Tidningen Free byter ägare – Monica och Per Frisk lämnar över rodret

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 september 2013
- NewsVoice redaktion

Free – din ledstjärna tar nästa steg in i framtiden. Efter 31 års hängiven utgivning av Free – din ledstjärna får tidningen vid årsskiftet ny ägare i StjärnDistribution AB.

Free

Text: Monica-Katarina Frisk och Per Frisk

Tidningen Free har getts ut under 31 år med Monica Katarina Frisk och Per Frisk vid rodret. 2012 firande man 30-årsjubileum. Free är den enda gratistidningen i sitt slag. Upplagan är minst 25 000 ex och har närmare 30 000 läsare.

“Det här är något som jag och Per haft funderingar på sedan en tid tillbaka, säger Monica Katarina Frisk, chefredaktör. Med Peter och Ane som nya ägare uppfylls vår önskedröm, för de är samma andas barn. De har dessutom drivit företag inom det andliga området nästan lika länge som vi. Deras övertagande säkrar utgivningen och att tidningens budskap lever vidare.”

“Vi är väldigt glada för den här möjligheten att ta över Free, och vi ser fram emot att inom vår sfär fortsätta att utveckla tidningen, säger Ane Frostad, ny chefredaktör efter årskiftet.”

“Vi kommer att driva tidningen i samma anda, med intentionen att sprida tankar som gör gott för människor och som vidgar våra sinnen och hjärtan. Det är vår önskan att tidningen ska utvecklas organiskt i takt med läsarna och tidsandan.”

För mer information

Monica Katarina Frisk, ansvarig utgivare Free: 0707-42 21 14
Per Frisk, annonssäljare Free: 0707-42 21 00
Ane Frostad, Egia förlag: 0707-83 98 08
Peter Boqvist, StjärnDistribution: 0760-70 00 00

www.free.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *