Linda Karlström ger vaccinföreläsning i Jakobstad, Österbotten 9 okt 2013

  0
  279

  Vaccin föredrag 2013

  Äntligen får jag tillfälle att föreläsa i min egen hemstad – även om jag numera är utflyttad. Det ska bli riktigt roligt att träffa gamla kompisar likaväl som jag hoppas på nya bekantskaper! Som vanligt önskar jag att Du tar med dig en vän eller släkting som ännu inte tagit del av den viktiga informationen som jag hjälper till att sprida. Jag vill också uppmuntra Dig att ta med Din respektive eftersom det underlättar betydligt om föräldrarna är överens i vaccinfrågan.

  • Vad: Vacciner – ett onödigt ont
  • Vem: Linda Karlström, fyrabarnsmor uppvuxen i Jakobstad
  • Var: Kruska butik & café, Köpmansgatan 18, Jakobstad, Finland
  • När: onsdagen den 9 oktober klockan 18-21
  • Avgift: 7 euro
  • Kaffe med dopp: Ingår i avgiften och är naturligtvis ekologiskt:) LCHF-alternativ finns.
  • Anmälan: Görs på förhand till Ingemo på tel. 7210721 eller ingemo[snabel-a]hotmail.com. Man behöver inte uppge namn, det är antalet som är intressant för att rätt mängd kaffe med dopp ska kunna förberedas. Samla ihop ett litet – nej stort! –  gäng vänner och meddela Ingemo hur många ni är – denna föreläsning har ingen råd att missa!
  • Arrangör: Kruska butik & café
  • OBS! Kvällen till ära sänker Kruska priset på sina ekologiska livsmedel med 20 procent! Det är fritt fram att handla både före och efter föredraget, liksom i pausen. Det finns även möjlighet att köpa vaccinkritisk litteratur. Förse er med kontanter!

  Vaccin.me

  Bilden är tagen i Västerås 18 sep 2013


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer