Aftonbladet: Ryska schackpresidenten bortförd av “aliens”?

publicerad 7 november 2013
- av NewsVoice

President Kirsan Iljumzjinov bekräftar att han i september 1998 fördes bort av utomjordingar i gula dräkter, skriver Aftonbladet.

Schackpresidenten Kirsan Iljumzjinov hade förts bort tidigare, som barn, säger han. När han gick på stäppen utanför Elista, såg han ett rymdskepp och ett stort ljus, en så omvälvande syn att till och med hundarna blev tysta. Personerna i skeppet såg ut som vi, berättar han för media.

UFO-schackpresidenten

Historien påminner om filmen Phenomenon med John Travolta. Huvudkaraktären blev träffad av en ljusblixt från skyn och blev sedan extremt bra på schack och mycket annat. Det borde hända oftare för fler.

Schackpresidenten frågade besättningen: "Varför valde ni mig?"

"De sa att de träffar många människor. Jag frågade: Varför sammankallar ni inte en presskonferens och visar er för alla? De sa att vår civilisation inte är tillräckligt vuxen, vi är bara i första stadiet av vår utveckling", skriver Aftonbladet,

Läs mer i Aftonbladet