NASA shares image of massive ‘Hexagon’ on Saturn

  1

  Saturn-HexagonCNN: “NASA’s Cassini spacecraft has provided your multicolored space distraction of the day: images of a swirling, six-sided weather feature on the surface of Saturn. Scientists say the “Hexagon,” the formation’s working title at NASA, is unlike anything they’ve seen elsewhere.”

  Read more


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Christian Lantz
  Christian Lantz
  Gäst
  22 december 2013 kl 18:51

  Roligt att denna typ av bilder blir publicerade, eftersom de visar på den fundamentala hyperdimensionella fysiken av vår “verklighet”. Se exempelvis Richard Hoaglands artiklar och produktioner i detta ämne. Denna typ av hexagon-liknande bilder över polerna på solsystemets planeter är dock ingenting direkt nytt, de har funnits tillgängliga sedan åtminstone 1990-talet.