och för?
Där man kan se skillnaden, där det mätts upp en skillnad?
Jag har själv inget bra minne om soler var ljusare eller gular för så jag vet inte.

Det borde vara väldigt enkelt att mätta upp skillnaden i solljusets våglängd och se skillnaden där.

anders
anders
Gäst
Reply to  Peter T
25 juli 2013 kl 10:11

SMHI mäter ju UV och annat. Varför inte börja där?

Björn
Björn
Gäst
Reply to  anders
25 juli 2013 kl 11:17

Jag tror på fysiken men på media tror jag inte!
SMHI kommer in mittemellan, de som arbetar där får förmodligen sparken om de har en egen avvikande åsikt.
Allt är ett tassande på tå för makten som inte får nämnas annat än i omskrivningar.

anders
anders
Gäst
Reply to  Björn
25 juli 2013 kl 12:28

Misstänkte att någon skulle nämna något i den stilen. Kanske finns det spektralanalyser med energinivåer från 0 Hz och uppåt någonstans i världen. Det synliga ljuset är ju ändå bara en uttondels procent av existerande våglängder.

Björn
Björn
Gäst
Reply to  anders
25 juli 2013 kl 14:20

Just frånvaron av analysresultat förvånar mig, speciellt när vi vet att en omfattande desinformation finns, jag tänker på newageskiten som fienden bombarderar oss med.
Den och allmänt inte underbyggt prat avtrubbar.
Jag ville gärna voöja se luftanalyser på chemtrailutsläppen består av.
Å andra sidan är det ett faktum att korridorerna över Sverige där trafikflyget gick numera är borta.
Nu är det fritt för tragikflyget att flygs överallt.
Vill du som privatflygare gå över övre TMA gränsen måste du begära tillstånd.

anders
anders
Gäst
Reply to  Björn
25 juli 2013 kl 15:50
Björn
Björn
Gäst
Reply to  anders
26 juli 2013 kl 00:17

Jo, men Peter och jag talar om chemtrails, du talar om solen.
Jag är övertygad om att solen har varierande effekt.
Jag är också övertygad att ingen kan manipulera solen.
Klimatet på jorden skulle kunna manipuleras.
Alltså, vad jag efterlyser är luftanalyser som innehåller chemtrailsinnehåll, eller kan vi lägga detta ämne till handlingarna?

anders
anders
Gäst
Reply to  Björn
26 juli 2013 kl 06:59

Men de hänger ihop. Utsläpp av diverse saker i atmosfären påverkar instrålningen. Vilket borde ses i energimängderna. Solcellsforskare klagar på att effekterna har minskat, och skyller detta på varierande saker.

Det kan bero på solen, det kan bero på utsläpp som blockerar solen, det kan bero på båda.

Att mäta spektrum på solen kan även tala om vilka ämnen som eventuellt finns i atmosfären.

Björn
Björn
Gäst
Reply to  anders
26 juli 2013 kl 10:03

Bra svar!
Nu förstår jag precis hur …
Gubbarna som talar om co o temphöjning kan väl inte vilja ha ner temeraturen, alla vill ha rätt.

anders
anders
Gäst
Reply to  anders
26 juli 2013 kl 12:36

Fel ställe innan.

Björn. Det jag försiktigt försöker förmedla är att man via spektralanalys kan se vad som finns i geoengineeringens evetuella spår. Det finns ingen motsättning, och jag försöker inte ha rätt. Bara diskutera fram olika vägar att se samma sak.

Björn
Björn
Gäst
Reply to  anders
26 juli 2013 kl 13:59

Mitt svar var oklart skrivet.
Vi är helt på samma linje!
Gubbarna var ett skämt om klimatbluffens bakomliggande maktcentral som inte får antyda vilka dom är.
Och helt säker kan man knappast bli.
Vi har ju diskuterat Cameron o hjärnkontroll.
Det innebär ju att ett erkännande ändå inte är helt säkert.
Men i detta fall så är jag med på ditt resonemang.

Leif Erlingsson
Reply to  Björn
26 juli 2013 kl 16:13

Björn 25 juli, 2013 at 14:20: “Just frånvaron av analysresultat förvånar mig

I filmen “Don’t Talk about the Weather” (MP4 länk [tidsstämpel: Fri, 27 Aug 2010 15:28:22 GMT]) redogörs enligt beskrivningen för en gräsrotsundersökning av chemtrails som såväl går igenom officiella motstridiga förklaringar som officiella dokument som bevisar att det rör sig om ett vapensystem.

Dessutom undersöks medias inblandning inklusive subliminal och motinformation. Samt länkar ämnet till en större övergripande politisk agenda.

1:15:04 in i filmen handlar det om en vetenskaplig analys av det kemiska innehållet i chemtrails.

Leif Erlingsson

Peter T
Peter T
Gäst
23 juli 2013 kl 21:00

Finns det någon forskning eller bevis för att orgonit fungerar?
Jag är öppen för möjligheten att det fungerar jag köper inte bara saker rakt av.

Per Nordgren
Reply to  Peter T
24 juli 2013 kl 22:48

Jag vet inte vad du menar med forskning och bevis, som framgår av artikeln är det här oönskad forskning som inte skall finnas, och därför helt naturligt icke existerande. Om du vill veta något föreslår jag att du googlar Wilhelm Reich alternativt finns det en litteraturlista på http://www.orgoniseafrica.com

Och, är inte observation grunden för vetenskapen? Eller är det så att man först hittar på en teori som man sen försöker bevisa, och allt det som inte passar in hamnar i papperskorgen?

Peter T
Peter T
Gäst
Reply to  Per Nordgren
25 juli 2013 kl 08:57

Jag vill mest veta om cloudbusters funkar mot chemtrails.

Problemet med internet idag är att du har en soppa med lurendrejare, lögnare, profeter, desinformatörer, vilsna människor och de som talar sanning. På något sätt behöver jag skilja dem åt och ju bättre material och ju mera underbyggt desto bättre.
Och jag har svårt att lita på källor som själva säljer sitt material.

Jag tycker personligen att Willheim Reich teori om orgon är intressant och trovärdig, jag vet bara inte om det är så innan jag sett det eller tagit del av övertygande material.

Observation med hjälp av logik är mer än nog för att övertyga mig.
Några bra filmklipp, en bra dokumentär, några bra foto, en bra intervju etc.

Det enda jag vill ha är ett tydligt och logiskt följbart bevis, som består av att observatören själv ser en tydlig koppling.

Per Nordgren
Reply to  Peter T
25 juli 2013 kl 11:16

Böckerna i litteraturlistan har Georg Ritchl inte skrivit. Att det finns desinformation och information på Internet är riktigt, och helt logiskt. Det är därför bara du själv som kan studera och bilda dig en uppfattning, ingen kan servera dig sanningen. Min avsikt med att skriva krönikor där jag påstår saker är att få just sådana som du att själva börja studera hur världen fungerar – egentligen.

Björn
Björn
Gäst
Reply to  Peter T
25 juli 2013 kl 07:26

Jag förstår hur du menar.
Ett fel försvinner inte för att ett nytt tillkommer
Kemi fungerar efter mycket bestämda regler, liksom fysiken och tur är väl det.
Jag tycker inte man skall välja bort bitar när det passar, det är inte trovärdigt.
Te.x att ättika skulle vara en katalysator som i små mängder renar lufthavet.
Försåvitt det är själva tänkandet som är poängen, inte kemin eller fysiken!?
Livet kan ju utveckla sig på det mest fantastiska sätt som ingen kunnat förutspå.
Jag för min del gjorde stora investeringar i en industri för att få ett visst jobb.
Det sket sig med det jobbet men andra arbeten som jag inte kännt till från början kom till och satsningen blev likafullt lyckad.
Att förutsäga framtiden handlar således ofta mer om tur än skicklighet.
Skaffa hartofsar kan ge tur…

anders
anders
Gäst
Reply to  Björn
25 juli 2013 kl 10:14

Hur vet du att de kemiregler du tror på, är desamma som regerar i verkligheten?

Björn
Björn
Gäst
Reply to  anders
25 juli 2013 kl 10:56

Kemi och fysik är ett jättepussel där alla bitar passar.
Självklart kan ytterligare bitar tillfogas.
Vid World tradecenterkolappsen faller husen till marken i fritt fall.
Därav vet man om man inte flummar bort fysiken att den officielle Ara teorin är lögn.
För att lära känna historia är det nödvändigt att ha så mycket kunskaper i så många ämnen som möjligt.

Leif Erlingsson
Gäst
22 juli 2013 kl 20:31

Det är blockad mot riktiga nyheter och forskningsresultat i nyhetsförfalskarmedia, som nu dessutom stänger ned det offentliga samtalet så fort de hinner. Som riktiga nyheter om vad forskarna upptäcker om mänsklighetens historia, o.s.v.. Men det hjälper inte. Det hjälpte inte med Irak-krig för att stoppa det som skulle komma upp ur jorden (Michael Tsarion om nedtystad historia, se t.ex. vid 03:01:35 för dem som har kallats vid många namn, de som från himmelen kom). Allt fler upptäcker det. Det kommer från alla delar av världen. Sedan kan nyhetsförfalskarmedia göra vad de vill.

Plan B tycks vara att tillåta att man får säga vad man vill i sociala medier, men att offentliga personer med fel åsikter får munkavle i just offentliga sammanhang. Man får säga vad man vill men ens åsikt får ej räknas / tas på allvar. Forskare med “fel” resultat likaså.

Forskaren Ingela Bel Habib: “Sverige går mot ett åsiktskontrollsamhälle“. (Länken går till en arkivsite för Newsmill är borta.)

Offentliga media begränsar vad som där får sägas, medan sociala media ignoreras av – som det blivit – sektens ledare och troende. Icke åsiktskontrollerade räknas bort. Jag ser alltså hur man gör det offentliga Sverige till en fundamentalistisk sekt onåbar för sunda åsikter. Ett annat sätt att se på detta är “ponerologiseringsprocessen” såsom beskriven av Andrew M. Lobaczewski, Ph.D. (psychology). Kanske han helt enkelt inte visste att det var sektdynamik han beskrev?:

Dr. Lobaczewski lär oss i sin bok om hur ett samhälle vänder rationaliteten ryggen – “Politisk Ponerologi” – att när vanan att göra undermedvetna urval och utbyten av tankedata har spridit sig till den makrosociala nivån så utvecklar samhället ifråga ett förakt för kritik byggd på fakta och förnedrar envar som slår larm. Förakt visas även gentemot andra nationer som har behållt ett normalt rationellt tankesätt, liksom för deras åsikter.

Jag har ytterligare ett övertag gentemot Dr. Lobaczewski i min analysförmåga: Min erfarenhet av tempelförbund och deras bindningskraft. Jmf. frimurarna, varifrån de mormonska tempelförbunden ursprungligen kommer. “De som tror att de är utvalda för viktig information är lättast att styra.” (Lasse Wilhelmson i SMS 2008-07-26.) De som tror att de är utvalda… Frimurare, Mormoner, Politiker, Journalister, …

Leif Erlingsson

Leif Erlingsson
Gäst
22 juli 2013 kl 14:28

Jättebra artikel.

Och nu när Bonnier stänger kommentarsforum efter kommentarsforum, och efter något år av att hålla skenet uppe för att inte dynamiken ska bli alltför uppenbar sedan även stänger de nu irrelevanta opinionsdrivarsiterna såsom senast Newsmill, så finns du ju på en relevant site. Det är bara att gratulera. Själv skrev jag tolv artiklar på nättidningen Sourze. Av dessa kom fem aldrig med i deras migrering till nytt forum. Inte heller kom kommentarerna med. Och i vilket fall så blockerade de ju alla som riktigt aktivt debatterade. Det är väl samma visa där, vänta något år så det inte ska bli alldeles genomskinligt, och sedan “foff” med över 20 år av artiklar även där. Är det NewsVoice som är den nya tidens relevanta webbtidning?

Grattis alltså till bra artikel på relevant site.

Ivan Björn
22 juli 2013 kl 12:26

Läser man Steven M. Greers bok Hidden Truth. Han beskriver där att när de skulle kontrollera en uppgift om flygande farkost i vatten och alla berörda från olika underrättelse grupper hade varit på plats, så inväntade de en bil från vilken har det klivit upp en Jesuit. När uppdraget var slutförd fick samtliga inblandade skriva under en ed till jesuiten om tystnadsplikt!!!

Steven Greer skriver också att när han har varit i Vatikanen och pratat med en präst om UFO, så har prästen sagd att samtalet är möjlig tack vare tillåtelse från påven.

Vad jag vill säga med detta är att i taktpinne håller de som håller massorna okunniga om LIVET. (LIVET= Prana, fri energi, eget förverkligande, respekt för den enskildes skapande och skaparkraft o.s.v.) Vi hade på jorden kring medelhavet maktcentra som Sumer, Babylon, Egypten, Grekland och Rom. Dessa krafter håller i taktpinne enligt min mening. I olika dokumentär eller böcker som jag har läst har jag fått en uppfattning om att det är Vatikanen som styr världen.

Vad beträffar minskningen av population i världen så är tanken riktig. De som styr har nämligen tappat kontrollen över skeenden p.g.a. befolkningsmängden i världen. Det räcker med att människor blir Medvetna = med andra ord blir LJUS i världen. Där det finns ljus går det inte att skapa mörker. Mörker kan existera bara i brist på ljus. Det är lättare att kontrollera en miljard människor än sju miljarder människor. Se även följande länk om maktspelet i världen: http://www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/kaos-o-panik.html

Leif Erlingsson
Reply to  Ivan Björn
6 augusti 2013 kl 12:27

Fick i morse din kommentar i e-post från NewsVoice. Kanske den suttit fast i programvaran tills nu. Iallafall håller jag helt med dig. Kul att du läser Steven M. Greers bok “Hidden Truth – Forbidden Knowledge“. Läste den själv 2006. Det var i början av mitt uppvaknande så eftersom jag gjorde och gör allt jag kunde kan för att uttrycka mig så sanningsenligt som möjligt så kan du fortfarande läsa mina växlande tankar om Greer från 6 juni 2006 och framåt i bloggningen “Freds- och konfliktparadigm — Handlings- och Andligt paradigm“.

Leif Erlingsson
Reply to  Leif Erlingsson
6 augusti 2013 kl 12:28

{Korr:} … kunde och kan …

Ivan Björn
Reply to  Leif Erlingsson
8 augusti 2013 kl 09:44

🙂

Leif Erlingsson
Reply to  Ivan Björn
6 augusti 2013 kl 13:52

I annan tråd skrev jag 4 augusti, 2013 at 23:30 bl.a. om hur jag för några år sedan insåg att det är “experterna” och därför de som tillsatt dessa “experter” och som i förlängningen bestämt vilka åsikter och insikter “experterna” ska ha som styr över vilka beslut vår nuvarande demokrati är tillåten att ta.

Alltså hur en liten klick indirekt begränsar vad den demokratiska processen är tillåten att leda till.

Läs gärna hela kommentaren på länken under tidsstämpeln ovan.

Om inte denna begränsning av vad den demokratiska processen är tillåten att leda till förstås och analyseras av väljarkåren på ett sätt som har möjlighet att leda till en grundläggande politisk diskussion av hur vår verklighet ska styras så blir demokratin enbart en legitimering för det dolda styret. Ska det vara politiskt möjligt att satsa på utveckling enligt konkurrerande vetenskapsparadigm så måste det till politiska diskussioner ang. att ändra våra lagar så inte scientismen / vetenskapsreligionen har monopol på vilka beslut vår nuvarande demokrati är tillåten att ta. Så att vår demokrati lagligt är tillåten att lyssna på specialister från fler än ett vetenskapsparadigm. Denna fråga måste som sagt diskuteras så vanligt folk förstår vad det gäller. Kan inte det lösas så är som sagt allt vad demokrati heter bara kulisser.

Perra J
Gäst
Reply to  Leif Erlingsson
6 augusti 2013 kl 15:03

I boken Forskningsfusket beskriver docent Ralf Sundberg dessa “experter” som ett slags åklagare/försvarsadvokater mellan industrin och något som skall “bevisas”. Liksom en åklagare/försvaradvokat, åligger det “experten” att framställa något i så god dager – eller dålig dager – som möjligt, alltefter hans klients intresse. Oavsett om man misstänker, eller rentav VET, att det man leder i bevis är en ren lögn. Det är precis samma mentalitet som råder i denna “bevisföring” som i en rättssal. Med den skillnaden att det existerar i detta fallet ingen domare som har sista ordet, och som förstår att sanningen inte alltid är det som eftersträvas, utan vi har en allmänhet som tar för givet att det allt handlar om sanna objektiva fakta.
Jag anser att denna liknelse är genial. Och omskakande.