Aftonbladet: Ryska schackpresidenten bortförd av “aliens”?

publicerad 7 november 2013
- av NewsVoice

President Kirsan Iljumzjinov bekräftar att han i september 1998 fördes bort av utomjordingar i gula dräkter, skriver Aftonbladet.

Schackpresidenten Kirsan Iljumzjinov hade förts bort tidigare, som barn, säger han. När han gick på stäppen utanför Elista, såg han ett rymdskepp och ett stort ljus, en så omvälvande syn att till och med hundarna blev tysta. Personerna i skeppet såg ut som vi, berättar han för media.

UFO-schackpresidenten

Historien påminner om filmen Phenomenon med John Travolta. Huvudkaraktären blev träffad av en ljusblixt från skyn och blev sedan extremt bra på schack och mycket annat. Det borde hända oftare för fler.

Schackpresidenten frågade besättningen: “Varför valde ni mig?”

“De sa att de träffar många människor. Jag frågade: Varför sammankallar ni inte en presskonferens och visar er för alla? De sa att vår civilisation inte är tillräckligt vuxen, vi är bara i första stadiet av vår utveckling”, skriver Aftonbladet,

Läs mer i AftonbladetSå här kan du stötta Newsvoice

 • Haha.. ja, humor är nog rätta kategorin ..medan vi väntar på att evolutionen ska ta fart.

  Betr: “De sa att vår civilisation inte är tillräckligt vuxen, vi är bara i första stadiet av vår utveckling” – kan jag tänka mig att besättningen syftar på dem som skulle ta till vapen och försöka förgöra besökarna ‘i gula dräkter’ – eller olovandes smyga ombord på farkosten för att sedan sätta sin nations flagga ‘i jorden’ på farkostens nästa anhalt! ..om man får fortsätta att vara lite rolig 😀

  Sedan (allvarligare talat), är det förstås helt riktigt att människan är alldeles i början av sin ‘utveckling’ att bli medveten om att vi egentligen redan nu är ETT MED ALLTET.

 • “De sa att vår civilisation inte är tillräckligt vuxen, vi är bara i första stadiet av vår utveckling”,
  Vi måste lära oss att skilja på äkta vara och falsk! Endast manifesterad kärlek är äkta… och den kärleken har vi i vår Gud som utgav sin Enfödde Son för oss, på det att vi skulle få leva i honom, som därmed har blivit vår Fader -vi hans söner och arvingar, försåvitt vi har tagit emot honom. -Detta har vi alla att tänka på…. -Och vad är “utveckling” om inte danande av en gudomlig karaktär… att omsider få offra och frälsa som Gud?

 • Ber om ursäkt för att jag la denna notis i kategorin “Humor”, men jag kunde inte låta bli. Vi vet ju nu varför det inte blir någon presskonferens. 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *