Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Aftonbladet: Ryska schackpresidenten bortförd av “aliens”?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 november 2013
- NewsVoice redaktion

President Kirsan Iljumzjinov bekräftar att han i september 1998 fördes bort av utomjordingar i gula dräkter, skriver Aftonbladet.

Schackpresidenten Kirsan Iljumzjinov hade förts bort tidigare, som barn, säger han. När han gick på stäppen utanför Elista, såg han ett rymdskepp och ett stort ljus, en så omvälvande syn att till och med hundarna blev tysta. Personerna i skeppet såg ut som vi, berättar han för media.

UFO-schackpresidenten

Historien påminner om filmen Phenomenon med John Travolta. Huvudkaraktären blev träffad av en ljusblixt från skyn och blev sedan extremt bra på schack och mycket annat. Det borde hända oftare för fler.

Schackpresidenten frågade besättningen: “Varför valde ni mig?”

“De sa att de träffar många människor. Jag frågade: Varför sammankallar ni inte en presskonferens och visar er för alla? De sa att vår civilisation inte är tillräckligt vuxen, vi är bara i första stadiet av vår utveckling”, skriver Aftonbladet,

Läs mer i AftonbladetDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq