NASA shares image of massive ‘Hexagon’ on Saturn

publicerad 22 december 2013
- Torbjörn Sassersson red.

Saturn-HexagonCNN: “NASA’s Cassini spacecraft has provided your multicolored space distraction of the day: images of a swirling, six-sided weather feature on the surface of Saturn. Scientists say the “Hexagon,” the formation’s working title at NASA, is unlike anything they’ve seen elsewhere.”

Read more


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Roligt att denna typ av bilder blir publicerade, eftersom de visar på den fundamentala hyperdimensionella fysiken av vår “verklighet”. Se exempelvis Richard Hoaglands artiklar och produktioner i detta ämne. Denna typ av hexagon-liknande bilder över polerna på solsystemets planeter är dock ingenting direkt nytt, de har funnits tillgängliga sedan åtminstone 1990-talet.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *