Statsterrorism – Det ständiga amerikanska hotet – När ska USA desarmeras?

3
258

[Ett ögonblick, stor bild laddas ner]

USA-krisen-i-varlden2


Källa: Dagens Nyheter


 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

 1. Globalisering är en ideologi, en teknologisk Revolution i Militära Affärer (RMA) och Operations Other Than War (OOTW) – ett instrument för den ekonomiska eliten. Kärnan i krigföringsprogrammen ligger i psykoteknologier, som befinner sig i den förrädiska psykopolitiska, finansiella och sociala ingenjörskonstens händer.

  Eliminering av institutioner som främjar denna typ av krigföring är naturligtvis enda utvägen.

  Programmen för att uttrycka grymhet och för utförandet av massmord är fullt utvecklade. Det är för sent att stoppa teknologierna. Det är till psykologin som vi nu ska vända oss. — Jonathan Glover.

  Psychic Numbing and Mass Atrocity: http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1809951&rec=1&srcabs=1444831&alg=1&pos=3

  Teknologisk beteendestyrd ekonomi: http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=399501&rec=1&srcabs=1777100&alg=1&pos=9

 2. Det är sannolikt inte USA som behöver stoppas utan, det behövs en granskning om vem som använder USAs resurser för egna ändamål.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här