NASA shares image of massive ’Hexagon’ on Saturn

  1
  194

  Saturn-HexagonCNN: ”NASA’s Cassini spacecraft has provided your multicolored space distraction of the day: images of a swirling, six-sided weather feature on the surface of Saturn. Scientists say the ”Hexagon,” the formation’s working title at NASA, is unlike anything they’ve seen elsewhere.”

  Read more  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  1 KOMMENTAR

  1. Roligt att denna typ av bilder blir publicerade, eftersom de visar på den fundamentala hyperdimensionella fysiken av vår ”verklighet”. Se exempelvis Richard Hoaglands artiklar och produktioner i detta ämne. Denna typ av hexagon-liknande bilder över polerna på solsystemets planeter är dock ingenting direkt nytt, de har funnits tillgängliga sedan åtminstone 1990-talet.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här