Statsterrorism – Det ständiga amerikanska hotet – När ska USA desarmeras?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 september 2013
- NewsVoice redaktion

[Ett ögonblick, stor bild laddas ner]

USA-krisen-i-varlden2

Källa: Dagens Nyheter


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det är sannolikt inte USA som behöver stoppas utan, det behövs en granskning om vem som använder USAs resurser för egna ändamål.

 • Globalisering är en ideologi, en teknologisk Revolution i Militära Affärer (RMA) och Operations Other Than War (OOTW) – ett instrument för den ekonomiska eliten. Kärnan i krigföringsprogrammen ligger i psykoteknologier, som befinner sig i den förrädiska psykopolitiska, finansiella och sociala ingenjörskonstens händer.

  Eliminering av institutioner som främjar denna typ av krigföring är naturligtvis enda utvägen.

  Programmen för att uttrycka grymhet och för utförandet av massmord är fullt utvecklade. Det är för sent att stoppa teknologierna. Det är till psykologin som vi nu ska vända oss. — Jonathan Glover.

  Psychic Numbing and Mass Atrocity: http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1809951&rec=1&srcabs=1444831&alg=1&pos=3

  Teknologisk beteendestyrd ekonomi: http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=399501&rec=1&srcabs=1777100&alg=1&pos=9

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *