NASA shares image of massive ‘Hexagon’ on Saturn

  1

  Saturn-HexagonCNN: “NASA’s Cassini spacecraft has provided your multicolored space distraction of the day: images of a swirling, six-sided weather feature on the surface of Saturn. Scientists say the “Hexagon,” the formation’s working title at NASA, is unlike anything they’ve seen elsewhere.”

  Read more  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten

  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

  Prenumerera
  Notify of
  guest
  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Christian Lantz
  Christian Lantz
  Gäst
  22 december 2013 kl 18:51

  Roligt att denna typ av bilder blir publicerade, eftersom de visar på den fundamentala hyperdimensionella fysiken av vår “verklighet”. Se exempelvis Richard Hoaglands artiklar och produktioner i detta ämne. Denna typ av hexagon-liknande bilder över polerna på solsystemets planeter är dock ingenting direkt nytt, de har funnits tillgängliga sedan åtminstone 1990-talet.