SVT: En rundresa i skatteparadisen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 oktober 2013
- NewsVoice redaktion

Skatteparadis2

SVT: “Holländsk dokumentär från 2013. Med hjälp av skickliga skattejurister och smart planering lyckas stora internationella företag undvika beskattning. Följ med på en tur där miljardvinster trollas bort och möt de människor som har som jobb att gömma undan pengar för skattemyndigheterna.”

Se video på SVT Play

Längd: 52 min

Tillgänglig till: 29 sep 2014


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Undrar hur många miljarder svenska skattepengar som placeras på samma ställen, det är säkert många skattekronor.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *